i'm going to watch a movie, now!

2010-06-30 @ 20:28:04 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Det är precis vad jag ska göra!
My länkade en länk som leder en till Remember Me, och den har jag velat se långt innan den kom ut på bio. Så nu ska jag se den, så det blir inga fler inlägg idag!

Synd att jag inte hann skriva om mig själv.. Men det kanske passar nästa lördag, då det faktiskt är min dag? Eller, tja, okej, min födelsedag. Då kan vi köra en Josefin-special! Haha! Vad säger ni om det?

Ha en bra kväll♥

En lista där du får veta mer om mig!

2010-06-30 @ 14:54:04 Filed in: My life
Kommentarer: 1

Jag har fortfarande inte tänkt ut vad jag ska skriva om mig själv! I'm working on it!
Här får ni iallafall en lista så ni får veta lite mer om mig själv.


Senaste


Låt du hörde: Michael Jackson-Earth song

Film du såg: jag kommer faktiskt inte ihåg..

Mat du åt: Cocopops med mjölk

Kram: Mamma

Puss: Mamma

Känsla: Att aldrig få min dröm besannad.

Resa: Hem från Göteborg :c

Glädje: att jag klarar av att sjunga jackson 5-i'll be there!

Dröm: Att få sprida min musik över HELA världen, och bli världens största entertainer

Person du träffade: min bror..

Personen du pratade i telefon med: Moa

Personen du fick sms av: Natalie

Gången du åt 7-eleven korv: Jag har aldrig gått in i en 7-eleven butik, ens..

Gången du var utomhus: Igår..

Gången hela din familj åt middag tillsammans: yesterday 

Saken du köpte: Scenklappare!

Allmänt

Ska bli skoj: Att fylla år, och att My kommer! Och karnevalen..

Ska inte bli skoj att: Lämna My när hon ska åka hem :c

Sparar till: Kläder.. 

Pålägg som gäller: korv!!!! 

Önskar att jag var bättre på: att sjunga och dansa. Fast, jag är glad att jag har den talangen jag har. Men jag kan utveckla den MYCKET mer. 

Dagens dryck: vatten

Vad saknar du: 10.00

Tre band/artister: Michael jackson, Tokio Hotel, Queen

Vad har du gjort idag: sjungt och dansat.

Brukar du svära mycket: Försöker sluta. Svär inte alls mycket längre.

Hur tidigt stiger du upp: För tidigt tycker jag :c

På helgerna: Runt 12-1 tiden.

Vad ska du göra ikväll: Sova!!

Hur många timmar sover du per natt: Jag vet inte.. 6-8 

Vem är snyggast i världen: Bill kaulitz!

Vad är det för veckodag: Onsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: My kom, och vi träffades för första gången! 

Favoritplagg i garderoben just nu: Jag har faktiskt ingen aning.. Mina ljusblåa jeans, kanske.

Längd: 1.62

Vikt: 44.99

Byter gärna garderob med: Michael Jackson, Bill Kaulitz.

Byxa eller kjol: byxor är mer för mig.

Senast utlästa bok: New moon.

Mitt rum kan beskrivas som: Gult, plancher... barnsligt.

Mig själv med tre ord (just nu): Hyper, dans, musik.

Jag tränar: På min dans och sångröst. Och sen det tillsammans. Men jag ska börja hoppa hopprep.

Jag ville bli när jag var liten: Artist. Har jag alltid velat bli, och vill fortfarande och kommer alltid att vilja bli. Men jag har även viljat bli veterinär. Och tatuerare.

Ja, det var det! För er som läste; ja, jag ska börja hoppa hopprep. Man får nämligen jättebra kondition av det, och muskler! Man tränar faktiskt hela kroppen när man håller på. Så, det är bra!

Hörs senare!


Min åsikt om mig själv..?

2010-06-30 @ 12:37:24 Filed in: Mode
Kommentarer: 1

Natalie kommenterade att hon tyckte jag kunde skriva min egna åsikt, om mig själv. Hur funkar det? Nej, men , det blir nog lite svårt.. Men jag ska absolut tänka på det under dagen! Liksom.. hur kan man skriva det, utan att låta bitchig eller ultra egoistisk när man skriver något bra om sig själv? Och utan att låta desperat när man skriver det man tycker är dåligt med sig själv? Well, det är inte er sak att tänka ut, det är min sak. Jag ska fundera på det!

Iallafall, så har jag varit vaken i en och en halv timme, och jag har ätit, gjort vid mig och sånt. Kollat facebook och bilddagboken. Ja la faktiskt ut en ny bild på bilddagboken i går, tror jag..
Annars ska Natalie komma idag. Det ska bli kul, för det var längesen hon var här. För tillfället är jag ensam hemma, och antagligen är jag det till klockan fyra-halv fem. Så, nu ska jag.. gå på toa, och träna lite!

Have a very nice day!♥


This is how i have my hair today!


Vad ska jag skriva mina åsiker om i morgon?

2010-06-29 @ 21:41:38 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Jag har absolut ingenting att göra i morgon (förutom att äta cocopops!yummie!!), så jag tänkte att då kan jag dela med mig av mina tankar om något speciellt. Det kan vara en händelse, en person, en film, en låt, en musikstil eller vad som helst. Och nu skulle det faktiskt vara kul att höra vad ni vill ha min åsikt om (det är det alltid, men ni säger ju ingenting när jag ber om det!!),kommentera! Kommentera hela natten! Haha, okej, det kanske är att ta i, men bara kommentera! Det tar inte mer än någon minut, ju?

Annars har jag inte gjort något fram tills nu, förutom att ha handlar med mamma (fick en frida tidning!), ätit cocopops, och kollat på Allsång på Skansen. The Ark var sist ut med en duett med Carola. Hon är ganska söt, Carola. Hon sjunger grymt också. Känns som om hon inte behöver ta i alls för att sjunga starkt och högt. Och det är ju gulligt att hennes haka rör sig när hon weilar! Jag känner jättemånga som stör sig på det, haha!

Och just det! Jag funderar på en ny design, igen! Jag är trött på denna. Det är så många bloggar som har rosa bloggar, och det känns bara enkelt och tråkigt. Så, jag ska tänka ut något coolt!

Ha en bra och trevlig fortsatt kväll!

Vad är egentligen en ''Scenklappare''?

2010-06-29 @ 18:21:24 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Det var jättemånga som undrade vad en ''scenklappare'' var! Inte bara här på bloggen, utan på msn och min facebook också. Det som är på bilden, det är en scenklappare! Eller, jag tror det heter så iallafall..
Jag tycker den är jättecool, jag älskar den! Ser ni vad där står på den också?
HOLLYWOOD. production: josefin borgman, director: josefni borgman. Fast, det var ju såklart jag som skrev dit det. Man fick kritor till.

Annars så gör jag inget speciellt just nu. Tittar lite på tv. Jag var sur/irriterad förut, för jag och någon kille på min msn satt och diskuterade Tyra Bank's show. Och för att mamma inte brydde sig om när jag berättade om The Ark konserten som dom ska ha i Helsingborg den 15:e som jag gärna vill gå på. Men jag vet inte om jag kan, en biljett kostar 400:- och My är hos mig den veckan också, och jag vet inte om hon gillar dom.. Och dessutom så vet jag inte hur länge konserten varar, för klockan elva på kvällen spelar Andreas Johnson i Landskrona karnevalen, och där ska jag stå längst fram, för jag älskar honom!

Så, i sommar kommer ni få se bilder, tagna av mig, på Andras Johnson, Carolina Af Ugglas, Erik Grönwall och Eric Saade. Så det så.

Här kommer iallafall en bild på mina naglar, så får ni ha det bra! Jag ska se Allsång På Skansen senare!

 


I'm back home!

2010-06-29 @ 14:50:57 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Vi var inte så länge i stan. Men tillräckligt länge för att hinna handla och göra det vi skulle! Moa handlade puder, örhängen och en pennvessare. Jag handlade bara en scenklappare! Jag blev kär när jag såg den!

Okej, jag har aldrig haft en dröm om att bli en stor skådespelerska, men det hade ju inte varit dumt? Om min dröm inom musiken blir sann, så kommer jag nog vilja spela i filmer också. Och kanske göra småfilmer med mina låtar. Det hade varit grymt. precis som michael jackson..

Iallafall, igår kväll när jag släckte datorn så målade jag mina naglar. Jag har inte haft målade naglar på mycket. Jag kommer ihåg när det var skola, då var jag tvungen att ha det, annars bet jag av mina naglar! Jag biter inte på mina naglar längre nu.

Annars sitter jag bara och tittar på tv och lyssnar på musik (HUR KAN JAG I DETTA VÄDRET?! Jaja, jag ska ju faktiskt ta ett kvälldopp senare med mamma..) Just nu lyssnar jag på Pixie Lott-Apologise. Men den hackar så det går inte så bra..

Jag skulle gett er bilder på naglarna och scenklapparen, men det vägrar att funka. Ni får det senare.
Ha det så bra!

Det blir stan istället!

2010-06-29 @ 11:14:17 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
.. Men vad vi ska göra där, har jag ingen blekaste aning om!
Jag har inga pengar, så jag kan inte göra något.. Eller, jag har ju lite pengar.
Och så kan jag ta med mitt kort till stan, så kan vi ta ut pengar, och så kan jag handla någon fin tröja eller något, men då kan jag inte ladda på pengar till mobilen, så då kan jag inte smsa. Inte bra, ju.

Ja ja, vi får htita på något. Ha det bra!


Ängelholm..?

2010-06-29 @ 10:43:16 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Igår kväll bestämde Moa sig för att ta med mig till Ängelholm. Jag fick pengar av mamma, det räcket knappt till hela resan, men Moa är så snäll att hon betalar resten åt mig! Lilla tösen..

Vi har ett problem. Hon har utegångsförbud. Så, det blir inget. Synd. Jag var ju så uppspelt. Det skulle ju bli så spännande! Men jaja, sånt händer här i livet, hon förvarnade mig ju igår att det kanske inte gick. Nu sitter jag iallafall här hemma, med 100 kronor, och vet inte vad jag ska göra.

Men min bror åkte nyss för att lämna en bok på sin skola, så jag är hemma ensam för tillfället, vilket betyder att jag ska träna lite. Så, jag hör av mig senare, tänkte skriva lite roligt idag! Eller, diskutera något! Vi får väl se, ni får gärna komma med förslag också!

Good night, my darlings..

2010-06-28 @ 21:33:23 Filed in: My life
Kommentarer: 0
.. tänkte bara säga det nu, även om jag inte ska sova nu. Jag ska iallafall släcka datorn nu. Titta lite på tv. Ta fram kläder till i morgon.

Så, god natt (:

Min älskade lillebror..

2010-06-28 @ 16:11:08 Filed in:
Kommentarer: 0

Teddy, du är min ända älskade lillebror, och kommer alltid att vara det. Hehe, jag kommer ihåg i.. fyran när du föddes. Jag var världens lyckligaste. Jag ringde hem till pappa varje dag när Jessica var gravid, när jag var hos mamma. Men när jag ringde den 8:e mars, svarade konstigt nog Sandra, Jessicas syster. Jag frågade såklart efter Jessica. ''Hon är på sjukhuset, du har fått en lillebror.'' Jag sa tack och hej då, och började gråta av lycka. Jag började gråta. Av lycka. Jag rusade in på min storebrors rum, och berättade vad som hänt. Jag berättade för mamma när hon kom hem från jobbet. Pappa ringde senare på kvällen, eller dagen efter, och sa att min lillebror hade amningsproblem, vilket gjorde att dom fick stanna några dagar längre på bb. Jag trodde han sa andningsproblem. Haha, silka misstag man kan göra, då. Dagen efter tror jag det var, fick vi träffa Teddy på sjukhuset. Han var så.. liten och vacker. En av de vackraste sakerna jag sett i hela mitt liv. Fotot när jag håller dig för första gången, sitter fortfarande på kylskåpet.

Nu, när du är 5 år, och jag 15, har vi fortfarande inte bråkat så mycket. Visst, alla syskon har sina syskonbråk, sina tjaffs, men vi har inte haft så många sådanna, faktiskt. Du kommer alltid stå nära mig, det måste du få veta. Du kommer alltid kunna komma till mig. Hur min, eller din, framtid än blir, så kommer vi alltid stå nära varandra.


Jag älskar dig Teddy Borgman, min Lillebror.
/ Din äldsta syster, Josefin Borgman.


The pictures.

2010-06-28 @ 13:59:33 Filed in: Photography
Kommentarer: 3

Hejsvejs. Jag vaknade runt tio, men somnade om till tolv (oops...), hehe, och kollar nu på Ellen DeGeneres! Härligt tjej är vad hon är! Iallafall, nu kommer bilderna som jag lovade er. Det blir från både midsommar och stranden, ni lär märka att det är mest bilder på min lillebror. Jag älskar att fota honom, han blir så perfekt.

Okej, så det var dom bilderna jag ville dela med mig av idag. Eller, för stunden. Jag har såklart fler bilder, men det är bara på mig och min lillebror. Hehe. Jag bestämde mig för att ladda upp bilderna på min lillebror senare idag, för jag måste verkligen dela med mig av dom. Dom är så vackra, han gör liksom hela bilden.

Så, vi syns senare, ha de bra!♥


it's good to see you.

2010-06-27 @ 23:05:19 Filed in: Photography
Kommentarer: 1

Haha, fråga inte om rubriken, dom sa det nyss på filmen som är igång på tv! Vet dock inte vad den heter, den går på trean!

Jag tänkte egentligen bara säga lite snabbt och kort att jag inte hinner ge er alla bilder idag!.. Anledning till detta är att klockan helt enkelt är för mycket, och datorn ska snart stängas.

Men det skadar ju aldrig att ge er en bild iallafall, så får ni resten i morgon när jag har tid!

Här badade vi idag, lilolas/borstahusen!

God natt!


Hem till mammi.

2010-06-27 @ 17:38:12 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Vi sticker om någon minut.

Vi har precis ätit, och packat klart. När jag kommer hem där, så delar jag med mig av mina bilder jag tog på Midsommar afton! Så får ni bilder från stranden i morgon.

Veckans blogg!

2010-06-27 @ 14:03:43 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Tjena, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu innan jag och min familj sticker till stranden och badar lite, bara för att säga hej, eller att jag lever.

Förresten så blev jag veckans blogg hos; http://fffannynilsson.blogg.se/
Jag tackar så mycket!

Ha en skön dag ♥


Fin tjej, detdär!


God morgon..?

2010-06-26 @ 16:44:32 Filed in: My life
Kommentarer: 2
God morgon på er! Haha, jag vaknade halv fyra! Det är nästan rekord, hade jag sovit en timme till, så hade det varit rekord!

Iallafall, vi gick inte o la oss förrän ett bra tag efter jag hade skrivit sista inlägget igår. Klockan sju gick vi och la oss. Holy crap. Jag gick och la mig halv tre, men jag fick bara sova en timme, för gästerna kom och väckte mig?! Tack för den, liksom. Så idag har jag sovit länge. Mamma har varit här och snackat lite. Nu sitter jag bara här och tråkar. Bilder kommer inte idag (kanske, men isåfall senare ikväll), men om dom inte kommer idag, så kommer dom i morgon.

Ha en trevlig eftermiddag!♥

Just det! Nu har alla börjat tjata om den videon jag länkade. Jag pallar inte. Det är jobbigt. Jag har numera inte bara ont i hjärtat, det känns som om jag har ont i lungorna också..? Kanske dags att säga hej till doktorn?

Midsommar kväll.

2010-06-26 @ 00:01:02 Filed in: History
Kommentarer: 0
Tjena! Jag försökte mobilblogga förut vid halv fyra tiden, då vi åt. Men det ville inte funka, så ni har fått vänta, och jag ber om ursäkt för det! Tror liksom inte att ni suttit framför datorn hela dagen som galningar och väntat på nya inlägg.. Haha!

Iallafall. Innan vi åt så ringde mamma och sa att hon och Hult hade varit på någon marknad (tror jag) och då hade han köpt något till mig som mamma trodde jag skulle bli väldigt nöjd och glad över! Hmm, undrar vad det kan vara! Sen åt vi, sen åt vi jordgubbar (eller, tja, alla andra åt, jag gillar inte jordgubbar, ehe..) och sen stack vi till Tivolit i Borstahusen! Det var mycket trevligt! Såg många jag kände! Först gick jag runt med familjen och kollade på marknaden och på tivolit, jag köpte Två Michael jackson tröjor! En tjocktröja, och en tshirt! Bilder kommer imorgon, för jag orkar inte ladda över och redigera nu. (Har förövrigt en massa andra coola bilder från dagen som jag ska dela med mig av) Sen träffade jag Evlina och Emily, och vi gick runder och hade lite skoj. Sen åkte vi virvelvinden, och fy, så mycket har jag inte skrikit sen Green Day konserten (konstigt!!), det kändes liksom som om min hals skulle åka av! Så känns det alltid när jag åker karuseller. Men, sen stack jag hem, och drack resten av min cider (som inte är slut ännu..) och så bestämde jag och min syrra oss för att vi ville ha sockervadd i en påse och chips. Så vi cyklade tillbaka och handlade det. Nu sitter jag här.

Har ni haft det trevligt idag? Vad gjorde ni? Berätta!
God natt (även om jag inte ska sova nu)

Nu gör det ont. Nu gör det riktigt förbann...

2010-06-25 @ 00:58:34 Filed in: My life
Kommentarer: 1

Nu gör det ont. Nu gör det riktigt förbannat ont.


En massa bloggar försvinner mystiskt.

2010-06-24 @ 20:54:41 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Både Natalie's och Moa's bloggar är borta. Vem skulle göra något sånt? Sen har någon gått in på Natalies bdb och kommenterat till en massa folk också. Vad händer?

Jaja, det är inte mitt problem att lösa, det får dom två lösa själv. För Felle och Moa ringde till mig och 'anklagade' Natalie, och Natalie tror att det är dom. Nog med det, nu ska jag inte sprida andras 'problem'.

Idag har jag (som sagt förut) varit runt på en massa ställen. Först lämnade jag och pappa Jessica på jobbet, sen stack vi en kort runda till Center Syd för att handla på Cubus och Systembolaget (dock inte till mig, fick en halvliter cider bara, enough for me!) Sen stack vi till Farmor och Farfar och pappa fixade lite, och vi fick läsk och kakor. Sen stack vi till ÖoB och handlade en sådan, ni vet.. sån man kan sätta på lår, rumpa, mage, bröst och armar för att träna musklerna. Vi köpte en sån iallafall, och jag testade den, och den är jätte läskig! Man får ju stötar av den! Fast, den var inte helt spänd.. Men jag vet inte om jag kommer våga använda den! Sen åt vi iallafall pizza (blö! jag tog en hamburgare..) och sen har spelat green day rock band och hjälpt pappa med hjälpen.

Ja.. jag har inte så mycket mer att säga. Förlåt för att jag är tråkigt at the moment. Jag.. vet inte vad jag ska skriva om, liksom. Men på Lördag kommer det säkert bilder, för jag ska ha med kameran hela dagen. Jag kommer nog inte vara lika glad som jag brukar göra (ni vet varför.) men det känns inte som om jag kommer gråta hela dagen.. vi får se. Jaja, ni får ha en trevlig torsdags kväll!♥

hej! Jag och pappa och min lillebror teddy...

2010-06-24 @ 13:37:56 Filed in: My life
Kommentarer: 0

hej! Jag och pappa och min lillebror teddy sitter just nu i bilen på väg till center syd! Pappa ska handla byxor. Sen ska vi till systemet och handla cider till i morgon till jessica, som vi precis lämnat på jobbet. Jag mobilbloggar nu för att jag inte hann sitta vid datorn förut. Ni får ha det bra, så hörs vi sen!


En förvirrad & galen Josefin.

2010-06-23 @ 18:53:38 Filed in: Michael Jackson
Kommentarer: 1
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article7354991.ab

Jag blir lika galen och förvirrad varje gång jag ser sånt. Ni måste se videon. Ni måste se videon för att förstå vad jag snackar om.
Det handlar annars om en kille i Stockholm, som säger sig ha bevis på att Michael Jackson fejkade sin död. Det största beviset-som är mest intressant- är om en person, som blev brännskadad vid 7års ålder, och Michael betalade just hans operationer. Inte alla, men de flesta. What ever. Den ''riktiga'' personen har en sne, bred näsa, medans han på nyheterna har en smal och rak, just like Michael. Och den ''riktiga'' har grön/blåa ögon, medans den andra har bruna. Den ena har inga öron, medans den andra har. Och andra folk har ''sett'' Michael Jackson i Stockholm, och på andra ställen. En annan sak är att på Michael's begravning, dök där upp en blond kvinna med exakt samma haka som Michael, och då tror dom att det kan ha varit Michael som klätt ut sig. Och visst, det kan va så, men ändå inte. Jag känner mig alltid lika elak som hoppas att han lever. Jag menar, kan jag inte bara låta honom vila i frid? Klart jag vill att han ska leva, men om han är död, så kan han få vila i frid. Och om man samlar ihop alla grejor från den 25e juni 2009, tills idag, så kan man faktiskt skrapa ihop många saker som kan vara bevis på att han inte är död. Och samtidigt saker som kan vara bevis på att han är död, men inte alls lika många grejor, såklart.
Jag kan liksom säga motsatta saker till bevisen, om ni förstår vad jag menar? Liksom, om ni visar bilden där han ligger i ambulansen med grejor kopplade till munnen och så, så kan ni säga ''detta är ett bevis på att han är död'' och då kan jag säga ''ja, men det kan även vara ett pr-trick för att få oss tro på det.'' Och tvätom.

Jaja, hur som helst, så förblir det nog alltid ett mysterium.

Onsdag-det är segt.

2010-06-23 @ 14:32:31 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Det är en seg dag idag. Eller så är det jag som är seg idag. Hmm, låter rimligt. Jag vaknade runt ett tiden, tog fram alla mina Michael Jackson tidningar. 8 tidningar om hans död, och 1 om hela hans liv. Jag läste en av dom. Och sen klagade jag på mig själv, för att jag inte duschade igår!(?). Jag gjorde det aldrig igår. Klockan blev för mycket, när jag typ skulle släcka ner internet för dagen, så sa pappa att han och jessica skulle ut och handla något gott att fika, så kommer dom hem med en chips påse och en stor goooood kaka! Då fastnade jag där istället. Haha, ge aldrig Josse chips, för hon är beroende!

Idag ska jag inte göra något speciellt.. Jag ska duscha!
Sen blir det väl att titta på tv och sånt tråkigt.
Imorgon släpps Tokio Hotel's nya video!

Vi hörs senare ♥

Tribute till Michael Jackson på fredag..?

2010-06-22 @ 20:02:02 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Jag funderar på det! Alltså, det är klart jag vill, men frågan är-hinner jag?
Jag hittade just ett jättebra klipp på youtube, där Michael's riktiga koregraf visar dansen, och lär oss den. Men, det är många steg, och så ska jag lära mig dom, träna, spela in låten (om jag inte kör med michael's låt.. men jag vill ju sjunga själv!) och så ska jag filma allt ihopa! Så, det blir mycket att göra.. vi får se i morgon om jag hinner. Hinner jag, så gör jag det! Hinner jag inte.. så kanske jag kan fixa det till hans födelsedag?

Jaja, nu måste jag duscha. Jag skulle göra det innan, ju! Klockan tickar för fort! Jaja, jag får gå och göra det nu. Ha det bra, vi hörs i morgon!♥


Det blev ingen fotorunda..

2010-06-22 @ 17:55:14 Filed in: My life
Kommentarer: 0
.. men istället blev det att gå ut med Natalie, Emma, Alex, Robin och Jens! Vi skulle gå till Sandbergen, men Jens var inte där när vi skulle gå, så vi fick vänta på honom.. Så när vi skulle gå till Sandbergen så skulle jag hem och äta. Haha. Men jag fotade när jag gick hem. Men, det blev inte många bra bilder. Jag får gå ut själv i morgon istället.. eller om någon vill följa med.

Bilderna får ni sen, för nu är jag så trött, och jag måste snart duscha.
Ha det bra ♥

Snart bär det av till Stranden!

2010-06-22 @ 13:37:56 Filed in:
Kommentarer: 0
Jag ska dit med NeliiiZh, och vi ska ha en mysig liten fotorunda!
Så himla mysigt ska det bli, jag älskar stranden, jag älskar ljuset i bilderna man får, och jag älskar att jag ska ta med mitt stativ till min kamera som jag fick i julas, som bara har varit ute en gång! Det var i min ''trädgård'' här hos pappa. Men, man kan inte kalla det för trädgård, den är för liten för det, och för står för att bli kallad för uteplats. Och nu håller vi på att göra om där och sånt, jag vet inte pappa snacka om något att dom skulle lägga plankor där istället för gräs? Jag är glad att jag har tid på mig denna veckan att fota där då, för det är himla mysigt där ute.

Just nu sitter jag och väntar på att NeliiiZh ska bli klar så vi kan gå ut.
Antingen kommer jag mobilblogga under dagen, eller så kommer ni få vänta tills jag kommer hem.
Ni får iallafall en dagens låt!


Bloglovin

2010-06-21 @ 22:11:24 Filed in: My life
Kommentarer: 4
Hejsan!
Jag har just fixat med min bloglovin, och jag har, som ni säkert ser, lagt in en bloglovin ikon i vänster sida här i bloggen. Så.. följ med via bloglovin!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Fixat bloggdesign åt benjamin, och kollat på film. Först Just My Luck, sen början av Michael Jackson-Bad tour live in japan, för den hackade så mycket, och sen This is it. Igen. Hehe. Nu ska jag väl gå runt o klaga över att vi inte har något gott att äta, och kolla tv.

God natt ♥


WANTED!

2010-06-21 @ 15:28:18 Filed in: Mode
Kommentarer: 1

kläder från gina tricot, och bikbok.

Update: Nu har pappa beställt Tokio Hotel-Humanoid City-Live till mig! Så den kommer nästa månad, ungefär en vecka efter min födelse dag! WIHO!

Säg en kändis jag liknar!

2010-06-21 @ 13:11:12 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Och nu menar jag inte på personlighet, jag menar på utseendet!
Jag tycker det är jättesvårt! Jag liknar ju inte någon?
Och, jag har gör inte dethär bara för att ha någonting att skryta om, jag har redan massa att skryta om!
Ett exempel är att jag har världens bästa mamma och pappa ;)

Haha, men förut tyckte de flesta att jag liknade Roxy i Andra Avenyn (glad blev jag väl, hon var väl cool, men jag kollar inte på Andra Avenyn.) Ett tag, när jag hade rött/brunt hår, tyckte jag att jag själv påminnde om Lindsay Lohan (hon är söt!), och ibland har jag lyckats få mina ögon att se ut som Bill Kaulitz's ögon..

Men nu vill jag höra vilken kändis ni tycker jag liknar!
Även om jag vet vem du är eller inte, så kommentera, för det är bara en kul sak! Jag kommer lägga upp resultatet senare.. ;)

(ni får klara er utan bild, jag har bara gamla..)

At daddy's house!

2010-06-20 @ 19:05:17 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Yepp, that's right!
Hehe, skämt o sido.
Nu är jag iallafall här, hos pappa, och jag har städat klart och fått fint på mitt rum hemma hos mamma! Nu.. ska jag väl försöka få tag på han jag skulle hjälpa med headern.. Fast, jag vet inte om jag kommer göra det idag, för jag är på rätt dåligt humör, irriterad och so what ever. Och när photoshop inte funkar som jag vill, ja, då blir jag sur!

Jag är ledsen att jag inte har varit roligare idag med min blogg. Men så är det. Söndagar är inte roliga. Hejdå!

God eftermiddag, Bloggen! Just nu håller ...

2010-06-20 @ 13:52:56 Filed in: My life
Kommentarer: 0

God eftermiddag, Bloggen! Just nu håller jag på att städa med min bror och min mamma. Vi städar hela lägenheten! Jag har därför inte hunnit blogga. Jag tror inte heller att jag hinner starta datorn innan jag åker till pappa. Men när jag kommer till pappa ska jag blogga, jag lovar! Jag har ju lovat en kompis att fixa en header till hans blogg också, så det måste göras. Ha en trevlig eftermiddag!


Var inte bröllopet vackert?

2010-06-19 @ 19:10:45 Filed in: History
Kommentarer: 0
Fast än att så många av er där ute tyckte det var hemskt, överskattat och sånt? Erkänn att det var vackert?
Det tyckte iallafall jag! Jag tycker faktiskt att det är lite synd att så många ska klaga så mycket. Visst, det kanske är fel att dom tar en del av våra skattepengar till bröllopet istället för andra saker, men, ändå? Hur många dagar om året händer något så stort? Hur ofta händer det att någon i Sveriges kungafamilj gifter sig? Nej, just det, inte ofta! Därför tycker jag vi alla ska vara glada, och inte så negativa!

Viktoria, hon var vacker, även om klänningen var enkel och så, men man behöver ju inte så mycket mer än det! Jag menar, Kissie (och säkert många andra) sitter och klagar på att om nu bröllopet är så dyrt, så kan dom väl lägga några tusen lappar på klänningen också? Men, vadå, var glada att dom inte gjorde det, för då skulle dom tagit ännu mer från skattepengarna! Tänk på det! Och Daniel är ju så himla gullig, samma smile hela tiden! Jag har hittills älskat det mesta med bröllopet, kläderna (ååååh, kolla på allas kavajer! GIVE ME!), kyrkan var vacker, alla sånger, alla barn, alla hästar, och sist men inte mins; musiken! Jag älskar sån musik! Det ända som har varit tråkigt är kyssarna. Man bara väntar och väntar och väntar på en kyss, så ger dom varandra en liten puss. Så synd..

Nej, nu ska jag inte snacka för mycket, det här är väl det ända man läser på allas bloggar just nu..
Skulle bara säga att jag älskade hela grejen! Och jag skulle faktiskt kunna tänka mig hälsa på hos kungafamiljen en dag och bara umgås. Det skulle varit trevligt, och mysigt.

Nu ska jag och mamma ut och köra en runda, och jag ska lyssna på musik då! Ha det bra denna vackra dag!♥

19/6-2010. Grattis Kronprinsessan Viktoria, och Prins Daniel!  (höhö, hon gör mig stolt, för jag heter faktiskt Viktoria i andranamn!)

Update: Alltså, det med skatten menar jag inte att det är bra att pengarna gick till bröllopet. Vi behöver ju pengar till andra viktiga saker också, men det är faktiskt såhär att Viktoria får inte själv välja hur hon ska gifta sig. Om hon hade viljat åka utomlands och gifta sig så hade hon inte fått det. Hon hade inget val, enligt lag var hon tvungen att gifta sig såhär. Hon var till och med tvungen att gå och fråga om godkännande att hon fick gifta sig med just Daniel! Men, ändå, hur många gånger per år gifter sig någon i kungafamiljen? just det, inte ofta, därför ska vi vara glada för henne.

Kronprinsessan gifter sig idag!

2010-06-19 @ 14:45:13 Filed in: My life
Kommentarer: 1

För er som inte visste det, nu vet ni!
Jag sitter här och skiftar mellan top model och bröllopet. Det är mycket vackert. Och förlåt för att jag inte bloggat tidigare idag, (vem dog, egentligen?) men jag 'glömde' min blogg. Helläskigt, jag glömde den faktiskt! Sen kom Moa och pratade lite, och jag ska till henne sen. Nu ska vi snart fika. Ikväll hoppas jag att jag kan skriva om något kul!

have a nice day!
Och dagens fråga;
Ska ni se bröllopet?


Veckans låt!

2010-06-18 @ 20:56:56 Filed in:
Kommentarer: 0

Justin Bieber-One Time (my heart edition).

Usch, jag tycker den är så vacker!

Iallafall, så undrar jag vart alla kommentarer tar vägen, igen? Alltså, jag trodde faktiskt att ni gillade inlägg som det med Ozzy Osbourne, och jag trodde faktiskt ni skulle kommentera det, men nej, det gjorde ni inte? Varför inte? kan ni förklara varför ni inte kommenterar? och jag gav er bilder igår, ju. Varför kommenterar ni inte dom? Ni behöver inte kommentera alla inlägg, men några enstaka, kanske? Och om ni inte tycker jag skriver om intressanta saker, så skriv vad ni vill läsa om! Någon artist ni vill ha min åsikt om? Någon händelse ni vill ha min åsikt om? Skriv på, var inte rädd för att tycka till!

Nu ska jag ta chips och cola, för nu börjar snart Rush Hour! Ha en bra kväll (:

Duschad och klar!

2010-06-18 @ 16:04:46 Filed in: My life
Kommentarer: 0
och jag har hatt på mig, till och med! Gulligt! Snart ska jag och mamma sticka in till stan och handla mat. Senare ikväll ska jag se Rush Hour! Men just nu vilar hon, så hon vaknar väl snart...

Jag har lagt in tre låtar i mobilen om ni ville veta. Två justin bieber och en tokio hotel låt. Sen, när jag kommer hem idag, så ska ni få en veckans låt!

. God morgon! Eller, god dag.. Hehe, jag v...

2010-06-18 @ 13:30:21 Filed in: My life
Kommentarer: 0

. God morgon! Eller, god dag.. Hehe, jag vaknade klockan ett av att mamma ringde. Wow, jag tog det verkligen bokstavligt när hon sa "i morgon får du sova tills du vaknar utan väckarklocka." i alla fall så ska jag snart duscha, jag bloggar sen!


Bilderna.

2010-06-17 @ 19:06:38 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Här kommer bilderna som jag lovade er!


Så, det var alla! Haha, nej då, jag skoja bara, jag har en till! På mig! Men den får ni i ett annat inlägg, jag vill ju ha lite bilder jag kan använda också. Iallafall, nu får ni kommentera, för detta är det sista inlägget för idag, och ajg vet inte när första inlägget i morgon kommer!♥

Att jag ens orkar sitta vid datorn nu!

2010-06-17 @ 15:00:53 Filed in: History
Kommentarer: 0
Jag är så otroligt trött, jag har huvudvärk och ont i magen. Sen är jag yr också. Anledning till detta är att jag fick äran att sova i Natalie's datastol (som är obekväm!) inatt. Hon somnade klockan ett på hennes golv, och Bahlte sov i hennes säng. Klockan fem i morse hade jag inget annat val-jag flyttade ner på golvet jag med. Vid sex tiden somnade jag nog, eller 'somnade', då sov jag som mest. Vaknade en gång i timmen och klockan nio skulle vi vara hos tandläkaren, så jag tror hon väckte mig klockan åtta. Där la jag och saknade min säng och Bill-kudde. Anyways, så hämtade pappa mig vid halv elva tiden, och körde mig hem. Jag behövde faktiskt sova. Men innan han lämnade mig hemma, så lämnade han saker från jobbet vid center syd, typ.

När jag kom hem så försökte jag sova en timme, men jag har sovit dåligt. Jag har knappt kunnat somna. Jag vaknar typ var tionde minut. Inte najs, jag bara längtar tills klockan blir nio, då kommer jag troligtvis slockna. Om inte tidigare. Sen redigerade jag bilderna från igår, men dom orkar jag faktiskt inte lägga in nu. Jag gör det senare idag, jag lovar. Hade jag vetat hur man gjorde, så hade jag gjort ett tidsinställt inlägg, men nu vet jag inte hur man gör, så. Egentligen borde ni få en veckans/dagens låt också. Det får ni i morgon. Då kommer jag ha mer lust och ork.

jaja, nu ska jag titta lite tv och bara slappna av tills mamma kommer hem! Ha det bra!♥

Sover hos NeliiiZh inatt!

2010-06-16 @ 22:47:27 Filed in: My life
Kommentarer: 0
ja, NeliiiZh frågade när jag var hos mormor och morfar om jag kunde sova hos henne. Det var längesen jag gjorde det, så jag tänkte varför inte, liksom?

Detta betyder alltså att ni får bilderna i morgon! Ska bara redigera dom först, ehe!
Jag fick många många många! Så det blir nog många bilder! Tror jag..

Iallafall, nu ska jag.. vara social med NeliiiZh. Hejdå, ha det bra!♥

ps. röntken gick jättebra! Jag la och blunda och tänkte: bill kaulitz, bill kaulitz, bill kaulitz!

Hejsan! Jag ligger just nu ute i mormor oc...

2010-06-16 @ 18:00:45 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Hejsan! Jag ligger just nu ute i mormor och morfars soffa i deras uterum! Det är jättehärligt väder, och jag passade på att ta med kameran hit, så jag har fått några sköna bilder. Dom tänker jag dela med mig av när jag kommer hem, eller så får ni dom i morgon!


Ozzy Osbourne!

2010-06-16 @ 14:03:53 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Läste nyss en artikel om honom på Aftonbladet, att forskarna är mycket chockade att han fortfarande lever. Det chockerar han själv, också. Han påstår att han förut satt och drack 4 cognac flaskor om dagen, och att han fick blackouts. Men, sedan bara fortsatte han efter blackouten. Han har ju gått på drogor i flera år, och druckit alkohol, kanske lite för mycket, och därför är det ett mirakel att han fortfarande lever. Jag önskar att michael jackson också var lika stark, Iallafall, så ska amerikanska forksare undersöka honom eller något, det är iallafall ett test som kostar 310 000. Kommer inte ihåg om det var dollar eller svenska kronor, men antagligen var det dollar. Iallafall, så tror jag han dör när som helst. Han är ju 61 år gammal. Men, jag är faktiskt glad att han lever! Tycker inte han förtjänar att dö (trots att han är som han är.. lite wierd efter alla drogor, men, vad hade jag förväntat mig? Han är dessutom en hårdrocks stjärna. inget illa menat, han är ball!) Jag är inget stort fan av honom, egentligen, men han är duktig, det är han! Det har jag alltid tyckt, men det är inte så att jag sitter och lyssnar på hans låtar varje dag. Jag lyssnar typ på Paranoid. Iallafall, jag hittade ett roligt klipp på Aftonbladet också, som jag nu hittade på youtube, som jag bara måste visa er!

så himla kul, är det!;

Ozzy Osbourne skrämmer sina fans på Madame toussaud!
(by the way, jag vill också besöka madame toussaud! Bill står ju där, ;>)


Justin bieber.

2010-06-16 @ 11:49:10 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Han sitter jag och lyssnar på just nu, japp! Min favorit låt med honom är nog Eeine Meeine! Jag vet inte varför jag gillar den mest, faktiskt.. Jag får typ sån.. sommar/vår feeling.

Iallafall, idag ska jag till sjukhuset idag, för att röntka magen. Jag vet inte hur det stavas, faktiskt. Haha. Iallafall, så ska jag dit  halv fyra, sen ska vi äta middag hos mormor! Trevligt! Jag älskar min mormor. Hon är så söt, och rar. Men innan dess ska jag hinna med att duscha och måla naglarna, diska och plocka undan disk. Och det är ju inte så jobbigt, eller hur? Jag tänker faktiskt ge er en dagens outfit senare, ni har inte fått det på länge.

Jag skickade precis min ''låt'' (gjord i mobilen!!) till Rasmus, han kunde inte urskilja instrumenten, så jag ska göra den enklare. En ljudfil där bara trummorna är, en annan där bara basen är, en annan där bara keyboardet är med. Men, låten är ju långt ifrån klar, jag har inte ens gjort halva låten. Jag tycker faktiskt den är riktigt bra!

En annan rolig sak att veta, på tal om musik, är att jag har samma initsialer som Justin Bieber och Jonas Brothers. Hehe, Neliiizh gjorde på träslöjden (tror jag) en gång en skylt där det stod JB på, (stod för Justin Bieber, om någon undrade) och då sa jag ''åååh, inte visste jag att du var ett fan av mig!''. Höhö, det är kul att driva med folk, ibland.

Jaja, nu ska jag duscha, ha en bra dag!♥

För långa inlägg?

2010-06-15 @ 21:57:14 Filed in: Photography
Kommentarer: 4


Skriver jag för långa inlägg? Läser ni dom? Jag tror inte det, va? Men det blir så när jag är rastlös, och ni inte kommer med förslag på vad jag ska skriva om! De första dagarna på sommarlovet blir alltid tråkiga, för allt som händer under sommaren händer typ i juli. What ever.

Jag har precis kommit hem från mormor och morfar. Vi åt upp kladdkakan jag bakade förut idag. Dom tyckte om den. Sen åkte jag till pappa och hämtade grejor. Nu ska jag snart släcka ner för dagen, men först får ni en cambild!


Bilden togs förut idag.
Nu tycker jag ni ska bli sociala och börja kommentera igen! alla som läser! Anonyma, vänner, folk som inte känner mig, familjen, släkten, ja, alla! Tyck till på min blogg, vad ni vill läsa om! Eller bara något litet!

Ha en trevlig kväll!♥


kladdkaka!

2010-06-15 @ 14:10:04 Filed in: My life
Kommentarer: 0
God eftermiddag!
Jag mobilbloggade förut, men tydligen funkade det inte. Det har inte kommit ut på bloggen, iallafall. Tur att jag gör det gratis, då!
Iallafall så har jag bakat kladdkaka idag! Den blev klar för att tag sen och jag har provsmakat nu, den är faktiskt mycket god! Den luktar att vara mycket bränd, så jag trodde väl att jag hade misslyckats, men det hade jag inte! Nästan så jag vill bjuda alla som läser min blogg, ju! Haha.
Nu ska jag nog ställa mig och göra nudlar. Alltså, det ser så gott ut, jag kollade på något matlagningsprogram just nu på tv. Fast, jag tycker bäst om nudlarna på kina resturangen i stan!

Matlagning är faktiskt ganska kul. Men det är inte så kul att jag vill bli kock, för det vill jag verkligen inte! Jag vill hellre ha det som hobby, ehe. Jag måste ju satsa på mina drömmar först, eller hur? Sen är det ju alltid bra att man kan laga mat, vid sidan om!

Jag tycker inte om vädret vi har just nu. Det ösregnar, och det blixtrar och åskar. (jättemycket, man blir ju nästan rädd!) Nu sitter jag och lyssnar på Beyonce. Hon är underbar. Jag hörde en gång att hon hade börjat som artist som mycket mycket liten, och då kunde hon inte sjunga, och att hon blivit såhär duktig under åren. Det är ju helt fantastiskt om det är så! Jag är väl inget mega fan till henne, därför vet jag inte om det är sant, men i musik världen är ingenting omöjligt. Det skulle vara coolt att se henne live, det måste jag göra innan jag dör! höhö, jag borde göra en lista på alla saker jag måste göra innan jag dör.

Nej, nu ska jag sluta tjata, och göra mat istället! (tror jag..?) Ni får ha det så bra!♥

Tre filmer jag vill se i sommar!

2010-06-14 @ 19:38:10 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0

Jupp, det var den otroliga intressanten jag lovade er att skriva om förut! Jag bakade förresten aldrig kladdkaka idag, jag gick hem till Moa istället. Iallafall, här kommer tre filmer jag vill se i sommar!

1.Streetdance 3D. Jag vet inte riktigt vad filmens handling är, men jag antar ju att det har mycket med street dance att göra, det kan man även se i trailern. Jag älskar alla sorters dansfilmer, för jag har själv dansat. Jag dansade på småstjärnorna här i Landskrona när jag gick i ettan, och det höll väl på till trean kanske. Sen har jag dansat på Crazy Feet i Lund i typ.. femman eller fyran. Sen dansade jag på Friskis och svettis i Landskrona, och då fick jag även uppträda på Karnevals tåget och på stora scenen på Landskrona karnevalen, när jag gick i sexan. Jag tror jag gick i sexan, iallafall. Ja, det gjorde. Hur som helst, så har jag dansat första terminen i åttan i Landskronas Dansstudio. Hade uppträde sist den 19e December 2009. Iallafall, så älskar jag dans över hela mitt hjärta, och jag vill gärna se filmen på bio.

2.Eclipse. Film tre ur Twilight saga. Jag har läst bok två, och snart hela trean. Jag måste skynda mig att läsa ut trean, innan filmen släpps, den 30e Juni. Jag, Natalie, Emma och Linnea tror jag, ska se den på bio tillsammans. Jag längtar ihjäl mig riktigt, dels för att skådespelarna är så himla vackra i filmerna, och dels för att jag älskar twiligth saga. Man lever sig riktigt in i både böckerna och filmerna (även om jag blev besviken på New Moon.. den är ändå bra! Även om den kunde haft mer handling i filmen och längre som film..) men jag tror nog att böckerna alltid kommer vara bättre än filmerna. Men iallafall, så vill jag se den!

3.The Runaways. Och nej, det är inte för att Kristen Stewart (som spelar Bella Swan i twilight saga) är med och spelar Joan Jett. Det är för att det handlar om Joan Jett! (jag tror filmen handlar om joan jett och hennes liv, jag har läst det någonstans..) Dessutom känner jag mig så tuff för att jag har sett Joan Jett live! Iallafall så vill jag se filmen, den verkar vara jättebra! Den har premiär i Augusti, tror jag.. Jag får väl länga till den med!

Ja, det var dom tre filmerna jag vill (läs: måste!) se i sommar! Jag sökte på google efter omslagen till filmerna, men jag hittade inga. Jag hittade bara bilder från inspelningarna.


Sitter hemma hos Moa.

2010-06-14 @ 17:24:19 Filed in: My life
Kommentarer: 1

Hejsan.
Jag är för tillfället hemma hos Moa, som förövrigt också är min granne, hehe. Jag ska snart nog hem, och äta. Sen ville min mamma snacka med mig om mina betyg också. När jag fick jullov, hade jag fyra ig, det var i matte, no, syslöjd och historia, tror jag. Nu fick jag två ig-idrott och syslöjd. Mamma har sagt att hon fortfarande inte är nöjd med mina betyg och sånt. Men jag är nöjd, för jag har två vg, och resten g. Och jag har hela nian på mig också, det är väl viktigast att gå iallafall g? Idrott fick jag ig i för att jag inte simmade, och för att jag inte är med. Jag menar, jag gillar inte idrott, jag gillar inte idrott alls. Jag nästan hatar det. Och syslöjd är jag inte så snabb i, hehe. Och jag fick ig för att jag inte hann lämna in min dokumentation, men mamma ville ju att jag skulle skriva den på datorn och göra det lite fint, och det skulle jag ju göra hemma, men då blev det för sent. Jaja, jag tycker hon ska vara nöjd iallafall, jag kan ju försöka kämpa mig upp i alla ämnen till nian, ju.

Nu ska jag inte vara tråkig och snacka betyg när det är sommarlov. Dessutom så klagar Moa på att jag skriver så ''j*vla mycket'', eheh. Säger hon som vill bli känd bloggerska och inte uppdaterar alls!

Jaja, ha det bra!


Gah! Just när jag skulle skriva en intres...

2010-06-14 @ 14:48:30 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Gah! Just när jag skulle skriva en intressant *host* sak i min blogg, så slutar internet att fungera! Jaja, jag får skriva det när internet funkar igen, då. Nu skriver jag lite fanfic, och funderar på om jag ska baka en kladdkaka! Hm, jag tror jag gör det, jag har inget annat att göra ändå (förutom att längta till min födelsedag, och skriva fanfic och störa mig på de väldigt slöa knapparna på min mobil..)


Monday afternoon.

2010-06-14 @ 12:15:08 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Bara för att jag skrev rubriken på engelska, fick jag en känsla av att jag ville skaffa en blogg på engelska! Höhö, kanske ska göra det, så jag kan dela med mig av min vardag till resten av världen? Man kan ju faktiskt översätta min blogg till de flesta språken.. men ändå. Kanske ska göra det, bara för skojs skull? Vi får se med det.

Nu sitter jag iallafall i min säng som har varit bäddad i en timme ungefär. Jag ''vaknade'' klockan nio, men jag somnade om snabbt igen, trots att jag ställde min mobil. Jag har ätit mer än en halv panpizza, för jag tvingade i mig en. Druckit vatten. Kollat att det är 20 grader ute idag, ungefär. Och nu snackar jag med Rasmus om vad vi ska hitta på idag. Jag gick i samma klass som han i sjuan, från ettan till sjuan, och vi var väl rätt goda vänner. Nu har vi snackat och sånt mycket på msn, och vi har bestämt oss för att vi ska göra musik tillsammans, men det blir väl mest covers, till att börja med. Nu ville vi träffas idag, men vi har ingen aning om vad vi ska göra! Vi har inte träffats på över ett år, så det är rätt lång tid.. Vi har grubblat sen lördags tror jag, över vad vi ska göra. Vi har inte kommit på något. Hemma hos honom håller dom tydligen på med altanen, och han hade tydligen heller inga saker som jag tyckte var intressant, och hemma hos mig bor vi i en liten trea, och jag har tapeter sen ettan (lejonkungen, rätt sött ändå..) och här finns typ inget alls att göra, förutom att spela gitarr, keyboard, fota, kolla tv eller sitta vid datorn. Så, ja.. Och vad finns det att göra ute i Asmundtorp, då? Jo, inte ett ända dugg finns att göra.

Iallafall, nu måste jag nog börja fixa mig.. kan ju inte sitta i pyjamas hela dagarna!

designen fixad-igen!

2010-06-13 @ 19:27:41 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Ja, jag valde att göra om färgen till en ljusare rosa. Tyckte den andra var lite för rosa. Så, här är sommardesignen, tyck till om den!

och svar till kommentaren som mariana DG postade; klart du får låna mina bilder! Bara om du (som du sa) inte ändrar något. Vart lägger du upp dom? Skulle vara kul om jag såg vad folk tyckte om bilderna.

Nu är jag förresten hos mamma! Pappa fixade vårt internet innan han åkte hem igen, tack för det pappa! Helt onödigt att jag aktiverade så jag kunde mobilblogga, ju? haha, nej, det är bra att kunna mobilblogga, plus att jag gör det gratis! Känns så himla härligt att skriva på min minilaptop igen! Det har jag saknat.

Ha en trevlig Söndagkväll, det blir inte fler inlägg idag, tror jag, istället ska jag skriva på min fanfic, som jag förövrigt ska skriva in i datorn.

Sommar-designen fixad!

2010-06-13 @ 14:40:07 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Tycker ni det blev fint?
Själv tycker jag det blev lite mycket rosa, men jag vill inte ha gult.. Jag kunde iallafall valt en ljusare rosa. Men nej, detta får duga, jag orkar inte göra om allt!

Kommentera vad ni tycker, så får ni en till bild som jag knäppte alldeles precis när jag skulle ta en bild till headern!


PANIK MED DESIGNEN?!

2010-06-13 @ 13:36:41 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Usch, jag har sån panik med designen! Jag känner att jag måste göra en idag! Men isåfall måste jag sminka mig lite snabbt innan jag går ut och tar bilden! Ska jag göra det..? Just nu lutar det mot ett ja, för ingen är hemma, hihi. Vi får se, ni lär ju märka det. Jag är riktigt sugen på det, för jag tror inte mamma har fixat något internet där hemma hos henne..

Iallafall, igår skrev jag början på min nya fanfic! Fy, jag har för många såna! Jag har kommit långt på två stycken som jag inte lagt ut! Typ, sex-sju delar eller något. Aj aj aj. Jaja, jag tror inte jag lägger ut dom ändå. Eller, så lägger jag ut titeln och skriver kort vad de olika handlar om, så får ni välja senare vilken ni vill läsa! Måste bara fixa designen på min andra blogg då, så kan jag lägga ut dom där.. Och ändra namnet! Det är typ söasfhaskjfbjaksg.blogg.se eller något sånt, My döpte den till det när hon hade det som test sida för min desing!

Jaja, nu ska jag gå och grubbla över om jag ska ta bilden eller inte! ;)

Lookbook

2010-06-12 @ 17:45:56 Filed in: Mode
Kommentarer: 2
Hejsan! Kommer ni ihåg förra gången jag valde ut fem favoriter från Lookbook.nu? Jag tänkte göra det igen! Har precis valt ut fyra bilder, för jag hittade inte så många som jag tyckte om så mycket att jag skulle kunna tänka mig själ vi kläderna! Eller, jo, vissa kanske.. men de var typ för vanliga. Som shorts, linne och halsband. Det är så vanligt. Här kommer dom iallafall..

Lookbook 1.

Okej, denna kanske var vanlig, den med. Men på något sätt är den inte det. Jag älskar jeansen och koftan. Jag har länge letat efter en sådan själv, men när jag hittat dom så har jag inte gillat dom. Typ, som om dom är förstora, eller något. Ska leta efter en nu i sommar, som är lite svalare, så man kan ha det istället för en jacka. Iallafall, så ser jag mycket av mig själv i denhär stilen, och den är mycket fin. Den är cool.

Lookbook 2.

Samma sak där, jag älskar jeansen! Och den senaste tiden har jag även fallit för sånna tröjor också. Liksom pösiga, oversized pagtröjor. Mycket fint! Ska nog köpa ett ex antal såna på ginatricot i sommar! (Får ju pengar nästa vecka, kanske blir att man köper till sig någon enstaka!)

Lookbook 3.


Ja, behöver jag ens säga något? Ni vet vad det är i bilden/outfiten jag älskar! (för er som inte vet; jackan?!) Jag har faktiskt en likadan hemma! Fast, den är svart. Den på bilden ser mer .. blå ut. Men den är fin iallafall! Det ända jag inte tycker om med den är att den ser så konstig ut om man har den öppen. Jag har faktiskt inte använt min egna än, men det kommer jag nog göra snart!

Lookbook 4.

Men hej o hå! Jag älsk-älsk-älskar kavajen! Dock så gillar jag inte den bakre delen så mycket, men det gör ingenting. Jag önskar jag hade en hel garderob fylld med såna kläder.. Jag älskar dom! Synd bara att jag inte använder mina såna kläder för ofta.. Aj lajk this iallafall!

Nu.. ska jag inte göra något.. Jag är sjukt sugen på att gå till stranden och ta den där jäkla bilden, men jag orkar inte. Känner att det blåser rätt kallt och så orkar jag inte fixa mig. Jaja..

Lång sovmorgon.

2010-06-12 @ 15:45:08 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Eller, sovmorgon och sovmorgon, det är ju SOMMARLOV!? Känns helt onödigt att behöva säga sovmorgon! Iallafall, så sov jag till halv två, tjugo i två idag. Jag gick och la mig vid halv ett-ett tiden igår. Var så jäkla trött. Men innan det, så spelade jag Green Day RockBand.

Jag fick förresten en fråga igår av en Anonym bloggläsare; Hur var Green Day Rock Band? Eller funkade det ens?
Svar: Ja, klart det funkar! Fick det i onsdags, tror jag, men det kom ut i torsdags. Det är så himla grymt! Olika scener, olika frisyrer på dom, som dom hade när dom gjorde låtarna och så vidare. Jag spelade klart hela 'Shows Career' igår! Nu har jag några kvar.. men jag tror inte jag får några nya låtar, tror att alla finns på Quickplay redan, men jag ska spela igenom hela spelet för man vet ju aldrig!..

Jag skrev ingen fanfic igår. Jag visste inte hur den nya skulle börja, och jag kom inte på vad jag skulle skriva till den jag redan börjat på, och skrivit 6 delar på. Kanske skriver lite idag istället. Nu är det sol, jag vet dock inte om det är varmt, men så fort jag orkar ska jag ut och ta en bild till min nya header. Jag vill gärna fixa den innan jag åker till mamma, mitt internet funkar ju inte där. Det är bra att jag kan mobilblogga iallafall, det gör jag gratis!

Jaja, ha det bra! ♥
Ni får en bild på Bill sålänge;


Helt slut.

2010-06-11 @ 23:36:41 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Jag är helt slut i hela kroppen! Jag är så himla trött, men jag vill ändå inte gå och lägga mig. Jag sitter här, ensam hemma, och sjunger. Men, just nu låter min röst inte riktigt klok, jag har liksom inte sjungt upp, och jag har inte druckit något på några timmar, så det är inte så konstigt. Nu ska jag nog påbörja en ny fanfic, jag ska bara komma på hur den ska börja! Medans jag kommer på det, kan jag ju fortsätta på den andra! Haha. See you all tomorrow ♥

Sommarlov!

2010-06-11 @ 16:52:59 Filed in: History
Kommentarer: 0
Ursäkta att jag är lite sen med det, har haft det sen tio typ!
Så himla härligt! Det ända tråkiga med dagen är att det har regnat jättemycket. Nu är det dock uppehåll, ser det ut som.
Annars har jag bara varit med Jacob, NeliiiZh och Moa idag! Sebbe skulle vara med, men han var för trött, så han orkade inte. Jag orkar inte gå upp, ladda kameran, ta en bild, redigera den och lägga ut den på bloggen för att visa vda jag haft på mig idag. Istället så säger jag det. En vit nästan vanlig klänning, vita tights, min svarta kavaj med guld detaljer som jag fick av my, och mina skor. Dom svarta med silvernitar, och hög kilklack? Jag har lagt ut dom förut, men det var för längesen.

Snart ska jag och familjen på två studentfester. En till min kusin Emily, och en till min låtsas mammas farbrors dotter. Hon heter Teresia. Have a nice day! ♥

(jag gick ut åttan med två ig {idrott och syslöjd}, två vg {musik och bild} och resten g!)

på pizzerian Hej. Just nu sitter ja...

2010-06-10 @ 18:30:07 Filed in: My life
Kommentarer: 0

på pizzerian Hej. Just nu sitter jag på en pizzeria med Neliiizh, hennes lillasyster och hennes pappa. Jag skrev tidigare att han bodde i sandviken, men han bor i gävle. Nu väntar vi på våga pizzor som snart är klara, snart ska jag hem och rensa min tråkiga garderob. Och som ni märker, jag har börjat mobilblogga. Jag tror inte jag kommer göra det så mycket, men det är bra när man inte har tillgång till dator. Ha det bra!


Show in school.

2010-06-10 @ 12:47:44 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Skoldagen idag var kort. Mycket kort. Vi började klockan åtta med att städa skåpen, så nu är min tokio hotel påse hemma igen-där den hör hemma! Sen hade vi genrep ( alla åttor skulle ju uppträda till en sommar låt ju.. ) och jag hade med min Elgitarr. Uppträdandet gick väl sådär.. vi fick iallafall tre femmor och en fyra av 'juryn'! Vi vann inte. Men det gör inget! Alla andra grupper var iallafall bra!

Nu sitter jag här och gör.. inte så mycket. När jag precis loggade in på min emocore, så trodde dom att jag fyllde år idag! Jag menar, hallå, jag fyller år om en månad, ju! Men visst, varför inte ta min födelsedag idag, liksom?:D

Nu ska jag.. nog kolla runder lite till på internet, sen ska jag ta bussen till NeliiiZh för att följa med hon och hennes pappa till något ställe, och äta med dom och sånt. Ska bli kulkul! Har bara träffat hennes pappa en gång tidigare! Det är för att han bor i Sandviken, tror jag.
Jag måste fixa designen snart också.. ska se om jag kan ta en bra bild imorgon, tror inte jag kommer ta den idag, för det är rätt grått ute idag. Då får jag inte samma effekt, eller samma känsla i bilden som jag vill ha. Och jag orkar inte överredigera mina bilder.

Ha det bra!♥

Sleepy.

2010-06-09 @ 11:01:04 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Och Josse gör ett bra jobb med att försova sig!
I måndags kom jag typ, fem-tio minuter för sent. I tisdags kom jag.. en kvart för sent.
Idag kom jag några timmar för sent! Vi började 08.20 idag, och då tänkte jag 'men jag kan snooza klockan till typ.. åtta eller halv åtta.' Halv åtta så somnade jag väl. Vaknade 10.20 av att Moa ringde. Jag ringde pappa, och han tyckte det var lönt att jag gick iallafall sista lektionen. Nu slutar lektionen vi har om typ 20 minuter, så det är inte lönt att dra till den, sen har vi lunch, sen har vi en 40 minuters lektion, där det antagligen är frågesport eller någon annan typ av lek.(Vi har temadagar nu de sista dagarna, alltså är där inga riktigta lektioner.)
Imorgon ska jag iallafall till skolan, och min vackra Tokio Hotel El-gitarr ska få hänga med!

Nu ska jag se om vi har något att äta, och sen ska jag spela Green Day Rock Band och äta!♥


Kommer ut på torsdag!

Tisdag; lunch

2010-06-08 @ 11:48:41 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Just nu har jag lunch, börjar om en kvart igen! Vi har temdagar. Alla åttor är indelade i små grupper med folk från andra klasser. Alla har ändå samma uppdrag; välj en sommar låt, gör ett shownummer av den och visa upp den på torsdag! Så himla kul, tycker jag! Jag ska stå och ''spela gitarr'' till 'Jag går och fiskar'.

Iallafall, vi ska mötas snart på fotbollsplanen vid skolan. Vi ska göra små fotbollsövningar. Undrar hur det kommer funka för mina ben (min bränna, remember? Jag är fortfarande jätteröd och har ont!).

Jaja, efter skolan ska jag försöka om på nytt att fixa Green Day Rock Band, det funkade inte igår. Sen.. ska jag nog bara spela guitar hero, eller sitta här vid datorn. Hörs! ♥

Hemma hos Moa's syrra!

2010-06-07 @ 16:12:53 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Nu sitter jag och Moa hemma hos hennes stora syster, och passar hennes son (pappan till sonen är min äldsta bror som jag träffat tre gånger typ! Hur komiskt är inte det?) medans hon lagar mat. Dom har två kattungar, och dom är aaaaaapsöta! Seriöst, vet ni hur sugen jag är på att ta med dom hem? Iallafall en.

Jag måste dessutom svara på en kommentar jag fick på förra inlägget.
''Tyckte du den var bättre än TH?<3''
Mitt svar: Haha, inget kommer slå Tokio Hotel konserten! Dom grabbarna betyder mest för mig, tack vare dom så finns jag här idag! Men, Green Day var väldigt mäktig, och det jag menade med ''de var bättre än förra gången'', så menade jag att de var bättre än förra gången jag såg dom. Men, visst, det var mer show och så än Tokio Hotel, men inget slår Tokio Hotel ändå. De betyder för mycket. Tokio Hotel konserten ligger på första plats, och den senaste Green Day på andra platsen!

Nu ska jag vara social med Moa (som fick ta över matlagningen! You go, girl!), och göra ett gästinlägg i hennes blogg, för hon orkade inte blogga.

Have a nice day ♥

My/GreenDay resa ♥

2010-06-06 @ 22:04:15 Filed in: History
Kommentarer: 3
Hejsan! Nu är jag tillbaka-och jag är lycklig!
Jag ska berätta om allt! {läs gärna lördagen, om ni inte pallar läsa allt, det var den andra bästa händelsen i mitt liv! Jag stod längst fram vid staketet!!!!} Jag har ungefär 42 bilder att visa er idag!

Onsdag: Efter skolan blev det hem, packa det sista och sen klockan 18.00 gick tåget till Kalmar C! Till My, alltså! Jag skulle egentligen bytat tåg i Alvesta, men tydligen skulle jag bara hoppat på samma tåg igen, så jag behövde inte. Jag satt med två jättetrevliga vuxna kvinnor. Jag lyssnade på musik hela resan. Går inte att överleva resor utan musik!(om man inte typ sitter med en kompis, knappt det heller!) Iallafall. Klockan 21.00 ungefär var jag framme i Kalmar. Jag hoppade av tåget och kollade efter My. Såg henne inte direkt. Efter några sekunder ser jag henne komma gående, med världens leende! Vi kramas, och hon fotar massor.(bästa bilden finns på hennes blogg; http://musicisthedrug.blogg.se) Vi kom hem till henne vid 22.30 och då gjorde vi vid sängen till mig, sen var det nästan att sova direkt. Vi snackade en massa!

Torsdag: Vaknade vid sju någongång. Dags för skolan, haha! Jag var med My i skolan, skulle vara dötråkigt att vara hemma hos henne själv hela dagen, ju! Plus så hade jag inget annat val! Hehe.. Iallafall, när vi kom fram till skolan så presenterade hon sina klasskompisar för mig. Mycket trevliga typer! Fick en ny vän, Martin. Otroligt lång och rolig! (Vi bytte till och med nummer! Fast, det var på fredagen på tåget..) My började med franska, och jag förstod inte ett ända dugg. Sen hade vi lite andra lektioner, som so och lite sånt. Slutade vid två tiden, tror jag. Då gick vi hem till My (nej, vi gick hem till mig, ehh..) och solade på hennes altan som visade först 48C och sen 44C! Otroligt, hallå, nu är det sommar! Jag fick dock ingen sol på mig. Sen handlade vi glass, färgade hennes hår och jag gjorde ett prov. Sen packade vi inför morgondagen.

Fredag: Vaknade vid sju igen. Gick till My's skola. Vi hade några lektioner. Sista lektionen var musik!♥ Fick spela några sommarlåtar. Jag spelade gitarr. Efter skolan gick vi hem och försökte bestämma oss om vi skulle stressa till bussen eller vänta en timme så att hennes pappa kunde köra oss till bussen som skulle gå till Emmaboda. Vi valde att hennes pappa skulle köra oss, så vi kunde äta och spela piano. På bussen flummade vi till hennes Tokio Hotel bilder fyllda mobil! My, du är pervers! Hon satt och zoomade in på Bills skrev hela tiden, alltså! Fast, det skulle jag också gjort... men inte så mycket! Iallafall, väl framme i Emmaboda fanns vårt Göteborg C tåg på plats, och vi klev ombord. Någon hade tagit våra reserverade platser, så hon fick flytta på sig. På tåget sov vi, flummade vi, och åt banan! Jag åt banan iallafall, det var kul för jag var så himla flummig! Väl framme i göteborg så var det nästa tåg som väntade, som skulle ta oss till Kungsbacka. Det tog inte så lång tid, kanske en halvtimme. Väl framme i Kungsbacka så fick vi vänta en liten stund på Malin och hennes mamma. Vi sov hos Malin på natten. Jag älskar hennes rum! En liten bit av taket och alla hennes väggar är täckta med Tokio Hotel posters! Dessutom så hade hon hästar som vi fick gå ut till när hon skulle göra vid dom. En häst hade rymt över till grannen, aj då! Malin bodde i en underbar liten skog med massa myggor i! Vi gick och la oss vid halv ett, jag sov nog en timme. Stackars My som inte sov något alls! Klockan 2 skulle vi upp igen! Vi fixade oss inför dagen för vi var tvugna att ta en buss som gick 03.18.

Lördag: Som sagt så gick vi upp klockan två på morgonen. Bussen gick 03.18. Malin följde oss en bit in i skogen, men sedan fick hon vända tillbaka. Hon lämnade oss precis innan den läskiga biten! Asläskigt, det var ju jätte mörkt! Iallafall, vi hann  i tid till bussen, som var lite försenad. Vi klev på, och åkte till Kungbackas tågstation. Där åkte vi till Göteborg Central igen. Vi satt i ungefär 1 timme och 40 minuter och väntade på Nilla och Marijana (tror det stavas så). När dom kom så gick vi in i shoppingcentret vid sex och letade efter ett McDonalds ställe som hade öppet! När vi hittade det, så beställde jag en cola och en McFish! Behövdes verkligen! Sen gick vi så smått till Ullevi och var framme vid sju. Sen förstod vi inte var alla fans var, man fick nämligen börja köa vid sju. Tydligen så hade de fixat en officiell kö nere i en park bredvid Ullevi, så vi gick dit och fick nummer. Jag fick nummer 162. På så sätt blev vi v.i.p fans och fick gå in före alla andra när det var insläpp, så vi skulle garanterat komma längst fram. Efter att ha gått tillbaka till Ullevi och börjat köa, så gick vi till stan och lämnade våra väskor och kollade i affärer och sånt. Jag hittade en asgrym väska på Shock! Det ser ut som en bandspelare, och har riktiga högtalare! Hur grym som helst! Kostade bara 398 kronor, så jag köpte den direkt! Sen gick vi och åt och lite sådant. När klockan blev två så kom Jacob & sebbe dit med Felicia. Dom var minst lika peppade som oss! My's föräldrar hämtade också våra väskor (de trodde förut att de inte skulle hinna i tid, 14.00 skulle alla väskor och stolar vara borta). Sen vid 17.15 började väl insläppet. När vi kom in så kom vi typ på tredje raden, och där var en tjej som stod längst fram och klagade för j*vla mycket. Hallå, du står längst fram på en Green Day konsert, vad har du förväntat dig? Att folk bara ska stå still och stirra? Tänk lite, snälla.. Senare när alla stod upp så fick jag tag i staketet, för hon puttade fram sin kortare kompis, så hon själv hamnade på andra raden. En kille satt ner fortfarande snett framför mig, så när han ställde sig upp puttade alla han lite åt höger, och då slank jag fram på första raden. Så grymt! Stod kvar där till mer än halva konserten! Första förbandet (vet inte hur bandet stavas) var inte så roliga. De var tråkiga, man blev ju inte alls pepp av dom. Men dom var duktiga! Sen var det Joan Jett! Hon var apgrym! Hennes gitarrsolon, hennes låtar, hennes stil.. ÅH! Silken cool brud! Det kändes som om vi fick ögonkontakt många gånger! Sedan.. GREEN DAY! Jag trodde jag skulle gråta som på förra konserten, men det kom inget! (ska visa er en bild sen som kom med i Aftonbladet, jag är med i bilden!) Jag fick jättemånga bra bilder och ja! Men under slutet av min favoritlåt med dom, så blev jag utburen, för jag blev typ klämd, alla puttade alla åt vänster, och dom som stod på vänster sida om mig, puttade tillbaka, så jag blev klämd med mina axlar, jag trodde dom skulle gå ur led, och det ville jag inte, så jag bad vakterna bära ut mig. Först ångrade jag mig jättemycket, för jag hittade ingen bra plats sen. Men, senare fick jag en bra plats igen vid sidan, och Billie kom dit med sin superstora vattenpistol och sprutade vatten på mig. Jag ska inte tvätta eller använda den tröjan några gånger, jag fick vatten på den! AV BILLIE JOE ARMSTRONG! Iallafall.. jag var lycklig. Jag har fortfarande på mig mitt rosa pappersarmband jag fick på mig när jag blivit utburen, så jag kunde komma in igen. När det åker av ska det in i min green day tavla, precis som de andra biljetterna, tågbiljetterna och konfettin är. Dessutom hörde jag att där var 25.000 på konserten, varav 11.000 ståplatsen var sålda, så ni kan förstå trycket, va? Under dagen brände jag mig på mina ben (framsidorna bara!), och jag kan knappt böja benen. Och när jag väl kan det, så kan jag inte stå rakt igen. Så, det gör ont! Riktigt pain in the ass! Jag har även bränt armarna och ansiktet. Och jag har inte smörjt in mig! Jag lider! Men jaja, det är värt det. Blev en lyckad dag, det är vi glada för!

Söndag: Vaknade halv tio, gick ner till receptionen för det var frukost klockan tio. Vi satt bredvid självaste Kevin Borg! (Jag är inget stort fan, men klart jag gillar han! Har sett han live också, då han sjöng 'With every bit of me' och pekade på mig och kollade mig i ögonen). Sen stack vi till Centralen för att boka tåg hem till mig, som gick 13.42. När vi väntade så gick vi lite i stan igen. Vi fikade kladdkaka. Sen åkte jag hem och nu har jag varit hemma hos mamma och packat om, och nu är jag här och lyssnar på Green Day! Jag har Green Day fever!

Här kommer alla 42 bilder!

Jag, innan alla ställde sig upp.

Scenens bakgrund! Eller, ja, green day's bakgrund!

My och jag! Folk började smått ställa sig upp.

Förband nr 1. Visst är han lite söt? Hans skjorta är K-Ä-R-L-E-K!

KOLLA GITARREN! Tycker det är coolt att mikrofonen fick skugga pga solljuset, och hamnade på gitarren!

Jag, längst fram när alla ställt sig upp.

Dom hade en discokula, woho!

Joan Jett! (Haha, visst ser hon lite pittögd ut på bilden? Asgulligt!)


Under I love rock and roll, tror jag.

En hel del av 25.000 personer!

Tyckte bilden blev fin med solen (:

The drunk bunny!

There he is again! (Fick bara två bra bilder på han)

Billie Joe Armstrong, i början av konserten! ♥

Tyckte den blev både bra och vacker! Vad tycker ni? ♥


Sweden ♥Green Day och Green Day ♥Sweden!

Mike ♥( fick inte alls många bra bilder på honom, inte ens den här är jättebra,)

Rök efter eld effekter, som jag inte hann fota.

He is so snygg!

Första fanet uppe på scenen! Påminner han inte om den unga Michael Jackson med afro?


Han fick göra Stage-Dive! Så himla coolt!

Fan nummer två! En trettonårig Marcus, även kallad ''Buddy'' av Billie! Han fick en fin kommentar: How old are you? Thirteen? Wow, you really look like you're nine!

Don't let 'em say you ain't beautiful.


Fina raketer dom hade ovanför/Bakom scenen.


Är inte bilden vacker? Jag tycker det var typ den vackraste jag tog!

Stage's on fire! *melodin till heaven's on fire*

Den är väl också vacker? Men, man ser dock inte så mycket.. stod rätt långt ifrån då.

Sista bilden och det var under 21 Guns! Så vackert! TACK GREEN DAY FÖR EN BÄST KONSERT!♥

Har precis hört rykten om att dom kommer komma nästa år också. Hoppas det är sant! Hoppas dom kommer till Malmö då, då har dom spelat i sveriges tre störtsta säder. HOPPAS, för då måste jag se dom igen.

Iallafall, här är en bild på väskan;

Asgrym! 398 kronor på Shock!


(bilden tagen från Aftonbladet.) Ja, där är jag! Hihi!

Det var allt för idag. Snart ska jag sova, för det behöver jag. Har inte sovit mycket den här helgen, så det behövs verkligen. Imorgon efter skolan sticker jag direkt till Moa i Billeberga för att kolla på hennes kattugnar. Bloggar när jag kommer hem. Ha det bra tills dess ♥

P.s. Vill du låna en av bilderna? Kontakta mig då! Det finns vissa regler, som att ni inte får ta bort min copyright på dom, ni måste skriva att jag tagit dom, och länka min blogg. Ni kan kontakta mig på min bdb (clownskill), eller facebook (josefin borgman), eller på msn (jossse_b@hotmail.com)

RSS 2.0