på Onsdag bär det av ♥

2010-05-31 @ 09:01:35 Filed in: History
Kommentarer: 0
Då bär det äntligen av till My! (som för tillfället är sjuk :c ), hoppas du blir frisk My, krya på dig! ♥
Skulle bara berätta att jag har håla just nu, för vår lärare var tydligen sjuk, och jag tror inte vi skulle ha någon vikarie.. Anyway, så läste jag något sjukt när jag loggade in på min bdb. En massa kritik i en kommentar! För det mesta så skrattade jag, ja, ni förstår nog varför om ni läser det själv. Jag tänker inte lägga ut det på bloggen (jo, kanske senare, bara för att visa er hur omogen man kan vara), men det skulle inte vara snällt. Dessutom så pallar jag inte lägga min tid på sånt, när jag kan hålla på med det jag älskar istället. Personen skrev anonymt, men jag har en aning om vem det kan vara. Eftersom personen antagligen läst min blogg förut (h*n skrev vissa saker som bara står här), så kan du ju berätta vem du är när du läst detta, så kan vi prata om det här, om du vågar? Behöver ju inte vara anonym och klaga, du vågar ju inte stå för dina åsikter.

Jaja, det står på min bilddagbok; clownskill
och på min facebook; josefin borgman.
Jag la ut det där bara för att.. jag kände för det. Eftersom personen inte skulle kolla min bdb längre, så kunde jag lika gärna visa alla det, för att bara ge ett exempel på skit som jag inte tar åt mig, kritik som inte gör ont. (just det, kritik från anonyma..)

Kommer inte blogga mer denna veckan, för jag kommer nog bara hem hos pappa och hämtar min tågbiljett i morgon, inget mer. Ha en bra vecka! ♥

The winner is Germany!

2010-05-30 @ 12:38:15 Filed in: Music
Kommentarer: 3
Woho, Tyskland vann! Grattis till er!
Igår lovade jag er min åsikt om bidraget. Här kommer den!  

Jag tycker låten är väldigt bra! På the sneack peeks på semifinalerna har jag tyckt om det lilla jag hört. Då förstår ni nog att hela låten var mycket mycket bra? Älskar hennes röst! (diskuterade lite med folk på emocore igår, de sa att hon fejkade sin röst och sånt. Ofta hon skulle fejka sin röst på ett helt album? Tror inte det..) Iallafall så tycke jag om henne. Hennes låt sätter sig snabbt på huvudet! Men, hon verkade vara lite konstig.. Eller, nä, inte konstig. Hon reagerade konstigt. Fast, jag förstår det. Att vara känd i Tyskland i fyra månader, och sen över hela Europa på en natt är lite ovanligt. Hon var nog för glad, för chockad och så vidare för att säga något. Men det märkte ni nog. Hon, Belgien och Danmark var mina favoriter, och ville att någon av dom skulle vinna, och nu gjorde tyskland det! Det är nog första gången någon jag tycker om vinner. Och det är bra! Plus att Eurovision Song Contest 2011 hålls i mitt favorit land i hela Europa! (Förutom sverige och england då, hehe..)

Här kommer låten!

Lena-Satellite.
Är det bara jag som tycker att hon liknar Caroline Of Uglas ibland? Inget negativt menat! By the way, så tycker jag att hon skulle haft röda eller gula lampor istället för blåa. (ja, inom musik är jag perfektionist.)

Senare idag ska jag till mamma, planerar nog lite inför veckan då. Vårt internet funkar inte, så ni får inte höra något av mig på en vecka. Ha en bra vecka! Jag skriver nog inga fler inlägg idag, så ni får ha det bäst! Det ska iallafall jag ha! Kommer bilder och allt möjligt från konserten på söndag, eventuellt måndag. Hejdå ♥

Saxtorp.

2010-05-29 @ 19:15:25 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Tjena! Just nu sitter jag i Saxtorp! Vi har grillat och ätit glass med annanas. Jag tog förvisso bara glass.. Solen var framme ett bra tag, och då var det riktigt varmt, jag trodde jag skulle dö! Men sen försvann den igen.. eller, den försvann inte men det blev kallt.

Innan vi åkte hit, var jag, pappa, jessica, linnea och teddy på center syd. Jag hittade världens finaste jacka på New Yorker! Ni kan ju gissa hur den ser ut.. (haha, jättesvårt, verkligen!) Men det var så himla lång kö vid kassan, att jag inte orkade stå där och vänta, även om jag ångrar mig nu. Men knapparna på jackan var också helt konstiga, de knäpptes upp hela tiden. Kanske köper den senare, den kostade faktiskt bara 200:-.

Snart börjar Eurovision Song Contest, och det ska bli spännande. Men, det kommer kännas helt tomt, konstigt och lite lite sorligt att Sverige inte är med. Istället hejar jag på Belgien och Danmark! Jag kommer lägga ut Danmarks och vinnarlåten i morgon, eftersom jag inte har gett er låtar på några dagar.. Jag lovade faktiskt HELA veckan. Men nu blev det inte så.. av någon konstig anledning. Jaja, vi hörs snart ♥

Lookbook.nu

2010-05-28 @ 18:04:45 Filed in: Mode
Kommentarer: 1
Jag gillar sidan faktiskt! Många snygga kläder, och jag valde ut fem favoriter av det jag sett idag.

Lookbook1.

Totaly my style! Även om jag inte har såna blåa byxor. Jag har ju dom i beiga. What ever. Jag älskar älskar älskar koftan! Skorna är också söta, och det passar till hela outfiten. Jag ser bara mig själv i sånahär kläder, även om jag aldrig köper såna kläder. Jag kanske köper det någon dag, vad vet jag? Jag älskar den iallafall. Men, det förvånar mig för det stod på sidan att hon bara var 8 år. Kan det stämma? Hon har ett litet ansikte, men jag tror inte hon skulle haft såna skor om hon var åtta år..

Lookbook2.

Den här stilen är en stil jag använder ofta. Den randiga tröjan, svarta leggings (byxor i mitt fall..), svart väska. Så såg jag ut nästan varje dag förut. Men jag hade ingen jeansjacka. Jag vet inte vad jag ska ha för jacka i sommar, jag måste fixa en snart. Kanske blir det en jeansjacka? Vi får se.. Jag ser mig själv väldigt mycket i denhär stilen, för som sagt så gick jag ofta omkring klädd såhär förut. I höstas/vintras. Den är iallafall mycket snygg!

Lookbook3.

Jag älskar denhär också, och kan se mig själv i även denna! Eller, det kan jag i alla jag valt ut. Väskan är väldigt fint. Gråa byxor med likadan färg på koftan! Lovely! Men, jag tror att det är den randiga tröjan som gör det hela. För, det är ju rätt färglöst och mönsterlöst. Enfärgat alltihop liksom, förutom tröjan. Jag tror det är svårt att bära upp så enfärgade och inte så mönstrade kläder, ibland ser det för vanligt ut, och då blir det bara tråkigt. Men hon gör det galant!

Lookbook4.

Ååh, kärlek kärlek kärlek! Jag älskar hennes kavaj/kofta, eller vad man nu ska kalla det. Dock så är hennes linne under lite väl.. genomskinligt? Hade passat med ett gråblått linne under. Och jag gillar att hon tog en hatt till det! Liten och rund. Sen älskar jag hennes hår (förutom att det är missfärgat..), hon passar bra i mittbena! Jag vill själv ha mittbena, men för det första så ser jag inte bra ut i det just nu. Jag har för mycket uppklippt, och för kort lugg. Jag håller på att låta min lugg växa ut, och sen när den är tillräckligt lång ska jag testa mittbena igen, ser det inte bra ut, klipper jag lugg. Låter bra!

Lookbook5. (sisa bilden, men det är den bästa!)

AAAAAAAH! Ska vi härma Kissie? Men vi ändrar det lite; Soo Josse-style!;) Haha! Men, det är ju det! Jackan! Jackan, ååh jag dör! Jag älskar den! Hade jag sett han ute på stan hade jag nog bokstavligen tagit av min gamla vinter skinnjacka och gett han den, i byte mot hans jacka. (notera att det är en kille också!). Jag skulle gärna vilja se den i svart, mörkare grått eller vitt. Men den är vacker iallafall! Svarta byxor, skor och vitt linne till är väldigt snyggt. Det är väl det man brukar ha till såna kläder, eller? Jag älskar den iallafall, och letar faktiskt efter såna kläder just nu, men de finns typ inte. Det finns bara kavajer.. Har faktiskt funderat på att köpa en grå kavaj. Jaja.


Så, det var det! Jag tycker detta var ganska kul! Jag kanske borde skapa en kategori där jag kan göra sånt här, typ en gång i veckan? Ingen dålig idé, det gör jag!

P.S. har ni märkt att jag inte gav er en låt igår? Det har jag gjort, och ber om ursäkt, och måste säga förlåt en gång till för att jag inte gör det idag. Jag har slut på idéer om vilka jag ska ge ut till er. Där finns så många bra, men man vet ju liksom inte vilka man ska lägga ut. Jag ska kolla lite runder på youtube, så kommer jag kanske med en innan eller efter Så Ska Det Låta!♥

Friday

2010-05-28 @ 14:03:52 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Tjena hopp! Jaha, idag är det fredag!
Idag hade jag bara tre lektioner i skolan, för vi har håla på hemkunskapen! Så, jag hade rast från 09.40-12.45, då var jag och Evlina här hemma hos mig och åt, tittade på Shan tha man och lite Michael Jackson klips. Tyska provet idag blev katastrof.. även om jag skrev rätt mycket för att inte kunna något, så är det ändå jag mycket jag missade många poäng på.. Alltså betyder detta att jag eventuellt måste göra om terminens två tyska prov igen. Och jag har ingen aning när jag ska ha tid med det. För på måndag har jag inte tyska. Och på tisdag har jag, men jag ska till tandläkaren och få ny tandställning, så jag missar den tyskalektionen, och jag kommer säkert vara hemma resten av dage pga att jag kommer få ont i tänderna. Och på onsdagen är det gymnasie besök fram till efter omprovspasset, plus att jag inte är säker på om jag går i skolan då, för tänderna. Och på onsdagkvällen åker ju jag iväg. Jaja, det löser sig väl.

Igår lovade jag ju er att jag skulle skriva om snygga outfits idag, och det ska jag! Men inte än.. jag är så sjukt sugen på att handla en ny garderob, för jag är så trött på mina fantasilösa tråkiga tröjor. Så, jag ska kolla på lite kläder på internet som jag ska önska mig, eller bara avguda. I sommar har jag bestämt mig för att lite av pengarna som jag eventuellt kommer få på min födelsedag, ska gå åt några michael jackson plagg på ebay! Det får bli dom billigaste.. iallafall, återkommer snart med snygga outfits!

Boka tåg-check!

2010-05-27 @ 19:38:23 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Nu har jag precis bokat tågresan från Lund Central till Kalmar Central. Det blir ett byte vid Alvesta. Reserverad sittplats. Mer än så behöver ni inte veta, mer än att jag inte kommer kunna blogga (såklart?).

Iallafall, så stack jag till stan efter skolan som jag sa. Jag köpte den gröna bikinin med paljetter på. Jag har ingen bild nu, den kommer i morgon, för nu ska jag plugga och lyssna på musik.

Och just det, förlåt My för att jag inte skriver om snygga outfits idag. Jag har prov i morgon, och måste plugga, jag lovar dig att skriva om det i morgon ♥

..lunchrast..

2010-05-27 @ 12:24:26 Filed in: My life
Kommentarer: 1
... har jag nu! Jag tycker det är kul att skriva så, det gjorde jag igår med. Alltså, det med rubriken.
Iallafall, så har jag och Evlina varit hemma hos mig och ätit middag, och ska snart gå tillbaka till skolan, där jag ska först ha svenska, sen ska jag och Evlina ha syslöjd ihop!
Efter skolan ska jag till stan och handla den bikinin, så jag får det gjort. Sen ska jag plugga tyska, för jag har prov i det i morgon.

Hejdå, sålänge. (kommentera nu vad jag ska skriva om sen, om ni vill att jag ska göra fler inlägg idag!)♥

Pluggar..

2010-05-26 @ 21:20:11 Filed in: My life
Kommentarer: 0
.. är vad jag gör just nu. Jag håller som sagt på att skriva om mitt no arbete. Jag har ganska mycket kvar, så det är bäst att jag sätter fart. Eftersom ni inte hade någon idé om vad jag kunde skriva om idag, så kommer jag inte skriva om något heller. Gör det imorgon, tror jag.

God natt!

Me And My Guitar.

2010-05-26 @ 17:07:02 Filed in:
Kommentarer: 0
Hejsan!
Jag har varit hemma i knappt en timme nu. Jag har varit i stan och kollat lite. Hoppades på att jag skulle hitta koftan som Kissie handlat på Gina Tricot (jag visste inte att hon använde kläder i den stilen..) men den fanns inte. Såg sen på hennes blogg att den var på rea. Jag kollade också på bikini's till nästa vecka! Jag ska ju till Kalmar för att bo hos My, och dom har pool, och jag känner på mig att det kommer bli varmt! Jag orkar inte använda samma bikini varenda år. Jag hittade en grön bikini med paljetter på inne på H&M och jag prövade en. Men jag prövade i för liten storlek! Jag ska dit i morgon igen om inte pappa och jessica vill till center syd på lördag (:

Iallafall, så lovade jag er att jag skulle lägga upp Belgiens bidrag här ju. Remember? Här kommer den!

Tom Dice - Me And My Guitar.

Ååh, jag tycker den är så underbar! Den liksom.. är så vanlig men ändå inte. Även om vissa tycker den är för vanlig, så är den ändå speciell. Man dras automatiskt till akustiska låtar, tycker jag. Jag gör det iallafall. Men det är inte varje år man får sånahär låtar i esc! Hela tävlingen hade blivit mer rolig om det hade varit fler sånahär låtar. Jag menar, egentligen ska det vara en schlager tävling, men det bryr sig ingen längre om. Antingen så har man andra musikstilar på låten, eller så tror man att man gjort schlager, men man har bara gjort en knasig låt. Jag tycker de gamla artisterna (carola, charlotte perelli tex) gör bäst schlager! Men visst, man blir ju trött på att se samma artister i tävlingen varje år. Jag vet inte, det kanske är dags för dom att växa upp. Eller, så har de redan gjort det. Hehe! Jag hejar iallafall på Tom Dice på lördag!

Senare idag, (efter maten, tror jag.) ska jag påbörja mitt no arbete på nytt. Jag skriver om telefonen. Jag har redan gjort klart arbetet en gång, men jag väljer att göra om det, dels för att jag bara skrivit fakta. Jag har inte skrivit vilken påverkan den har haft för världen och mig, och jag har inte sammanfattat. Och sen dels för att jag har tappat bort arbetet! Tur var väl det! Kommer säkert hitta det när jag är klar med det nya. Anyway, hade jag lämnat in det hade jag säkert gått ig.

Jag har faktiskt inte en blekaste aning om vad nästa inlägg kommer handla om. Jag vill ju skriva något, liksom, åsikter om något, jag vet bara inte vad. Ni kanske har någon idé? Det är ju trots allt ni som läser. Och ni vet att om jag får välja så skriver jag bara om Michael Jackson, Tokio Hotel, eller vad musik betyder för mig. Det måste vara tråkigt att läsa samma grej varje gång, eller hur? Så kommentera nu vad ni vill att jag ska skriva om !

Inget att skriva om.

2010-05-25 @ 22:17:41 Filed in: Music
Kommentarer: 4
Rubriken talar. Jag har inte haft en blekaste aning om vad jag skulle skriva om idag.
Jag har handlat en massa och hämtat saker hos mamma istället. Nu koller jag på Eurovision Song Contest kval nr1.
Jag har bokstavligen blivit kär i Belgiens låt. ♥

Det kommer bli morgondagens låt (:
Jag planerar förresten att direkt efter skolan åka och hämta ut pengar, åka till stan och kolla lite. Såg på Kissies blogg att hon hade köpt en as fin kofta på gina tricot, som jag bara måste ha! (det vill säga, om den inte kostar för mycket.. Över 300 så är den inte min.)

Efter esc, ska jag sova. Jag är fruktansvärt trött, och håller nästan på att somna under alla ballader som är med.
God natt ♥

Blood is on the dancefloor.

2010-05-25 @ 16:21:54 Filed in:
Kommentarer: 2
Hejsan! Jag kom hem från skolan för drygt en timme sen, och sen dess har jag hunnit med lite saker. Typ, tömma diskmaskinen, kolla bloggar och lite sånt. Men en sak jag gjort hela dagen; Lyssnat på Blood On The Dacefloor.

Den låten har satt sig på mitt huvud nu, för jag har nämligen Michael's Number One dvd, där är videos på 'number ones' då. Bland annat så är Blood On The Dancefloor med där. Jag är helt kär i videon, jag vet inte varför, så det får bli dagens låt!

På idrotten skulle vi simma, men jag var inte med. Dels för vädret. Det regnade! Jaja, det var inte så farligt. Innan idrotten blev jag och min kompis instängda på en toalett på skolan, så jag kom för sent till idrotten. Men, jag kom inte sist iallafall.

Jag har lovat fler inlägg än ett varje dag, för att ta igen förra veckan ju. Jag har inte kommit på vad jag ska skriva om än.. Just det, jag skulle visa er vad som gjorde mig glad igår!

That's why! Den som försöker sno bilden, blir jag väldigt besviken och ledsen på. Som vissa vet; detta betyder mer än man tror. Det betyder mitt liv.


Iallafall, här kommer videon!

Michael Jackson-Blood on the Dancefloor.

Ny header.

2010-05-24 @ 21:49:20 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Hur kan jag sitta här och ljuga? Ni fick ju visst höra mer av mig idag!
Dock bara för att jag fixat en ny header, och för att en viss person gjorde mig på glatt humör! Ni får se varför imorgon.

Btw, vad tycker ni om min nya header? Jag är supernöjd! Gick ut på min uteplats och tog bilden, blev nöjd, duschade och redigerade ihop den! Visst är den fin? Kommentera din åsikt ♥.

God natt ♥

Deprimerad igen?

2010-05-24 @ 18:52:38 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Hej. Jag har kollat runder på olika sajter (mest ebay) efter michael jackson kläder och lite sånt sen förra inlägget. Har tänkt på allt som fick mig deprimerad förra gången. Att jag vill vara, just det, Michael Jackson. Alltså, det låter säkert jättehemskt när jag säger det, men ni förstår inte.
Okej, nu låter det som om jag hatar mig själv.
Men sanningen är den, att ända sen jag varit mycket liten (innan jag visste att någon som han ens existerade) har jag varit sådär. Lite som han. Förlåt för att jag säger så, det låter säkert jättehemskt, men jag måste försöka förklara på något vis. Mina föräldrar säger att jag alltid har varit lite trogen och sådant som jag under livets gång utvecklat, lite som michael.

Men, jag vill inte bli kallad för wannabe eller fejk för att jag går ut och är som jag är. Och ska jag gå ut som mig själv till 483%, så kommer folk att göra det. Det är jag 99% säker på. Men tänk er själva. Det enda ni vill göra i livet, har någon annan redan gjort före er, och blivit jättekänd, världens kändaste man, folk säger att ingen någonsin kommer bli i närheten så bra som han (vilket är sant!), då blir man lite förstörd. Nu får ni inte heller tro att jag har något emot michael för det, jag älskar han lika mycket som om han var min pappa, eller något.
Men, det han gjorde, vill jag göra. Och det är så himla svårt. Det är en av de få sakerna som gör mig riktigt riktigt lycklig. Jag bokstavligen ber varje dag och natt om att min dröm ska gå i uppfyllelse, och jag hoppas att de som sitter där uppe och lyssnar verkligen hjälper mig.

Detta är ett väldigt känsligt ämne för mig, han lämnade ett stort hål i mitt hjärta när han dog, och det minsta jag kan få göra är att få hålla på med det jag vill, min dröm.

Nu innan det blir för känsligt ska jag sluta skriva.
Detta är det sista ni får höra av mig idag, folks! God natt ♥(jag ska dock inte sova nu)


Nu måste jag förklara mig igen

2010-05-24 @ 17:35:04 Filed in:
Kommentarer: 0
Ja, det måste jag faktiskt.
Det är såhär att igår kommenterade en tjej (nämner inga namn), min bdb om att jag var patetisk för att jag tror på Mj's spöke, och för att jag ''ljuger om att jag får ont i hjärtat för att få uppmärksamhet''. Jag drar inte upp det för att jag är arg eller något på henne, det finns fler som tycker så, därför ska jag nu säga hur det egentligen ligger till. Och det här är skrivet av mig (josefin maria viktoria borgman), så det är sanningen. Inget annat än sanning.

Ja, jag tror på Mj's spöke. Jag tror på spöken över huvud taget. Jag tror dock inte att de är farliga och elaka. Jag tror att varje död persons själ vandrar omkring på jorden. Det finns hur många som helst i världen som säger sig komminucera med den personer som dom känner är döda. Det kan va sant, det behöver inte vad sant, vad vet jag? Men jag tror det, och jag har mina anledningar. Dock tänker jag inte dela med mig av dom. Det är något jag lovat mig själv (och vissa andra) att inte göra.

Iallafall, att ni tror att jag fejkar min smärta i hjärtat, varför tror ni det? Man kan inte fejka att nästan svimma, och man kan inte fejka känslor och kärlek (om det nu är det som gör att jag får ont). Jag får ont i hjärtat när jag hög känsliga kärleksballader, och när jag tänker på Bill Kaulitz, Tokio Hotel, hör dom osv. Nu har det börjat när jag ser Michael Jackson konserter på internet också, och när jag tänker på att jag vill göra det han gjorde, och det är inget jag kan hjälpa. Och det är inget fel på det. Jag söker inte tröst, uppmärksamhet, och jag vill absolut inte att folk ska tycka synd om mig. Och andledningen då till att jag skriver ut det på min blogg, facebook och bilddagbok är för att jag vill att folk ska veta hur jag mår, hur det är med mig. Och framför allt för att de som bryr sig ska kunna veta. Jag tycker det är så mycket lättare att skriva sånt via datorn än att snacka om sånt irl. För, jag blir lite känslig när det kommer till mig själv. Jag kommer ihåg när jag berättade för pappa att Tokio Hotel faktiskt räddade mitt liv, och det får låta hur patetiskt som helst. Han blev rent ut sagt av chockad. Jag vet inte om mamma vet om det, kanske hon vet, kanske inte. Iallafall, jag är den jag är, jag är inte fejk, jag ljuger inte om något. Jag kan inte ens ljuga vita lögner för mina föräldrar, för jag får väldiga skuldkänslor, för jag älskar dom så mycket. Jag kan inte ens ljuga för mina 'fiender'!(om jag har några för tillfället, tror jag inte). Att ljuga är hemskt och förfärligt. Och det sårar mig faktiskt, jätte mycket, att ni tror att just jag ljuger om mig och mitt liv. Och mina känslor.
Nu blev detta en lång text, och jag tror inte ni pallar läsa igenom den, och gjorde ni inte det, då ska ni inte komma och klaga sen heller på att jag enligt er 'ljuger' och sånt! Jag har berättat både min Tokio Hotel och Michael Jackson historia många gånger, och tänker inte göra det igen, förrän jag måste.

Här kommer iallafall en passande låt till det jag vill säga till er som fortfarande tror att jag ljuger om allt;

Michael Jackson-Leave Me Alone.

Dessutom ska jag ändra kategorin till 'Veckans Låtar'. Och jag lägger det under den kategorin endast för att jag vill ha alla låtar samlade där eller under Musik.

Förresten! Har du också en blogg, som du vill ha fler läsare på? Klicka in dig på länken här under, för den sidan garanterar fler läsare om dagen! Allt du behöver göra är att bli medlem och värva vänner. Klicka in dig här;
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=josefinborgman

Ha nu en bra kväll!

Lunchrast.

2010-05-24 @ 12:17:15 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag smög hem från skolan nu vid lunch så jag kunde blogga.
Pappas väckarklocka är konstig, jag ställde den på kvart i sju. Antingen så gjorde jag fel, eller så hörde jag den bara inte. Jag brukar vakna aslätt ju.
När my var här i somras och vaknade typ såhär klockan nio på morgonen, så lät hon mig sova några timmar längre, när hon ville väcka mig, behövde hon bara peta på kudden så vaknade jag, haha! Jag är helt seriös.

Iallafall, nu har vi lunch. Vi har två lektioner kvar. No och Musik. Jag hoppas verkligen vi ska göra något nytt kul projekt. Vi har ju bara denna och nästa vecka kvar. Hoppas vi kan typ, skriva om sin favorit artist och/eller band, eller varför inte få en låt av vår lärare vi ska sjunga/spela för honom? Gah, jag är ju så trött på att nästan alltid ha håla på musiklektionerna. Sen vill jag få mvg istället för vg. Han sa iallafall att jag skulle sattsa på mvg i nian, och det blir nog inte svårt.

Jaja, nu ska jag se om vi har något att äta, sen ska jag tillbaka till skolan! Jag har inte kommit på vad jag ska skriva om senare idag, får komma på det under dessa två lektionerna! Ha det bra sålänge ♥

I'm ready to heal.

2010-05-23 @ 20:12:19 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
Jag lyckades skrapa ihop tre bilder, här kommer dom ;)♥



och sen en bild för dom som har dålig humor. Jag tycker den är jätterolig.

Josse är tillbaka!

2010-05-23 @ 18:56:14 Filed in: History
Kommentarer: 0
Josefin Borgman är tillbaka!
Jag kommer få be om ursäkt i år för att min blogg stod still hela förra veckan! Eller..?
Jag måste få tacka My jättemycket för att hon förklarade vad som hänt med mitt internet, Tack My!
http://musicisthedrug.blogg.se heter hennes blogg fortfarande!

Ja, så vad har jag hittat på i en hel vecka kan man fråga sig.
Måndag-Jag var i skolan till ungefär 10, jag mådde inte så bra.
Tisdag- jag var hemma och var sjuk.
Onsdag- skola igen! Mamma var med mig sista lektionen. Mysigt. Sen blev det till doktorn med magen, ta prover, och sen åka och handla skor! Inte lönt med bild, de är vanliga svarta tygskor.
Torsdag-Åkte hem från skolan även idag.
Fredag-skolan hela dagen! Sen bussen till mormor och morfar för en trevlig middag där. På kvällen såg jag ''Familjen är värre'' tror jag den heter. Jaja, spelar roll, Ben Stiller var med, det gjorde hela filmen (han är min favorit).
Lördag- Hela dagen hemma, mamma åkte iväg till Oskarshamn så bara jag och bror hemma. Ida (brors flickvän) sov hos oss. Vi tittade på Hitta Nemo och lite sånt. Jag gjorde en gitarräm till min gitarr! Satte ihop två nitbälte, fäste i gitarren och sen var det klart!
Söndag- Chillat och åkt till pappa.

Och nu då? Jo, pappa, jessica och mina syskon (förutom Mattias, min storebror) är i Saxtorp och passar hus, så vi blir nog ensamma till Tisdag, om jag minns rätt. Ska bli mysigt det med!
Jag har tagit en massa massa massa! bilder som jag ska redigera åt er NU och lägga upp här SEN (:
Först ska jag gå till affären och handla till min mobil (:


För att ta igen förra veckan, ska jag lägga upp två inlägg varje dag och en låt varje dag. Typ, dagens låt eller något..
Just det, My sa att jag börjat träna på They Don't Care About Us, eller hur? Det har jag, smått. Ska träna mer denhär veckan!

Be right back, beautiful people ♥

Björnbär &blåbär - hur lika är de egentligen?

2010-05-17 @ 18:15:36 Filed in: History
Kommentarer: 0
Hej på er! Tja, där - i rubriken - har ni dagens fråga. ÄNSÖÖÖRH! Haha, nej jag skojar bara!
My här, som vanligen bloggar på musicisthedrug.blogg.se! Josefin har icke dött, men hennes internet har tyvärr. Hon bad mig kika in här och säga det till er, och att hon ska börja träna på dansen till mr. J's underbara låt They Don't Really Care 'Bout Us! Toppen tycker jag! Riktigt härlig låt där, själv väntar jag dock på att hon ska mixa ihop världens knepigaste och coolaste dans till Dogs Unleashed... ;)

Anyhow, nu har jag lite drawing och lite thinking to do - ni kanske hör något från mig någon gång i framtiden. Who vet, jag kanske våldgästar bloggen med ett galet inlägg någon gång i framtiden ;) Tills dess - have a nice time AND! Klura ut ett bra svar på min fråga
( ge gärna en galen fråga till Josefin att svara på, hehe ;D i'm up for it too! musicisthedrug.blogg.se - read it, remember it! it's for your own best dude.. ;P )
! :D

Mit all der Liebe/ musicisthedrug.blogg.se -> moi -> My ^^

Dålig uppdatering igen

2010-05-16 @ 16:03:54 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Hej. Jag har inte varit bloggsugen idag, dels för det jag skrev igår. Jag tänker inte skriva vad som hände, och ingen vet nog heller det. Jag kommer iallafall be om det varje natt. God, you have to be on my side now. I'll say sorry for all the mistakes i've done in my life. I didn't knew who i was then, but now i do. And God will always forgive people.

Iallafall, ikväll ska jag till mamma. Det ska bli skönt, jag har saknat henne.
Jag mår inte så bra idag. Jag har huvudvärk och mår illa.
Erik Grönwall är iallafall snäll mot alla på bdb, kolla vad han gjorde!(Clownskill heter jag på bdb.)

Ni borde lyssna på hans singel Crash and Burn.
Erik Grönwall – Crash And Burn

Ha det bra, blir nog inte mer uppdatering idag♥

Jag kommer bli deprimerad.

2010-05-15 @ 21:27:43 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Jag kommer bli det, jag lovar.
Jag kan inte, jag kan inte. Men jag måste kunna. För det är det ända som gör mig lycklig. Jag kommer be till Gud varje dag. Snälla, Gud, hjälp mig med detta, jag kommer inte be om något annat, och jag lovar. Jag svär på mitt liv.

Hey..

2010-05-15 @ 19:52:52 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Ehm. JAG BER SÅ HEMSKT MYCKET OM URSÄKT FÖR 0 UPPDATERING DENNA HÄRLIGA LÖRDAG!(härlig och härlig..).
Jag har helt enkelt varit trött, mått lite smått dåligt osv. Sov till tjugo i ett. Jag har haft ont i min mage hela dagen (den har varit platt hela dagen!) och har varit så j*kla hungrig, och när jag ätit, har jag bara fått ont i magen.

Annars har jag bara lyssnat på musik och kollat på This is it. Har studerat lite mer Michael, hehe.
Nu kommer bilder på det jag köpte igår (som jag lovade ;>)

Byxor-Gina tricot 199:-


Solglasögon-Cubus 79:-


Väst-New Yorker 99:-

Ha en bra kväll (: ♥

It's been a long day.

2010-05-14 @ 23:52:46 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Tjena!
Jag har varit hemma rätt länge nu (ehehe), men jag har inte orkat blogga. Ni får bilder på det jag handlade i morgon, jag har ingen lust att fota det och redigera det idag. Det känns som om det är lördag nu. Det är det snart.. Men det känns som om det varit lördag hela dagen. Skönt med långhelg!

Iallafall, efter att jag såg Så Ska Det Låta (Nanne är världens goaste gumma!) så var jag med Moa och Natalie utanför mig, sen kom Robin och Alex också. Det var längesen man träffade Alex, faktiskt. Teddy var också med, ehe. Nu är jag trött, och ska snart gå och lägga mig tror jag. Det har varit en lång dag, från nio i morse. Bäst att jag vänjer mig, man brukar få långa dagar om man ska vara en stor världskändis. Jag är så insatt att jag ska kunna nå ut med min musik och sånt, jag kan inte tänka mig en annan framtid. Jag kan inte ens fantisera om det.

God natt ♥

center syd!

2010-05-14 @ 11:00:11 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
God Morgon!
Idag ska jag som sagt till Center Syd. Jag åker dit ensam, för Jonte hade fått utegångsförbud.
Jag tänkte bjuda er på  en dagens outfit! Jag ska ju inte ta första bussen förrens om en dryg timme. Jag har hunnit våffla håret, wiho!


Tröja-Gina Tricot 99:-
Chinos-Cubus 299:-
High Heels-Deichmann 299:-
(utanpå det har jag förresten en svart liten kofta)


Vänster hand;
Svart armband-från någon tidning, antar jag.
Frälsarkransen-konfirmationen
Ring-fick för längesen av mormor.


Höger hand;
Nitarmband-Jc 99:-
Ring-BikBok 49:-

Bjuder på en bild också ;)


Ha en bra dag!♥

Torsdag : Plugga

2010-05-13 @ 12:25:08 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Som många andra gånger; rubriken säger allt.
Dagen ska gå åt att plugga, och jag tror jag kommer få hyffsat mycket gjort. Jag kommer nog bli helt klar med mitt (förövrigt sista!) no arbete. Jag ska skriva om telefonen, vem som uppfann den och varför h*n gjorde det. Och så lite annan fakta om den. Sen ska jag också fixa mycket med i morgon, för Jonte och jag ska till center syd, men vi har aldrig träffats förr, så antingen ska han ta tåget till landskrona, och så ska vi åka buss tillsammans till center syd, eller så åker han tåg till malmö och tar bussen själv därifrån. Jag måste också kolla upp om bussen hämtar upp folk vid tågstationen, vilket den borde göra, tycker jag.

Jaja, nu ska jag kolla lite bloggar, facebook, bilddagboken och ec innan jag börjar plugga. Ska sätta på musik då, så jag blir mer koncentrerad, och vill ha allt på internet som ska kollas kollat innan jag börjar plugga, så det inte stör mig mitt i mitt arete. Vilket har hänt flera gånger..

Ha en bra Kristihimmelsfärdsdag!

Hemsk orientering

2010-05-12 @ 14:13:06 Filed in: History
Kommentarer: 0
Ja, rubriken säger det mesta om dagen.
Allt började med att det regnade som tusan. Men jag visste att det skulle regna, så jag hade regnjacka. Jag fick börja med att springa själv, och hann hitta 1an,2an och 3an innan jag stötte på ****** och *****, som inte kunde hitta trean eller fyran. Jag kunde inte heller hitta fyran. Så, resten av vägen gick jag med dom. När vi hade tre kvar så började det åska och blixtra, och regna ännu mer, och vi vara alla genomblöta. Vi var en eller två ifrån att bli godkänd, men vi gav upp eftersom vi inte hittade dom sista, och alla satt i bussen och väntade på oss. Jag har varit hemma i typ två timmar nu. Ätit lite och sånt. Nu ska jag duscha, sen ska vi nog till farmor och farfar vid fem (:

Ha det bra ♥

Orientering i Järavallen.

2010-05-12 @ 07:46:19 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Ja, nu bloggar jag på morgonen igen! Bara sådär? Haha, nej, jag har en anledning idag! Efter skolan (vet inte om det blir direkt på stuts men..) så ska hela min familj till farmor och farfar. Kommer inte ihåg om jag sagt det tidigare, hehe.. Men iallafall, så hinner jag kanske inte duscha då.

Idag vaknade jag med ganska mycket huvudvärk, och det sitter kvar inu, men inte lika mycket. Har jag huvudvärk där ute och ****** är i skolan idag så ska jag nog inte springa. Det är nämligen att ***** i andra klassen behövde någon att springa med om inte ****** kom till skolan, för hon har lite problem med sina lungor. (Jag gjorde * istället för namnet, jag vet ju inte om jag får skriva ut personernas namn på min blogg, och jag vill inte få dåligt samvete senare. Har redan dåligt samvete för att jag skrev att att hon hade problem med sina lungor..)

Vi ska iallafall samlas vid skolan 08.20 ( tusan, jag har för mig att jag skrivit det också..? ).  Alla sajter står nästan helt still vid denna tidpunkten. Dött.

Förresten så har jag fixat Neliiizh blogg. Jag gjorde headern till henne, och satte in bilden, resten fixade hon själv (:

Dålig uppdatering

2010-05-11 @ 19:23:22 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Ja, vilken tur att jag bloggade i morse! Kommer nog bli likadant i morgon, för efter skolan (där vi förövrigt ska ta en liten utflyckt till järavallen och orientera.. ugh..) ska jag till farmor och farfar, för farmor fyller år! Tror det var 64 hon fyllde.. Inte säker.

Iallafall, så har jag hämtat mina saker hos mamma. Blev lite andra grejor till i morgon också. Regnjacka, mössa, vantar och sånt.. Jag ororar mig för hur j*vla irriternade jag kommer vara i morgon för att jag inte har några andra skor än mina converse. Kanske får låna syrrans gympa skor. Man kan ju bara hoppas på det bästa!
Nu har jag iallafall pluggat och fixat natalies header. Nu ska hon bara acceptera den på msn.. Hon är inte vid datorn.
Jag ska fortsätta kolla runder på olika sajter och sånt, kanske komma på nya idéer till min blogg! Jag vill ändra headern, kanske bakgrunden också.. Vi får se.

Ha en härlig tisdagskväll ♥

Godmorgon!

2010-05-11 @ 07:38:04 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Har det någonsin hänt förut att jag bloggat innan jag stuckit till skolan?
Tror inte det, va? Jaja, jag har mina anledningar.. Jag ska iallafall gå om ca tio minuter, för det tar fem minuter för mig att gå till skolan. Jag var där kvart i igår, och det var inte kul att vänta. Jag sprang in och ut på toaletten hela tiden, som en yr liten höna. Dagen börjas med att boka pass till idag. Sen ska vi ha matteprov, och sen kemi prov. Sen tror jag att sista lektionen bara ska gå åt att läsa. Jag har ingen lust att plugga för mycket i skolan idag, eftersom jag efter skolan ska till mamma och hämta grejor. Lite skolböcker, lite skor, lite pengar. Jag ska ju som sagt till Center Syd på fredag, då vill jag inte gå med mina converse. Icke! Då ska jag gå i högklackat, dock inte så höga som jag hade förra gången. Jag vet inte, ni får bild på dom!

Nu måste jag sluta skriva, ska kanske ta en macka om vi har några, så min mage inte kurrar lika mycket i skolan som igår. Ha en bra tisdag ♥

Bloggdesign-Check!

2010-05-10 @ 18:17:58 Filed in:
Kommentarer: 0
Sitter här och lyssnar på The Ark's Have you ever heard a song. Jag tänkte att den skulle bli veckans låt.. men den finns inte på youtube, eller jo, det finns den, men Ola snackar före låten och det kanske inte är så kul för de som bara vill höra låten.

Iallafall, jag har fixat klart Moaa's blogg nu. Kika gärna in den.
http://supermanpower.blogg.se

Starkt vg i musik

2010-05-10 @ 15:00:47 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Jupp, jag är nöjd! Jag skulle ju helst vilja ha ett mvg, jag menar, vem vill inte det egentligen? Det finns folk i min klass som har mvg, medans jag bara har vg. Men min musiklärare sa till mig att jag borde satsa på ett mvg i nian. Jag spelade och sjöng World Behind My Wall med Tokio Hotel och han uttryckte sig såhär ''Du har en väldigt fin klang i din röst, och det lät skitbra! Sen skulle du kanske kunna testa att sjunga den med mer luft bakom rösten, liksom'' Ja, vad mer kan jag begära? Jag är nöjd!

Jaja, nu ska jag inte sitta här och tjata om att jag är nöjd. Jag ska redigera en bloggdesign till Moaa, och sen vet jag inte mycket mer vad jag ska göra.. jag ska plugga lite ikväll iallafall, har två prov.



Ha en fortsatt bra måndag!♥

Outfit!

2010-05-09 @ 22:38:36 Filed in: Mode
Kommentarer: 2
Tjena!
Ursäkta (igen) för den sena uppdateringen. Eh, ja, jag har haft dagen full ...
Först sov jag till tolv, sen gjorde jag ve mig, då jag fick ett märkligt samtal av någon Malin.
Jag: Hallå?
Malin: Hej.. vem är det?
Jag: Josefin..?
Malin: Ahha, okej.. vad gör du?
Jag: Ehm, ingenting. Vem är det?
Malin: Malin. Du har typ snackat med mig på ec. Jag ville bara hur du lät, du har gullig röst!
Jag: Haha, okej..
Malin: men vi hörs väl på msn eller något.. hejdå
Jag: Hejdå.

Hon lät väldigt trevlig, men jag var väldigt förvirrad. Haha! Sen pluggade jag lite so (har prov i morgon), lyssnade på The Ark's nya album (in full regalia, finns inte på spotify), och jag förälskade mig i 'Superstar' och 'Have you ever heard a song' som imorgon kommer bli veckans låt! Sen gick jag ut med älskade Moaa och fotade! Bilder kommer i morgon eftersom jag egentligen ska sova nu, men jag ville bara säga till bloggen att jag levde.

Här får ni en dagens outfit i mer detalj!

Kofta- Vet inte, jag fick den av mamma idag!
Gult linne- Typ, på Hm eller något för längesen.
Vitt linne- BikBok 149:-
Chinos-Cubus 299:-


Ursäkta för mina röda fingrar, det var faktiskt lite kallt!
Höger hand:
Ring-BikBok-49:-
Nitarmband-Jc-99:-
Vänster hand:
Ring; vet inte, fick av mormor
Vita armband-fick av mormor
Frälsarkrans-gratis från konfirmationen.
+Glasögonen som är köpta på Glitter för 79:-
Ja, det var jag idag. Nu ska jag snart sova, har två slags prov i morgon! So prov, och uppsjunging/spelning för musikläraren imorgon. Ska spela & sjunga World Behind My Wall med Tokio Hotel (som jag sagt) och hoppas iallafall på ett VG!♥

Shopping

2010-05-08 @ 18:33:25 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Tjena!
Eheh, jag ursäktar så mycket för att jag inte la in bilder på koftan igår, men mitt icke-sammarbetsvilliga-internet ville inte funka.

Jag blev väldigt förvånad när jag upptäckte att Martin Stenmark inte var med i Så Ska Det Låta. Jag menar, det stod ju på deras hemsida? Varför var han inte där? Jag blev klart lite besviken, men Kevin Borg (som jag har fina minnen med, hehe..) och Sebastian Karlsson (heter han så?) var där, och de är duktiga, likaså de två tjejerna som var där.

Idag har jag och mamma, mattias och ida iallafall varit på Väla Centrum och shoppat. Jag samlade på mig lite saker. Bland annat The Ark's nya tidning, där man får deras nya skiva också! Jag älskade ju dem i femman och början av sexan. Så, jag köpte den. Jag har även fotat till er.


Chinos-Cubus, 299:-
Linne-BikBok, 149:-

Jag fick en fin ring på köpet när jag handlade linnet.
Jag är väl medveten om att den har tappat färg. Det fanns en låda vid kassan där man kunde välja vad man ville ha, och där fanns inte många såna ringar, men alla hade tappat färg. Jag ska ta av allt det vita och måla på vitt nagellack istället.

Sen kommer det bilder på koftan (:

Ja, så ser den ut, och jag har gjort den helt själv! Vad tycker ni om den?

För mycket plugg

2010-05-07 @ 16:04:07 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Förlåt!
Jag hann inte blogga igår, och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det! Jag fick dåligt samvete för det idag, men det har varit så mycket plugg. Nästan lite för mycket! Jag vågar inte ens tänka på hur mycket jag har att göra på fyra veckor. Igvarningar kommer nästa veckan, och jag kommer ha i många ämnen, men de kan jag fixa. Men ändå. Det stressar mig. När jag tänker på hur mycket jag har att göra (ja, jag måste tänka på det ibland, för jag måste ju lösa det..) så vill jag bara spy.

Igår var jag iallafall med Becca ett tag efter skolan, känns som om jag inte träffat henne på länge, fast än att jag träffade henne i måndags, tror jag det var. Men sen duschade jag, och sen pluggade jag matte som jag inte förstod något av. Idag pratade jag med kuratorn igen på so och engelskapassen. Hon tyckte att jag är väldigt speciell och att världen behöver fler personer som jag. Hon är så snäll! Men, jag har ju faktiskt berättat en massa saker om mig själv till henne som inte ens mina närmsta vänner vet, och det är nog bra om de inte vet det. Jag är bara glad att jag får snacka av mig hos någon som verkligen kan lyssna (inte för att mina vänner inte kan de, för de kan dom, men de vet inte hur jag ska göra för att få det enklare, och de vet oftast inte vad de ska säga, därför är det skönt att en vuxen ska veta om det också).

Nu har jag inte mycket mer att säga, jag och mamma ska snart sticka till mormor och morfar och äta middag där. Min bror är redan där. Hejdå, ha en trevlig kväll! (kommer säkert blogga om hur snygg och bra martin stenmark är i så ska det låta ikväll..)

OCH JUST DET! Jag fick hem min hoodkofta jag gjorde på syslöjden, jag fick den igår! Jag ska fota den senare så ni får se den ;)

Strike a crazy pose!

2 months ago

2010-05-05 @ 16:39:20 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Yupp. Idag är det två månader sen jag stod och frös både häcken och fötterna av mig utanför scandinavium, i väntan på världens bästa band. Vid ett tiden i eftermiddags så såg jag dem för första gången, när de gick ut ur sin turnébuss! Jag kommer ihåg Tom's lilla förvirrade hund som sprang ut ur bussen, och sen in igen. Hehe, hundar är så söta..

Iallafall, så var det skola idag, som vanligt. Jag lyckades göra klart alla uppgifter i so:n som vi ska ha prov på på måndag, så det känns skönt. Vilket enligt min planering betyder att jag inte behöver oroa mig för den idag. Det får jag göra i morgon, då jag behöver ta hem och öva inför provet. Det handlar dock om arbetsmiljö och arbetsgivare och sådant som har med arbetsplatser att göra, och det satte sig rätt bra idag. Det är typ det ända jag gjort i skolan idag. Jobbat med den delen so och läst tredje boken ur twilight serien. Har snart läst klart den boken också! Jag läste tre-fyra kapitel idag och de är faktiskt långa kapitel i den tycker jag, när man har kommit förbi halva boken. Antar att ett kapitel fyllda med text är på 10-15 sidor. På onsdagar har vi onsdagsarbete, fyra pass där vi bokat lektioner efter vad vi behöver jobba med, tex ämnen som vi ligger bak i och sådant. Känns könt att inte behöva plugga så mycket idag här hemma, då kan jag ägna tiden åt att ge igen lite på bloggen. Som tex igår, plockade jag bilder på internet med kläder från gina tricot jag tänkt handla till helgen, och smycken från cocoo som jag vill ha (notera min cocoo banner mellan ''sök i bloggen'' och ''senaste inläggen''!), men som jag inte är säker på att jag ska köpa. Jag tycker de är lite dyra, men jag älskar deras smycken! Idag ville jag ha mina nya högklackat i skolan, men mamma är inte så positiv med det, liksom. När jag sa det till henne, hon bara: Du kanske kan ha dom på lördag när vi shoppar.
Jag bara: jag ska ha dom på lördag.
Well, så kan det gå. Ibland tycker jag att hon överdriver lite väl, men jag vet att hon bara menar väl, för mina fötters skull, men det är ju inte så att jag använder högklackat varje dag. Tror faktiskt inte att jag hade högklackat under något tillfälle förra året. Jo, kanske när min kusin konfirmerade sig. Och året innan det bara en gång, på pappas bröllop. Jag har lovat mig själv att använda mer högklackat i vardagen detta året. Men inte för överdrivna.

Det känns som om jag har något att skriva av mig om, men som inte kommer finnas på bloggen, men jag vet inte vad. Jag tycker det är konstigt att becca varken svarar på msn eller sms. Kanske dissar hon mig, kanske inte. Jag vet inte. Ni får iallafall ha det bra, så ska jag se till att ladda ner photoshop eller fixa ihop alla bilderna i paint!

Fullpackad Tisdag.

2010-05-04 @ 17:20:02 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Hejsan! Det var många grejor som hände i skolan idag! Vi fick mycket information, vi fick många uppgifter och sådant. Fick tillbaka mitt tyskaprov som jag nästan var säker på att jag skulle få G på, men nej, jag fick IG. Får göra om hela alltet. Så, det får jag plugga på snart. Jag har massa so uppgifter som måste vara klara på tisdag+ett prov på måndag på det. Vi har fått ett nytt no arbete, och jag har två noprov som jag måste göra för att få betyg i no. Sen har vi matteprov också. På tisdag. Usch, det är så massor, jag får börja med det viktigaste först så jag blir av med det. Jag har geografi och kemi att plugga idag. Alltså, kemin sätter sig som en smäck i huvudet, och det är nästintill kul att plugga bara för det. Men geografin sitter inte alls! Jag har läst många veckor! Veckor innan praon till och med! Haft omprov i det två gånger, och nu blir det min tredje gång! Dock bestämmer jag själv när jag vill göra provet, då kan jag sätta det på en dag då jag är säker på att det funkar. Usch, det kan inte vara kul för er att läsa om mina skolproblem? Får IG varningar nästa vecka också. JAG TROR JAG FÅR PANIK!! JAG HAR OTOLIGT MYCKET ATT GÖRA!!!

iallafall, nu ska jag kolla min mejl, har fått något från cocoo tror jag. Sen ska jag bara plugga och plugga, så ni får ha det bra tills jag bloggar i morgon! Kan glädja er med en bild iallafall..

New Shoes.

2010-05-03 @ 16:51:08 Filed in: Mode
Kommentarer: 1
Hej, jag har inte bloggat tidigare idag på min sköna studiedag, för att jag var inne i stan och handlade skor, som ni kan läsa i rubriken! Jag är helt kär i dom! De kommer från märket Duffy, och är köpta på Wittings Skor för 499:-




Sen får ni bara en bild från dagens alla tagna bilder, men det är för att internet klabbar mycket just nu. Ni får nog fler i nästa inlägg. Nu ska jag plugga mer när topmodel är slut, sen ska jag nog ut och fota med Becca (:



Ha det bra!:)

Söndag

2010-05-02 @ 12:51:27 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Idag är det söndag, det har nog ingen missat, va? Jag vaknade vid nio, för att min syrras mobil ringde på alarm, och det vägrade att sluta. Så höll det på till ungefär vid tio tiden. Men jag somnade om. Sen väckte pappa mig klockan tolv. Då gick jag upp och åt frukost med resten av familjen, förutom lillasystern och jessica. Jessica jobbar och min lillasyster är på någon fotbollsmatch som hennes kompisar spelar i.

Jag ska snart sätta mig och läsa geografi, kemi och Twilight. Jag har ungefär en månad på mig att läsa ut Twilight, och jag är ungefär i mitten, så det blir att läsa varje dag nu. Sen har jag kemi prov, och kanske fysik prov, jag vet inte. Jag har ett geografi prov jag måste klara också. Jag måste vara duktig nu i skolan den sista tiden, så jag kan höja mina betyg. Jag tror jag fortfarande har VG i musik och bild. Hoppas jag. Annars blir jag besviken om jag inte har vg i musik. Bara jag blir godkänd!

Ha det bra! (Tänkte ha en photoshoot senare idag, men jag vet inte, beror på om jag orkar sminka mig)♥

God natt ♥

2010-05-02 @ 00:18:02 Filed in: Tokio Hotel
Kommentarer: 2
Tänkte mest bara säga god natt, ni har ju bara fått ett inlägg idag, trots att det ända jag gjort idag är typ att ha suttit vid datorn. Jag känner förresten att mitt shopping-sug börjar komma nu, och jag vet redan två grejor jag vill handla. Ett par högklackade med kilklack, och ett par paljettshorts. Fast, jag är lite osäker på paljettshortsen, men jag kommer nog använda dom, jag älskar ju paljettkläder!
Jag tror att jag och mamma ska ner till Malmö nästa helg och shoppa loss med kusinen och moster. Fast, vi har inte bestämt något, men det är ett förslag på vad vi skulle kunna använda den helgen till.

Nu får ni sova gott, och drömma sött! Jag vet vad jag ska drömma om iallafall, hehe..♥

Isn't he lovely? Utan smink och allt!♥

Lördag

2010-05-01 @ 14:33:05 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Tjenixen!
Idag är det lördag, och jag sov länge, för jag var så trött. Eller, tja, jag sov tills min brorsa startade ashög musik halv tolv. Jag gick upp och tog en väldigt lång dusch! Typ, duschade i en halvtimme eller så.
Sen har jag bara suttit här vid datorn och diskuterat saker på emocore, och sådant.
Lärt mig spela 'Viva La Vida' på gitarr, det är jättelätt! Kanske gör en cover på den senare ;). Sen tänkte jag, jag har fått låten som jag spelde in i skolan nu, och haft den ett bra tag, det kanske är dags att lägga ut den på youtube? Hmm, får se.

Ja, nu har jag inget mer att säga! Ni får ha en bra dag!♥

RSS 2.0