Bloggriket.se

Hejsan, kära vänner!
Jag har haft fullt upp hela dagen. Eller, det har mest varit slött, men gött! Poetisk jag är!
Nej, men jag, Jessica, Linnea, Tina, Linda och Sandra (släkt till Jessica) skulle till Hven. Vi var vid båtarna runt tio, men när vi såg kön såg vi också våran lilla dröm släckas ned. Haha. Jisses vad folk där var! Det går också bara en gång i timmen, och vi hade fått vänta i minst 2 timmar. Så vi drog till stranden istället.
Stekte först i någon timme med shorts och tshirt eftersom jag hade min bikini hos mamma. Hoppas jag inte fått någon konstig tshirt bränna nu.. Tror dock inte det. Men sedan efter ett tag lämnade mamma min bikini till mig, för hon skulle också till stranden. Och det är med.. nöje jag kan meddela att jag har bränt både armar och ben! Har nog fått lite färg på magen och ryggen också, men mina armar och ben är illröda. Nästa lika röda som mina ben var när jag och My såg Green Day förra året, kunde inte ens gå..
Sedan åkte vi hem till Jessicas mamma (Tina) och grillade. Gott gott! Sedan åkte jag, Linnea och Jessica hem, och jag har fixat lite till och från med saker på datorn. Som t.ex photoshop. Lyckades patcha, så nu har jag fixat hem en massa actions och fonter. Mysigt! Ska strax börja redigera bilder från idag.

Nu ska jag, som är så glad, spela lite gitarr och sedan trixa lite i photoshop, vi hörs!
Kommer förresten komma upp ett tips sen här i bloggen (mest hjälpsamt för de som har bloggar/vill skaffa bloggar)


Comments
Cajsa

Hejsan! :D

har du en iphone eller känner någon som har? Väljd DITT favoritskal och ha chansen att vinna det OCH DET BÄSTA är att du för 40 krs rabattkod när tävlingen avslutas på söndag även om du vinner eller inte! du behöver heller inte göra reklam i din blogg om du inte vill! :) http://cjssong.blogg.se/2011/july/ditt-favoritskal-till-iphone-tavling.html#trackback

allt bra annars? följas på bloglovin? :D

förlåt om du inte gillar sådana hära kommentarer. (A) hittade din blogg på bloggriket.se. :)

2011-08-03 @ 22:17:30
URL: http://cjssong.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback