Första inlägget .

Hejsan!
Det här är min nya blogg! Jag har bloggat här på blogg.se förut, men då visste jag inte hur man ändrade design, och det var typ över ett år sen. Och jag vill inte fortsätta att blogga på den bloggen, jag var så barnslig då, så jag kommer inte skriva länken till den heller. Innan jag gjorde denna, bloggade jag på devote.se och här är länken; http://josefinborgman.devote.se
Men sen kände jag för att börja blogga här istället, för jag kan fixa mer med designen här! Det finns sidor anpassade till hur man kan ändra sin design om man bloggar på blogg.se! Eller, ja, jag tror de är anpassade hit iallafall. Har aldrig testat tipsen på Devote.. Men devote var en rörig sida också! Men om ni vill veta mer om mig, så kan ni läsa min blogg från devote!

Upplevelser ni bör vara medvetna om; Jag såg Green Day live i oktober förra året.
Jag älskar Tokio hotel, och ska se dom i göteborg den femte mars.
Jag är en tjej på fjorton år.
Musiken är mitt liv.
Jag har gillat Michael Jackson sen jag gick i trean, nu går jag i åttan, så han är betydelsefull för mig.

Ja.. det var väl det. Mitt andra stora intresse förutom musiken är väl foto då. Och mode. Men mest foto! Jag har min egna lilla stil när det kommer till mode, hehe.. Men förut orkade jag inte fota så mycket, men jag ska försöka bättra mig nu, både med musiken och fotandet! Tex, ta fler bilder, och spela in fler covers.. De som ligger på youtube skäms jag för, och jag har inte orkat göra nya. Eller rättare sagt; Min mobil kamera suger, så jag har inget att spela in med. Men sen kom jag på att jag kan spela in med min kamera. Som förresten är en Olympus E-420.

Tack till dig som läste, och ha det bra!

Ps. Förlåt för att designen är lite rörig, men jag håller på så gott jag kan att fixa den..

Comments
Josephine

WTF HUR I HELVETE SPELAR MAN IN MED KAMERAN?!?! O.O Jag hittar inte hur man gör >__>

2010-02-24 @ 11:37:52
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback