Dag 14.

Tjenixen!
Jag har inte bloggat idag för att skolan var lång idag. Och sedan följde Evlina med mig hem, och vi har haft jätteskoj! Vi åt kakor och bytte ut alla mina plancher, så nu är min vägg snygg och fräsch igen! Det blev att jag satt uppe rätt länge igår, och hade en.. knasig konversation med en okänd kille. Han påstod att jag inte gillade musik och inte kunde något om musik, just för att jag gillar Tokio Hotel. Jag h-a-t-a-r när folk bara dömmer utan att ens känna till folk. Han vet inget om mig, han vet inget om vad som hänt i mitt liv, och han hade inte ens intresset av att vilja veta. Det var bara dömma, dömma, dömma. Det är fel, tycker jag. Vad tycker ni?

Iallafall, snart börjar Idol, och det får vi inte missa! Så här kommer dag 14's låt!
Day 14 - A song that no one would expect you to love

Carola Häggkvist-Invincible.
Jag säger att jag lyssnar på allt, och då menar jag det mesta. Bli aldrig förvånade. Carola var min stora idol när hon vann Melodifestivalen med denna låten år 2006, då jag gick i femman.

Ha en trevlig kväll!


Gammla bild.

Comments
Beatrice Jakbobsson [foto]

sv. tack tack :D

2010-09-14 @ 20:04:37
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Stylelight

Ball bild :)

2010-09-14 @ 20:32:57
URL: http://stylelight.blogg.se/
MADDES

Vill du bli dagens blogg? Anmäl dig då i inlägget på min blogg!

2010-09-14 @ 21:32:08
URL: http://maddisenj.blogg.se/
CLASSY - UNG BLIVANDE MAMMA!

Visst :) Haha, nej inte först då känner man ju inte ens av barnet. Men lite läskigt va det ju när man tänkte efter men nu är det bara underbart, älskar när bebis rör sig där inne :)

Nej jag är inte rädd för att föda, alla andra klarar ju av det så då lär ju jag också göra det. Längtar mere tills den dagen kommer :)



Tack du! Hur mår du idag?

2010-09-15 @ 13:52:48
URL: http://classys.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback