Saxtorp.

Tjena! Just nu sitter jag i Saxtorp! Vi har grillat och ätit glass med annanas. Jag tog förvisso bara glass.. Solen var framme ett bra tag, och då var det riktigt varmt, jag trodde jag skulle dö! Men sen försvann den igen.. eller, den försvann inte men det blev kallt.

Innan vi åkte hit, var jag, pappa, jessica, linnea och teddy på center syd. Jag hittade världens finaste jacka på New Yorker! Ni kan ju gissa hur den ser ut.. (haha, jättesvårt, verkligen!) Men det var så himla lång kö vid kassan, att jag inte orkade stå där och vänta, även om jag ångrar mig nu. Men knapparna på jackan var också helt konstiga, de knäpptes upp hela tiden. Kanske köper den senare, den kostade faktiskt bara 200:-.

Snart börjar Eurovision Song Contest, och det ska bli spännande. Men, det kommer kännas helt tomt, konstigt och lite lite sorligt att Sverige inte är med. Istället hejar jag på Belgien och Danmark! Jag kommer lägga ut Danmarks och vinnarlåten i morgon, eftersom jag inte har gett er låtar på några dagar.. Jag lovade faktiskt HELA veckan. Men nu blev det inte så.. av någon konstig anledning. Jaja, vi hörs snart ♥

Comments
myyyyyyyzan <:

sv: jag har mucho dinero kvar att göra 8D jag har bara gjort lite ändringar på en grundmall nu ^^ iiih! jag längtar!!

när jag har varit hos dig, ska en bild på oss upp i headern! <3

2010-05-29 @ 20:13:04
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/
Theodorstina

Very good site, well done. I especially like the ease of use and navigation

2011-06-09 @ 15:37:28
URL: http://theodorstina.blogfeaturing.com

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback