Det första man ser; kommentarer

Visst är det härligt att logga in på sin blogg och upptäcka att man fått en massa kommentarer? De flesta var från My, gud, hon är så go' den tösen! Jag älskar henne, hihi. Jag saknar dig, My. Men vi ses snart!

Iallafall, blev inte mycket bloggande igår, för att jag mådde så dåligt, och vi hade gäster, och natalie och rebecca kom. Sen kollade jag på Körslaget klockan åtta, sen tittade jag och familjen på Rush Hour 3, och sen skulle jag till kyrkan. Gud, jag älskar Chris Tucker! Haha. Han berättade en gång, när Michael Jackson hade sett filmen ( de var typ polare ), och så hade Michael ringt till Chris och sagt ''I just saw your Rush Hour 3 movie, and you were kickin' with the wrong leg!'' Haha. Mycket rolig snubbe! Sen i kyrkan var det rätt mysigt, inte så mycket folk. Började ute vid elden, sen gick vi in, och hela kyrkan var mörk. Inga ljus var tända, förutom två. Och det var levande ljus. Mycket mysigt! Sen skulle man bekräfta sin dop tjosan, eller något, och sen fick man blommor! Det var väldigt trevligt!
Sen kom jag hem vid ett, och då skulle jag försöka sova, men det gick inte så bra och här är varför;
Jag mådde dåligt hela dagen! Allt började med halsont, som är mycket värre nu. Sen fick jag huvudvärk, och illamående. Sen var så på natten var ju allt mycket värre, jag frös, jag var förkyld och sådant. Och det tråkiga är att det sitter kvar idag. Jag mår verkligen uselt. Typiskt att man ska bli sjuk nu när skolan börjar på tisdag.

Anledningen till att jag inte skrev något tidigare idag, var för att jag var på Rusta med pappa, jessica och linnea.A
Hoppas ni har det bättre än jag!

Comments
myyyyyyzan <:

Alltså, jag saknar dig SJUKT!!!! Försöker till och med övertala min mamma att flytta till Landskrona x'D

Åh, jag hoppas du goes friiiisk <3

2010-04-05 @ 12:03:14
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback