bio

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat tidigare idag, men internet krånglade hela tiden, så det enda jag skulle hinna skriva var typ ''hej''. Och det känns ju lite onödigt, hehe..
Iallafall, så har jag inte gjort så mycket idag. Bara städat och gått igenom mitt skrivbord, gamla dagböcker och sånt där. Väldigt kul att läsa hur knäpp jag var i typ, sexan.
Sen har jag suttit och irriterat mig över att internet inte funkade. Sen ikväll, åkte jag, mamma och min bror mattias till Lund och gick på bio! Vi kollade på ''Farsan''. Det är en sjukt rolig och bra film! Men den är lite sorlig. Två sorliga parter. Själva farsan då, träffar en brud, som han vill gifta sig med, men hon vill inte, för dem knappt känner varandra. Och samtidigt så berättar hans son att han och hans fru ska adoptera från Kina, för de kunde inte få barn själv, och han ville så gärna bli farfar, och de lurade honom till och med och sa att hans fru var gravid. Och sen var farsans arbetskamrat hund tvungen att avlivas.. Det var så sorligt.. Man kunde knappt hålla tårarna inne!
Om jag själv ska sätta poäng på filmen, och om man får välja mellan 1-10, så sätter jag 9.
Motivering; Jo, för jag tyckte inte om att den skulle vara sorlig! Men, hehe, det var ju tvunget att ha lite veriation..
Iallafall.. Nu lyssnar jag på The Ark/Tokio hotel. Jag skiftar! Och i morgon ska jag nog till center syd och hämta ut min tröja, kanske köpa ett par nerd glasses, om de har fått in dom i affären igen. Och sen kanske vi ska till Rusta och köpa en gitarr, i helsingborg. Jag tror den är svart..

Jag orkar inte berätta om min dröm just nu, klockan är halv tolv. Jag berättar kanske om den i morgon!


Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback