Ica-Ulf.

2011-12-30 @ 17:35:42 Filed in: My life
Kommentarer: 4
Hejsan! Det har varit en väldigt händelserik dag idag. Eller, kanske inte så överdrivet.. Men jag och mamma stack till Center Syd, sedan till Nova, och sedan till Center Syd igen. Jag hittade inget fint denna gången heller, men det gör inget. Haha. Mamma hittade dock en väldigt fin kofta som jag också vill ha.
På Nova, så skulle vi gå till toaletterna, hörde jag någon prata och jag kände igen rösten så otroligt mycket att jag var tvungen att se efter vem det var. Där står han. Mamma utbrister det. ''Det är ju han i Ica-reklamen!''. HAHAHAHAHA. Jag asgarvade. Jag vet inte varför. Han är ju rätt rolig i reklamerna, men jag undrar dock vad han gör i Lund. Jag menar... Okej, han gick med någon tjej som antagligen är hans brud då, men inte visste jag att han höll till här. Hehe.
Och jag har en annan kul sak på hjärtat idag faktiskt! Pappa ringde mig förut idag och frågade om jag ville jobba på hans jobb på måndag! Och eftersom jag sparar till en iPhone 4s så tog jag jobbet, hehe! Glömde dock att fråga hur mycket jag tjänar, men ja.. Pengar som pengar.

Bild från i somras! Von Benzo spelade på Landskrona Karnevalen. En utav mina favoritbilder!

Trapped in The Hills.

2011-12-29 @ 19:38:42 Filed in: My life
Kommentarer: 4
Ni läste rubriken rätt. Jag är helt fångad. Love, love, love! Jag har bara sett de sju första avsnitten av säsong 1.. Ska se klart säsong 1 ikväll hade jag tänkt mig. Sedan ska jag ta reda på hur många andra säsonger där är, men jag vet iallafall att där är en till.. Någon annan som har koll? Sedan blir det antagligen att ladda ned The City också.
Min motivation att åka till USA förstärks så mycket när jag ser The Hills! Helt otroligt. Har till och med försökt hitta lite information om ett univeritet i Hollywood. Musician Institution. Har även hittat två svenskar som går där, så jag får kika lite i deras bloggar. Sjukt sugen på att åka dit, men det kostar ju en del.. Man får väl spara!
Jag sov i vilket fall som helst hos Evlina inatt. Vi skulle se på film igårkväll, men de hade inte laddat kvar. Så, vi såg först typ på Simpsons, Scrubs och sedan bara några sekunder på en dokumentär om The Rolling Stones på kanal nio. Men hennes pappa tipsade om att en av de komikerna hon tycker är bäst gick på tv4 komedi. Lee Evans. Sjuuuuuukt roligt snubbe! Ni måste se han på Youtube. Duktigt rolig gubbe!

Center Syd & The Hills.

2011-12-28 @ 15:12:45 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag var på Center Syd idag med Evlina och Julia. Jag hittade inget fint, kunde bara handla på Gina Tricot ändå. Jag ska spara till en iPhone 4s och/eller en MacBook Pro. Haha. Lycka till.
Igår laddade jag ned första säsongen av The Hills. Brukar/brukade ni se den? Jag såg den ibland på MTV förut, jag älskar den! Så, jag bestämde mig för att se den igårkväll. Ska se avsnitt fem nu, tror jag.. Ska glo på det tills mamma kommer hem, sedan kanske jag ska sova hos Evlina inatt. Vi får se!


Klant Josse.

2011-12-27 @ 16:06:21 Filed in: My life
Kommentarer: 3
Det bekräftas nu; jag är rätt klantig, ändå. Jag hade på mig min nyårsklänning, och skulle böja mig ner och ta något på golvet (klänningen är rätt tight..) så gick det ena axelbandet sönder. HAHA. Som tur är så är det såna band som man kunde ta av, så jag får väl köra utan axelband. Den enda nackdelen är väl att jag får gå och dra upp klänningen hela tiden. Men det gör väl inget.
Jag ska tydligen till Center Syd imorgon, haha.. Min bror åkte dit idag, och frågade om jag vill med. Men det ville jag inte, haha. Nu ringde Evlina och frågade om jag ville med imorgon istället. Så, det ska vi.. Men jag tänkte att jag kanske kan hitta en ny klänning. Inte för att jag vill köpa en klänning.. Men man vet aldrig.
Hoppas ni haft en bra dag. Min har varit flummig. Hållt på med smink osv. Ska nog ladda ner någon kul film som jag kan kolla på ikväll. Ha det gött!

Förberedelser inför nyår.

2011-12-26 @ 22:06:04 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Som det ser ut just nu så kommer jag vara i Skåne på nyår. Om så är läget så drar jag eventuellt på fest. Om jag inte är här i Skåne, så är jag i Oskarshamn med mamma, min bror, och mammas kille. Men som det ser ut just nu så blir det nog inte så. Hoppas faktiskt på att vi stannar i Skåne, eh..
Imorgon tänkte jag alltså planera lite inför nyår. Lite klädsel, sminkningar och så. Vi kan nog räkna med att det blir en del foton, då. Jag gillar ju att fota självporträtt när jag sminkat mig, haha. Särskilt om det spelas musik! Då blir jag craaazy!


Julklappar.

2011-12-26 @ 00:56:12 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Godkväll!.. Och godnatt! Tänkte bara visa er lite snabbt vad jag fått i julklapp. Tog bilderna alldeles nyss, redigerade dom lite snabbt och nu ligger dom här.. Imorgon ska jag, min mamma och min bror iväg till Väla för att shoppa lite nu på mellandagsrean.
Mina julklappar:
50mm objektiv, batterigrepp, Black Sabbath-biljett, presentkort @ Gina Tricot, BikBok & SF Bio, fjäderörhänge, G-klav halsband, pengar, parfym och en pyjamas.
Ni får inga bilder på pyjamasen för att den ligger hos pappa. Och pengar ha ni, förhoppningsvis, sett förut. Jag tror jag fick med allt där. Kommer få någon mer julklapp efter nyår, tror jag. Vad har ni fått?








Julen 2011.

2011-12-25 @ 16:41:27 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Hejsan! Ligger just nu i sängen och kollar på tv.. Jag är ganska trött. Och jag orkar inte ta upp datorn, även om jg ska göra det snart ändå. Haha. Tänkte mest bara dela med mig utav att min julhelg har varit väldigt mysig. Har fått tre av de sakerna jag önskade mig mest, och sen har det bara varit allmänt mysigt.
Det enda som är fel just nu är att läsa alla hat-inlägg på facebook. Vissa klagar på att folk "skryter" om vad de fått (ja, tydligen räknas det som om att man skryter när man bara är tacksam över det man fått), och sen finns det dom som klagar på dom som klagar. Jag tänker inte uttrycka mina personliga åsikter om det. Inte om inte någon frågar, för det är ju så jävla löjligt.


Natalie Elizabeth Östlund.

2011-12-23 @ 22:15:03 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 2
Jag tänkte mest bara dela med mig utav en av mina bästa vänners blogg! Jag och Natalie har kännt varandra i ca. 4 år, och jag älskar henne otroligt mycket. Hon har hjälpt mig väldigt mycket i mitt liv, och för det är jag evigt tacksam. Hon... Har bestämt sig ännu en gång för att börja blogga! Det har hänt att hon tagit det beslutet förut, men det har bara hållt i några dagar.. Men nu hoppas jag fan att hon håller det, haha! Som lite motivation på vägen kanske ni skulle kunna kika in på hennes blogg och lämna någon fin kommentar? Hon skulle bli sjukt glad!

Kolla så söt min kära vän är! Visst förtjänar hon lite kommentarer? ;)
onlyneliiizh.blogg.se


Nytt batterigrepp!

2011-12-23 @ 19:41:05 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hejsan, och go' jul! Kommer absolut inte blogga imorgon, så jag säger det nu.. !

Jag har nästan precis fått mina julklappar av pappa & Jessica, och jag fick ett par fjäderörhängen, pengar, pyjamas och ett batterigrepp! Det hade jag ju i och för sig redan räknat ut, men jag blev ju skitglad ändå!

Imorgon ska jag till mamma vid tolv-tiden och då sticker vi direkt till mormor och morfar. Mysigt!


Nu ligger jag och tittar på Julkonserten på trean, och väntar på mat! Vad gör ni?


Jul hos pappa.

2011-12-23 @ 11:57:05 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Det lät kul i huvudet om man sjunger min rubrik med MangeMakers melodi. To be honest, jag har inget emot dom. Men dom tjänar pengar på oseriösa låtar. Vem gör inte det nuförtiden? Folk vill ju ha det..

Jag somnade efter klockan fyra imorse. Jag vet inte varför. Jag hade lovat mig själv att gå och lägga mig vid tolv tiden. Men, nope. Jag var inte trött alls! Kan bero på att jag sov till klockan halv tre igår.. Men jag väktes idag lite innan elva, och var egentligen ganska pigg. Det som gör mig ''trött'' nu är att jag har så satans ont i magen. Kul attt ha det nu ju, när vi ska fira jul hos pappa. Mücket trevligt. Välkommen till mig iallafall, magonten! Hoppas du trivs.


Lite låttips!

2011-12-21 @ 22:20:00 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Gör det något att jag för det mesta bara länkar låtar till Spotify? Annars kan ni ju bara söka på Youtube!

Prince – Extraloveable
Lady Gaga – White Christmas - Live from "A Very Gaga Thanksgiving'"
Amanda Fondell – All This Way
Amanda Fondell – True Colors
Amanda Fondell – (I Can't Get No) Satisfaction
Amanda Fondell – It's Oh So Quiet
Disney Characters – This Is Halloween
Danny Elfman – Jack's Lament
Danny Elfman – What's This?
Danny Elfman – Poor Jack
Von Benzo – Eleven Years
Von Benzo – Addicted
Von Benzo – Tic Toc

I see your true colors.

2011-12-21 @ 19:55:06 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan, sitter och lyssnar på Amanda Fondells ny-utsläppta debutalbum! Jag tycker, som sagt, att hon är väldigt grym. Check it out!

Tänkte bara berätta lite om skolan. Kom dit vid åtta, satt och pluggade till klockan nio, skrev två prov. Sedan fick jag faktiskt hjälpa Evlina med allt vi gått igenom på Gehör- och Musikläran. Kände mig lite som en lärare, och både hon och Ellinor tyckte att jag förklarade bra, haha. Evlina insisterade att vi skulle använda tavlan, så.. Ja.. Varför inte? Sedan kom vår mattelärare in och kikade till en annan elev, och han tyckte att, haha, jag var en bra lärare! Han tyckte jag skulle bli lärare på Mega Musik ;) Ny framtidsplan? Okej, kanske inte.. Haha.

Hur har ni haft det?

Sista skoldagen för i år.

2011-12-21 @ 06:53:17 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Jag ska strax dra iväg till skolan. Har ingen lust alls att göra det.. Usch. Jag älskar ju skolan, men jag ska bara dit och göra prov. Typ två prov, tror jag. Vi hade ju skolavslutning igår. Alla var så fint klädda och det var god mat och så vidare.. Det var ett ovegitariskt julbord, haha! Kan man ens säga så? Well, what ever, ni förstår nog.

Ville egentligen bara också säga att jag fick en lång och fin kommentar av Evelina som tipsade om en massa filmer och ett album! Sådant gillar jag!

Nightmare Before Christmas.

2011-12-19 @ 21:54:06 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 2
Tänkte börja inlägget med att berätta hur tråkigt det är när ni inte är aktiva här. Jag vet att folk läser, jag ser det på statistiken. Let me know that you exist!

Skolan idag har varit rätt awesome. Började med att se Nightmare Before Christmas, och resten av dagen har jag undrat över varför jag aldrig sett den innan. Jag har ju sett huvudpersonens, Jack, ansikte överallt, men aldrig riktigt brytt mig om att se filmen. Well, såg den idag och är helt förtrollad. Verkligen jättebra film! Älskar musiken, och hela berättelsen. Om man analyserar hela filmen kan man få fram ett jäkligt fint budskap. Det är iallafall den känslan jag får. Man behöver inte ens anstränga sig. Iallafall, ni som inte heller sett den, se den! NU!
Under resten av dagen var det öppen scen, och julpyssel. Gjorde två julkort, lekte med pärlplattor och gjorde smällkarameller. Det var ju mysigt!


Slått in julklappar!

2011-12-18 @ 14:24:35 Filed in: My life
Kommentarer: 0
God eftermiddag!
Jag är nog fortfarande lite sjuk.. Är förkyld som bara den, huvudvärk, ont i magen och är otroligt trött. Får se hur det blir med skolan imorgon, jag måste nästan dit för att sätta datum för prov osv.. Kanske kan åka dit på morgonen för och sedan åka hem. Vi får se.
Jag har slått in alla 7 julklappar som jag köpte i fredags, förresten! Vissa blev väl bättre än andra, haha.. Men det får väl duga. Det är ju första gången jag slår in julklappar. Första året. Hihi. Okej, jag köpte något till pappa och Jessica förra året tror jag, men det slog mamma in. Jag köpte en bok till mamma förra året också, kommer jag ihåg. Iallafall så är det kirrat nu!
Senare ikväll ska jag till farsan. Ska bli spännande att se om de skaffat julgran än. Hoppas det. Men nu ska jag plocka undan från bordet och börja plugga! Ha det!
På bilden ser ni örhänget jag köpte i fredags också!


Etta James.

2011-12-17 @ 20:06:51 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Skrollade precis igenom Aftonbladet lite snabbt och fick syn på att Etta James är väldigt sjuk, i cancer tror jag. Hennes läkare kan inte göra mer än vad han redan gjort, så.. Det är så sorgligt. För er som inte vet vem det är så är hon en blueslegend. Om ni har sett filmen Cadillac Records så spelar Beyoncé henne. Hennes, kanske mest kända, låt, At Last, är/brukade ju vara med i någon reklamfilm. 

Tycker ni borde skänka henne några tankar och lyssna på den här låten; Etta James – At Last - Single Version
Idag har jag annars varit hos mormor och morfar och klätt deras gran. Sedan åt vi där, och sedan när vi kom hem klädde vi våran gran. Mycket fint!

Handlat julklappar.

2011-12-16 @ 17:55:56 Filed in: Mode
Kommentarer: 1
Hejsan!
Idag är jag fortfarande sjukling, men jag och mamma stack iväg förut idag och handlade lite julklappar. Har handlat till mina syskon och pappa och Jessica. Och mamma, såklart. Hon köpte mig även ett par byxor, som är mina nya favoriter nu! Själv köpte jag mig ett par fjäderörhängen, men jag fick ingen bra bild på dom och jag orkar inte ta någon bra nu.. Kollade på Gina's hemsida men de hade inte dom i webbutiken. Däremot hittade jag lite andra fina örhängen där som jag får införskaffa mig senare.
Här är en bild på byxorna. De finns på Gina Tricot och blir dina för ynka 499 kronor. Jag vet att de är lite stora på mig, men om jag tog en storlek mindre så satt de för hårt i midjan, och sedan gör det ingenting om de är lite stora för de krymper ju i tvätten. Och ja, gylfen är öppen.. Oops..



Bild från igåååår.

2011-12-15 @ 22:11:04 Filed in: My life
Kommentarer: 0
En julgran och 38 nya foton på facebook rikare! Det var rätt jobbigt att redigera dem, särskilt när vissa skyndade på mig på facebook. Man måste bara älska min klass!
Jag tänkte bjuda på en bild från igår. Uppspelet gick bra. Det gick grymt, faktiskt. Kände mig lite säkrare på scenen denna gången. Det jag ska försöka jobba på nu i skolan är min sång (som alltid) och faktiskt mitt scenspråk. Jag kommer ihåg, dels för att jag har minnen och för att mamma påpekat detta, att när jag gick på Småstjärnorna i 1an-3an, så hade jag så jäkla mycket energi på scenen. Jag dansade, sjöng, och sprang runt bland publiken. Har bild på det, haha! Men i 4an så slutade jag på Småstjärnorna, och i 5an-6an dansade jag i Lund, i 7an gjorde jag ingenting, och sedan dansade jag i 8an igen. I 9an tog jag bara sånglektioner (okej, bara fyra stycken.. men ändå!). Jag uppträdde ju tidigare i år på en välgörenhetskonsert i Landskrona, och där var jag nervös som.. jag vet inte vad. Det kan ha varit för att jag var först ut, men jag tror inte det spelade någon roll. Jag tror att jag, någonstans på vägen, tappade all den energin jag förut hade. Men den är påväg tillbaka känner jag. Så, jag ska försöka fokusera på det. Jag vet att jag kan. Nu vet ni, haha!

Sjukling.

2011-12-15 @ 12:21:00 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Till att börja med så måste jag säga att uppspelet igår var awesome. Kommer prata mer om det senare, eftersom jag har lite galna bilder.
Iallafall så är jag hemma och är sjuk idag. Igårkväll kände jag redan då att jag hade huvudvärk, och inatt vaknade jag av att jag hade huvudvärk, halsont och var rätt mycket förkyld. När mamma senare väkte mig i morse så satt det kvar, så hon tyckte jag skulle stanna hemma från skolan.
Nu ska jag ta något att äta och sedan ska jag börja redigera bilderna.
Hoppas ni mår bättre!


Back on track!

2011-12-13 @ 18:46:37 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Jag bloggade inte igår, och nu befinner jag mig (och ni!) i himmelriket. Det var inte meningen att råka ta era liv, allesammans. Det.. bara hände!
Okej, skämtåsido. Världen överlever.. Eller?.. Haha, skoja. Jag hade utvecklingssamtal igår efter skolan och när jag kom hem så var jag trött. Åt, fikade, gick och lade mig. Typ så. Exakt i den ordningen! Yää.

Jag har precis pluggat färdigt. Har inlämning om meditation imorgon. Har haft det som eget arbete. Kul. Imorgon har vi även uppspel på 80- 90-tal, det ska bli så jäkla skoj! Tänkte ta på mig ett par skinnbyxor, en orange tuptop, ett vitt linne, en grå paljettväst och en hatt! ''Mitt'' band ska köra Himlen Runt Hörnet, Billie Jean och Heaven's On Fire. Kommer bli grymt. Detta innebär alltså ingen bloggning imorgon heller. Kanske gör ett mobilinlägg, genom appen. Men äh, nobody cares.
Just det! Sebastian Bach kommer till Sweden Rock nästa år! Blev rätt glad när jag hörde det. Men jag har ju redan träffat honom en gång förut, så det gjorde mig faktiskt inte helt motiverad. Om jag ska vara ärlig så har jag inte lyssnat på hans nya musik. Men om fler bra band och artister drar dit så gör nog jag det med!
Ha det fint!

Just shoot for the star.

2011-12-11 @ 13:46:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Just nu, när detta inlägget publiceras, sitter jag antagligen på bussen påväg mot Malmö. Därför kommer jag inte blogga idag. Det är såhär att jag är då på väg till Malmö, ska hem till min kära moster och kusiner för att äta middag, och sedan ska vi faktiskt kolla på något band från Göteborg som spelar Irländsk musik. De är tydligen väldigt stora i Irland.

Alldeles nyss (igår kväll..) tog jag dessa bilderna. Ni får nöja er med dessa idag, så hörs vi imorgon!




Pappa har fått en ny älskling!

2011-12-10 @ 17:22:41 Filed in: Music
Kommentarer: 1
.. Och med det menar jag då en ny gitarr! Haha!
Som ni ser på bilden så är den svart! Den har inbyggd mick osv, och den är allmänt fin. Dock så har han lovat att jag ska få hans gamla, så jag är också jätteglad! Det är en Cantus som är typ 19-20 år gammal. Den är jättefin. Jag kommer ihåg att jag fick beröm för den gitarren av min musiklärare i nian. Den är otroligt fin.

När vi nu ändå snackar nya musikprylar så kan jag meddela er om att jag håller på att spara ihop till ytterligare en gitarr och ett digitalt trumset! Hittade ett billigt, men bra, trumset på thomann. Så, jag rekommenderar att innan ni köper instrument så kolla alltid på thomann.de/se först! De har mycket billigare grejor! Jag köpte t.ex mitt Steven Tyler munspel där för 500:-.

Vad har ni hittat på idag?
Bild från facebook på pappas nya gitarr!


''Saker jag skulle vilja uppleva''-lista.

2011-12-10 @ 00:28:42 Filed in:
Kommentarer: 0
Vi kör på ett random nattinlägg nu då!

Jag har aldrig egentligen skrivit en riktig ''saker jag måste göra innan jag dör''-lista eftersom jag sätter en sån stor press på mig själv då. När jag skriver det, så tänker jag att ''oj, detta kommer jag aldrig kunna uppleva'', och så känner jag mig så.. liten. Ovärd. Därför skriver jag istället en liten ''saker som hade gjort mig lycklig''-lista;

  • Ha en egen turné med stor publik.
  • Spela in ett album.
  • Vinna ett pris för mitt artisteri.
  • Träffa Aerosmith.
  • Träffa Tokio Hotel.
  • Träffa någon i Jackson-familjen.
  • Ha huvudrollen i en film.
  • Göra en film.
  • Gifta mig med mitt livs kärlek och få en fin familj.
  • Bo i Los Angeles.

Hur ser din lista ut?


Blogkeen.com

2011-12-09 @ 21:43:07 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Nu har jag lagt till min blogg på Blogkeen, så nu kan du följa mig där!

-

Lägg till din blogg också, så kanske vi kan följa varandra!

Sista Idol-avsnittet ikväll.

2011-12-09 @ 14:28:46 Filed in: History
Kommentarer: 0
Det är med några tårar i ögonen som jag säger farväl till Idol ikväll. Programmet har varit med oss sedan 2004. Vi har fått höra och se många bra sångare och sångerskor, och många utav dom har vi aldrig fått se igen. Idol har gett folk otroliga möjligheter att förverklige sina drömmar.

Vi hörde rykten redan i fjol om att 2011 skulle bli den sista säsongen. Det bekräftades i år. Jag är så glad att jag, i panik, sökte till Idol 2011, bara för att få uppleva det. Jag gick dit med noll förväntningar, eftersom att jag hade, och har fortfarande, en lång väg att gå inom musiken. Det har varit en dröm sedan det startade att få stå på Idol-scenen. Jag har iallafall fått äran att stå i den flera timmar långa kön.

Jag pekar ut Erik Grönwall som min all-time-favourite i Idol, men jag gillar de flesta. För att inte prata om Danny Saucedo, Jay Smith, Agnes, Darin och alla andra som varit med. Tyvärr är det som sagt inte så många vi har fått se mer utav, men de vi faktiskt får se mer utav är väldigt duktiga.


Blåsig dag!

2011-12-09 @ 11:57:38 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan, mina vänner!
Vaknade för typ 40 minuter sedan efter hemska mardrömmar inatt, som dock till slut slutade bra. Drömde bl.a om att min storebror, av någon konstig anledning, skulle prova på att sova i en ubåt en vinternatt. Han överlevde inte, han fryste ihjäl, och när, haha, fiskarna skulle kolla om han fanns kvar i ubåten på morgonen så var han borta. Vi fick rapporter om att han var död, så det enda man gjorde var att gråta hela tiden. Men en dag åt jag, Evlina och en av våra lärare, haha, middag på typ.. Hemköp eller något, och då fanns det en dörr en liten bit bort från vårt bord, och någon knackade på dörren. Jag gick bort för att öppna, och då var det min bror som hade kommit tillbaka till livet!

I verkliga livet så funderar jag just nu på om jag ska kila ner till stan och handla lite julklappar. Brukar aldrig köpa något till mina syskon, men jag kanske kan köpa något litet nu. Det blåser väldigt mycket nu, och när det blåser här så blir det kallt, haha. Precis som överallt annars, eller? Men det kan jag ju offra! Finns ju något som heter kläder!
Aja. Nu ska jag kila. Ha det fint!

Bild sedan The Ark-konserten i Mars!

Rest in peace, John Lennon.

2011-12-08 @ 17:35:38 Filed in: History
Kommentarer: 0
Tänkte bara skriva lite snabbt idag eftersom jag är sjukt trött. Därför är det hur skönt som helst att jag faktiskt har fått helg nu. Lite kort om dagen; hann skriva klart mitt svenska-projekt idag så jag kunde lämna i det. Vi hade också kör i helklass idag, så nu sitter låtarna nästan som en smeck. Uppspel på onsdag, jag är lite nervös, faktistkt!

Idag, för 31 år sedan, lämnade John Lennon vår jord. Det är rätt sorligt att jag inte fanns när han levde. Men som tur är så lever hans musik vidare. Han är otrolig.

2 nya låtar i Spotify-listan!

2011-12-08 @ 09:00:39 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Hejsan!
Har egen instudering (webmatte) just nu, men vi har inte fått några uppgifter, och jag har inget annat att jobba med så jag lyssnar på musik och är på tumblr. Passade på att kolla upp lite ny musik på Spotify och lyssnar just nu på Eric Saade's senaste skiva Saade Volym 2.

Här är två andra låtar som fick komma med i min Spotify-lista!
Prince – Extraloveable
Lady Gaga – White Christmas - Live from "A Very Gaga Thanksgiving'"

Hur ser era Spotify-listor ut?

Aerosmith.

2011-12-07 @ 18:43:55 Filed in: Aerosmith
Kommentarer: 1
Jag sitter här och lyssnar på min unika Aerosmith-spellista. Om jag hade bott på hotell just nu, hade jag fått sätta upp ''Don't Disturb''-skylten, because this is so freakin' good to my ears! Jag vet inte vad det är med mig och Aerosmith. Jag vet inte varför jag älskar musiken så himla mycket. Jag vet inte om det är sången, texten, gitarren, trummorna, basen, munspelen, rythmen, riffen eller melodierna som får mig att få öronorgasm. Nej, det är bättre än öronorgasm. Det är något väldigt mycket bättre. Det är antagligen allting som har med Aerosmith's musik som får mig att rysa. Jag menar, de har flera icke-så-stora-låtar som egentligen skulle kunna bli jättestora hits. Jag menar, hela Nine Lives albumet (mitt favoritalbum) t.ex. Texterna, som för min del är något utav de viktigaste i en låt, är helt fantastiska. Steven skriver på ett sätt som är så.. Jag vet inte. Genialiskt. Det känns på många sätt som att det är han som är bandets drivkraft, eller något. Det var han som fixade ihop bandet, han stämde Joe's gitarrer i början, han lärde Joey hur han kunde bli en bättre trummis osv. Awesomeness.
De har en så fin magi. Det känns verkligen annorlunda i mitt hjärta när jag hör deras musik. Det känns inte som när jag lyssnar på Michael Jackson eller Tokio Hotel. Jag älskar ju Michael Jackson och Tokio Hotel också, men inte alls på samma sätt. De tilltalar mig på andra, men mäktiga, sätt.

För er som är intresserad av att höra min unika Aerosmith-lista på Spotify, eller kanske själv vill hitta den otroliga känsla som jag får när jag lyssnar på dem; här är listan!
Aerosmith

Dagiskonsert.

2011-12-07 @ 15:07:54 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Jag är redan hemma eftersom jag gick hem från skolan idag. Gick hem efter lunch, jag har ont i mina tänder efter igår. Kändes då inte så bra att vara med på idrotten.
Imorse och fram till lunch hade vi iallafall en dagiskonsert. Vad jag hört så var där runt 40 dagisbarn som vi fick spela upp våra egenskrivna låtar för. Det var huuuur kul som helst! De var jättegulliga, och det var lätt att få dom att klappa med. Jättesöta.

Hur mår ni?

Studio.

2011-12-06 @ 21:43:14 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Ojsan, blogg.se har uppdaterats! Snyggt! Haha.

Jag har haft en rätt nice dag idag! Fick reda på att jag icke blivit godkänd på matteprovet idag, alltså trodde jag helt rätt, hehe. Det gör ju inte mig glad, men.. Äh. Vi fick iallafall spela in i studion idag! Det var hur kul som helst! Har spelat in i mick och dator och såntdär förut, men inte i liksom.. en studiomick. Med brusskydd och sånt. Vi valde att spela in Himlen Runt Hörnet eftersom vi kan den bäst av de tre låtar vi spelar. Soundchecken tog rätt lång tid (kändes som lång tid som sångerska när de skulle testa alla instrument först!) och vi hann med två ''tagningar''. Jättekul! :D

Ikväll har jag i princip bara spelat gitarr. Nu kollar jag runt på tumblr. Har ni haft det bra?

Natt.

2011-12-05 @ 02:05:00 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tjena alla nattmänniskor!
Eller, okej, jag tror inte att någon läser detta när detta publiceras.. Inte ens jag är vaken då. Det är ett tidsinställt inlägg. Jag skulle egentligen skriva detta inlägg när jag publicerade inlägget nedan, men jag blev så rörd. Jag blev jätteglad! Den kommentaren gjorde hela min dag. Kommer gå runt och tjata om den imorgon. Hihi. Synd om mina vänner. Har jag ens några? Nej, skoja..

Iallafall, jag har inte bloggat tidigare idag. Nope. Not at all. Jag har varit på Center Syd med mamma och brorsan. Hittade massa fint, men eftersom jag ska ''spara'' mina pengar så blev det inget köpt. Pappa kom med det tragiska beskedet att vi inte kommer köpa Bruce Springsteen biljetter nu. Och de är slutsålda. Vi kanske kommer köpa från blocket eller något senare, nästa år när det börja närma sig. Måste verkligen se honom. Så.. nu har jag massa pengar i plånboken. Ska nog lägga undan dom.

Ha en fin dag i skolan/hemma/på jobbet! Jag kommer träna på vår barnlåt som vi ska framföra på onsdag, tjingeling!

Tack, Anonyma läsare!

2011-12-05 @ 00:15:10 Filed in: History
Kommentarer: 2


Fick just världens gulligaste fråga! Har fått dena frågan några gånger förut, tack vare bilden i mitt senaste inlägg om Erik Grönwall (länk). Detta gjorde min kväll!

Nej, jag och Erik Grönwall är inte ihop, och har aldrig varit det heller! Denna bilden togs sommaren 2010 när han spelade i Landskrona. Jag grät så mycket att han hoppade ner från scenen och pussade mig på kinden under hans framträdande, och sedan efteråt när jag skulle få autograf, så togs denna bilden. Dock så har vi skämtat med varandra och sagt att vi ska gifta oss med varandra! Haha, inget seriöst, som ni förstår.

Bak & redigering.

2011-12-03 @ 19:40:44 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Tjenare!
Har haft en mysig dag med morsan i köket. Vi har bakat massor! Vi har bakat följande; saffranskaka, chokladbollar, cornflakes i choklad (vad kallas det?) och kladdkaka med non-stop i! Har dock inte hunnit äta på något av det, för jag är så otroligt mätt!
Såg också Moa en stund. Vi bytade födelsedagspresenter med varandra, haha. Lite.. sent. Haha. Dock bättre sent än aldrig! 

Satt just och redigerade en gammal bild i photoshop. Tror jag ska sitta och redigera ihop något annat också, lite mer.. komplicerat. Inspirationen till denna fick jag hos Linafoto. Hon är sjukt grym! What do you think?


Grattis Erik Grönwall!

2011-12-03 @ 15:53:23 Filed in: My life
Kommentarer: 1

Grattis på födelsedagen, finis!


Förlorade pengar.

2011-12-02 @ 20:29:48 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan! 
Skulle bloggat igår, men vårt internet slutade fungera, konstigt nog. Det kom inte igång förrens klockan nio på kvällen, typ. Och vid två tiden idag stack jag till stan, så jag hann helt enkelt inte. Jag skulle handlat vars en present till Natalie och Moa, men råkade handla lite mer.. Till mig själv. Räknade med att handla för drygt 200 kronor men jag slösade 474;-, och allt på smycken! Handlade ett halsband och två earcuffs till mig själv. Galet. Och just det, tre nagellack också som Gina Tricot tillverkat. Ångrar faktiskt att jag köpte så mycket. Men vad gör det, det är julafton om några dagar och då kanske jag får lite pengar.
Har fotat alla grejor, dock inte redigerat bilderna, så ni får se det imorgonkväll. På dagen har jag planer med mamma. Antingen ska vi iväg på något köpcenter (typiskt, jag som inte kan slösa mer nu..) eller baka. Hoppas ni haft det bra!


RSS 2.0