SHAKE SHAKE SHAKE SHAKE A SHAKE IT!

Hejsan! God kväll! Guten Tag. (okej, det var dag.) Haha, så påhittig man kan vara när man inte vet vad man ska skriva, ehe.. (?, jag visste ju inte vad jag skulle skriva, men var ändå påhittig? HAHAH, jag är snurrig!)

En tragisk sak som hände förut.. The Sims 2 hackade! Och det står fortfarande på. Jag kan inte stänga av det. Flopp. Det är bättre att säga flopp än 'fan', för det låter trevligare. Bra tips till er som försöker sluta svära; byt ut svärorden mot roligare ord, som flopp! Jag har inte heller fixat filmen jag skulle se.. Pappa får fixa det nu. En bra sak som hände var att pappa nyss kom in med vår söndriga mikrofon och ska laga den, så jag kan börja spela in covers! Bra va? Jag ska till tandläkaren, och får förhoppningsvis ny tandställning, och har jag tillräckligt ont kanske jag behöver stanna hemma på torsdag så kan jag spela in. Haha, I wish..

Jag läste nyss annars en blogg. Linda, hette ägaren, och hon har träffat Andreas Carlsson några gånger. Har fått sin bok designad och så vidare. Förstår ni hur avundsjuk jag är? Han, Erik Grönwall och Darin är de svenska kändisar jag gillar mest. Jag gillar ju såklart så många andra också, men dom är liksom.. de bästa. Lite tråkigt att jag får vänta ända till 2012. Ja, mamma lär ju knappast vilja gå och se Idol i Malmö Aréna nu i November. Jag får snacka med henne en sista gång, hehe..

Ha en bra dag, nu ska jag snart äta och sen.. händer nog inte så mycket mer. Ni får ha det så bra!



Metro Station-Shake it.

Comments
myyyyyyyzan <:

åh - du är så yeah yeah wow wow - söt!!!! :D

(hohoho, och där fick jag användning av den frasen!!)



sv: erkänn?! amazing är hon, typ som du! jag vet inte... jag älskar båda, men det hade varit fint på tyska(på engelska med såklart men du fattar) :3 <3

2010-10-12 @ 18:04:54
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/
Anonym

Nu har jag lagt till dig. =) Har du lagt till mig? =)

2010-10-13 @ 08:14:37
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Linda

Vad roligt att du har nämnt mig i ditt inlägg!



Jag vill inte göra dig mer avis, men i tidigare i år så har jag träffat både Grönwall och Darin också :) Bilder och sånt finns på Maj, Juni & Augusti 2010!



ha det bra:)

2010-10-13 @ 19:26:24
URL: http://chestersflikka.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback