Sunday

Tjo! Här sitter jag och lyssnar på Joan Jett. Har precis fått reda på av My att just hon ska vara förband till Green Day's konsert på Ullevi! Just det, det krånglade lite med det förut idag, men vi har nog löst det nu. Antagligen så kommer vi bo hos någon de känner i gbg från fredagen, och vi åker tåg dit för bara 46 kronor, jag hoppas på det. Och sen efter konserten åker jag buss till Helsingborg för drygt 250, tror jag. Toppen!

Annars har jag bara städat på mitt rum idag. Igår kväll tog jag foto på allt jag fick, förutom pengarna. Ni vet ju alla hur pengar ser ut, eller hur? Så, bilder på blommorna och smyckena kommer in senare ikväll. Sen har jag packat, till pappa. Otroligt förvånad över hur lite jag har med mig. Kläder och lite tekniska grejor bara. Annars brukar jag ju gå med tre väskor och en gitarr/keyboard. Nu är det bara en halvstor väska och en liten!

Jag känner att bloggen börjar bli tom på bilder igen. Då är det dags att ta lite nya bilder! Jag oroar mig över min hals, har fortfarande ont och de är fortfarande rätt svullna, sa pappa igår, och de har knappats förbättrats eller försämrats, så det blir väl att stanna hemma från dagiset i morgon. Då kan jag gå ju ut en runda om jag orkar och fota!

Nu ska jag kolla i ett gammalt fotoalbum! Ni får ha det så trevligt, så hörs vi snart!
(jag bytade textsnitt för att jag störde mig lite på det gamla, hehe..)

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback