Jesus.

Idag på konfirmationen skulle vi se en film. Rebecca hade snott med sig natalie dit, kul att träffa dom igen! Har nog inte träffat dom sen.. tokio hotel konserten! Det är typ två veckor sedan.. Det har gått fort.

Iallafall, så kollade vi på en film. En hemsk film. Den handlade om när Jesus plågades och korsfästes. Med riktiga skådespelare och allt. Den var jättehemsk, men jag var nog en av de få som tittade på verkligen hela! Det var jättemånga som satt och blunda och sånt. En sak som jag tror att alla flickor gjorde iallafall; grät. Kanske till och med killarna också. När de spikade fast honom på korset, det var värst då. Ida satt och höll om mig och hon grät för att det var så hemskt. Då var det lite svårt att hålla tillbaka mina tårar. Men de rann inte, iallafall! Dock rann en , eller kanske till och med två tårar när Jesus själv bad till Gud. Jag tycker att filmen är vääääldigt bra gjord! Det ser helt riktigt ut och allt! Han som spelade Jesus ska vara stolt, för han gjorde det bästa jobbet! Det såg verkligen ut som att han led, och man kunde känna det. Och alla plågorna och sånt såg riktiga ut. Det var väldigt svårt att det bara var på låtsas. Skådespelare. Det fick man påminna sig om hela tiden under filmen. Det ända jag kan klaga på är dock när han dog, då marken och ett palats delades på mitten. Typ, som om isblock delar sig, och flyter åt två olika håll. Det såg riktigt datagjort ut. Alltså, överdrivet datagjort. Det kunde varit bättre, men det är det ända jag har att klaga på! Efter filmen, fick vi gå hem, och då hade jag missat bussen, och jag pallade inte vänta i en halvtimme på nästa buss, så jag bestämde mig för att gå hem. Det var riktigt härligt att gå alldeles ensam, med hög musik i öronen och bara tänka. Man kunde verkligen slappna av. Jag insåg vissa saker då, men de tänker jag inte säga. Det tänker jag aldrig göra heller, så det är ingen idé att ni försöker få mig att säga det.

Ja, gott folk, nu är jag trött och ska gå och lägga mig! *kollar på klockan* Wtf?! Klockan är bara fem över tio och jag sitter i sängen redan! Awesome! Vi får ju se hur trött jag är i morgon bitti ( ju längre jag sover, ju tröttare blir jag, typ.. bara för det kan jag inte vara uppe till fyra och gå upp som en pigg människa klockan sex, men ja.. )


Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback