Idag är jag ovanligt glad!

Wooohoo, äntligen fredag! Vet ni vad det betyder? FREDAGSFINALERNA PÅ IDOL BÖRJAR IDAG!
Guuush, jag har längtar ihjäl mig till det. Det är det som är roligast tycker jag. Ända sedan 2004 har jag drömt om att få stå där.. och jag hoppas verkligen jag får göra det också! Är det någon av er kanske som också drömmer om att få stå där?

Förresten, Felicia kommenterade min text jag la ut igår. Tack för den fina kommentaren, och jag hoppas verkligen också att vi båda lyckas! Coolt att du tagit piano lektioner och så! Då är du ju definitivt bättre än mig på piano/keyboard, jag kan verkligen inte spela så mycket på det. Jag fokuserar mig på gitarr och sång, som jag inte tagit några lektioner i. Eller, jag gick i en kör en gång, men jag ser inte det som lektioner, eftersom vi bara sjöng. I samma stämma till och med. Men kör på bara! Det tycker jag att alla med drömmar ska göra! Givetvis dom utan drömmar också, men jag tror inte att det finns någon i hela världen utan en dröm. Faktiskt.

Annars har jag varit hemma idag. Kände i morse att det inte var någon chans att jag skulle klara av skoldagen idag eftersom jag kände av huvudvärk och magont igen i morse, så jag bad mamma om att få stanna hemma vilket gick bra. Jag har varit så trött alla dagar denna veckan! Varje dag efter skolan har jag bara slängt mig i sängen och tittat på tv. Några dagar råkade jag också somna en stund framför tvn. Hehe. Nu tänker jag släcka ner datorn igen, så fort jag kollat runt lite, och sedan ska jag faktiskt gå ut och ta höstbilder! Hoppas att det blir några, känns inte riktigt som höst här hos mig faktiskt.. Eller, jag har inte lagt märke till några bruna löv.. jag kanske bara har missat det. Jag älskar höstens färger, iallafall.

Ha en bra dag! Dagens fråga får bli vem i idol som är era favoriter!(:


Comments
Felicia

Jag tror nog också att alla har drömmar, egentligen.

Och om något år är det kanske vi som står där i idol! :D

2010-10-08 @ 18:09:12
URL: http://faliciabanan.blogg.se/
myyyyyyyzan <:

Elin &Daniel, lätt! UNDERBARA TVÅ IDOLSJÄLAR, det där!!! :D



Och du har fått hösten helt om bakfoten, darling. Det är det värsta som finns, efter vinter!!! HAHA! <3

2010-10-08 @ 22:15:24
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback