Dag 1 och 2.

Japp, jag har redan slutat skolan! Haha, nej, jag skojade bara. Jag gick hem efter första lektionen (matte). Sedan igårkväll runt halv nio har jag haft ont i magen. Dock var det värst då. Men jag har fortfarande lite ont. Så, jag vilar upp mig idag. Kommer säkert till skolan i morgon.

Men hörrni, vet ni vad jag kom på idag? Igår var det ju den första september, och jag lovade i juli att ha den där ''30 dagar-30 låtar''. Men, det tänkte jag inte på igår! Så,  ni får både dag ett och två idag!

Day 01 - Your favorite song

Michael Jackson-Man In The Mirror. (Okej, det var jättesvårt att bara välja ut en favoritlåt. Jag vet inte om detta är min favortlåt, men vi kan säga det eftersom det är låten med bäst budkap. Så det blir denna, och Heal The World.)

Day 02 - Your least favorite song

The Killers-Human. (Jag vill egentligen inte lägga ut en låt jag 'inte' tycker om. Jag tycker om det mesta ju, och jag är inte en sådan som lägger tid på det jag inte tycker om. Absolut inte! Det är nog det dummaste man kan göra. Eller, en av de dummaste sakerna man kan göra. Iallafall, det är något med denna låten jag inte tycker om, samtidigt som jag tycker om den på något sätt. Jag kan inte sätta på varken vad jag inte gillar, och vad jag gillar. Jag tror det är något i refrängen som jag tycker om. Jag vet inte. Det störiga är att jag hör den överallt. Jag har hört den på iallafall båda Rix Fm festivalerna jag varit på i sommar, och Malmöfestivalen. Men om du gillar den, respekterar jag det. Ta inte illa upp av att jag 'inte gillar den'. Det är ju något med den som jag gillar..)

Comments
claudia

sv:Ah jag läste oxå m det typ 2 dagar sen.. ja det kmr va i malmö..jag tror inte det stog på events minns inte men hoppas det blir ngt & ja jag tänkte oxå på det att det är samma dag då han fyller år alltså den 3 dec:) ahja vi får ju hoppas att det blir av för jag ska dit isf :)

2010-09-02 @ 10:37:36
URL: http://bycclaudia.devote.se

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback