Erik Grönwall <3

Tjenixen säger jag som precis slått upp ögonen! Ni ska snabbt få min ''recension'' om Erik Grönwall, som jag skrev igår. Jag känner mig lite stressad, eftersom My inte vaknat, och vi ska åla till stan om två tmmar. Ikväll är det Eric Saade som gäller.
Här kommer recensionen iallafall (alla mina underbara bilder kommer ikväll/imorgon)

Jag och My satt längst fram och ''köade'' sen klockan halv åtta. My var lite sådär om att sitta där så länge, men jag ville. Hade ingen lust att gå någonstans, liksom, jag hade längtat så mycket. Till slut kallar vi på Natalie och Moa som såg Erik med oss, att dom fick passa platserna så My och jag kunde åka virvelvinden, bara för att hon älskar det. Så, vi gjorde det. Sen kom vi tillbaka och satt där och väntade. Halv tio kom Carolina Af Ugglas upp på scen, och hon var rätt grym! Jag gillar hennes personlighet! Dock så lovade hon mig, Moa, Natalie och My att hon skulle skriva autografer till oss, men det gjorde hon inte. Hon bara stack. Jaha. Sen väntade vi i den timmen, och då var vi riktigt speedade. Moa och Natalie pratade med vakterna, och dom sa att jag skulle börja gråta. Haha! Det gjorde jag. Halv tolv intog Erik scenen och jag bölade och bölade och bölade. Han såg till och med att jag bölade! Jag skrek så många gånger som möjligt, när jag fick tillfälle till det, att jag älskade honom. Han hörde det nog några gånger. Han körde några låtar, och helt plötsligt hoppade han ner till oss! Han gick till en tjej som stod nära mig (bara My var emellan oss, kanske en till) och då fick jag tag i hans arm, och när han skulle gå där ifrån, så kom han ingenstans, för jag höll kvar honom! Hihi, jag slet nästan av hans armband! Sen klev han upp på scen igen, och sjöng några låtar, och sen hoppade han ner igen, och då såg han att jag bölade, för han sprang fram till mig, och han stod bara några centimeter ifrån, kollade mig rakt och djupt in i ögonen, och tog sig närmare. SEN tog han tag i mig, och PUSSADE MIG PÅ KINDEN!! Seriöst, jag trodde jag skulle dö! Jag är så himla lycklig att jag känt hans stubb sen han rakade sig, fick hans saliv och svett på min högra kind! Aja, sen sprang han upp igen, och jag grät så jag höll på att dö, seriöst, jag kunde inte andas, vakterna kollade på mig och log asmycket, dom förstod hur lycklig jag var. Sen, sprang han ner en tredje gång (då under Run To The Hills) och sprang fram och tillbaka, då jag fick tag på hans hand igen.

Fick även ögonkontakt under Higher, vilket också gör mig ännu lyckligare. Sen, skulle han iallafall skriva autografer, så My fick ta före mig, för jag skulle fota dom. Hon gav han en puss, sedan pussade han henne tillbaka. Hon fick två autografer, dock fick hon bara hjärta på en av autograferna, medans jag fick hjärta på båda autograferna. Iallafall, jag skulle tvunget också ha bild, så jag sa att jag ville ta kort med honom. Jag förväntade mig en krambild, men nej, han skulle pussa mig! Han blundade, jag log, vi stod nära, han höll om mig. Vi visste inte när My var klar med bilden, så efter hon tagit bilden (som vi inte visste, men tur att hon hann ta den!!) så stod vi bara där och kollade liksom, och log. Iiiih, jag är kär!

Så, min högra kind är helig. Jag älskar Erik Grönwall. Och det vet han nu.


Comments
claudia

HAN VAR GRYM!

DET VAR AWESOME,DU VAR JU LÄNGST FRAM ;D

2010-07-17 @ 12:38:54
URL: http://bycclaudia.devote.se
Bettina

haha naw! :D <33

2010-07-17 @ 13:41:25

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback