Kalas-igen!

2010-10-31 @ 14:27:08 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Eller, igår var det ju inte kalas i den bemärkelsen.. Men iallafall så ska vi ha kalas för min låtsasmamma Jessica, som fyllde år igår!

Det var någon (personen skrev inte vem det var..) som ville att jag skulle göra samma sak som förra inlägget, fast med popsångare! Personen gav metal band som alternativ också.. men jag lyssnar inte på så mycket metal faktiskt, så då får det bli popsångare. Jag ska försöka klura ut vilka som jag tycker mest om där av alla som finns.. Det blir svårare. Men jag kanske kan lägga upp det senare ikväll eller i morgon!

Nu ska jag fortsätta vara social med Evlina som sovit här, och fortsätta vänta på gästerna som kommer om ungefär en halvtimme.
Ha en bra dag! Vad ska ni göra?

Bjuder på en gammal bild. Ungefär ett år gammal bild.

Top 5 rocksångare.

2010-10-31 @ 02:32:05 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 2
Tänkte bara visa er vilka rocksångare jag tycker är bäst! Dock så lägger jag inte ut de i den ordningen jag tycker dom kommer, för jag vet faktiskt inte det själv.. Ni får iallafall bilderna!


Gene Simmons & Paul Stanley- KISS.


Ozzy Osbourne.


Steven Tyler- Aerosmith.


Mick Jagger- Rolling Stones.


Bryan Johnson- ACDC Freddie Mercury- Queen
(Kunde inte välja vilken på den sista bilden.. jag menar, Queen körde ju mer glamrock..)

Sedan är även Erik Grönwall en grymt begåvad sångare! Men jag menade nu de lite större banden. Jag hoppas att han och H.E.A.T lyckas bli så stora som dom vill, och som jag vill att dom ska bli, haha!


Nu ska jag och Evlina, som sover här inatt, snart sova, haha!

Halloween fest!

2010-10-30 @ 12:52:43 Filed in: Michael Jackson
Kommentarer: 3
Tjena alla glada!
Jag hoppas ni är glada iallafall! Det är jag, tror jag.. Min lillasyster ska ha en Halloween fest ikväll, och jag har lovat att vara där. Drar dit Evlina, så det blir ännu roligare!;)
Alltså så kommer jag.. vet inte. Haha! Nej, men jag kommer inte lägga så mycket tid på bloggen idag. Jag måste snart börja klä på mig och sminka mig (va?!?! Ska jag sminka mig? Jag har ju nästan glömt hur jag gör.. jaja, lycka till Josse, lycka till!) och sådant. Festen börjar inte förrens klockan sex, men ändå... Eftersom jag inte använt smink på väldigt länge så är det okej att jag tar lite tid på mig idag, haha!

Sen ikväll ska vi kolla på skräckfilm, igen! Haha, känns som om jag gjort det hela veckan.. Men det ska bli trevligt! Så..
Jag kan ju lägga ut några av Michael Jackson's läskiga låtar, hehe!


Michael Jackson-Thriller. (Nerkortad video.)


Michael Jackson-Ghost.


Michael Jackson-Threatened.


Happy Halloween!

You should be watching me, you should feel threatened. Half of me, you'll never be, so you should feel threatened by my.

Mirrors 1 !

2010-10-29 @ 22:06:59 Filed in: Michael Jackson
Kommentarer: 2
God kväll!
Jag har inte hunnit blogga mer idag än det jag gjorde förut idag.. Cyklade nämligen direkt till Evlina för att kolla på Mirrors 1 med henne. Den var väldigt bra, lite läskigare, lite äckligare och liite bättre än tvåan! Det enda som tvåan har bättre än ettan, är det att man fattar tvåans story bättre. Av någon anledning ville speglarna ha en tjej som inte alls varit inblandad i ett mord.. men hon hade haft en sjukdom som barn och haft kontakt med speglarna på så vis.

Nu sitter vi här och har precis kollat på Cirkus Möller. Innan det var det Idol, och jag tyckte bäst om Minnah och Jay ikväll! Jag kände på mig att Jay skulle sjunga Backstreet Boy bra, även om det inte alls är hans genre.

Nu ska jag fortsätta vara social med Evlina och nyheterna, svejs!


-Vår mycket heliga Michael Joseph Jackson.

Black Jesus.

2010-10-29 @ 11:38:59 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Hejsan!
Jag har en härlig, kort dag i skolan idag! Hade håla på första lektionen till nio, sedan hade jag tyska, rast, so, och nu skulle jag haft no men vi har håla där med. Efter no har vi lunch, sedan svenska och syslöjd. Jag tror vi har en kort svenska lektion, iallafall.. Får kolla upp det! Iallafall så slutar jag två.

Nu lyssnar jag på Det bästa från Idol 2010 Audition, på Spotify. Jay Smith-Black Jesus. Hans röst är så mysig! Lite så Nickelback! (Hihi, kollade förresten igenom Erik Grönwall's blogg från Idol tiden.. så gulligt, han skrev massa ''<3''!)

Annars går mina tankar idag åt min vän Natalie. Hon ska uppträda idag med sin klass, och hon ska sjunga. Dom ska köra Queen-I Want To Break Free. Det är en väldigt bra låt! Och dom gör det nog också bra!:D

Jag hör av mig mer senare ikväll. Ni kan få se en bild jag gjorde igår!

Ni får gärna använda bilden, men ta inte bort copyrighten, och meddela mig gärna!

Vila i frid, Moa Henriksson.

2010-10-28 @ 23:24:37 Filed in: History
Kommentarer: 1
Ville tillägna ett inlägg åt Moa Henriksson, 7 år, som nyss dog i cancer.
Hennes familj har haft en blogg om henne (moahenriksson.blogg.se), där de skrivit om Moa och hennes cancer. Kampen mot hennes cancer. Tyvärr lyckades inte Moa överleva. Jag har följt bloggen i några veckor. Jag blev väldigt chockad när jag nyss fick läsa att Moa dog igår (27/10-2010). Det är så jäkla sorligt. Jag kan inte ens föreställa mig hur hennes familj måste känna just nu. Jag vet bara hur det är att förlora en idol. Men att förlora en dotter vet ju alla att det är mycket värre. För den personen kände man, man tillhörde samma familj. Det är en helt annan femma. Jag fäller tårar just nu för både Moa och hennes familj. Jag trodde att hon skulle lyckas klara sig, men det gjorde hon inte.

Vila i frid, Moa Henriksson.
''vilket djävla liv min dotter lever egentligen, vi får i princip hjälpa henne med allt idag, hon kan inte gå, har bara högerarmen som fungerar, har en lunga att andas med, benen bär henne inte, sitter på toaletten och försöker att göra sina behov utan att det kommer något, svullen och blå på de delar på hennes kropp som inte används längre, kan inte klia sig själv, kan inte ta bort korken på pennorna, kan inte trycka på morfinpumpen då hon behöver mer morfin, kan inte kela med henne längre mer än att ta och hålla henne i hennes hand,,, Hennes kropp börjar att ge upp helt enkelt,, det är så fruktansvärt deprimerande att se sin dotter mer eller mindra försvinna ifrån oss, vi älskar henne så.....''
Ord från hennes mamma.


Michael Jackson-Gone Too Soon.

Sångcoatch idag!

2010-10-28 @ 16:40:14 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 4
'Elloooooooooo!!!!
Idag är jag glad, jag är riktigt glad! Fast, jag var inte så glad i morse.. Vaknade kvart i åtta (hörde inte min mobil först) och fick rusa ner för att göra ve' mig. Tio över åtta var jag i skolan, då kommer mina klasskompisar och säger att vi hade håla. JAHA, tack, liksom! Jaja, vad gör väl det? Slapp ju komma för sent till engelskan. Iallafall, var inte med på idrotten.. har träningsvärk i hela kroppen sen boxningen igår! Haha, får till och med asont i magen när jag hostar.. Jobbigt värre.

Idag ska jag iallafall till sångcoatchen! Ska bli sjukt spännande, dock ska vi inte göra några sångövningar idag. Vi ska mest prata. Men det är kul iallafall. Äntligen får jag iallafall hålla på lite med det jag vill göra.

Fast, jag skulle skriva recensioner till er.. Så här kommer recensioner på Mirrors 2, och Karate Kid!


Mirrors 2 är en väldigt bra film. Det ser nästan äkta ut, ehe. Nej, jag är inte en sådan som tycker att vissa skräckfilmer är ''wow''  filmer, men denna hade en story, en bra story. Faktiskt, denna veckan hade vi läxa i svenskan.. och vi skulle skriva en läskig historia på två sidor. Jag hämtade min inspiration från denna filmen! Jag har sett många skräckfilmer, men denna är nog en bland de bästa! Så, se den om ni inte sett den! (Ni behöver inte se ettan för att se denna, de är två olika storys, som det brukar vara när det gäller skräckfilmer.. hur vet jag detta då? jo, jag kollade på ettans trailer, ehe..)


Karate Kid är nog den bästa filmen på väääldigt länge som jag har sett! Det bästa med det hela är att Jaden är så jäkla söt! Haha, det är sant! Jag ser faktiskt väldigt mycket Tom Kaulitz i honom. Både i utseende och personlighet. Men, filmens handling är väldigt tuff, och man får liksom.. lite intresse för Kung Fu. Jackie Chan är förresten en legend nu och för alltid. Han är en väldigt bra skådespelare! Han sjunger väldigt vackert också! Annars har jag inte så mycket att säga förutom; SE DEN! Den är fantastiskt grym!

Lång dag!(?)

2010-10-27 @ 18:51:26 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
Hejsan!
Tidigare bloggning idag har inte blivit av pga en enda anledning; I've been busy. Yepp, that's right. Det var såhär att idag var det Allaktivitetsdag i skolan, och jag och Evlina hade först streetdance klockan tio (sovmorgon tills dess!) och sedan boxning klockan ett till tjugo över två. Och iochmed vi aldrig får sovmorgon, så tog jag chansen att sova.. Heheh. Så, det gjorde jag till tjugo i tio. Sedan efter skolan då, så gick vi till affären för att fylla på min telefon, och handla något gott, sedan stack Evlina hem, och jag också. När jag kom hem så har jag duschat, skrivit svenska läxan och ätit. Sedan hade pappa datorn en stund för att fixa med sin iPhone. Evlina kom nyss och lämnade två presenter till mig, för att idag firiar vi ett år som bästisar! Så jäkla gullig hon är, den tjejen! Fick ett halsband där det står ''Love, Faith, Hope, Believe'' och en bok om Guns 'n' Roses! Det var nog därför hon frågade ut mig i matan idag vad jag ville ha ;), jag måste köpa något åt henne också! Sen ska jag kolla på This is it! Måste få bort den läskiga tjejen i Mirros 2 ur huvudet.. Haha, nej men det var längesedan jag såg den.

Hoppas ni har haft en bra dag! Vad brukar ni hitta på om dagarna, egentligen?

Och justdet! Jag skulle ju skriva recensioner om Mirror 2 och Karate Kid till er.. jaja, jag kan skriva det antingen efter This is it, eller imorgon.. !


Ni får en vacker bild på Mr. Nice Guy Grönwall!(Tele2's Idolreporter gjorde förra året ett snällhetstest på Erik.. han fick sitt nya namn, Mr. Nice Guy.)

Snabbt inlägg..

2010-10-26 @ 15:47:28 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Tjena! Jag sitter just nu hemma hos Evlina efter en lång, men rolig dag i skolan. Jag har inte tid att blogga som vanligt idag, för vi ska kolla på Mirrors 2 nu, och den är ju någon timme lång.. sedan ska jag hem och både äta och duscha, och iomed att klockan redan nästan är fyra så hinner det nog inte bli så mycket mer.. Detta ska jag självklart ta igen!

Ha en bra dag (:

Update; har sett filmen nu! Den är faktiskt bra! Skriver recension om den senare, och även om Karate Kid (den nya) som vi ska se nu!;)

you're up then you're down.

2010-10-25 @ 15:23:13 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Tjenixen!
Blev lite konstigt igår där med uppdateringen.. Jag var nämligen på Center Syd igen för att fortsätta kolla på jacka med mamma. Fast, inte inne på Center Syd.. vi var på Outlet affärerna på andra sidan vägen. Jag hittade en jacka, men självklart fanns den inte i min storlek. Så, idag ska jag, pappa, Jessica och Teddy till Helsingborg och kolla på jacka! Sen där på kvällen var jag helt enkelt för trött för att blogga..

Jag inte hunnit göra så mycket ändå. Varit i skolan, snackade med syon.. Ehm, sedan hade jag en massa lektioner. Jag har till och med skrivit till Erik på både hans facebook och H.e.a.t's facebook.. Jag vill så gärna dela med mig av mina bilder från Landskrona Karnevalen, Rix fm i både kalmar och malmö. Är ju jättenöjd med bilderna, och skulle ju inte bli sådär lite glad om Erik tyckte om dom, och kanske till och med använde dom? Så, om någon av er har någon mejl adress där man kan skicka bilder till honom, så kan ni väl hjälpa mig genom att dela ut den till mig? Skulle som sagt bli jätteglad!

Ni får ha en trevlig dag! Vad ska ni göra, förresten?



Klaus Badelt-He's a Pirate.
Älskar den låten!

Ångest? Kanske.

2010-10-23 @ 19:18:33 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Hejsan hoppsan!
Har varit segt på bloggen idag, men jag har varit på Center Syd, sedan åt vi hos mormor och morfar. Jag hittade ingen jacka idag, så det känns lite tråkigt. Däremot gjorde jag av med nästan 400 spänn på två böcker. Liiiiite ångst över det, men jag kände att jag var tvungen att köpa dom själv, önskar mig redan för mycket i julklapp. Seriöst, jag har skrivit tre olika redan!

Jag köpte i allafall DANDY (skulle inte den ges ut den 1a november?) och KISS-behind the mask.
Här får ni en bild på dom. Nu ska jag bara chilla framför tv:n, ha en bra kväll!


She's got a ticket to ride.

2010-10-22 @ 16:37:19 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Guten Tag!
Idag är det fredag, wihooo! Jag har varit i skolan som vanligt.. Tog hem mitt arbete som jag gör på syslöjden (En tavla där det är broderat 'Musc' på och ett hjärta). Ikväll är det Beatels tema på idol, varav rubriken! Ska bli riktigt kul, tror Geir kommer vara kungen av scenen ikväll. Fast.. man vet ju aldrig! Daniel kanske gör något heeelt oväntat idag? Vi får veta allt ikväll!

Jag har faktiskt frågat 118 800 vilket tema dom kommer ha i Malmö, och tydligen skulle de ha Schlager tema! Jag tycker det är kul! Hoppades på Rock eller Schlager, så jag kommer tycka det är kul!

Ni får en bild jag nyss tagit. Ha det bra, så hörs vi!



I see your true colors shining through.

2010-10-21 @ 21:16:13 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Hallååååjj!
Jag är glad idag, jag vet inte varför.. En sak som jag är glad över iallafall, är att jag och mamma ska träffa en sångcoach på NOVA i Landskrona nästa torsdag! Känner att jag behöver lite hjälp med att utveckla min röst. Jag måte lära mig bra uppsjungningsskalor, lära mig kontrollera känslan över min röst, och även lära mig ännu högre toner och mer power. Just nu har jag ett mål att kunna sjunga Higher. Jag kan det när jag spelar gitarr till, men jag har lite svårt att nå de allra högsta tonerna, så jag hoppas hon kan hjälpa mig med det...

Annars är inget gjort idag, förutom allt som jag gjorde i skolan.. men det är så tråkigt att skriva om. Inget speciellt kul händer just nu.. Så, vi hörs i morgon! Då är det Fredag, och det betyder Idol.

Förresten, har ni hört att Alice hoppat av idol? Att stå på scen just nu gjorde henne helt enkelt lycklig! (Egentligen får man inte hoppa av, enligt TV4as kontrakt med Idol deltagarna, men dom tyckte det var okej för henne för att hon inte blev lycklig som de andra blev.. Detta betyder alltså att Minnah är med imorgon, och har Alice's plats i idol! Minnah måste vara jätteglad, lycka till till både Minnah och Alice!)


Bild sen 4:e Augusti, hos My i Kalmar. Photosession på taket. Minnen <3

26 November!!!!!

2010-10-20 @ 16:14:20 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Yes, äntligen! Jag ska få uppleva idol live! Jag är så glad!
Det var lite klabb igår med bokningen, vi fick först biljetter, men vi hann inte betala dom (ticnet håller bara biljetterna en liten stund till en.) och sedan fick vi inte fram några andra biljetter. Min kusin gick då till något ställe som ticnet har i Malmö, och skulle fråga om dom hade några, men de sa att vi fick beställa på hemsidan. Vi gick in på hemsidan igen, men vi fick fortfarande inte fram dom. Jag blev såklart väldigt ledsen. Men jag kunde inte stå ut med att dom var slut, så jag kollde på blocket. Någon sålde två stycken för 1500 på blocket, men mamma tyckte det var för mycket, men att vi kunde köpa dom för 1000 kronor. Jag mejlade henne och frågade, men fick inget svar igår. Men som sagt kunde jag inte stå ut med att biljetterna var slut, så jag frågade 118 800, och enligt dom fanns där kvar, så min kusin kollade igen och då funkade! Tror vi fick höger sida parkett. Dock inte säker. AAAH, jag är så glad!

Annars har jag haft musik idag i skolan! Vi sjöng och spelade Waka Waka med hela gruppen, och det gick väl bra. Vi tre tjejer som sjunger vågade ta för sig lite mer idag.

Nu ska jag kolla runt på andra sidor, sedan ska jag bara slappa! Är så himla trött. Måste snacka med sångpedagogen på Nova och lite annat folk..

Ha det bra!


JAG ÄR GLAD GLAD GLAD!!

2010-10-19 @ 17:03:26 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Kan ni gissa varför?
JAG SKA BOKA BILJETTER TILL IDOL I MALMÖ IKVÄLL! Yesyes, min mamma ville inte åka med eftersom vi inte kunde få biljetter bredvid varandra, men min kära kusin på 21 år ställde upp, som alltid! Haha, hon är så go' om gör detta för mig! Hon var ju också med mig på Rix Fm i Malmö! GAHHH, jag är så glad! Nu undrar jag till alla som upplevt Idol live; Får man lov att ha med systemkamera in? Får man ha med väska in? För om jag ska dit så ska jag fråga om jag får ta bild med Andreas Carlsson och fråga om jag får hans autograf. Och måste man liksom köa innan det är insläpp, eller räcker det att man är typ en halvtimme innan insläppet? Jag menar, man får ju sittplatser..

Lite mindre roligt just nu är att Kissie har börjat skriva om Tokio Hotel på sin blogg. Jag vet inte om ni sett det, men jag tycker det är patetiskt. Hon säger att hon inte bryr sig om vad emo är men att Tokio Hotel och särskilt Bill är det. Jag kommenterade då att ''men varför får du kalla dom emo, om vi inte får kalla dig fjortis?'' det är ju samma sak. Bara det att hon framstår som en fjortis på bloggen..

Jaja, nu ska jag kolla runt lite på bloggar när jag för en gångs skull har datorn uppe! Ha en trevlig kväll!


Tjenixen alla glada (hoppas alla är glada...

2010-10-18 @ 19:06:28 Filed in: My life
Kommentarer: 1

Tjenixen alla glada (hoppas alla är glada!) Jag ber hemskt mycket om ursäkt för att jag inte bloggat idag, men det är så att jag varit upptagen hela dagen och nu är jag helt enkelt för trött. Tänkte bara skriva att jag lever! Imorgon skulle jag egentligen vara i skolan till halv fyra men vår hemkunskapslärare är ledig så vi slutar två istället! Så, imorgon har jag tid att blogga! Ha det bäst!


Dixie Chicks!

2010-10-17 @ 12:39:42 Filed in: Music
Kommentarer: 2
Jo, tjena!
Idag är det Söndag. Fast, det visste ni säkert redan.. Idag händer faktiskt ingenting i min värld förutom att jag ska till mamma ikväll. Eller, ja, då händer ju lite idag. Packa, åka bil, gå i trappor. Haha. Så tråkigt jag har det..

Jag sitter nu annars här, nästan alldeles nyvaken, och har ätit, borstat håret och tänderna och har hunnit gå igenom lite mail (har över 1200 stycken att gå igenom.. de mesta är från facebook.. jag orkar inte.), startat spotify, loggat in på msn, svarat på kommentarer här på bloggen, och nu bloggar jag. Intressant start på dagen! Helst av allt vill jag släpa med mamma ut någonstans, kanske Center Syd, och handla ny vinterjacka. Jag vet vad jag vill ha för jacka, och jag behöver en nu. Jag var smart som gick ut i bara tjockkofta igår när det var en grad ute! Menmen, ny jacka får väl vänta, antar jag.

En låt jag tycker om riktigt mycket just nu, är Dixie Chicks-Not reday to make nice. Den är riktigt mysig! På något sätt känner jag lite höstfeeling i den.. Den är liksom mjuk på något sätt. Iallafall, låten har funnits ett tag, gavs ut på skiva 2006 om jag inte minns helt fel och så vidare.. Minnah har sjungt den i Idol detta året. Kommer inte ihåg när hon sjöng den, men jag tror det var i kvalet.


Dixie Chicks-Not Ready To Make Nice.
vad tycker ni om låten?


Förresten, ser ni att jag la in ett ''stöd rosa bandet'' märke där uppe, i högra hörnan av bloggen? Tycker att ni också på något sätt ska stöda Cancerfonden!

I ♥ my cat.

2010-10-16 @ 22:44:43 Filed in: Photography
Kommentarer: 4

Jag saknar katten vi hade förut.. Rosa, heter hon. Men, efter ett tag fick vi ge bort henne (som tur var till min låtsasmammas syrra..) eftersom hon och vår första katt, Tessy, inte kom så bra överens. På bilden hade vi haft henne i kanske en dag? Så liten och så söt! ♥ (vi har fortfarande kvar Tessy, och jag älskar henne så himla mycket. Ska hitta gamla bilder på henne också.)

Jag har faktiskt ingenting att skriva. Inga nya bilder att dela med mig av. Ingenting. Måste verkligen ta lite nya bilder på mig, så jag har något att bjuda på. Jag vet inte heller vad jag ska skriva om längre. Men jag vill inte ta en bloggpaus heller, för jag vill inte tappa läsare.. Hm.. Vad vill ni läsa om?

Lördag!

2010-10-16 @ 13:09:21 Filed in: Music
Kommentarer: 5
Tjena!
Jaha.. Idag är det visst Lördag. Trevligt! Minnah åkte ur Idol igår, vilket var lite synd tyckte jag, för hon är rätt bra.. Men igår levererade hon inte så mycket som vi önskat, vilket gjorde att hon åkte. Jag blev faktiskt jättebesviken att Alice inte satt säkert. Hon är ju en av mina favoriter. Jag vet inte vad jag tycker om henne än. Hon har iallafall en bra sångröst, men hon verkar lite mystisk. Iallafall, hennes uppträdande var lite konstigt tycker jag, eftersom det lät konstigt med kören. Geir var iallafall min favorit igårkväll!

Idag händer ingenting. Ska prata med mamma om Idol i Malmö, för om vi ska dit måste vi köpa biljetter typ nu. Och jag vill verkligen dit.. Vi får ju se hur det blir. Annnars har jag fastnar för en ny låt. Låten är rätt gammal, men det spelar ingen roll, för den är jättevacker, tycker jag.


Avril Lavigne-I'm with you.

Är det någon av er som gillar Avril? Jag tycker hon är cool!:D

Ni får ha en bra dag, så hörs vi senare!

Blev en snabb fotorunda..

2010-10-15 @ 19:45:51 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
God kväll!
Kände för att gå ut på en spontan, snabb fotorunda. Så, det blev kyrkogården. Ååh, jag älskar kyrkogårdar. De är så himla vackra. Där kan man liksom tänka. Även om dom är väldigt läskiga på kvällarna.

Fick iallafall bara några enstaka bra bilder idag. Jag slänger upp dom här nu, och sedan ska jag kika på idol, hoho! (My, det smittar av sig att skriva 'hoho'!)






Eller okej, jag sparar den sista (och kanske en av de bästa) till någon annan dag. Kommer inte orka gå ut varje dag på fotorunda för att få bilder till min blogg så den slipper bli tråkig. Jag väntar fortfarande på önskemål från er.

Blev nästan en ny cover idag!

2010-10-15 @ 15:19:23 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Nu har jag precis kommit hem från stan! Var där en snabbis efter skolan, eftersom mamma bad mig åka dit och kolla på jackor. Jag måste nämligen ha ny vinterjacka, för jag har haft min i två år redan. Så, detta blir tredje året, haha! Jag har minne med den, den var på när jag åkte till Tyskland.. Iallafall, tillbaka till verkligheten (jag var faktiskt i Tyskland med den jackan!), varför hittar man alltid massa grejor man vill köpa när man inte har pengar, och inte ett enda dugg när man har pengar? Det stör mig riktigt mycket!

På tal om Tyskland, visste ni att Erik Grönwall och hans band H.e.a.t ska dit i morgon på Heat festival? Jag blev såhääär avis *visa med armarna*.

Och just det! Idag när jag var hemma på lunchen så var jag ensam hemma, så jag tog fram gitarren och lirade lite.. sjöng upp och sånt lite senare, och då var det väldigt nära att jag hade spelat in en ny cover! Tyvärr så hann jag inte för jag började lektion om tio minuter.. Och nu är folket hemma. Synd, får hoppas att jag kanske är ensam hemma senare idag eller i morgon!

Förtillfället tycker jag att min blogg är mycket ointressant. Så, jag frågar er som faktiskt läser den, vad vill ni se? Mer bilder av mig när jag var mindre, vill ni jag ska skriva mer liksom.. personligt alltså, inte bara musik och foto.. Kom med förslag! Ni får gärna skicka frågor om mig också.

Ska ni se Idol ikväll? (: Ha det bra sålänge!



We can walk this road together.

2010-10-14 @ 20:43:41 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Just nu sitter jag och lyssnar på en massa Erik Grönwall låtar. Både från Idol tiden, och efter. Ååh, jag saknar Landskrona Karnevalen så otroligt mycket. Särskilt när han körde Stay. Fick bekräftat av en tjej på youtube som lagt ut en video där man såg att han hoppade ner från scenen under låten Stay och pussade någon, som råkar vara jag, på kinden. Ibland känns det som om att jag har all tur i världen. Men när man tänker på mitt förlutna har jag inte det. Men det förflutna är det förflutna, och det finns inget som kan raderas eller suddas ut.

Iallafall, så strax efter att jag hade bloggat förut idag, mötte jag Moa vid Damhag. Sedan gick vi till Haralds kiosken, mötte Natalie och Simon. Sedan kom Wigge, och sedan Alex. Sedan gick Moa, Wigge och Alex iväg. Sedan hämtade pappa mig för jag skulle hem och äta. Sedan fick jag gå och möta Moa vid Netto för hon hade sina saker i mina fickor. Nu sitter jag här och drömmer mig bort som vanligt. Det är så jag känner jag får tid för mig själv här hemma hos pappa. Jag delar ju rum med min lillasyster, så jag får knappt någon egen tid. Inte för att jag är på mitt rum förutom när jag sover eller så, eh..

Ja, det var nog allt jag har att säga för idag. Ni får ha det så bra, så hörs vi i morgon! Idol, äntligen ♥

Den Anonyma fortsätter...

2010-10-14 @ 14:18:33 Filed in: Music
Kommentarer: 2
.. Ja, det gör han/hon faktiskt. Jag tror fortfarande jag vet vem det är. Och, eftersom du kommenterat igen, kollar du förhoppningsvis min blogg varje dag, och jag kan säga dig att jag bryr mig faktistk inte vad du skriver. Jag skriver inte min blogg för att såna som inte gillar mig ska läsa den, utan jag skriver den för att jag vill och för att jag ska kunna dela med mig av mina intressen till folk som också har såna intressen. Och jag är van vid att få kritik, så det gör mig bara starkare. Så har du något emot mig, get the f*ck out of here.

Skolan idag var bra! Kom någon minut försent till matten i morse, men det gör nog inget! Tja.. sedan har allt bara varit som vanligt, förutom att jag gick hem från idrotten. Jag skulle ändå inte vara med. Har ont i tänderna sen igår från tandläkarbesöket. Och jag ville inte stå där i nästan en timme bara för att få vänta på att få gå hem.

Snart ska jag ta bussen till Damhag, där träffar jag Moa och sedan ska vi möta upp Natalie, Simon, Alex och Wigge, för vi tänkte vara idag! Ska bli skoj! Men jag tänkte att jag hade lite tid till att spela gitarr innan jag sticker, så det har jag gjort.. ;) Och pappa och jag fortsätter laga micken ikväll tror jag!

Måste bara visa er denna tuffa låten! Artisten heter inte Dandy, utan det är en karaktär ur en bok. Andreas Carlsson har rösten, han har även skrivit boken. Den kommer ut den 1a November och fick enkelt namnet; Dandy! Jag har för mig att det ska bli en musikal sen, han nämnde något sådant i hans bok.. Jag skrattar iallafall åt denna låten! ''Pushups, and lipgloss..'' är de ända orden i första versen jag hör, och sedan i refrängen ''you got me hump when you fix your hair''. Haha. Hilarious.


Dandy[Andreas Carlsson]-Tic toc.

Bloggens första kritik..?

2010-10-13 @ 14:44:46 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Igår fick bloggen sin första kritik! Eller, tja.. jag fick kritik genom bloggen. För första gången! Coolt va? Haha, nej, jag skojar bara. Det är inte coolt. Det är himlans sorligt samtidigt som det är så j*vla kul. Jag tänker inte sitta här och försvara mig, för det han/hon skrev var bara patetiskt. Eller, en sak kan jag rätta personen om, det jag hade på näsan på bilden är ingen fet finne. Det är sår efter en finne, och jag orkar inte överredigera mina bilder. Tack. Resten låter jag vara, för man kan inte ta kritik på allvar när personen skriver som Anonym. Det är en av de värsta sakerna man kan göra om man ska ge kritik genom internet. Och första meningen var såklart ''du är så j*vla patetisk.'' Okej, säger du som inte ens skriver vem du är?

Nog om det, nu har jag kommit hem från skolan, satt på musik och.. bara andas. Bara lyssnar och njuter. På  musiken idag skulle vi köra Knockin' on Heaven's Door med hela gruppen. Jag och de två andra tjejerna som sjunger i just den gruppen fick sjunga i mikrofon. Det var jätteskoj!

Senare ska jag till tandläkaren (hoppas jag ska flytta fram käken nu!) och sedan ska jag väl hem och äta och såntdär.. Sedan måstte jag skriva min filmanalys om filmen. Alltså blir det inte så mycket bloggning idag. Detta kanske blir det enda inlägget idag. Men ni får ha det så bra!


SHAKE SHAKE SHAKE SHAKE A SHAKE IT!

2010-10-12 @ 18:01:08 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
Hejsan! God kväll! Guten Tag. (okej, det var dag.) Haha, så påhittig man kan vara när man inte vet vad man ska skriva, ehe.. (?, jag visste ju inte vad jag skulle skriva, men var ändå påhittig? HAHAH, jag är snurrig!)

En tragisk sak som hände förut.. The Sims 2 hackade! Och det står fortfarande på. Jag kan inte stänga av det. Flopp. Det är bättre att säga flopp än 'fan', för det låter trevligare. Bra tips till er som försöker sluta svära; byt ut svärorden mot roligare ord, som flopp! Jag har inte heller fixat filmen jag skulle se.. Pappa får fixa det nu. En bra sak som hände var att pappa nyss kom in med vår söndriga mikrofon och ska laga den, så jag kan börja spela in covers! Bra va? Jag ska till tandläkaren, och får förhoppningsvis ny tandställning, och har jag tillräckligt ont kanske jag behöver stanna hemma på torsdag så kan jag spela in. Haha, I wish..

Jag läste nyss annars en blogg. Linda, hette ägaren, och hon har träffat Andreas Carlsson några gånger. Har fått sin bok designad och så vidare. Förstår ni hur avundsjuk jag är? Han, Erik Grönwall och Darin är de svenska kändisar jag gillar mest. Jag gillar ju såklart så många andra också, men dom är liksom.. de bästa. Lite tråkigt att jag får vänta ända till 2012. Ja, mamma lär ju knappast vilja gå och se Idol i Malmö Aréna nu i November. Jag får snacka med henne en sista gång, hehe..

Ha en bra dag, nu ska jag snart äta och sen.. händer nog inte så mycket mer. Ni får ha det så bra!



Metro Station-Shake it.

So where is the passion when we need it the most?

2010-10-12 @ 14:22:32 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Åh, sitter och lyssnar på den gamla godingen; Daniel Powter-Bad Day. Länk till låten till Spotify hittar du längst ner i inlägget. Riktigt stark och bra låt, tycker jag! Nog bra låt att lyssna på när man har en dålig dag? ;)

Haha, men jag kom precis hem från skolan. Så, jag har inte hunnit höra så mycket. Och det ska inte göras så mycket. Eftersom jag inte tittade på filmen jag skulle titta på igår får jag göra det idag. Ska be pappa fixa den först.. nu ska jag iallafall spela Sims 2! Tycker det är hur kul som helst att bygga hus där! Och göra familjer. Det som suger är att mina spel har ''gått i sönder'' på något sätt, för när man har gjort en familj, och ska flytta in i ett hus så hackar hela spelet.. så det enda jag kan göra är att bygga ett hus utan familj och sedan göra en familj.. Menmen, det är kul ändå! Igår byggde jag faktiskt mitt drömhus som jag vill göra om min dröm blir sann! Riktigt jobbigt, och allting blev för stort. Hehe, jag är inte så bra med mått på sims.

Ha en bra dag, så hör jag nog av mig senare ikväll!(: Förresten, vad tyckte ni om bilderna jag la ut igår?

Daniel Powter – Bad Day

Några bilder jag tog idag..

2010-10-11 @ 20:23:57 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Eftersom jag inte var med på idrotten i morse pga huvudvärk, och att jag fick gå en runda runt exan (stora fotbollsplan+en hage med får i) så tog jag några bilder på det blöta, vackra gräset medans jag gick. Jag var smart som valde att ta med kameran till skolan!





Ni får de två andra i morgon, eftersom datorn lägger upp bilderna lite segt. Och nu ska jag fika med familj, hejs!

JAG TROR JAG DÖR!!!!

2010-10-11 @ 16:12:22 Filed in: Music
Kommentarer: 4
.. igår, när jag la i sängen och skulle sova, så gick jag ut lite på youtube och kollade igenom mina favoritklipp, som jag alltid brukar göra. Lyssna på lite låtar och så. Sedan tänkte jag att jag ville höra hur Laila Bagge låter, alltså, hennes sångröst då.. Så, jag lyssnade på henne, och blev rätt imponerad, tills jag såg att Andreas Carlsson tydligen hade en låt som hette All I Need Is You. And i just went craaaazy! Jag visste redan att han tycker om att sjunga, och ville bli artist förut, det står i hans bok, ehe..

Från allra första tonen i låten tappade jag hakan.. H-E-R-R-E-G-U-D säger jag bara! Jag finner inga ord för att beskriva hur duktig han är. Han har ju en ängels röst! Varför sökte han aldrig till idol innan han själv blev jury? Hur kommer det sig att han inte är artist också? Lyssna och njut, det är det enda jag kan säga till er, lyssna och njut..



Andreas Carlsson-All I Need Is You.

The three of us yesterday!

2010-10-10 @ 15:09:01 Filed in: Photography
Kommentarer: 2


Tjenixen! Jag är rätt seg idag, så det blir inte så mycket bloggande idag, tror jag. Jag måste ta med min dator idag till pappa, för att få med bilderna jag tog i veckan, eller så tar jag nya bilder där så ni får dubbelt så många sedan.. hmm.. vad tycker ni?

I need your help!

2010-10-09 @ 15:32:44 Filed in: My life
Kommentarer: 3
Jag har anmält mig till årets julshow i skolan, och självklart skrivit att jag ska sjunga och eventuellt spela gitarr. Nu är frågan vilken låt jag ska framföra? Ni gör mig en meeega tjänst om ni kommer med massa låtar! Ni anar inte hur mycket det kommer hjälpa mig, för just nu står det helt tomt i mitt huvud!

Annars har jag, mamma och Hult varit i stan idag. Kollade på jackor, men hittade ingen. Dock så handlade jag Idol-boken! (På tal om idol, vad tyckte ni om att Sassa åkte igår? För mig var det så uppenbart att Linda skulle åka att det sved till i hjärtat när Sassa åkte.) Så, den ska jag läsa så fort jag läst ut I am Ozzy ;) Ska bli en intressant läsning!

Sedan ikväll ska jag till Moa med Natalie för att ha en mysig tjejkväll med dom! Jag ska ta med både kameran och stativet så det kommer säkert ut bilder här sedan!

Ha en mysig Lördag! Vad ska ni hitta på?



Två bilder från idag.

2010-10-08 @ 22:25:04 Filed in: Photography
Kommentarer: 2

Jag tycker att Sassa och Alice var bäst i idol ikväll, om ni undrar!
Dessa bilderna från idag blev jag mest nöjda med. Ni får fler i morgon.



Idag är jag ovanligt glad!

2010-10-08 @ 12:45:07 Filed in: My life
Kommentarer: 2

Wooohoo, äntligen fredag! Vet ni vad det betyder? FREDAGSFINALERNA PÅ IDOL BÖRJAR IDAG!
Guuush, jag har längtar ihjäl mig till det. Det är det som är roligast tycker jag. Ända sedan 2004 har jag drömt om att få stå där.. och jag hoppas verkligen jag får göra det också! Är det någon av er kanske som också drömmer om att få stå där?

Förresten, Felicia kommenterade min text jag la ut igår. Tack för den fina kommentaren, och jag hoppas verkligen också att vi båda lyckas! Coolt att du tagit piano lektioner och så! Då är du ju definitivt bättre än mig på piano/keyboard, jag kan verkligen inte spela så mycket på det. Jag fokuserar mig på gitarr och sång, som jag inte tagit några lektioner i. Eller, jag gick i en kör en gång, men jag ser inte det som lektioner, eftersom vi bara sjöng. I samma stämma till och med. Men kör på bara! Det tycker jag att alla med drömmar ska göra! Givetvis dom utan drömmar också, men jag tror inte att det finns någon i hela världen utan en dröm. Faktiskt.

Annars har jag varit hemma idag. Kände i morse att det inte var någon chans att jag skulle klara av skoldagen idag eftersom jag kände av huvudvärk och magont igen i morse, så jag bad mamma om att få stanna hemma vilket gick bra. Jag har varit så trött alla dagar denna veckan! Varje dag efter skolan har jag bara slängt mig i sängen och tittat på tv. Några dagar råkade jag också somna en stund framför tvn. Hehe. Nu tänker jag släcka ner datorn igen, så fort jag kollat runt lite, och sedan ska jag faktiskt gå ut och ta höstbilder! Hoppas att det blir några, känns inte riktigt som höst här hos mig faktiskt.. Eller, jag har inte lagt märke till några bruna löv.. jag kanske bara har missat det. Jag älskar höstens färger, iallafall.

Ha en bra dag! Dagens fråga får bli vem i idol som är era favoriter!(:


Texten jag lovade..

2010-10-07 @ 15:28:29 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Inte helt fel att kommentera vad ni tyckte om den, om ni har frågor eller liknande.(:

För att berätta kort om dagen så har jag ont i magen och gick hem från skolan. Here comes the text!;


Musik. När jag ens hör ordet, eller läser det, är det som om hela jag värms upp. Av glädje. Jag mår bra av musik, och jag klara mig inte utan det. Jag menar det verkligen, för jag klarar mig faktiskt inte utan det. Det är inget påhitt jag går runt och säger, jag skulle aldrig ljuga om en sådan här känsla. Det är faktiskt rätt svårt att beskriva vad något betyder för en, och det är det för det mesta med allt.. Om man tänker på det, så finns det ingenting, en känsla eller en person, som man kan beskriva till 110% tror jag. Innerst inne kan man det. Iallafall inte en känsla. Men vet ni vad? Jag ska göra mitt bästa. Jag kommer inte ihåg exakt när jag började märka min kärlek till musiken. Den har liksom bara alltid varit där, men vuxit och vuxit med åren som gått. Jag är uppväxt med rock n' roll och sådant där. Min mamma gillar rock och lite blues tror jag, och pappa är likadan. De lyssnar nog mest på Bluesblasters och Wilmer X och sånt. Jag själv är en allätare. Min storebror är nog också lite av en allätare.. han gillar allt från heavy metal till hip hop. Min pappa spelar gitarr och har gjort det sedan han var en tonåring. Han har en gitarr just nu, en aukustisk, som är 17 år gammal och den är heeelt underbar. Den har säkert världens vackraste ljud, när det gäller aukustiska gitarrer iallafall. Mamma har också spelat gitarr. Min bror var intresserad av gitarr förut, och även så trummor. Jag själv, kan spela lite lite keyboard, piano, har spelat gitarr en ett och ett halvt år tillbaka och så har jag sjungt så länge att jag inte minns när jag började. Jag känner ändå att jag borde kanske ta lite lektioner i sång, då jag vill lära mig fler saker, och få tips och sånt. Jag tycker liksom inte att jag har såå mycket känsla i min röst som folk påstår. Jag älskar även att dansa, och har dansat på en dansskola för barn som hette Småstjärnorna i ungefär fem terminer, vad jag kommer ihåg, dansat i lund på en dansskola som heter Crazy Feet, dansat på en dansskola i landskrona och till sist har jag dansat på Landskrona Dansstudio. Så det är en del. Senast jag dansade var på juluppvisningen 2009.

Jag är ingen sån som gillar att kritisera musik, eller olika band. Jag tycker att även om bandet eller artisten inte har låtar som jag gärna lyssnar på, så ser jag ändå talang och jag förstår vad dom drömmer om. Och jag blir väldigt glad att dom får uppleva sina drömmar. Hela mitt liv har jag byggt upp den dröm jag drömmer. De flesta kan nog lista ut vad den är. Det är inte att bli artist och känd, bara. Ärligt talat så skulle jag inte bry mig om hur mycket pengar jag skulle tjäna om min dröm blir sann. Om den blir sann i detalj, det vill säga. Jag är en tjej, med stor fantasi, stort hjärta och stora drömmar, som vill göra musik som är mycket inspirerande, jag vill uppträda och turnéra världen runt och sprida this special message, om ni förstår vad jag menar. Jag vill kunna rädda folk med min musik. Man kan väl säga att jag vill vara som en Michael Jackson, hehe.. Men samtidigt vill jag inte vara Michael Jackson. Nu vet jag; jag vill kanske vara som en Michael Jackson, men jag vill föra det till en annan nivå. En högre nivå, om det nu är möjligt. Michael Jackson är trots allt min största inspiration. Iallafall, så kan jag inte se något annat i mitt liv. Jag kan inte se mig jobba som något annat än artist. Jag kan se mig med en familj bestående av en man och kanske ett eller två barn. Men jag kan inte se mig som en hemmafru, en advokat, vetrinär, eller något annat. För mig är det bara musik. Och vet ni vad? Jag kommer kämpa för min dröm tills den blir sann. Jag kommer inte ge upp någon gång i mitt liv, inte förrens jag är död! Men ibland känner man ju sig faktiskt dålig, att man inte är bra nog för att klara det, men det gör inget, för alla har dåliga dagar, och det är egentligen då man vill arbeta hårdare. Det är då man ska öva och öva och inte ge upp. Just nu går jag igenom en period där jag undrar om detta verkligen är jag, och om detta verkligen är det jag vill göra med mitt liv. Och jag har kommit fram att ja, det här är jag, och detta är det jag vill göra med mitt liv. Frågan är bara om jag kommer lyckas och när. Jag är inte en sådan som kan ta en dag som den kommer, utan planer för någonting, utan jag är en sån som helt vill planera. Lägga upp, liksom. Därför vill jag så väldigt gärna träffa en spåtant som kan ge mig.. jag vet inte.. hon kan säga om allt hårt arbete kommer löna sig, om min dröm kommer bli sann eller inte osv. För jag har verkligen ingen lust att leva om min dröm inte blir sann. Men det är inte så att jag skulle vilja ta självmord heller, då får jag aldrig reda på det. Om jag skulle träffa en spåtant någongång, och hon säger att min dröm inte blir sann, skulle jag bli så ledsen. Jag skulle inte vilja leva mer då, eftersom jag inte skulle ha något att leva för. Men jag tror ändå jag skulle försöka ett tag till, att besanna min dröm, bara för att få något att leva för, och för att visa att hon hade fel. Jag vet inte, det är bara svårt.. Jag har väldigt svårt att visa vad jag kan eftersom när jag spelar in en cover kan jag typ i två veckor tycka att den är rätt okej. Men sedan, efter kanske en månad tänker jag ''Vad tusan var det här? Är jag verkligen såhär dålig? Nehej, jag kan så mycket bättre än det här.'' Så, jag har svårt att bli nöjd med mig själv. Eller så är det att jag förbättras mer och mer, och då har jag verkligen inte tid att hålla på som jag gör just nu.

Jag hoppas att alla inser att min dröm är riktigt riktigt stor, och precis som någon annan med drömmar, så vill jag verkligen att den blir sann, eftersom det är den jag lever för. Jag vill inte göra musik bara för att, utan jag vill göra sån musik som inspirerar mycket, med ett speciellt budskap och jag vill kunna hjälpa folk med min musik. Hoppas ni gillade texten.


Irriterad på internet, som vanligt..

2010-10-06 @ 19:53:28 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag hatar verkligen att vara irriterad (wow, hur många gånger använder jag verkligen ordet 'hatar' seriöst? Never, except now.) Jag måste verkligen bättra mitt humör när jag är irrterad, för när jag är irriterad så är jag det på nästan allt.

Jaja, jag ska snart ta lite flingor, känner att jag är lite små hungrig. Sedan ska jag lägga mig, mår inte riktigt bra, och jag vill vara riktigt utvilad på lördag. Mamma vill att jag ska vara med på idrotten i morgon, men det tänker jag verkligen inte, tänker inte skaffa mer träningsverk än det jag redan har. Och, visst, jag behöver motion, det vet jag, men jag behöver f*n inte lida. Lika bra att vila lite från idrotten så jag kan ge allt istället, eller? ;) Jag vet, jag är knäpp och envis när det gäller sånt. Sedan får jag ångest för att jag vill bli artist som både dansar och sjunger, så jag behöver motion.. Då flyger många tankar genom mitt huvud. Alltså, klart jag ska träna, men det har blivit lite för mycket nu tycker jag, så jag behöver ta en kort paus. Helt enkelt..?

Jag är väldigt ledsen över att min blogg är så tråkig just nu. Jag har ingenting att skriva om. Jag ska göra något videoinlägg någon gång, jag lovar, för jag har fått förslag om det. Och det kommer inom kort tid nya bilder på mig.. kanke kan ta nya i morgon? Om jag har tid, det vill säga.. Ja, sedan har ni inte kommit med fler förslag så det blir svårt för mig.

Förresten så har jag tyvärr inte tid att skriva den texten jag lovade er till idag.. Jag hinner nog i morgon! Sov gott nu!

Btw, Grattis Moa på din 15 års dag! http://moahofsweden.blogg.se är hennes blogg (:

God kväll bloggen! Sorry för att jag är...

2010-10-05 @ 20:10:43 Filed in: My life
Kommentarer: 0

God kväll bloggen! Sorry för att jag är så dålig på att blogga för tillfället.. Jag har som sagt inget kul att skriva om, och just nu funkar inte internet, bara här på mobilen eftersom jag har gratis surf. Hade tänkt skriva en text till er i morgon som beskriver vad musiken egentligenbetyder för mig, så missa inte det!:D


Allt är så tråkigt just nu..

2010-10-04 @ 18:13:49 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag överdriver inte, faktiskt. Allt är tråkigt. Bloggen är tråkig (jag har inget att skriva om och de flesta blir helt sega på att uppdatera och kommentera.), skolan är tråkig, inget roligt är inplanerat, inga konserter, inga andra events osv. Hoppas att man senare får en stooor fet belöning efter att ha överlevt denna typiska tråk-tid. Det ända som inte är tråkigt är vädret! Tycker vädret är väldigt vackert, att jag funderar på att ta med kameran till skolan någon dag!

Annars mår jag lite dåligt. Min kropp är helt slut efter att ha varit aktiv med ben hela idrottslektionen, gå ut och gå en lång runda efter den idrottslektionen i snabb takt, att sedan dansa Zumba i nästan tre kvart där man är aktiv med hela kroppen och sedan idag ha idrott igen. Där var det hinderbana där man skulle vara igång för det mesta hela iden, och sedan springa FYRA varv runt denna hinderbana efter 30 situps, 15 armövningar och 30 rygg lyft (självklart gjorde jag inte allt detta.) Och de fyra varven skulle man göra så snabbt man kunde. Hann inte ens springa fyra varv. Efter idrottslektionen var jag så trött (vilket jag fortfarande är!) att jag mådde så jäkla illa att jag trodde jag skulle spy. Och det har jag inte gjort på 5 år, tror jag.. Ni vet när man tar handen på en varm spisplatta, så kändes det inuti min mage! Heeelt sjukt läskigt! Och nu är jag bara allmänt yr, mår lite illa oc är trött. Och det gör ont i hela min kropp..

Nu ska jag fortsätta vila, ha det gott!

if you like then you should put a ring on it!

2010-10-03 @ 14:18:17 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Hejsan! Jag sitter just nu och lyssnar på, som ni kan se på rubriken, Beyoncé-Single Ladies (Put A Ring On It). Den är så bra, man blir så glad av den!

Sedan jag bloggade igår har jag hunnit med det här;
  • Redigerat en ny header åt Moa, och kollat lite kläder jag ska handla när jag får nästa barnbidrag, och pusslat ihop en bild på studiogrejorna jag såg häromdagen.
  • Varit ute och spelar fotboll med pappa, jessica, teddy och hans kompis max,
  • Spelat basket med teddy, pappa och jessica.
  • Skrivit ut idrotssarbetet.

Och senare ska jag ladda ner en massa låtar och fylla min iPhone med ännu mer musik! Har redan 100 låtar, så många har jag aldrig haft i en telefon! (Konstigt, då hade jag inte lika mycket minne..)


Moa's header jag fixade! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.




Ha en mysig söndag!

Ingen tjejkväll ikväll..

2010-10-02 @ 17:02:10 Filed in: My life
Kommentarer: 3
Hejsan! Har ni haft en bra Lördag hittills? Det har jag! Iallafall i början. Jag, mamma, Moa, hennes mamma och hennes syster åkte och dansade Zumba! Det är faktiskt lätt, samtidigt som det är svårt.. stegen är lätta om man tar det i låg takt, för armarna och benen har inte lika många steg. Så, på det sättet var det lite svårt! Men det var iallafall kul!

Jag och Natalie skulle ju egentligen till Moa ikväll för att ha en tjejkväll, för att fira att hon fyller år på onsdag. Men hon har varit sjuk i veckan och hon kände sig rätt dålig efter dansen, och senare fick hon feber så vi flyttade fram det till nästa Lördag.. lite synd..

Iallafall så har jag ingen aning om vad jag ska göra nu.. Tror jag ska gå ut på internet och hitta en massa bilder och leka lite i photoshop igen.. Tiden går fort när man sitter och leker i photoshop!

Vad ska ni hitta på?

Jag har haft en fin fredag!

2010-10-02 @ 00:30:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Japp, den har varit helt underbar!
Slutade skolan vid två tiden, och sedan dess har jag varit med Evlina och Emily. Eller, tja, dom har gått hem nu för ett tag sedan, men ändå.. Vi har skrattar så vi nästan dött, kollat massa roliga (läs: knäppa) videos på youtube och lite annat. När Emily gått hem började jag och Evlina redigera bilder i photoshop. Så, när hon gick fortsatte jag en stund för det var så himla kul, och jag hade någon idé kvar. Så, eftersom bloggen har fått lida idag tänkte jag visa er. Kul om någon skulle våga slänga in en kommentar om vad dom tycker om dom. Skulle jag bli glad av!

Imorgon kommer bloggen nog också vara rätt lidande. Redan halv tolv kommer mamma och hämtar mig för att vi ska och prova på Zumba, det ska bli jättekul! Sedan ska jag hem till mamma och fixa mig inför kvällen. Ska nämligen till Moa och ha lite mys med henne och Natalie. För hon fyller år på onsdag! 15 år, vi säger grattis i förskott!


Idéen fick jag faktiskt från My's gamla skivomslag uppgift.. dock gjorde jag den inte lika dan..







RSS 2.0