*suck*

Wow, jag kommer inte på en bra början till mitt inlägg idag.. ouch.

Denna veckan har inget gått som jag vill. Kommentarerna har mystiskt nog slutat komma, statistiken har varit konstig, mitt hår är inte som jag vill (okej, det är det nästan aldrig..) och jag har inte hittat en ända möjligthet att kunna spela in min cover på. Jag snackade om det med pappa igår. Han sa att det inte var lönt att laga mikrofonen, för att den ändå inte passade i pedalen. (Man har en pedal eller ett litet mixerbord, tror jag, för att kunna koppla in instrumenten, för att sen kunna koppla vidare till datorn när man spelar in) Jaaahaapp. Så, han sa att jag fick spela in med min kamera, som där är super dålig kvalité på, och så när man spelar upp klippet i kameran, så hör man inte ljudet, så jag får väl göra ett x antal klipp, och sen gå på magkänslan vilket som blir bäst. Nu har jag bara ett problem kvar. Hela min familj hemma. Och, jag kan absolut inte sjunga den låten jag ska sjunga när dom är hemma. Vi har världens minsta ljudisolerade väggar och dörrar. Och golv! Seriöst, man kan höra när vi går! Och jag, som inte alls gör mycket ljud av mig, hörs. Och när mobilen ligger på mitt bord bredvid sängen, tex, och jag får ett sms, då hör dom det på varenda ställe och hörna i hela huset. So, yeah, that kinda sucks. Men vi får se hur det blir med den saken, vi får ju hoppas på det bästa.

Anyways, idag ska jag inte göra något speciellt. Jo, jag ska få tag på mormor och morfar för att dom ska köra mig till Malmö imorgon. Eller, jag ska fråga om dom kan göra det. Annars har jag bara ont i tänderna (tandläkaren satte in en grövre båge igår)


The Ark (ola salo)-Have you ever heard a song, (live aukustisk version på Morgonpasset i P3)

Jag tycker den låten är så grymt vacker. Ola, han är vacker i sig själv också, tycker jag. När jag såg videon första gången, satt jag och fnissade. Ganska mycket, faktiskt. Det såg så gulligt ut, för han såg så förvirrad ut hela tiden. Och han tittar på tjejen rätt ofta som sitter bredvid. Jag tycker det är hur gulligt som helst! Och sedan i slutet, när alla sjunger med, är rätt gulligt också. Så, det här får bli dagens låt ( glömde slänga upp en igår, som jag lovat ju, så jag gör det nu!)

Comments
Moa

vilken låt ska du sjunga te erik?

och Ola Salo är alltid gullig :D

hihihihihih :D

pusss

2010-08-19 @ 14:43:39
URL: http://moahofsweden.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback