Ingen tjejkväll ikväll..

Hejsan! Har ni haft en bra Lördag hittills? Det har jag! Iallafall i början. Jag, mamma, Moa, hennes mamma och hennes syster åkte och dansade Zumba! Det är faktiskt lätt, samtidigt som det är svårt.. stegen är lätta om man tar det i låg takt, för armarna och benen har inte lika många steg. Så, på det sättet var det lite svårt! Men det var iallafall kul!

Jag och Natalie skulle ju egentligen till Moa ikväll för att ha en tjejkväll, för att fira att hon fyller år på onsdag. Men hon har varit sjuk i veckan och hon kände sig rätt dålig efter dansen, och senare fick hon feber så vi flyttade fram det till nästa Lördag.. lite synd..

Iallafall så har jag ingen aning om vad jag ska göra nu.. Tror jag ska gå ut på internet och hitta en massa bilder och leka lite i photoshop igen.. Tiden går fort när man sitter och leker i photoshop!

Vad ska ni hitta på?

Comments
sofia

det är inte mitt rum:)

2010-10-02 @ 19:02:04
URL: http://sofiajahnkes.blogg.se/
moa

Kvällens blogg !

gå in på bloggen & kommentera "jag är med"

så kanske DU blir kvällens blogg!

http://MoahOfSweden.blogg.se

2010-10-02 @ 22:26:04
URL: http://moahofsweden.blogg.se/
myyyyyyyzan <:

sv: jag har ju min "spotlight"-lampa i taket, så jag kan ju vrida ljuset helt och hållet mot den punkten jag ska befinna mig på. Igår provade jag också att använda min lilla skrivbordslampa, den har också sånt bra ljus. Och så har jag tagit en bok och klätt in i sån där silvergrej som man har till mat och så(kommer inte på vad det heter nu haha) som reflekterar och lyser upp lite mer :D

2010-10-03 @ 11:29:39
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback