Let's go..

God eftermiddag!
Jag tänkte bara berätta lite snabbt innan mamma kommer och hämtar mig och min bror, att nu ska vi så smått börja köra igång med våra rum. Har haft våra tapeter sedan jag började ettan, och det är ju ändå nio år. Vi ska åka iväg till tippen och slänga min skrivbordsstol, min brors gamla skrivbordsstol, och två pytte små bord jag har stående på mitt rum. Ska även köra ut vår vackra julgran.

Så, idag har jag inte gjort så mycket. Tömt mina två bord bara. Duschat, och fotat hela mitt rum. Så, jag tänkte göra något liknande som Linafoto gjorde när hon fixade på sitt rum. Före- och efter-bilder! Kanske till och med filmar hur det ser ut sen, beror på om jag har en videokamera att använda. Förresten, jag kommer ihåg att några av er velat ha ett videoinlägg någongång, vill ni fortfarande det? Haha, jag har aldrig videobloggat. Vad säger man, liksom?

Iallafall, så har jag fallit för clementiner! Jag tyckte om dom förut, men nu har jag ändrat mig helt och nu älskar jag dom! Åt en igår, förregår och en alldeles nyss! Det är gott till tropisk juice. Jag har börjat bli lite nyttigare av mig, och det är nog bra.. Mina armar är supersmala, och innan sommaren vägde jag bara 44,5 kg (!) ungefär, och nu har jag försökt att gå upp lite. Jag är uppe i 46, men nu har matlusten börjat försvinna smått, som den ibland gör. Lustigt..



Comments
Linafoto

Svar: Vore häftigt att åka till Los Angeles och gå på Hollywood Boulevard och se Holywood skylten =) Om några år kanske !

2010-12-28 @ 22:12:18
URL: http://linafoto.blogg.se/
Linafoto

Svar på din fråga: Canon och Nikon är de största kameramärkerna. Båda två är lika bra :D

2010-12-28 @ 22:13:42
URL: http://linafoto.blogg.se/
moa

clementiner är blääää :(



GÖÖÖR VIDEOINLÄGG :3

vi kan göra ett tsm :3

2010-12-29 @ 11:26:09
URL: http://moamusic.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback