Michael Jackson

Det finns egentligen inte så mycket att säga om honom, men ändå finns det skit mycket att säga. Det är svårt att prata om han, beskriva han och sånt, för det finns inga ord som beskriver han tillräckligt bra. Han är ett geni. Ett musikaliskt geni. Världens största geni, antagligen. Inom musiken, då. Hans musik och allt var så himla bra. Man kan inte sitta still till det. Eller, vissa kan ju, men jag förstår inte hur dom bara kan det. Jag måste alltid göra något när jag lyssnar på. I skolan gör jag det mer diskret, så ingen märker något. Typ, knäpper tyst med fingrarna, eller rör lite på huvudet. Men fortfarande diskret.
Det finns många artister som har underbar och fantastisk musik, men tyvärr långt ifrån alla som har en tillräckligt bra personlighet. Michael har båda. Hans musik och personlighet är båda delarna fantastiska! De är lika underbara! Jag har själv också under hela mitt liv varit en sådan som vill rädda världen, och alla fattiga och sådant, men jag kände ingen som ville det på samma sätt som jag, eller pratade om det så mycket som jag, eller ens tänkte så. Då blev jag jätteglad när jag upptäckte Michael Jackson i trean. Jag såg han först i en julia tidning, det var någon tidning, det fanns en bild på michael, så skulle man göra en serie typ. Tre bilder fanns det på han. Jag tyckte han såg annorlunda ut, och jag tänkte; fan , vad är detta för snubbe? Jag kollade upp han på google, wikipedia och youtube. Jag älskade allt jag läste! Jag älskade allt jag hörde! Jag kommer faktiskt ihåg första låten jag hörde! Det var när han uppträdde The Way You Make Me Feel med Britney Spears. I fell in love, direkt! Han har ju sån svänig musik och sån musik som man tänker när man hört den; självklart att låten skulle gå så! Den kan inte gå på något annat sätt, det hade varit katastrof! Det hade inte varit lika bra och stort då!
Jag tycker väldigt synd om personen också, han fick så många anklagelser, om att han var pedofil. Som tur var så stod alla riktiga fansen på hans sida, hela vägen igenom anklagelserna! Jag menar, det var idiotiskt att komma på en sak som om att han skulle vara pedofil! Världens kanske mest oskyldiga person! Skulle han vara pedofil? Never! Bara för att han älskar barn? Han ser inte på världen och saker och ting som alla vi andra gör, när vi hör ordet sova tillsammans, säng, älskar barn osv så misstolkar vi det oftast och vänder det till något sexuellt, vilket det inte är! Seriöst, man måste inte ha sex med den man sover bredvid! Han var typ som Gud som gick på jorden! Han älskade barn mer än något annat! Han skulle aldrig kunna göra dom illa! Och absolut inget sexuellt mot dom! Och alla säger att 80% av han består av plast, vilket också är ett idiotiskt rykte. Lika idiotiskt som om han skulle vara pedofil. Han har sagt med egna ord att han opererade näsan två gånger. Det är det ända han kan minnas, säger han ju! Jag läste en engelsk bok om han förra terminen i skolan, och det stod där att när han var i 20 årsåldern eller däromkring, så började han träna. Då fick han den formen på ansiktet som han hade när han var vuxen. Och jag har själv märkt att om man sjunger mycket, och gör stora rörelser med munnen, som man brukar göra när man har konserter i timmar- så tränar man kinderna, och kindbenen syns. Det kanske är det också, har ni tänk på det? Det enda han har opererat är näsan, punkt slut! Sen har jag för mig att han satte in en grop i hakan, men jag är mycket osäker på det..
Och att han blekte sin hy? Pffht! Ännu ett idiotiskt rykte! Why in earth would he do that? Varför skulle han göra det och sen säga att ''nej, det gjorde jag inte. Jag är stolt över att jag kommer där ifrån jag kommer och att jag var svart''. Det finns en hudsjukdom som kallas vitiligo, och förut brukade jag ta reda på en massa saker om den.
- De uppstår oftast hos svarta.
- Det är inte vanligt. 1% av 100% får det.
- Det uppstår pga stress eller deprimation
- Man kan ha det på vissa ställen på kroppen, eller på hela.
Michael hade det då tydligen på hela kroppen, det finns till och med bildbevis på att det var vitiligo han hade. Och det är ju inte så omöjligt att han fick det, eftersom han var en mycket pressad man och stressad. Kanske deprimerad också över att han förlorade sin barndom? Vem vet?

Jag tycker alla ska sluta sprida rykten och snacka saker om Michael Joseph Jackson som inte är sant! Han är världens geni och han var kungen över musiken! Han är bara så fantastisk, underbar, vacker och.. ja. Han är bäst, helt enkelt. Jag har alltid drömt om att få ha hans talang, vara lika bra som han, vara en lika stor underhållare som han. Jag vill också kunna hjälpa folk, och världen. På samma sätt som han gjorde.

Hans personlighet-ååh, jag beundrar den så! Han är such a big inspiration to me. Jag har ju som sagt sen trean sett upp till honom. Även visste ingen att jag gillade han, för jag fick redan så mycket skit om alla andra artister jag gillade. Eftersom jag lite grann är som michael, med synen på världen och så, så orkade jag inte med det. Han hade redan fått så mycket skit, tyckte jag. Folk ska respektera honom!! Vi behöver fler som honom! Därför ska jag göra vad jag kan! Både michael och jag älskar barn, tänker på världen, och respekterar saker som naturen. För naturen är så vacker, och vi kommer bara och förstör den. Det är inte maskinerna som förstör den-det är vi! Därför är det också vi som måste stoppa det!



GOD BLESS YOU, MICHAEL!

Comments
Supermanpower

2010-03-03 @ 18:33:25
URL: http://supermanpower.blogg.se/
supermanpower

MICHAEL JACKSON <333

2010-03-03 @ 18:34:09
URL: http://supermanpower.blogg.se/
Amelia

jättefin blogg du har =)<3

2010-03-03 @ 19:19:45
URL: http://ameliat.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback