Trapped in The Hills.

Ni läste rubriken rätt. Jag är helt fångad. Love, love, love! Jag har bara sett de sju första avsnitten av säsong 1.. Ska se klart säsong 1 ikväll hade jag tänkt mig. Sedan ska jag ta reda på hur många andra säsonger där är, men jag vet iallafall att där är en till.. Någon annan som har koll? Sedan blir det antagligen att ladda ned The City också.
Min motivation att åka till USA förstärks så mycket när jag ser The Hills! Helt otroligt. Har till och med försökt hitta lite information om ett univeritet i Hollywood. Musician Institution. Har även hittat två svenskar som går där, så jag får kika lite i deras bloggar. Sjukt sugen på att åka dit, men det kostar ju en del.. Man får väl spara!
Jag sov i vilket fall som helst hos Evlina inatt. Vi skulle se på film igårkväll, men de hade inte laddat kvar. Så, vi såg först typ på Simpsons, Scrubs och sedan bara några sekunder på en dokumentär om The Rolling Stones på kanal nio. Men hennes pappa tipsade om att en av de komikerna hon tycker är bäst gick på tv4 komedi. Lee Evans. Sjuuuuuukt roligt snubbe! Ni måste se han på Youtube. Duktigt rolig gubbe!

Comments
Emelie

Hejsan! Ännu en gång ÄLSKAR jag hela din blogg och design :) Hehe jag är inte så bra på att fixa design och sånt, hade du kunnat hjälpa mig och fixa det? Jag har en egen hader som jag vill ha in men så vill jag ha menyn under headern som du har det! :) Hade du kunnat hjälpa mig?

Kram! Emelie

2011-12-30 @ 03:15:45
URL: http://linneafea.blogg.se/
Emelie

Sv: tack så mycket för tipset :) Jag har aldrig tänkt på själv att göra så! Tack så jätte mycket :))

2011-12-30 @ 17:06:53
URL: http://linneafea.blogg.se/
claudia - my life and my choices.♥

jag har ett väldigt starkt band till dem och jag har följt de i många år och följt dem som personer eftersom the hills inte finns mera :) Jag kan preics allt om the hills och personerna som är med, underbart ställe och personer!

Kul att du följer dem, vilken avsnitt och del är du på? :) Har dy hittat några favoritpersoner ?

Kram

2011-12-30 @ 18:54:20
URL: http://piecesofmeandmywriting.webblogg.se/
inspireme ❀

Oh, the Hills. Älskar den serien, du har något fab framför dig! Det är sex hela säsonger!

2012-01-06 @ 18:34:07
URL: http://inspireme.spotlife.se

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback