I will try to fix you.

Fiffig rubrik-jag ska åka och kolla på tapeter idag, ska fixa till mitt rum! Har haft samma gamla lejonkungen tapeter hemma hos min mamma (ni ser dom i min profilbild faktistk!) sedan ettan! Jag tycker faktiskt om dom, för jag älskar Lejonkungen, men på något sätt är det pinsamt.. iallafall ska vi åka och fixa nya idag.

Jag vaknade precis. Eller, för tjugofem minuter sedan. Mamma ringde och väckte mig. Jag är väldigt förkyld. Jag nyser stup i kvarten, jag måste andas med munnen, min näsa är nästan igentäppt, mina ögon rinnder (mina ögon brukar inte rinna när jag är förkyld..) så idag ska halsduken och mössan på! Om jag ska vara ärlig så mår jag inte helt bra i halsen heller.. Blev liksom lite mer.. vad ska man säga.. det blev tjockare i halsen sen jag gick i skolan i onsdags. Men nu är det lördag, söndag imorgon så nu kan jag vila upp mig!(:

Hur mår ni då? Jag hoppas iallafall att ni mår bättre än mig!



Big Mouth i Pilipinas Got Talent! Videoklippet är från mars detta året. Jag blev helt chockad när Evlina visade mig klippet igår. Han har ju ingen liten mun, om man säger så! (Förresten, jag tycker det är snyggt..) Kolla på hela klippet, han är ju helt otrolig! Läskigast är det när han gör hästljudet andra gången.. (Ja, det är en han.) Så himla ball snubbe!

Comments
evlina

han är ju läskig juu DD: !

2010-11-13 @ 11:46:23
URL: http://loveangelforever.blogg.se/
Laks

Den där är så jävla rolig! Helt sjuk X)

2010-11-13 @ 17:35:45
URL: http://laks.webblogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback