Blev nästan en ny cover idag!

Nu har jag precis kommit hem från stan! Var där en snabbis efter skolan, eftersom mamma bad mig åka dit och kolla på jackor. Jag måste nämligen ha ny vinterjacka, för jag har haft min i två år redan. Så, detta blir tredje året, haha! Jag har minne med den, den var på när jag åkte till Tyskland.. Iallafall, tillbaka till verkligheten (jag var faktiskt i Tyskland med den jackan!), varför hittar man alltid massa grejor man vill köpa när man inte har pengar, och inte ett enda dugg när man har pengar? Det stör mig riktigt mycket!

På tal om Tyskland, visste ni att Erik Grönwall och hans band H.e.a.t ska dit i morgon på Heat festival? Jag blev såhääär avis *visa med armarna*.

Och just det! Idag när jag var hemma på lunchen så var jag ensam hemma, så jag tog fram gitarren och lirade lite.. sjöng upp och sånt lite senare, och då var det väldigt nära att jag hade spelat in en ny cover! Tyvärr så hann jag inte för jag började lektion om tio minuter.. Och nu är folket hemma. Synd, får hoppas att jag kanske är ensam hemma senare idag eller i morgon!

Förtillfället tycker jag att min blogg är mycket ointressant. Så, jag frågar er som faktiskt läser den, vad vill ni se? Mer bilder av mig när jag var mindre, vill ni jag ska skriva mer liksom.. personligt alltså, inte bara musik och foto.. Kom med förslag! Ni får gärna skicka frågor om mig också.

Ska ni se Idol ikväll? (: Ha det bra sålänge!



Comments
Amis

Fin blogg =)

2010-10-15 @ 18:45:34
URL: http://www.metrobloggen.se/amis
Linda

Självklart såg jag Idol igår! ;)

2010-10-16 @ 12:17:45
URL: http://chestersflikka.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback