Få platt mage på en vecka!

2010-04-30 @ 21:16:19 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Jag såg nyss Så ska det låta, och jag såg på deras webbsida, att när Ola gjorde 'stage dive' i slutet, så tog han sönder golvet (det är riktigt glasgolv) och han skar typ upp hela handen! Fy! Han fick åka till akuten direkt och sy sex stygn. Sorligt.

Iallafall, så var jag med Natalie,Rebecca,Charlie och Robin innan. Vi satt hemma hos Robin och stirrade. På tv. Sen stack jag hem tio i åtta, för jag lovade pappa att vara hemma med honom och se Så ska det låta. Nu sitter jag här och är sugen på Cola och chips, och vatten.

Just det, jag har tips till er som vill få platt mage!
Jag läste på en hemsida för två veckor sen, att det inte tog lång tid, och det funkar faktiskt, för jag testade det! Men det är inte något man kan göra en gång och sen sluta, då kommer magen tillbaka.
Iallafall, såhär gör du:
Du behöver inte alls äta nyttigt och sådant för att få platt mage! Ät bara mindre portioner, fler gånger om dagen!
Ta små/mellan tuggor och tugga länge, så det blir som smulor, nästan!
Drick mycket vatten! Kommer inte ihåg varför, men det var något.. Drick 6-7 glas om dagen!
Sen kan du också göra situps om du vill, men jag har inte gjort det, ska nog börja med det, för jag har problem med min rygg också.

På webbsidan stog det att det tog bara en vecka, och det tog en vecka för mig! Man får dock hålla på såhär, men det är inte svårt. Det är typ bara att dricka mycket vatten och ta små tuggor, och tugga länge! Jag lovar, det funkar!

Ha en trevlig fredagskväll/valborsmässoafton.♥

Valborg.

2010-04-30 @ 16:08:19 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Idag var det sista dagen på praon! Det var verkligen sorligt, men men, vad ska man göra åt saken liksom?
Det var en mycket rolig dag. Vi tände brasa och sjöng vårlåtar. Sedan åt dom grilladkorv när jag var hemma och åt, sen var vi bara ute. Sedan gick vi in till mellis och åt glass, sen slutade jag och Teddy. Nu sitter jag här, och har spelat gitarr. Moa (becca) och NeliiiZh är påväg hit, tror jag.

Ikväll så vet jag inte vad som händer, antingen så drar jag ut med natalie och becca, eller så stannar jag hemma med pappa. Jag, Becca och Natalie skulle egentligen åkt till Häljarp, men det regnar lite då och då, så vi stannar i stan, bestämde vi oss för.


Bilden är tagen här om dagen (:

Veckans låt

2010-04-29 @ 22:03:05 Filed in:
Kommentarer: 1
Förlåt för att den kommer så sent, men jag har varit upptagen.
Jag åt, jag läste lite och sen gick jag ut med kompisar. Sen när jag kom hem fastnade jag där ute med pappa, bror och jan. Han är vår granne. Sen fick jag somna teddy, men pappa tog över. Nu kommer iallafall veckans låt!


Salem Al Fakir-Keep On Walking

God natt!(:♥

we'ld have it all.

2010-04-29 @ 16:48:22 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Just nu lyssnar jag på Plain White T's-Hey there Delilah.
Jag tänkte nyss säga att det fick bli veckans låt, men jag såg att den redan hade varit det en gång. Jag får ta en annan, jag får börja bättra mig med veckans låt, outfit och sådant! Ni får en senare idag, så jag har tid på mig att klura ut vilken som kan bli veckans låt..

Iallafall, idag på dagiset skulle jag ta med min gitarr. Det gjorde jag. Jag spelade! Jag spelade några låtar de hade accord till där, sen spelade jag Pippi Långstrump. Eftersom barnlåtar inte är min stora passion (haha), så bad de mig spela de låtar jag brukar spela hemma. Det är ju rätt många låtar, men ändå inte. Iallafall så fick de höra mig spela World Behind My Wall med Tokio Hotel, Attention med Tokio Hotel och sedan Use Somebody med Kings Of Leon! De tyckte det var jättefint! Haha, jag blev så glad! Sen på eftermiddagen var vi ute, och då ringde Becca och snackade lite. Det ska bli rätt skönt att det är sista dagen på praon imorgon, men såklart kommer jag sakna det. De är ju så goa' de små liven. Och snälla! Men jobbiga, om man är trött, vilket jag har varit hela dagen.

Det var längesen ni fick en bild, så ni får en Dagens Outfit!

Fjortis/modell pose ?! Hehh, jag tycker det är kul att göra så med axeln, plus att de flesta modeller gör så.
Byxor-vet inte
Strumpor-vet inte (haha, erkänn, ni vill ha dom)
linne-gina tricot
blus-gina tricot.

Ha en fin kväll!

När jag kom hem, så dog jag.

2010-04-28 @ 16:04:07 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Eller, nästan. Jag är seriös!
Jag såg bilder på Bills nya frisyr. Det konstiga är, att jag såg en bild på nacken, och då blev jag såhär jättehyper, och börjar asgarva åt mig själv, och jag får ont i mitt hjärta igen. Jag borde verkligen kolla upp det, tänk om det är något farligt? Det händer ju alltid när jag ser Bill, eller Tokio Hotel, eller hör dem. Kanske är det bara väääldigt starka känslor, men det kan ju vara något farligt också. Jag kanske älskar dom för mycket! Haha, nej, jag skoja bara, alla fans älskar dom för mycket, och det är positivt!

Iallafall, på dagiset var det utedag. Vi gick en promenad till kolonierna. Där fanns en scen, men den var stängd, och man kunde inte komma upp på den, tusan också! Iallafall, på hemvägen mötte vi min bild lärare Anki. Sedan kom Teddy vid ett tiden. Jenny (lärare) frågade mig lite om jag kunde spela instrument och sjunga och så. Om jag hade en gitarr. Det har jag, naturligtvis. Hon sa att om jag ville kunde jag ta med den i morgon och spela barnvisor för barnen, så min eftermiddag är planerad! Haha. sitta och lära mig barnvisor. Det är inte svårt, brukar inte vara så svåra accord på såna låtar. Innan jag gör det, ska jag skriva mer fanfic. Mitt uppe i det spännande nu, ju! Vi ska ju träffa dom igen ( för andra gången ). Mer säger jag inte, hehe. Eller, så tror jag att jag ska spela gitarr först. Ingen aning. Får nog skriva ut lite papper till i morgon, med låtarna och accorden. Sen  har jag läxa också, men det är typ bara att läsa kemi och geografi, och det klarar jag lätt!

Nu får jag sätta igång, ha det bra!

They're telling me it's beautiful.

2010-04-27 @ 15:37:36 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Oj, alla dessa låttexters om fyller mina rubriker...

Hejsan! Tisdag-prao. Teddy var på dagis hela dagen idag igen. Det var visedag, då får man ta med sig en eller två leksaker att visa. Teddy tog med sig en boll och ett flygplan. Flygplanet tappade han bort under dagens gång, och han blev mycket ledsen. Vi har inte hittat det. Ungefär sedan nio idag har jag tänkt på vad som ska hända härnäst i min nya fanfic, som jag påbörjade idag. Jag vill bara skriva! Jag fick ett sånt ryck när jag hade läst My's blogg! Så, jag började på en ny. Och jag tog min inspiration från filmen The Blue Lagoon, som jag sagt. Men jag har inte kommit så långt att jag kunnat nå själva händelsen än.. Jag ska skriva mycket idag!

Hehe, nej, nu ska jag börja skriva! Jag ska dock inte sitta vid datorn hela dagen, tror bara att jag sitter här till middagen, jag ligger nämligen back i två ämnen, så jag har lite läxa. Och så kan jag passa på att fota, så jag har nya bilder till bilddagboken och särskilt bloggen!

Måndag

2010-04-26 @ 21:22:11 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tjena. Idag är det Måndag. Eller, ja, det har varit måndag. Den är snart förbi. Om knappt tre timmar. Hehe.
Jag har inte kunnat bloggat förut, för jag har haft dagen full. Ni vet att jag praoar från halv åtta till tre. På lunchen hann jag inte blogga för pappa hade låst dörren, och jag hade inga nycklar, och han sov, så han hörde inte att jag ringde på dörren, så jag fick skicka sms till han, så jag hade en kvart på mig. Alltså satt jag en kvart utanför dörren och var törstig som in i bomben!

Efter dagiset frågade Jacob om jag ville ut med han och Sebbe, och det var längesen man umgicks med dem, så jag tänkte varför inte? Vi hade kul! Vi var först vid Harald's. Sedan bestämde vi oss för att gå till Karslund, för Sebbe älskar att springa runt och klättra på saker, så det gjorde han där. Sen var det en unge som skulle härma han, han sa att vi inte kunde ta han. Men han blev rädd så fort vi tittade på honom. Sedan gick vi tillbaka till Harald's, och sedan till Sandvången, för Sebbe ville gunga. Vi hade mycket skoj. Snackade nog om allt möjligt. Sebbe kom in på lite privata saker som jag inte ens tänker nämna, ehe..

Sen, när jag kom hem, så satt jag visserligen vid datorn, men jag glömde min blogg! Jag hade fullt upp att kolla andra bloggar och facebook. Facebook är så j*vla beroendeframkallande. Det första jag tittar när jag loggar in på datorn är facebook. Sen kollar jag My's blogg, som är läsvärd! Sedan åt vi, handlade glass, åt glass och tittade på en jättebra film som jag tycker alla som har tråkgit ska se!

The Blue Laboon, heter den. Riktigt härlig film! Missade början, men tydligen var det ett skepp som sjönk, vissa klarade sig ifrån att dö, fick tag på livbåtar, och två barn ( en flicka, en pojke, så klart.. ) hamnade i samma båt som en wierd kock. De kom ifrån alla andra när dimman kom, och de landade på en ö. Där byggde de sig ett hem, och levde där. Kocken, skulle utforska ön, och upptäcker att det finns infödingar ( tror jag det hette.. ) och sa åt barnen att de hade en lag nu. Den lagen var att de aldrig fick besöka andra sidan ön, för där fanns troll ( infördingarna ). Barnen gjorde som han sa. De hade en tunna med rom, som de hittade första dagen de kom dit, och en natt drack kocken utan den, och blev full, och bestämde sig för att simma över till ön, där infödingarna dödade allt folk. Han kom aldrig tillbaka. Barnen såg att han hade simmat dit, och simmade efter med båten. Där såg de att han var död. Sen växte barnen upp, tjejen får mens, killen antar att hon är sjuk, de blir ( såklart ) förälskade och har sex, och tjejen blir gravid, killen säger att hon äter för mycket och blir fet. Sedan får de barn, dårå. Barnet växer upp och så. Dude, jag har suttit här och förklarat mycket nu ju! Hoppas jag gör den intressant bara.. De finns såklart många saker jag inte berättat, och vill ni få reda på de, så får ni se filmen! Den är verkligen bra. Sen finns det en fortsättning på filmen, eller vad man kan kalla det. Den heter Back to Blue Laboon, tror jag. Eller så heter den något liknande.

Men nu har jag skrivit av mig, känner jag, och nu ska jag påbörja att skriva en ny fanfic! Filmen gav mig nämligen för mycket inspiration. Sov gott! ♥

Sunday

2010-04-25 @ 16:58:38 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tjo! Här sitter jag och lyssnar på Joan Jett. Har precis fått reda på av My att just hon ska vara förband till Green Day's konsert på Ullevi! Just det, det krånglade lite med det förut idag, men vi har nog löst det nu. Antagligen så kommer vi bo hos någon de känner i gbg från fredagen, och vi åker tåg dit för bara 46 kronor, jag hoppas på det. Och sen efter konserten åker jag buss till Helsingborg för drygt 250, tror jag. Toppen!

Annars har jag bara städat på mitt rum idag. Igår kväll tog jag foto på allt jag fick, förutom pengarna. Ni vet ju alla hur pengar ser ut, eller hur? Så, bilder på blommorna och smyckena kommer in senare ikväll. Sen har jag packat, till pappa. Otroligt förvånad över hur lite jag har med mig. Kläder och lite tekniska grejor bara. Annars brukar jag ju gå med tre väskor och en gitarr/keyboard. Nu är det bara en halvstor väska och en liten!

Jag känner att bloggen börjar bli tom på bilder igen. Då är det dags att ta lite nya bilder! Jag oroar mig över min hals, har fortfarande ont och de är fortfarande rätt svullna, sa pappa igår, och de har knappats förbättrats eller försämrats, så det blir väl att stanna hemma från dagiset i morgon. Då kan jag gå ju ut en runda om jag orkar och fota!

Nu ska jag kolla i ett gammalt fotoalbum! Ni får ha det så trevligt, så hörs vi snart!
(jag bytade textsnitt för att jag störde mig lite på det gamla, hehe..)

Konfirmerad!

2010-04-24 @ 19:02:47 Filed in: History
Kommentarer: 1
Hejsan ''alla'' bloggläsare!
Nu är jag äntligen konfirmerad! I kyrkan gick det jättebra! Jag känner att jag idag är mycket bättre i halsen, men dock långt från helt bra. Jag hade inte så mycket feber idag iallafall. Och gissa vad?!....
JAG KUNDE SJUNGA SOLO! Eller, ''duett'' med Ida, iallafall. Hon var min lilla täckmantel, liksom. Hon fick det att låta bättre. För det lät som om jag hade satt en potatis i halsen. Jag blev iallafall rätt nöjd! Ett tag under konfirmationen blev jag rätt flummig, och satt och skratta. Men det gick över! Sen var vi alla rätt nervösa i början, när vi såg hur fullproppad kyrkan var! Vi var väldigt nervösa när vi gick in, och när vi skulle sjunga första låten ( där jag och ida sjöng solo ). Men, sen under dramat och resten av låtarna var det helt okej!

Efter, var det ''efterfest'' i en lokal i sandvången. Jag fick massa fina smycken och blommor! Fick också mycket pengar! Mer än väntat, faktiskt. Fick 3200!!? Men 200 skulle jag ge till mamma, så jag kunde betala green day biljetten snabbare. Sen får jag 400 kronor till i morgon, som är från mitt barnbidrag. ( jag får inte hela mitt barnbidrag, burkar få 500, men nu har jag en konsert biljett att betala, så hon drar 100 kronor varje månad, tills den är betalad.) Jag vet inte hur det blir med bilder, pappa fick många bilder, natalie lika så. Så, jag får be natalie skicka sen :D

Ha en trevlig lördags kväll, det ska jag iallafall ha, jag ska bara ta det lugnt med chips, cola, vatten och körslaget!

Jag bröt ihop

2010-04-23 @ 21:26:43 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Genrepet till konfirmationen i morgon var som en mardröm. Jag visste att jag inte skulle kunna hålla masken när vi skulle sjunga. Jag kunde ju inte sjunga alls. Glöm mina solo! Glöm hela skiten! Jag lyckades hålla tårarna inne när vi sjöng smile, men det var nog dock bara pga texten, och för att jag var glad över att Ida sjöng vackert. Men under knocking on heavens door, då funkade det inte. Jag tror det gav mig en rädsla, att jag inte skulle kunna gå ut i världen och sprida min musik, och beröra folk med den. Det är en av mina största rädslor, förutom att förlora någon som står väldigt nära. Alltså, att personen dör.
Iallafall, så precis innan låten började, kände jag tårarna, och jag gick ner från ''scenen'' och gick bort till mamma, och satte mig i hennes famn. Tårarna bara välde. Jag hade ju sett fram emot i morgon så himla mycket, att få sjunga solo. Äntligen. Att folk skulle lyssna på vad jag hade att sjunga. Så går jag och blir sjuk. Så, i morgon i kyrkan ska jag knappt inte göra något, om jag inte blir frisk tills dess. Vilket jag tvivlar på. Jag ska bara sitta där, och låtsas som om jag är glad.

Jag hoppas verkligen att både Gud och Michael är på min sida i morgon, och låter mig sjunga solona.

Ha det bra!

Jag ligger här och smådör.

2010-04-23 @ 09:38:23 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Ja, ni läste rätt. Anledningen till att jag inte uppdaterade igår, är för att jag är rätt mycket sjuk. Igår hade jag 39 graders feber, mitt huvud sprängdes nästan, och min hals är så uppsvullen att jag knappt kan andas! På natten från onsdag tilll torsdag, så kvävdes jag nästan i min säng när jag sov. Jag kunde nämligen inte stänga munnen, för då skulle jag inte kunna andas, för min näsa var helt täppt. När jag somnade, stängdes munnen, och jag bara vaknar av att jag inte kan andas! Det gjorde sk*t ont när jag skulle få tillbaka andan igen, men det brydde jag mig inte om, det kändes ju som en nära döden känsla.

Idag är det inte mycket bättre. Men idag måste jag sminka mig, för vi ska ta foto på konfirmanderna idag. Och så ska vi repetera. Att jag är sjuk betyder att jag inte kan sjunga solo i kyrkan i morgon, vilket jag är väldigt ledsen över. Nu ska jag försöka sova lite till, och vänta tills mamma ringer så hon kan komma hem till mig någon gång. Ska nog borsta tänderna också så jag känner mig lite fräschare.

Ni får ha det bättre än mig.

Jag är med och tävlar!

2010-04-21 @ 11:35:14 Filed in: Tokio Hotel
Kommentarer: 2
Hejsan. Jag har lunch nu i en halvtimme, och jag äter hemma. Ska snart bege mig av till dagiset igen!

Eftersom det ingår i tävlingsinstruktionerna att man ska lägga ut bilden på sin blogg, så gör jag det! Jag vill ju så gärna ha den tidningen! Jag hoppas verkligen att jag vinner ♥

Länk till bloggen som har tävlingen; http://weareradiohysteria.blogg.se
Jag gillar bloggen!
Håll tummarna nu då för att jag ska vinna!

Ha det bra! (:

I can hold you when you reach for me

2010-04-20 @ 19:07:50 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Jaha, då var det tisdag idag. Dagen har liksom flugit förbi, bara. Det var som vanligt väldigt roligt på dagiset idag! Dock så var inte Engla där idag, och det var lite synd. Saknade henne faktiskt. Men min lillebror Teddy kom! Det var kul, för alla frågade varför han kallade mig ''josse'' och inte för ''fröken'' haha. Ja, det finns inte så mycket mer att säga än att.... DET SNÖAR ?! Hur går det till? Det har ju varit hur varmt och solit som helst de senaste dagarna? Men mamma tror också att det kan vara pga det stora askmolnet. Jag hoppas det är från askmolnet. Det slutade nu, by the way.

Jaja, nu ska jag slappna av efter en lång och jobbig dag, ha det bra!

Prao, dag 1

2010-04-19 @ 17:39:13 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Och Josefin Borgman praoar på Rockadens förskola! Det är ett dagis som inte ligger så långt ifrån mig, hos pappa. Jag börjar halv åtta, och slutar klockan tre. Dock har jag en halvtimmes rast, då det är lunch. Jag praoar på min lillebror Teddy's avdelning-Nalle Puh. Dock var inte han på dagis idag, för pappa opererades idag. Men allt gick bra, och Teddy kommer i morgon. Man blir snabbt populär bland alla barnen, jag trodde faktiskt att de skulle vara blyga, men nej då! De skulle kramas, de skulle pussas, de skulle hålla handen, sitta i knäet, och sittas bredvid mig. Haha. När vi lekte med lera, så gjorde alla ''kakor'' till mig!

Nu har jag varit hemma i några timmar, men internet är jättesegt idag, så jag har inte hunnit blogga. Men jag gör det nu ju, innan internet slutar fungera. Just nu tittar jag annars på tv, och ska lyssna på Erik Grönwall's singel som kom ut idag, tror jag!

Sammanfattning av helgen!

2010-04-18 @ 16:35:57 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Hejsan! Som ni kanske har märkt, så har det varit otroligt dålig uppdatering i bloggen under helgen. Men det har varit för att jag har varit ute i stora shoppingcenter hela helgen! Igår, när jag kom hem, så åt vi, sen fick vi gäster, och jag testade dels lösögonfransarna jag köpte så jag ungefär visste hur jag skulle göra på konfirmationen sen, och jag måste klippa dom lite. Jag har nämligen aldrig använt lösögonfransar förut. Jag har samlat på mig rätt mycket. Givetvis har jag varit snäll och fotat det till er, så här kommer det!


Jackan, 200:-, H&M, köpt idag på Nova i Lund.

Två linnen med mood, 99:-, BikBok, Köpt på Nova i Lund, idag.

Tights: H&M 29:50:-. (köpt idag, på Nova)
Klänning: BikBok 399:-. (köpt igår, på väla)
Lösögonfransar: Partaj 89:- (köpt igår, på väla)
Nagellack: Kicks 25:- (köpt igår, på väla)
Som ni ser har jag köpt det mesta igår. Och ni får ursäkta att jag var osminkad på alla bilder, jag orkade inte sminka mig i morse, jag hade solglasögon på mig hela dagen! Just det.. jag köpte solglasögon också.. och hårspray! Slänger in bilder på det senare.

Nu ska jag käka, sen packa, sen sticka till mamma! Ha det bra (:

Shopping!

2010-04-17 @ 11:39:12 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte skrev igår, men jag hade ingen tid. Direkt efter skolan (tyska prov,gick nog bra!) så frågade Natalie och Robin om jag ville vara med dom och Charlie, och jag tänkte ''jo, det var ju rätt längesen jag träffade charlie och robin, så, visst!'', så jag gick ut med dom. Sen kom jag och Natalie hem till mig klockan åtta på kvällen, och då tittade vi först på så ska det låta, och sen på talang. Dude, hade jag sjungt en bättre låt för min röst på castingen så kunde jag varit med där! Hehe, jag får söka nästa år igen ;). Men jaja, sen stannade hon länge, sen när hon gick så gick vi typ och la oss. Så, jag hann inte.

Inatt fick jag gå in och lägga mig hos min fyra åriga lillebror, för pappa skulle köra jessica till Helsingborg, där hon sen skulle ta båten till Tyskland! Ååh, jag är så avis! Under natten drömde jag att min pappa dog, det var jätte sorligt. För jag grät hela tiden. Det är en av mina stora rädslor. Att någon som står mig väldigt nära ska dö. Eller försvinna.

Iallafall, så ska jag, mamma och Hult till Väla idag, och shoppa! Jag behöver plocka på mig lite småsaker, som hårspray, foundation, nagellack och solglasögon. Jag har för mig att jag har skrivit detta innan. Men iallafall, vi ska handla konfa kläder också. Om jag redan har skrivit det en gång, så får ni helt enkelt läsa det igen, haha!

Nu kommer mamma snart, ha en trevlig lördag!

Frälsarkransen

2010-04-15 @ 16:33:41 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hejsan.
Jag kom hem för några sekunder sedan från min långa runda på stranden. Jag tränade. Jag gick snabbt, i musikens takt ( vilket jag alltid brukar, men inte på samma sätt.. ). Nu sitter jag här och är halv ledsen för att min frälsarkrans inte passar mig. Den är ju så otroligt fin. Vacker. Den är förstor. Väldigt förstor. När jag skakar på handen så faller den av. Jag ska fråga mina konfaledare varför den måste vara så stor, jag kan ju inte använda den, och det är det jag vill.

Titta på den! Är den inte fin? Jo, jag tänkte väl det..

Jaja, nu ska jag lukta på maten som precis påbörjats av låtsasmamma, och sen ska jag klaga på att den är för stor.
Hejdå!

Inga bloggar uppdaterar, ju?

2010-04-15 @ 09:33:10 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Hejsan. Jag kom hem från tandläkaren för ett tag sedan, sen dess har jag bara hunnit kolla på tv med min lillebror.
Nu sitter jag här med huvudvärk och har ont i munnen, och mitt humör börjar gå neråt och neråt och neråt..
Men en sak kan jag glädja mig åt! Jag, mamma och Hult ska ut till Väla i Helsingborg på Lördag, för att shoppa! Dels ska vi handla klänning och skor till mig till min konfa nästa helg, men jag behöver nytt smink, nytt nagellack (svart tar slut såå snabbt!) och ett par nya solglasögon. Jag ser konstig ut i mina vita nerd solglasögon. Ska köpa ett par svarta istället!

Sen har jag märkt att ingen av mina vänners bloggar uppdateras så ofta längre! Natalie bloggar knappt en gång i veckan, Becca bloggar när hon kan, oftast någon gång i veckan, och My har ju kopplat bort bloggningen lite, så det blir knappt en gång om dagen för henne. Hon brukade alltid skriva två-tre gånger om dagen, och det är sånt vi vill ha, eller hur?! Jag antar att jag får leta efter intressanta bloggar på blogg.se och kolla på Kissies, Kenzas och Fokis bloggar då.

Nu ska jag kolla bloggar, sen ska jag nog ta och hitta på något. Ha en bra dag!

Konfa

2010-04-14 @ 20:53:21 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Heeeejsan!
Idag har jag varit i skolan, som alla andra dagar i veckan (förutom helgen). Jag slutade klockan tolv, och då stack jag och träffade becca och natalie. Vi tråkade hemma hos natalie. Sen, sa Becca att hon skulle skippa konfan idag, vilket jag tycker är väldigt onödigt, eftersom det bara var tre gånger kvar. Hon skulle tydligen dissa den för hon skulle vara med kompisar, men jag gick på den. Där fick jag ett sånt armband man får där. Det är väldigt fint, men det är dock väldigt stort. För stort, nästan. Sen efter konfan bad jag pappa hämta mig, och det gjorde jag och sen har jag ätit och tittat på tv. Internet har inte funkat idag, och det var helt segt förut, men nu funkar det igen som det ska!

Imorgon ska jag till tandläkaren och få en ny tandställning, så jag kommer antagligen vara hemma från skolan då, eftersom det gör så himla ont. Jag vet inte hur ofta jag kommer blogga då, men om jag ser något intressant så skriver jag om det. Annars bara meddelar jag att jag lever. Tror nog jag ska sova större delen av dagen.

Nu ska jag kolla några bloggar, och sen ska jag nog se tv. Ha det bra!

Bildbomb!

2010-04-13 @ 20:19:28 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Tjena! Jag var ju som sagt ute på stranden igår för att ta en massa bilder och bara njuta av naturen. Jag fick många fina bilder, men det skulle bara vara jobbigt att lägga upp alla. Jag fick liksom över 150 stycken fina bilder. Men här kommer iallafall några!

Jag måste också få berätta en sak som hände! Jag satt i sanden och skrev lite (blandannat tokio hotel, michael jackson, mitt bloggnamn och mitt eget namn). När jag vänder mig om så står det en vacker SVAN TVÅ METER BAKOM MIG!? Jag blev skiträdd, men fy vad vacker den var! Svanar kan ju bli argsinta utan att man gör något, så för säkerhets skull så sprang jag upp på stenarna bakom. Sen var jag lite rädd också.. Men jag fick många fina bilder på den!



Oj, hehe. Ni fick en bild på pappas fina gitarr också. Men som ni märker så finns det några enstaka bilder på mig också. Och svanbilderna kommer inte förrän ritningarna i sanden. Jag la upp bilderna i ordning.

Ha en härlig kväll!

Love me, love me

2010-04-12 @ 16:15:32 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Jag kom hem från skolan för ett tag sen. Men internet funkade inte då, så jag satte mig och rotade igenom all musik vi har i datorn, så jag har fyllt min mobil med musik idag. 64 låtar nu! Fast, jag får inte plats med en enda bild eller video, haha. Förstår då inte hur mina vänner kan ha typ 300 låtar och några få bilder, när de har mindre minneskort än mig?
Jaja, jag lyssnade precis klart på ''Love me'' med Justin Bieber. Jag är lite smått kär i hans låtar. Men nu när jag har så många bra låtar i min mobil, så tänkte jag ta mig ut och gå i Borstahusen (en strand..) och min kamera sa att han gärna följer med! Jag får gå ut senare, pappa och jessica ska ut och handla nu, och sen ska vi äta. Men det brukar ju vara ljust till åtta på kvällarna numera! Det är bra! Solen skiner också!

Ha det bra, iallafall!

Home

2010-04-11 @ 18:56:23 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan, nu är jag äntligen hemma, och har varit det i några timmar. Sen tre. Under den tiden har jag; lånat ett minneskort av Rebecca, packat upp, kollat tv, ätit, packat, och åkt till pappa. Nu sitter jag här och bara sitter vid datorn. Kollat en massa sidor på internet. Ska snart börja fibbla med minneskortet, tror jag.
Under helgen har vi kommit fram till;
  • På konfirmationen, ska vi sjunga Smile, Knockin' on heavens door, Heal The World & Happy Day
  • Under Smile finns det två stycken jag ska sjunga helt själv, hehe.
  • Under Knockin' on heavens door ska jag och ida sjunga verserna.Alla sjunger hela Heal The World (Jag kom med låten som förslag, dock hade jag förväntat mig att jag skulle sjunga verserna i den, eftersom det var det jag ville, men nehe, det fick jag inte.)

Det var det. Vi höll mest på med musik. Och jag lärde mig introt på Billie Jean på trummor!:D
Jag känner mig väääldans duktig!

Nu ska jag iallafall kolla andra bloggar, ni får ha en trevlig söndagkväll!

Idag åker jag på läger !

2010-04-09 @ 15:07:53 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hejsan!
Tänkte mest bara meddela att detta är sista inlägget innan jag åker på läger. Jag hade velat ge er en massa bilder ni skulle kunna kika på men blev inte så, känns inte så roligt att ge er en massa gamla tråkiga bilder. Jag har inte hunnit ta nya bilder idag. Jag har packat, packat och glott Tokio Hotel dvder och har kollat igenom bloggar och bilddagboken och sådant. Har bara facebook kvar att kolla.

Rebecca och Natalie meddelade till mig idag att dammhag skolan ( de går på den skolan ) brann idag. Såklart så var de jätteglada över det. Jag tycker personligen att det är hemskt och sorligt. Jaja. Känns som om jag börjar komma ifrån dom igen. Liksom, de säger att de är allt för varandra, att de är varandras gudar. Det var inte som förr, när det alltid vad vi tre. Jaja. Det är också sorligt. Eller så är det bara jag som vill ha uppmärksamhet eller missar så mycket när jag är sjuk. Damn.

Jaja, ni får alla ha en trevlig helg, så hör jag av mig på Söndag efter tre!

Läger

2010-04-08 @ 13:24:03 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan! Igår var jag ju som sagt i kyrkan. Vi provade kåpor, och åååh, vi är riktigt nära nu. Jag lämnade låtar till Calle som jag kunde sjunga, och vi kollade på orglen och vi kollade på klockorna i tornet, och ååh, allt var så vackert! Natalie var med också ( fast hon ska inte konfirmera sig, det gjorde hon förra året ). Sedan sa Calle att jag skulle ta med en gitarr på lägret (jag gjorde det på förra lägret, han läde mig fingerplock). 
Och just det! Jag har glömt att berätta för er att jag ska på läger till helgen, vi ska ut i någon skog i Örkelljunga, och där finns INGEN teckning ALLS. Så, de som har mitt mobilnummer kommer inte heller att nå mig. Detta betyder att jag inte kan blogga. Men jag vet inte om jag ska ta med min dator iallafall, jag skriver ffar och sådant. Men jag tror den får stanna hemma, vill inte ha med mig för mycket packning. Jag vill bara ha en väska och min gitarr. Det allra viktigaste.

Läste också på Rebecca's bdb att hon och natalie eventuellt skulle till Tyskland i sommar! Tjejer, ni vet vad som händer då, då ska jag med! Min låtsasmamma ska snart till tyskland och handla sprit. Jag vill med. JAG SKA MED!!!

Ååh, jag tittar på Ellen DeGeneres show just nu. Det finns en fyra åring från kina där just nu, som dansar till Michael Jackson. HAN ÄR SÅ SÖT! I wish it was me. Men, folk kommer aldrig se mig på det sättet tror jag, han är ju fyra år. Jag är snart 15. Inte lika sött. Fy, jag vill också göra sånt. Men jag kommer nog inte få chansen. Och det är väldigt sorligt, för jag .. det är det ända jag vill med mitt liv. It hurts me. Jag brukar stå här hemma hos mamma och sätta på mina michael jackson skivor på hösta volym och dansa och sjunga, när ingen är hemma. Jag är så lycklig då. Fast än att där inte är någon stor publik. Men, jag fantiserar mig det. Att min gula långa matta är scenen, och väggen är publiken. Usch.

Hej då iallafall, ha det bra! ( tror inte det blir någon mer bloggning idag, så ni får en bild )

Chips är bra att äta ibland!

2010-04-07 @ 12:42:15 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Jag glömde ge er en bild på en chipsbit jag hittade igår i chipsskålen när jag åt det igår!


I think it's sooooooo cool! Och kolla på mina naglar! Hihi, Josefin aka mini Bill!

veckans låt

2010-04-07 @ 12:32:08 Filed in:
Kommentarer: 0
Hejsan. Jag är fortfarnade sjuk. Jag har en sån fruktansvärd huvudvärk, att alvedonen inte hjälper, och det är så mycket sol ute, och varmt, att jag sitter med solglasögon på mig inomhus, för jag får ont i huvudet ännu mer annars.
Annars ska jag bara plugga, och åka in till kyrkan sen för vi ska prova kåpor till konfirmationen. Sen är det föräldrarmöte också.
Jag tänkte inte ta upp datorn idag, men jag kom på att jag igår lovade er en veckans låt. Så den kommer här!

Michael Jackson-Little Susie.

Nu ska jag lägga in lite fler låtar i mobilen, sen ska jag plugga och sen ska jag ta något att äta, innan jag slutligen tar bussen in till stan.
ha det bra!

Little Susie

2010-04-06 @ 18:27:41 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Michael Jackson-Little Susie är en väldigt bra låt! Den får bli veckans låt! Men det får den bli i morgon, jag orkar inte gå ut på youtube nu och länka den. Jag har den i mobilen och lyssnar på den nu.

Somebody killed little Susie.

Den är så otroligt fin. Jag älskar texten. ''Somebody killed little Susie'' är den första meningen. Och i början hör man en tjej som nynnar ''la la la la'' det är så vackert. Jag har för mig att Michael skrev låten om något som var ett av Amerikas värsta mordfall, någon hade dödat någon liten flicka vid namn Susie. Men 118 100 säger att det var Michael's barndomsvän. Men han har iallafall inte skrivit om henne i sin bok. Och jag har inte läst det i den andra boken, som hans banrdomskompis gav ut, på engelska.
Jag och mamma har iallafall varit i stan och skulle fixa en ring som jag skulle få på min konfirmation. Men det skulle kosta för mycket, sa tanten i affären. Istället åkte vi förbi Rådhustorget och såg på alla blommor som alla hade lagt där igår för Inger. Ja, ni vet hon som dog av sina skallskader, parkeringsmordet i landskrona? Hoppas de får fast mördaren snart.

Nu ska jag snart äta, och fortsätta plugga och lyssna på musik!

tisdag-sjuk

2010-04-06 @ 14:56:04 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag är ledsen att jag inte har skrivit innan idag. Jag kommer vara helt seg på att uppdatera bloggen under veckan, för internet här hos mamma är som ni vet; lite konstigt. Det funkar liksom när det vill. Därför ska jag fatta mig kort.
Jag har bara pluggat och glott tv idag, jag är för sjuk för att orka göra något. Jag är vääääldigt förkyld, har en väldans huvudvärk, är yr och så vidare. Jag kan inte heller sova på nätterna, och jag tror jag får vara hemma i alla fall i morgon också.

Nu ska jag ladda ner lite låtar som jag måste ha med mig till lägret till helgen. Ha det bra!

En månad idag.

2010-04-05 @ 17:13:48 Filed in: My life
Kommentarer: 1
För exakt en månad sen var jag lycklig. För exakt en månad satt jag utanför Scandinavium och väntade på att få vara lycklig med de bästa vännerna man kan ha. Rebecca, Natalie, mamma och även My och hennes gäng var där. Klockan ett på dagen såg jag Tom, Bill och deras vovve för första gången. Jag grät. Lycklig. Konserten var det mest underbara. Det är den jag kommer tänka på inatt. Hoppas även på att få drömma om den. Jag saknar er, killar. Jag måste få se er snart igen, jag överlever inte annars. I love you forever, you are always in my heart.

Iallafall, idag har jag inte mått så bra, och jag vet inte om det blir någon skola idag. Har fortfarande huvudvärk, halsont, illamående, och jag kan inte sjunga. Det är pain in the ass. Idag har jag bara chillat, och pluggat till prov. Nu lyssnar jag på musik (Michael Jackson-Childhood just nu). Hann skriva en ff och ska antagligen skriva en till senare.

Hoppas återigen att ni har det bättre än jag! Trevlig kväll.

Smile, what's the use of crying?

2010-04-04 @ 22:02:33 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hejsan!
Nu sitter jag hemma hos mamma i Asmundtorp. Jag kom hit vid sex tiden. Sedan dess har jag hunnit; duscha, fika, spela spel, kolla fem minuter på en film som hette ''Jesus Christ Superstar'' som mamma självklart trodde var musikalen som Ola Salo spelade i (jag älskar honom). Men, det var det inte. Det var orginalfilmen. Så, jag bytade kanal till tv2 där Evan den allsmäktige går just nu. Jag har sett den förut, men den är så bra! Jag fick också ett påskägg av mormor och morfar med godis och en hundra lapp i, och 200 kronor av mamma! Innan dess hade jag 350, vilket betyder att jag nu har exakt 650 kronor! Gissa om jag blev glad! Då kan jag beställa de skorna på Nelly.com! Men jag tror inte jag ska göra det nu, jag tror jag gör det efter konfan, och sen tror jag inte att mamma kommer bli slå glad. Hon är inte så mycket för högklackat. Menmen, hon behöver ju inte använda dem, eller? Men, de har rätt hög klack, så jag är orolig över om jag kommer kunna gå i dom. 14cm, det är högt. Jaja. Jag och mamma måste iallafall snart ut och kolla efter konfa klänning och skor.

Ha det nu bra!!

Det första man ser; kommentarer

2010-04-04 @ 15:34:57 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Visst är det härligt att logga in på sin blogg och upptäcka att man fått en massa kommentarer? De flesta var från My, gud, hon är så go' den tösen! Jag älskar henne, hihi. Jag saknar dig, My. Men vi ses snart!

Iallafall, blev inte mycket bloggande igår, för att jag mådde så dåligt, och vi hade gäster, och natalie och rebecca kom. Sen kollade jag på Körslaget klockan åtta, sen tittade jag och familjen på Rush Hour 3, och sen skulle jag till kyrkan. Gud, jag älskar Chris Tucker! Haha. Han berättade en gång, när Michael Jackson hade sett filmen ( de var typ polare ), och så hade Michael ringt till Chris och sagt ''I just saw your Rush Hour 3 movie, and you were kickin' with the wrong leg!'' Haha. Mycket rolig snubbe! Sen i kyrkan var det rätt mysigt, inte så mycket folk. Började ute vid elden, sen gick vi in, och hela kyrkan var mörk. Inga ljus var tända, förutom två. Och det var levande ljus. Mycket mysigt! Sen skulle man bekräfta sin dop tjosan, eller något, och sen fick man blommor! Det var väldigt trevligt!
Sen kom jag hem vid ett, och då skulle jag försöka sova, men det gick inte så bra och här är varför;
Jag mådde dåligt hela dagen! Allt började med halsont, som är mycket värre nu. Sen fick jag huvudvärk, och illamående. Sen var så på natten var ju allt mycket värre, jag frös, jag var förkyld och sådant. Och det tråkiga är att det sitter kvar idag. Jag mår verkligen uselt. Typiskt att man ska bli sjuk nu när skolan börjar på tisdag.

Anledningen till att jag inte skrev något tidigare idag, var för att jag var på Rusta med pappa, jessica och linnea.A
Hoppas ni har det bättre än jag!

Lördag 3;e april

2010-04-03 @ 13:55:52 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Idag är det påskafton! Vi ska få gäster hit, typ en del av släkten kommer! På Jessicas sida. Ska bli mycket trevligt! Jag har ingen aning om Natalie och Rebecca kommer senare, de ville så gärna att jag skulle komma till natalie med alla mina singstar spel, men jag kunde ju tyvärr inte, för vi ska ju ha gäster. Däremot sa jag till dom att dom kunde komma! Vi får se hur det blir med den saken..

Jag tänkte faktiskt ge er en ''Dagens Outfit'' bild idag, men jag fick bara suddiga bilder. Men jag kan ju berätta vad jag har på mig! Jag har gula strumpor (intressant!), ljusa byxor, svart linne från gina tricot, och en svart/röd/vit skjorta från New Yorker! Den är uppknäppt, och jag tycker det ser tufft ut! Jag vill ha fler militär jackor. De är så otroligt fina, ni ska bara se när jag hittar såna i affärer! Jag kan stå och bara beundra dom i en kvart. Haha!

Innan jag gick och la mig igår, snackade jag med någon från indonesien, på omegle. Han var väldigt trevlig! Han jobbade med musik, han hade fått i uppdrag att kunna hantera ett band och en sångerska! Haha, vi hade många saker gemensamt! Nu fortsätter vi att hålla kontakt, men jag är försiktig. Man vet inte när det luriga kommer fram, om ni förstår vad jag menar.. Jag gjorde det klart för honom att om han skulle göra något av det där ''luriga'' så vet jag hur man hanterar han. Dock tror jag inte han kommer göra något sånt. Han är mycket trevlig kille det där! Han var dock 23 år, men det gör ju inte så mycket.
Sen efter det, läste jag på Aftonbladet. Det stod om något dataspel, som gick ut på att våldta kvinnor?! Vad f*n är det för ett spel? Vem kan komma på något sådant hemskt spel?! Det kommer från japan, och japan är ju ett galet land, det visste jag redan, men jag visste inte att de kunde vara SÅ galna? Det finns folk från HELA världen som köper och laddar ner spelet. Då ska man våldta unga kvinnor i en tunnelbana. Man kan lyfta på deras kjolar, ta på deras bröst, och ja, allt möjligt! Det är hemskt! Den som kom på det skulle straffas! Nu håller dom dock på att ta bort spelet från alla affärer, men det spelar ingen roll, för det finns ändå för många som har spelet, och det finns redan att ladda ner. Hemskt, jag förstår inte hur man kan göra något sådant.

Jaja, nu ska jag dra, för gästerna kommer om en timme, har lite andra grejor att kolla också, hehe..
Ha en trevlig påsk (:

Tema till firefox

2010-04-02 @ 19:42:04 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Jag såg en tjej på bilddagboken som hade ett tema på sin firefox! Eftersom vi har firefox, så skulle jag tvunget också ha ett tema! Jag valde ;

Glömsk som jag är, så glömde jag hur man gjorde. Men, ni kan bara gå in på google och söka! Och när jag kommer på hur jag gjorde, så skriver jag det här!


Ny låt på G

2010-04-02 @ 18:04:23 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Jag valde att gå ifrån datorn för ett tag sedan, jag tittade på tv med min lillebror. Sen började Scoobidoo på Playhouse disney, och han älskar scoobidoo! Jag tog fram papper och penna och gitarren, för jag fick en jättebra text i huvudet, som kan vara början till en ny låt! Det var en riktigt bra text och sådant, så jag försöker lägga till gitarr till den, det går ju sådär, har iallafall melodin, jag försöker mig fram till accord. Jag kommer inte ge upp med denna låten! Den kan bli riktigt bra! Dock kommer det nog ta lång tid innan den blir klar, men den kommer bli det! Denhär låten ska bli perfekt!

Have a nice evening!


Fredagen den 2:e april

2010-04-02 @ 14:16:45 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hejsan bloggen!
Idag har jag bara sovit ut. Jag sov till tio i ett, ungefär. Men det kan bero på att jag la vaken länge i natt. Till fyra, eller något sådant. Innan jag gick och la mig för att sova, lyssnade jag på Justin Bieber, och snackade med Jonte. Justin Bieber är helt okej, tycker jag. Inte riktigt min stil, men han är okej! Jag gillar hans låt ''One Time''. Natalie och Rebecca älskar ju honom, och de vill se han i Maj när han kommer till sverige. Jag blev också lite sugen igår att se han i Maj, men det finns andra som älskar han mer än mig, så jag står över. Låter hellre sånna som verkligen älskar han och gjort det länge se han, än mig som inte ens kan en mening i en låt. Dessutom, så skulle jag inte få heller. Det har blivit så många konserter, på så kort tid nu. Först i oktober förra året, sen i mars, och sen i juni. Jag kommer säkert gå på fler konserter detta året, därför vill jag inte gå på för många, även om jag älskar det och skulle kunna leva på att köa till konserter!

På tal om konserter, jag har ett kul minne från kön till Tokio Hotel konserten. Det kom fram en snubbe och bara skriker ut till alla ''NÅGON SOM VILL HA EN BILJETT TILL KONSERTEN? NI KAN KÖPA EN FÖR 200KRONOR!''. Han sa det till alla, tio minuter innan insläppet. Haha! Jag tyckte det var korkat! Vad tycker ni? Varför tror han att någon som inte har biljett, skulle ställa sig i kön? Och ändå stå kvar där tio minuter innan insläppet? Korkat.

Jaja, nu ska jag lyssna på musik, det är bara jag, min låtsasmamma och min lillebror (Teddy) hemma, för min storebror (mattias) och pappa hjälper någon att flytta, och min lillasyster (linnea) är hos någon kompis. Och min låtsasmamma och lillebror ska snart ut och handla, så då kan jag öva på låten jag ska sjunga på konfan!
Michael Jackson-You are my life.

Headern - fixad !

2010-04-02 @ 02:45:04 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hehe, jag tyckte headern blev rätt så fin! Vad tycker ni? (:

Efter en lång dag, med tandläkarbesök, fix med ny design och sedan en fix med headern så ska jag gå och lägga mig! Klockan har redan hunnit bli kvart i tre. Oops, hehe.
Sov gott!

Ny design !

2010-04-02 @ 01:43:31 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan hejsan! Som ni kanske ser, så har jag ny design. Det här är bara något simpelt, men ändå snygg! Jag tycker det iallafall. Dock tog det lång tid för mig att fixa, haha! Så My och Natalie, ni behöver inte hjälpa mig! (:
Jag tror jag ska sätta mig och redigera en ny header nu. Vi får se om jag kommer på något snyggt, annars får vi ha kvar denna tills jag kommer på något bra!

Tandläkaren!

2010-04-01 @ 17:57:56 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Jag var hos tandläkaren vid fyra! Det var ett snabbt besök, de skulle bara kolla tänderna. Hade inga hål och jag borstade bra, och så vidare.

Jag har tänkt på en sak. Jag vill inom kort göra en ny bloggdesign. Den ska liskom vara simpel. Tror mest vit bakgrund, större rubrik och större mellanrum mellan raderna när jag skriver. Det känns liksom om att allt sitter ihop, och jag tycker det blir jobbigt att läsa. Jag får be My fixa det med raderna och headern. Det vita kan jag fixa själv. Eller så ber jag henne fixa allt, för hon är så duktig! Älskar henne verkligen !

''Michael kom tillbaka från de döda''

2010-04-01 @ 14:46:00 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Jag läste nyss på Aftonbladet.se

såhär stog det;

Michael Jackson kom nästan tillbaka från de döda.
Enligt nya bevis hade han puls en timme efter kollapsen.
Hjärtat slog i tjugo minuter innan det stannade för gott.
De nya detaljerna kring Michaels dödskamp avslöjas av News of the World. Tidningen har tagit del av dokumenten i den stämning som riktas mot artistens personlige läkare Conrad Murray.
Stämningen innehåller flera detaljer kring Jacksons dödskamp som inte var kända tidigare.
Michael Jackoson dödförklarades i sitt hem av de sjukvårdare som var först på plats. Trots det fördes han i ilfart till sjukhuset. Där lyckades läkaren Dr Cooper, chef för akuten på sjukhuset, mot alla odds få igång hjärtat igen.

Långsam Puls

I sjukhusets beskrivning av händelsen står det att Michaels puls var "långsam och omkring 40 slag i minuten" när han kom in klockan 13.21.

13.22 "visade hjärtat viss aktivitet". 13.33 "uppmättes en svag puls", och 13.52 hade han "en puls på 53 slag i minuten", enligt dokumenten från sjukhuset. Vid 14.05 opererade doktorerna in en så kallad ballongpump i hjärtat i en förhoppning att lyckas få igång en "normal hjärtaktivitet".

Berättade inte om injektioner

Trots ansträngningarna orkade inte hjärtat slå av egen kraft och artisten förklarades död 14.26.

Enligt stämningen dödförklarades 50-årige Michael vid 11-tiden första gången. Orsaken var att han hade tagit Propofol, ett lugnande läkemedel.

I Dr Coopers rapport slås fast att läkaren Conrad Murray inte berättade om stjärnans Propofol-injektioner i rapporten efter hans död.

Läkaren Conrad Murray har redan åtalet för dråp på Michael hängande över sig. Jacksons pappa Joe är säker på Murrays skuld:

– Bevisen är entydiga. De borde låsa in honom och kasta bort nyckeln. Det de har gjort är äckligt, säger han.

Snälla, låt han vila i frid. Vad ska ni komma med nästa gång? ''Han uppstod från de döda, efter snart tio månader''?. Vi vill inte veta. Eller, jo, det vill vi kanske. Men det gör fortfarande så fruktansvärt ont. Jag skulle kunna sitta här och gråta nu. Jag gör det nästan. Snälla, ni vet inte hur ont det gör, ni kan inte skriva sånt. Han är död. Han kommer aldrig tillbaka. Snälla, det gör så ont.. Varje gång jag läser något om han, så känns det som om jag har ett stort hål i hjärtat. Ville bara säga det, så snälla, sluta..

RSS 2.0