Dixie Chicks!

Jo, tjena!
Idag är det Söndag. Fast, det visste ni säkert redan.. Idag händer faktiskt ingenting i min värld förutom att jag ska till mamma ikväll. Eller, ja, då händer ju lite idag. Packa, åka bil, gå i trappor. Haha. Så tråkigt jag har det..

Jag sitter nu annars här, nästan alldeles nyvaken, och har ätit, borstat håret och tänderna och har hunnit gå igenom lite mail (har över 1200 stycken att gå igenom.. de mesta är från facebook.. jag orkar inte.), startat spotify, loggat in på msn, svarat på kommentarer här på bloggen, och nu bloggar jag. Intressant start på dagen! Helst av allt vill jag släpa med mamma ut någonstans, kanske Center Syd, och handla ny vinterjacka. Jag vet vad jag vill ha för jacka, och jag behöver en nu. Jag var smart som gick ut i bara tjockkofta igår när det var en grad ute! Menmen, ny jacka får väl vänta, antar jag.

En låt jag tycker om riktigt mycket just nu, är Dixie Chicks-Not reday to make nice. Den är riktigt mysig! På något sätt känner jag lite höstfeeling i den.. Den är liksom mjuk på något sätt. Iallafall, låten har funnits ett tag, gavs ut på skiva 2006 om jag inte minns helt fel och så vidare.. Minnah har sjungt den i Idol detta året. Kommer inte ihåg när hon sjöng den, men jag tror det var i kvalet.


Dixie Chicks-Not Ready To Make Nice.
vad tycker ni om låten?


Förresten, ser ni att jag la in ett ''stöd rosa bandet'' märke där uppe, i högra hörnan av bloggen? Tycker att ni också på något sätt ska stöda Cancerfonden!

Comments
Leia ♥

Okej, skönt med en lugn dag :)

Jag ska iväg om ett tag!

2010-10-17 @ 12:49:31
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
elina

Hej:)

Vad tycker du om skorna på min blogg i det senaste inlägget? :)



BIAUTY

2010-10-17 @ 18:01:38
URL: http://biauty.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback