Justin bieber.

Han sitter jag och lyssnar på just nu, japp! Min favorit låt med honom är nog Eeine Meeine! Jag vet inte varför jag gillar den mest, faktiskt.. Jag får typ sån.. sommar/vår feeling.

Iallafall, idag ska jag till sjukhuset idag, för att röntka magen. Jag vet inte hur det stavas, faktiskt. Haha. Iallafall, så ska jag dit  halv fyra, sen ska vi äta middag hos mormor! Trevligt! Jag älskar min mormor. Hon är så söt, och rar. Men innan dess ska jag hinna med att duscha och måla naglarna, diska och plocka undan disk. Och det är ju inte så jobbigt, eller hur? Jag tänker faktiskt ge er en dagens outfit senare, ni har inte fått det på länge.

Jag skickade precis min ''låt'' (gjord i mobilen!!) till Rasmus, han kunde inte urskilja instrumenten, så jag ska göra den enklare. En ljudfil där bara trummorna är, en annan där bara basen är, en annan där bara keyboardet är med. Men, låten är ju långt ifrån klar, jag har inte ens gjort halva låten. Jag tycker faktiskt den är riktigt bra!

En annan rolig sak att veta, på tal om musik, är att jag har samma initsialer som Justin Bieber och Jonas Brothers. Hehe, Neliiizh gjorde på träslöjden (tror jag) en gång en skylt där det stod JB på, (stod för Justin Bieber, om någon undrade) och då sa jag ''åååh, inte visste jag att du var ett fan av mig!''. Höhö, det är kul att driva med folk, ibland.

Jaja, nu ska jag duscha, ha en bra dag!♥

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback