Grattis, Michael Joseph Jackson!

Vet ni vad jag kom på förut idag? Michael Joseph Jackson, The King Of Pop, skulle fyllt 52 år idag! Om han hade funnits kvar vid liv, är jag nästan säker på att det skulle blivit en stor fest för honom. Det tyckte jag förra året också.. Men det är ju inte ofta The King Of Pop fyller år!

Jag vill önska dig, Michael Joseph Jackson, en mycket bra födelsedag, vart du än är, men vi antar att du är i himlen. Du passar liksom inte in någon annan stans. Du ska veta att vi på jorden, tänker på dig, och vi saknar dig, och kommer aldrig glömma dig. Vi tänker sprida dig in i framtiden, berätta för våra barn och barnbarn om dig.
Vi älskar dig, Michael Jackson.

Michael Jackson ♥

Ikväll tänkte jag lägga upp en rolig sak här på bloggen! Något jag aldrig gjort förut! Jag samlade ihop alla mina autografer jag kunde hitta, och fotade dom! Det saknades dock vissa, för de har varit i block jag glömt bort var jag gjort av dom.. Men jag har fotat de jag hittade och ska lägga ut dom här sen. Men då gäller det för er att dela med er av era drömmar! Har fått några kommentarer, dock inte en enda om någons dröm.. Wierd.. Så, dream on nu!

Edit: Vi tar det imorgon istället! Vill inte känna mig stressad när jag ändrar ljuset på bilderna, plus att ni inte kommenterat era drömmar. Och nu vill jag se på film och fixa mitt hår så jag slipper ha beslutsångest över det imorgon, så direkt efter skolan får ni bilderna, okej?

Comments
josefine

sv: tack :D

2010-08-29 @ 21:47:37
URL: http://technicolor.blogg.se/
FIONA - en ointressant vardag

tack! :D ja det är superkul! fotar du mkt? :)

följa varandra på bloglovin? :)

2010-08-29 @ 22:02:44
URL: http://lovefiona.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback