Nu är det dags att sova!

Fy vad kallt det är här idag! Ska faktiskt gå och lägga mig nu, ligger redan nerbäddad under mitt underbara vintertäcke. Ska dock berätta lite snabbt om dagen.

Påväg hem från skolan stannade jag till på McDonald's just för att Andreas Carlsson skrev på sin blogg att alla McDonald's restauranger i hela landet skulle ha Dandy posters och på dom lapparna som brukar ligga i brickorna skulle där stå om Dandy osv.. Men självklart hade dom inte det i Landskrona. Usch, jag hatar Landskrona när det kommer till sådana saker, det enda som jag verkligen älskar i Landskrona är Karnevalen. Dom har till och med tagit bort Dandy stället på Bokia, där man kunde lyssna på musiken, men den var sönder!! Dom lagade den inte iheller.
Iallafall så var jag ute med Moa och någon Lukas från hennes klass. Vi gick ut kvart över sex kanske, och jag var hemma klockan sju igen. Satan vad kallt det var! Mina tår var inte normala förrens kvart i åtta, haha!

Nu har jag bara kollat runt lite på internet, och  nu ska jag faktiskt sova. Tur att jag hann med ett inlägg i skolan förut, va?:D
Jag tackar er som har svarat på frågorna! Ni andra som inte gjort det än, gör gärna det!


Eric Saade; Rix FM festivalen, Malmö.

Comments
Jonasailin

Hello. Enjoyed your web site :-) ! ! !

2011-01-05 @ 15:34:22
URL: http://jonasailin.blogstie.com

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback