Sitter hemma hos Moa.

Hejsan.
Jag är för tillfället hemma hos Moa, som förövrigt också är min granne, hehe. Jag ska snart nog hem, och äta. Sen ville min mamma snacka med mig om mina betyg också. När jag fick jullov, hade jag fyra ig, det var i matte, no, syslöjd och historia, tror jag. Nu fick jag två ig-idrott och syslöjd. Mamma har sagt att hon fortfarande inte är nöjd med mina betyg och sånt. Men jag är nöjd, för jag har två vg, och resten g. Och jag har hela nian på mig också, det är väl viktigast att gå iallafall g? Idrott fick jag ig i för att jag inte simmade, och för att jag inte är med. Jag menar, jag gillar inte idrott, jag gillar inte idrott alls. Jag nästan hatar det. Och syslöjd är jag inte så snabb i, hehe. Och jag fick ig för att jag inte hann lämna in min dokumentation, men mamma ville ju att jag skulle skriva den på datorn och göra det lite fint, och det skulle jag ju göra hemma, men då blev det för sent. Jaja, jag tycker hon ska vara nöjd iallafall, jag kan ju försöka kämpa mig upp i alla ämnen till nian, ju.

Nu ska jag inte vara tråkig och snacka betyg när det är sommarlov. Dessutom så klagar Moa på att jag skriver så ''j*vla mycket'', eheh. Säger hon som vill bli känd bloggerska och inte uppdaterar alls!

Jaja, ha det bra!


Comments
myyyyyyyzan <:

Kanske är elakt att säga, men det är lite dumt att vänta till nian och skjuta upp pluggandet. För vill du ha höga betyg, så kommer du få kämpa en jäkla massa nu. Jag har lyckats höja 6 betyg i nian(7 om du räknar med höjningen i franskan som jag räknar bort eftersom jag sänkte ribban till g sista terminen), men jag har fått kämpa massor eftersom jag haft g innan. Det är inte så mycket tid i nian som man tror, det tar en hel del att ens orka höja betygen. Jag är så pluggtrött att jag trodde jag sänkte alla mina betyg nu i det sista!



Men jag tror du kommer klara det bättre än jag, jag hejar på dig darl <3

2010-06-19 @ 15:06:36
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback