Nothing.

2011-02-28 @ 20:25:25 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 3
Jag vet inte vad som händer just nu. Jag känner mig bara så.. tom. Jag är varken glad, ledsen, trött, pigg, kärleksfull eller ensam. Jag vet inte vad som händer inom mig.
Det som folk vill kalla vanliga tonårsproblem kallar jag periodiska känslor.

Bilden tagen från Google.

In the cluuuuuuuuuuuuuuuuub!

2011-02-28 @ 16:25:24 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Alltså, Gud! Jag kan seriöst inte sluta lyssna på låten! Den är otroligt bra! Haha, har till och med målat upp en bild över hur det skulle se ut om jag skulle uppträda med den låten någon gång! Men nu har iallafall massa låtar från Melodifestivalen kommit ut på Spotify, så ni vet vad jag gör nu ;)

Förresten, blir antagligen att beställa två biljetter till den 11 juni Sweden Rock Festivalen! Ska dit med Evelina och en till tjej som heter Louise, har varit på konsert med dom förut. Dom är så goa'! Vi såg Green Day i danmark, det var nog allas första gång då. I kinda miss that day..

Well, nu ska jag fortsätta lyssna på musik & vara nöjd över att jag redan lämnat in min gymnasie ansökan!
Ni som går i nian, har ni också valt?


Min vän idag!

Repeat.

2011-02-27 @ 20:30:01 Filed in: Music
Kommentarer: 1

1.Danny Saucedo-In The Club.


2.Eric Saade-Popular.


3.Tove Styrke – White Light Moment



4.Shakira – Loca (Featuring Dizzee Rascal) - JS Mix (English Version)

I give you; old pictures.

2011-02-27 @ 17:31:23 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Internet har funkat lite till och från, och då är det ju alltid trevligt (eller inte..) att gå igenom gamla bilder och sitta och redigera dom. Här är några bilder jag kan dela med mig av.

åh, puss på min Olympus E-420! Jag älskar min kamera, vi har många vackra minnen!

Kommer ihåg att det var en natt när pappa och Jessica och mina småsyskon skulle passa ett hus, så jag och min bror var själv hemma.. Det slutade med att Natalie kom över med sin pojkvän och Charlie, och vi var uppe hela natten! By the way, är det inte märkligt att jag har blåa ögon på bilden? Jag har gröna ögon nu...

En till bild från samma dag/natt.

Gammal egobild!

En bild Natalie tog. Hon gillade att leka med min kamera när hon inte hade en egen.

Tapetsering.

2011-02-27 @ 15:22:57 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Åh, vad glad jag är! Vi har entligen kommit igång med tapetseringen på mitt rum! Mammas arbetskamrat Kalle har varit här sen typ klockan tio i morse, och nästan hela ''myshörnan'' är klar! Jag ska nämligen ha en annan tapet i resten av rummet. Och jag trivs redan med den tapeten, så det kommer bli superbra!
Annars ska jag snart börja packa, för jag ska till pappa ikväll. Ska få se videoklippet pappa spelade in igår, så jag får väl se om jag har dömt mig själv för hårt, som vissa påstår att jag gjort. Jag ska även fixa med mina gymnasieval ikväll, för jag har entligen bestämt mig för vilken skola som kommer bli  mitt första val!

Hoppas ni får en fin och trevlig dag. Jag ska senare försöka få tag på bilder från igår.

Katastrofalt misslyckande.

2011-02-26 @ 20:08:40 Filed in: History
Kommentarer: 1
Det är just vad jag vill kalla min medverkan i välgörenhetskonserten HeartBeat.
Okej, jag fick dock beröm av många efteråt, långt efteråt, men jag är inte nöjd med mitt framträdande. Jag var först ut, och det var antagligen det som gjorde mig så nervös som jag var. Jag skakade, jag var jättenervös. Jag spelade fel, missade ackord, jag sjöng säkert fel också. Dock så klappade folk i takt till mig under de två låtarna jag körde på gitarr. She's Out Of My Life var också katastrof. Jag hade redan gett upp då.

Men, kvällen har ändå varit sjukt kul. Jag fick ju iallafall erfarenheter. Bra att ha. Måste nog börja uppträda mer, för att få mer scenvana. Så, jag har tänkt såhär; jag ska sticka ut och spela på gatorna med min nylonsträngade gitarr, och kanske ta en vän med mig. Det skulle nog hjälpa mig otroligt mycket. Förresten, jag fick till och med skriva autografer! Haha, tre stycken! Det fanns små tjejer som sprang runt och skulle ha autografer från alla, så jag kände mig stolt över att dom ens ville ha den för jag tyckte jag var så sjukt dålig. Men jag tror publiken förstod att jag var så nervös.

Men nu ska jag koncentrera mig på Melodifestivalen, ha en mysig kväll!

Nervöst!!!!!!

2011-02-26 @ 12:27:09 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Nervöst!!!!!!


Drar snart iväg på kalas.

2011-02-25 @ 16:38:21 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Tjena!
Nu ska jag snart dra iväg på kalas. Det börjar klockan sex, tror jag. Jag ska använda mina nya skor, hehe. Men det jag tänkte säga var det att jag kommer nog inte skriva mer här idag, för jag vet inte om jag har lust eller ork att ta upp datorn sen när jag kommer hem. Det blir antagligen att kolla på Let's Dance & Skavlan med mamma.

En dagens.

2011-02-25 @ 12:46:32 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Hejsan!
Jag har precis startat spisen och ska koka mig makaroner. Har precis tagit mig en snabb dusch. Senare idag ska jag på kalas i stan. Men innan dess finns det massor jag ska hinna med. Jag ska hinna plugga rätt mycket och jag ska hinna köra igenom båda låtarna på gitarr. Älskar att pappas gitarr följer med mig hem idag, det är min favorit gitarr av alla gitarrer jag någonsin rört, och antagligen någonsin kommer att röra.
Hehe, ja.. Såhär kommer jag se ut imorgon också, dock med nedsläppt hår. Har det uppe nu för att det är allmänt jobbigt att ha det ivägen, efter jag har ätit ska jag fixa det med min volume master. Och som vanligt behöver jag fixa det uppklippta med plattången, hehe.
Såhär ser jag ut!

Allting inför Lördag nästan klart.

2011-02-24 @ 21:12:16 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Ååh, nu börjar nervositeten komma så smått!
Mamma åkte iväg till mormor och morfar förut, Mattias är hos en kompis, så jag fick tid att träna inför Lördag. Jag gjorde lite ändringar; jag ska köra både fix you och black or white på gitarr! Tyckte jag fick bättre känsla över black or white då. Det känns som om jag vågar släppa loss mer när jag har gitarren i handen. She's out of my life kör jag dock med musik i bakgrunden. Jag känner på mig att dethär kommer gå bra, men jag ska inte ta ut för mycket glädje i förväg!
Så, ni kanske förstår att jag är glad och peppad. Heter det peppad? Eller taggad? What ever, jag tycker det ska bli sjukt spännande! Imorgon åker jag in till stan framåt kvällen för att gå på kalas. På dagen ska jag bara plugga. Har jättemycket i so;n som jag måste göra. Jag tror jag inte ens kommer hinna klart tills nästa fredag, då allt ska vara inlämnat och klart. Jag får iallafall göra mitt bästa.
Hoppas att ni haft en fin dag! Ni får gärna dela med er av vad ni gjort!

Gratisbio.

2011-02-24 @ 13:57:47 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Gratisbio är en bra hemsida, där du snabbt och enkelt (och gratis!) kan samla på dig en massa poäng, som du sedan kan byta ut mot presentkort på massa bra ställen! Jag har varit medlem där ett bra tag, men jag har aldrig loggat in och varit aktiv eftersom jag inte riktigt förstått mig på sajten,  men nu gör jag det! Man missar verkligen något om man inte skaffar gratisbio. Du får dessutom 50poäng på att ens bli medlem!
Jag tycker det är en bra sajt för när du inte har pengar, så är det bara att gå in där, samla på dig så mycket poäng som möjligt och byta ut det mot presentkort i nästan vilken affär som helst! Bikbok, JC, nelly.com, H&M, det finns till och med konsum och andra fyndiga ställen!
Ni kan bli medlem på denhär länken; (jättesnällt om ni skulle göra det, för det hjälper även mig!)
http://gratisbio.se/?RecruiterID=279914
Just nu har jag 3252 poäng!

Nothing at all.

2011-02-24 @ 11:42:43 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Jag har en sådan dag idag där man inte alls vet vad man ska skriva. Det står helt tomt i huvudet. Jag ska inte göra så mycket idag heller. Kanske kan se om jag kan skicka iväg mamma och min bror till mormor och morfar ikväll så jag kan få träna lite. Eller så får jag ta en dusch, bara för att kunna sjunga. Som sagt, tycker inte alls om att sjunga när min familj är hemma. Och det är ju inte lönt att sätta sig med datorn inne på mitt rum och sjunga lågt, för jag har ju inga möbler där inne, så allting ekar, haha.
Jag ska iallafall se om jag kan få tag på någon utav tjejerna angående skorna, så får vi se hur det blir. Jag tänkte göra en photosession inne på mitt rum, för där är så bra ljus nu när där är helt tomt, men jag orkar faktiskt inte. Sedan har jag ju ingen kamerasladd heller så jag skulle inte kunna lägga in bilderna på datorn. Men jag har en bra idé till en ny header som jag ska utföra så snart som möjligt!
Ha en bra dag, vad ska ni hitta på?(:

Shoppingsug.

2011-02-23 @ 23:14:58 Filed in: Mode
Kommentarer: 2
Åååh, fast jag handlade världens coolaste converse igår så har jag ett sånt otroligt shoppingsug! Jag ska dock hålla i mina pengar nu, tror jag. Hittat ett par shorts på Bikbok som jag vill ha. Och jag ska ha dom. Men nu sitter jag och kollar på nelly.com och tittar på deras skor, som jag avgudar. Där är så många fina. Har försökt ta kontakt med två stycken tjejer nu precis som säljer ett utav skorna här nedan (de höga bottsen med guldprickar på) och ska se om jag kan få köpa deras billigare. Tur att nelly.com inte har några utav skorna i lager i min storlek! Förvisso finns de låga utan klack i min storlek men jag är inte så sugen på att köpa dom.. än. Annars väntar jag tills nästa månad.

^Dom måååååååååååste jag ha till sommaren. Måste. MÅSTE. Får köpa dom senare...

^Det var dessa jag mejlade två tjejer om.(:



^Dessa är de ända just nu som finns i min storlek.. Och visst är dom supercoola? Blir mer och mer sugen ju längre jag tittar på dom.. Får se om jag beställer dom, är inte säker..

Let's start the countdown.

2011-02-23 @ 21:18:57 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Tjena!
Jag är så glad, för jag hittade en bra instrumental version på She's Out Of My Life som är en av de låtarna jag ska sjunga på Lördag! Det börjar dra ihop sig, och jag ska se om jag har tid att träna imorgon. Tid har jag väl, men om det är tillfälle till det är jag inte så säker på. Jag tycker nämligen inte om när folk är hemma och jag ska sjunga. Och min bror ska ha hit sin flickvän som han ska hämta i stan strax efter tio tror jag, så jag får köra ett hårt morgonpass istället. Pappa blev förvånad över att mitt namn var med i tidningen idag. Han blev jätteimpad för att jag skulle uppträda själv.
Det är ju såhär, som jag redan sagt, att jag på Lördag ska uppträda på en Välgörenhetskonsert här i Landskrona. Alla pengar som konserten får in går till Hjärt & Lung fonden. När jag först hörde om detta projektet som startades av två tjejer jag känner till, blev jag så.. chockad. Det glädjer mig att folk faktiskt vill hjälpa! Jag frågade direkt om dom skulle ha ungdomar från landskrona som skulle uppträda, och när jag fick reda på att dom skulle det, så sa jag att jag ställde upp.
Jag själv står på scen ca 14:30, och ska köra tre låtar. Såhär ser min spellista ut;
Coldplay-Fix You (där jag även spelar gitarr)
Michael Jackson-Black Or White.
Michael Jackson-She's (jag kommer sjunga he's) Out Of My Life.

Alla som vill komma dit, (finns även massa annat att göra där!) kom! Tveka inte! Det kommer kosta mellan 15 och 20 kronor i inträde, men det är ju inte farligt. Vill ni ha mer information kan ni besöka hjartbloggen.se.
Hoppas att ni alla har haft en trevlig och bra dag!

Vi ska fixa hela världen.

2011-02-23 @ 11:48:11 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Fy, det känns som om vi (jag & min familj) ska fixa hela världen!
Jag har egentligen massa plugg att göra, men det får faktiskt vänta till senare idag. Min bror håller på med mitt rum, och mammas jobbkompis ska komma hit senare och inspektera området där inne. Jag själv ska senare iväg till pappa för att fixa inför Lördag! Ska ju sjunga på Folkets Hus! Måste fixa lite instrumentala låtar. Och pappas gitarr, men den får jag på Fredag. Sånt är läget.
Detta är den enda bilden jag kan visa på mina skor för tillfället. Hittar ju inte min kamerasladd. Jaja, den kommer väl fram.
Ha en bra dag!

1st Anniversary.

2011-02-22 @ 20:59:59 Filed in: History
Kommentarer: 1
Tokio Hotel är mina största favoriter, och har varit det sedan september 2007. Då gick jag i sexan, och hade en svår tid i skolan. Jag tänker inte sitta och skriva om den, men när bandet kom in i mitt liv så förändrades allting, jag kände mig inte lika ensam. De förändrade mig, och gjorde mig till den jag är idag. De la iallafall grunden. De betyder så otroligt mycket för mig, och så många andra. Det är helt otroligt. Deras musik är magisk, för den är fylld med så mycket kärlek och känslor. Bandet är väldigt öppet, och fansen står dom mycket nära-och dom står nära oss. Det är nästan som att alla känner varandra. Det är som att vi fans känner killarna, så öppna, och förhoppningsvis ärliga, är dom.
Idag, för ett år sedan, drog deras Welcome To Humanoid City turné igång. Den startade i Luxembourg. Den nionde konserten hölls i Göteborg, och det var där jag såg dom. För första gången. Jag minns allt så väl. Jag kommer skriva mer om detta när det var ett år sedan den konserten.

Don't you play hide and seek.

2011-02-22 @ 18:36:53 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Hejsan, mina vänner!
Jag har spenderat dagen på Center Syd idag med Moa! Började först dagen med att leta efter mitt presentkort på H&M utan någon succé, (älskar ju att mina grejer är utspridda över hela lägenheten för att mitt rum håller på att tapetseras) så jag stack utan det. Tog med mina pengar och mitt presentkort på New Yorker istället. Dock hittade jag inget på där. Tänkte att jag skulle leta efter en earcluff med fjädrar på, men hittade ingen sådan heller. Kollade på Rolling Stones tröjorna på Dressman, fast de kostade tydligen 199 där? De ska ju kosta 149, står ju på väggen och reklamen. Dessutom hade de inte så många olika, så det får jag skaffa mig i stan istället. Vi gick vidare till Scorett, och gissa vad jag ser där efter en stund? Kommer ni ihåg skorna jag skrev om, som jag skulle beställa på nelly.com? De fanns där! Jag tvekade inte en sekund, jag köpte ett par! Och tidningen som skrev att idag skulle vara min turdag, they were right..
Jag har fotat jättefina bilder på dom som jag ville visa ikväll, men neeeeeeej, min kamerasladd är spårlöst försvunnen! Jag såg den innan när jag letade efter presentkortet men nu är den varken här eller där. Helt borta. Hoppas den kommer fram när jag får in alla mina grejor på rummet igen, annars vet jag inte vad jag gör..
Har ni haft en bra dag?

Danny Saucedo.

2011-02-21 @ 20:34:55 Filed in: History
Kommentarer: 1
Hehe, tänkte berätta en kort, rolig sak.
Jag ''är vän'' med Danny Saucedo på bdb (som han skaffade för att han är Mello-aktuell) och han la ut en bild på sig själv i studion där han sitter i en onepice och jag kommenterade, och han svarade! Han svarade dock inte med något speciellt, men han svarade! Haha. Jag tyckte det var lite kul. Jag vet att detta inte är något att skryta med, men jag tyckte bara det var lite kul.(: Det är ju inte varje dag det händer, liksom..
Jag skrev ''Om du nu har så många onepieces så tycker jag att du kan ge en till mig!''

Gummiband från U.S.A

2011-02-21 @ 13:28:33 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Hejsan!
Jag sitter här i vårt kök med en otrolig smärta i munnen. Men, vill man vara fin får man lida pin. Första dagen på lovet måste jag gå upp mellan halv sju och sju, för att vara hos tandläkaren i Helsingborg klockan åtta. Väl där berättar han att det är dags för den grövste bågen där uppe och att vi även ska sätta på gummibanden som ska flytta fram hela underkäken. Nu har jag mycket mer ansvar, för man måste byta gummiband varje dag, man får inte äta med gummibanden på osv. Det bästa med det hela, jag kan ''bestämma'' hur snabbt det ska gå, och då finns ju chansen att tandställningen åker av tidigare än väntat. Det är så att varje gång jag öppnar munnen och ska prata eller vad som helst, så spänns gummibanden och då flyttas käken. (Förresten, på påsen där gummibanden är i står det ''Made in U.S.A!'')
Där fick ni veta om hur det fungerar! The Sims 3 startade aldrig igår, eftersom datorn var överhettad, så den stängdes av och startades inte igen. Nu ska jag ge mig in i leken igen. Ha en fin dag!

Time for The Sims.

2011-02-20 @ 18:39:29 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tjena!
Sitter hemma hos mamma nu och har precis startat datorn. Ska spela The Sims 3. Får göra om allting, eftersom att syrrans dator gick i sönder, och nu installerar jag spelet på en annan dator. Men jag har några snygga idéer till ett fint hus!
Ha en trevligt kväll!

Kalas #2

2011-02-20 @ 13:01:02 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jaha ni, det här blev en kalas-helg..

Jag ska på ännu ett kalas! Idag är det till min låtsas mammas halvsyster. Hon fyller 15 år.

Sedan, när jag kommer hem måste jag fixa en skiva. Där ska de instrumentala låtarna vara som jag ska köra på lördag, för det är då jag ska sjunga på den där välgörenhetskonserten jag snackat om! Den börjar klockan två, och jag står på scen halv tre, ni får gärna komma dit! Tror det kostar 15-20 kronor inträde (som självklart går till Hjärt & Lung fonden, som alla andra pengar också gör som dom får in under kvällen!). Jag ska ge er mer information nästa vecka.

Ni får ha en trevlig söndag, kanske hör av mig när jag är hos mamma, om jag inte börjar spela Sims, dvs.

No blog today!

2011-02-19 @ 22:50:32 Filed in: My life
Kommentarer: 0
I am so sorry, guys!

Somnade senare än halv sex igår morse! Evlina sov här, och när vi tänkte gå upp och sova med Teddy i pappas och Jessicas säng (dom var inne hos grannarna, som vanligt) så kommer pappa in och säger att vi ska komma in till grannarna för att vara lite sociala, spela lite gitarr och bara ha allmänt trevligt. Detta var kanske.. ett på natten. Om inte senare. Men, vi gick in där, sedan när vi kom tillbaka skulle vi sova i soffan, så vi startade MTV och då satt lillsyrran och hennes vän där med oss till halv sex på morgonen och pratade om allt mellan himmel och jord. Trevligt, men jag vi var alla trötta som tusan!

Sedan åkte jag på kalas i Malmö idag hos min kusin, därför har jag inte kunnat blogga!

Och förresten, tyckte om alla låtarna i Melodifestivalen ikväll, men Eric's och Playtune var bäst tyckte jag! Älskade Eric's koreografi.

Vad har ni gjort, och var tyckte ni om kvällens Melodifestival?


Tänk att detta var för ett år sen!

It's Burlesque..

2011-02-19 @ 00:24:21 Filed in:
Kommentarer: 3


Såg nyss filmen med Evlina, jag säger bara this;
Det här är en väldigt bra film, ser du inte den så missar du verkligen något!
SE DEN!

Beyonce sjöng falskt?!

2011-02-18 @ 13:48:04 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Haha, det här klippet hittade jag igår när jag gick igenom Vakna Med The Voice's gamla videos på youtube. Laila Bagge dissar Beyonces falsett, stod där. Jag var tvungen att kika och då visade dom den här videon. Jag var tvungen att kolla in hela versionen, och det är verkligen otroligt. Dock så är den fejk, det hör man för man hör hur hon egentligen sjunger i bakgrunden, och hade hon sjungt sådär påriktigt hade publiken reagerat. Men jag tycker videon är kul, den är så bra gjord, det ser verkligen ut som att hon sjunger så! Laila själv trodde att om det var sant så var det en otroligt fel medhörning, men jag tror man känner på sig om man sjunger rätt eller inte.

Hon sjunger live, och sedan har ni säkert redan sett detta. Detta är två år gammalt, men jag har aldrig hört talas om detta klippet förut. Jag tyckte bara att det var lite kul, inget illa menat mot Beyonce, hon är fantastisk! Tror hon också skrattade åt detta, för det är ju otroligt vad man kan göra nu för tiden..


Beyonce-If I Were A Boy (FEJK VERSION!!!!)

Här är hur det egentligen lät;

Beyonce-If I Were A Boy.

Dagens Outfit!

2011-02-18 @ 12:27:32 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Tja, ni har ju bett om det..
Dock är det ingen bra bild. Kameran fick stanna kvar hemma hos mamma i tisdags, jag orkade inte packa ner något annat än kläder. Så, det blir en dålig mobil-bild, men det spelar ju ingen roll sålänge man ser vad jag har på mig.

Jag gick till skolan idag. Dock stannade jag bara de två första lektionerna. Det är ju omöjligt att koncentrera sig när man inte har någon energi, när man inte kan äta. Det har varit så nu. Började när jag blev sjuk förra onsdagen, åt inget på torsdagen men sedan har det väl gått lite uppåt. Nu känner jag ingen hunger alls längre, även om jag känner mig tom i magen.

Iallafall, Evlina vill sova över hos mig ikväll. Det tycker jag skulle vara mysigt, dessutom så saknar vi varandra! Ska bara checka med pappa.. Eventuellt kollar vi på Burlesque då, då blir jag glad!


KISS tröja- Cubus, 99:-
Kofta- Idol, 250:-
Byxor- BikBok, kommer inte ihåg priset, men var säkert 199:-


Ha en fin fredag!

10 favoritbloggar!

2011-02-17 @ 17:04:21 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 4
Anonym frågade mig om jag inte kunde lägga ut Dagens Outfit bilder varje dag (det kommer nog inte gå så bra..) och även göra en lista på mina 10 favoritbloggar! Det tyckte jag lät kul, så jag ska försöka. Börjar med dethär med bloggarna.

Jag kan inte direkt påstå att jag följer några utav de stora bloggarna, men det finns några jag kollar oftare än andra. Mina vänners bloggar är annars de bloggar jag kollar.

Blogg 1; musicisthedrug.blogg.se
Det är min kompis i Kalmar. Hon heter My och hon skriver om.. allt mellan himmel och jord, som många andra. Hennes intressen är att skriva och fota, och det är grejor som hon är riktigt bra på. Dock så händer det rätt ofta att hon inte bloggar och då blir det alltid lite långtråkigt att vänta på ett nytt inlägg, men det gör egentligen inte så mycket eftersom hon skriver så bra och har så fina bilder! Gå in och kolla!

Blogg 2; andreascarlsson.net/wordpress
Detta är Andreas Carlssons blogg, och han är en förebild. Jag kollar inte den varje dag, men jag kollar den flera gånger i veckan. När jag har tid, helt enkelt. Han har det ju mer som vad en blogg egentligen är; dagbok på internet. Han skriver om vad han gör om dagarna osv. Eftersom han jobbar med musik, och eftersom att det är hans liv, så skriver han mycket om det, och det är just det som intresserar mig.

Blogg 3; itsneliiizhbytheway.blogg.se
Detta är en annan väns blogg. Hon har bytat bloggar rätt ofta, men detta är den hon bloggar på nu, och jag tror hon kommer stanna på den. Hon skriver inte så långa inlägg, hon skriver korta som handlar om vad hon gör på dagen. Jag följer den för att hon är en av mina bästa vänner.

Blogg 4; kissies.se
Jag följer inte riktigt denna bloggen.. Jag kollar bara igenom lite snabbt då och då. Jag är inget fan, men jag är inte heller något anti-fan. Kissie är ju trots allt en roll, vilket vi glömmer bort. Men visst, den rollen är ju inte helt bra. Men jaja, jag tänker inte skriva för mycket om henne, hennes blogg är underhållande och det är det som är poängen. Allt hänger nog på hur bra man klarar av grupptryck.

Blogg 5; kenzas.se
Kenza är en otroligt söt tjej, och hon har en skön stil. Jag läser inte ofta vad hon skriver, kanske bara de första raderna. Jag gillar alla hennes bilder!

Blogg 6; moamusic.blogg.se
Detta är en annan väns blogg. Hon bloggade bättre förut, då gav hon oss flera inlägg om dagen, men nu tycks hon inte alls lägga in lika många. Dock är det en bra blogg för hon gillar att skriva av sig om åsikter och tankar. You should check it out!

Blogg 7; rockabies.blogg.se
Min banrdomsväns blogg, hon skriver riktigt bra tycker jag! Det är mer text än bilder, men det gör inget eftersom hon skriver så bra!

Blogg 8; isabelles.nu
Jag tycker hon är väldigt söt, och det är fint hur hon håller på med bilder hela tiden. Det gör allt mer intressant. Hon klär sig bra också!

Blogg 9; Laila Bagge's blogg.
Den brukar jag kolla in på då och då. Den här bloggen är mer som Andreas blogg, dock inte lika mycket musik. Den handlar mest om hennes vardag, hennes familj och vad hon sysslar med. Hon skriver bra och mycket, så det blir mycket att läsa men det livar hon oftast upp med en och en annan bild!

Blogg 10; angelicablick.se
Följer den inte egentligen, läser den inte egentligen, det är bara en sida jag brukar kolla in några gånger då och då.

Ja, det här var riktigt svårt! Jag föredrar hellre att läsa mindre bloggar! Så, kommentera detta blogginlägget och länka din blogg!


Jag är fortfarande sjuk.

2011-02-14 @ 13:28:12 Filed in: My life
Kommentarer: 3
Tänkte bara berätta kort att jag stannade kvar hos mamma igår. Skulle egentligen till pappa. Jag är fortfarande sjuk, och är hemma från skolan idag och i morgon, sen får vi se hur det blir.
Jag har ont i halsen, ont i huvudet, ont i magen och är förkyld som in i bomben men jag har ingen feber. Vi kanske ska till doktorn men ja, vi får se. Det enda jag går runt och tänker på är hur många kilon jag tappat nu när jag knappt kan äta...
Hoppas som vanligt att ni mår bra!

Melodifestivalen deltävling 2.

2011-02-12 @ 13:21:42 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Ikväll är det dehär artisterna som uppträder;
Brolle, Loreen, Babsan, Elisabeth Andreassen, Sanna Nielsen, The Moniker, Anniela och Christian Walz.
Jag är inte så sugen på att skriva så himla mycket om det nu, för jag mår inte så bra. Huvudvärk, magont och halsont. Febern är nog dock borta, vilket känns skönt.
Men för att skriva något litet så ser jag mest fram emot att få höra Brolle, Babsan och Sanna Nielsen.
Vilka är ni nyfikna på att höra?

I feel like dying.

2011-02-11 @ 11:37:45 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Usch, jag mår inte alls bra.
Jag mår dock bättre än igår, men jag mår inte bra.
Det började i onsdagskväll, jag fick feber och hade ont i huvudet och halsen. Fick anstränga mig för att prata. Igår mådde jag mycket sämre, kunde inte äta något, fick bara i mig lite drick-yoghurt och en festis på hela dagen. Hade en otrolig huvudvärk (som visserligen är värre idag) och ont i magen och ont i halsen. Jag sov nog minst en gång per timme. Det kvittade hur länge jag än hade sovit så var jag lika trött när jag vaknade.
Idag när jag vaknade runt tio (jag vaknar alltid mycket tidigare när jag är sjuk) så var huvudvärken som sagt mycket värre än vad den var igår. Så det har inte varit någon skola för mig, och jag har inte orkat ta upp datorn. Men mamma använde datorn i köket igår och där stod den kvar idag, så jag passade på att meddela er om hur jag mår, varför jag inte bloggade igår osv.
Hoppas verkligen att ni mår mycket bättre än mig!

Mår inte bra.

2011-02-09 @ 16:45:32 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Egentligen ska jag ligga i sängen och vila nu, men jag tog upp datorn. 
Tänkte bara dela med mig av lite information; idag gick jag hem tidigare från skolan. När jag vaknade i morse så var det att jag hade riktigt ont i halsen och en extrem huvudvärk det första jag märkte. Det släppte tyvärr inte under dagen. Jag gav upp och begav mig hem.
Mormor och morfar var här på en fika förut. Det var mycket trevligt. Vi åt semlor. Jag är egentligen inte så mycket för grädde, man floursockret och mandelmassan kan jag inte motstå!
Hoppas att ni alla mår bra.(:

Whaaaaaaat?

2011-02-08 @ 16:49:50 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
När jag skulle gå in på toaletten och tvätta mina händer förut så var kranen jättekonstig. Först kom det inget vatten, och det lät väldigt konstigt, sedan stängde jag av den och starta den igen och då kom det ut rött, äckligt vatten! Testade om toaletten fortfarande funkade som vanligt, och det gjord den. Testade kranen i köket-där var inga konstigheter. Gick tillbaka till toaletten och spolade igen, då kom det samma röda vatten som kommit från kranen. Likadant i köket när jag testade den kranen igen. Så, alla kranar och vår enda toalett i vår lägenhet går inte att använda just nu.. Jag blev seriöst jätterädd när det kom rött vatten, för det lät som om världen skulle gå under! (Okej, kanske inte..) Dock så verkar duschen funka..
I skolan har vi iallafall gjort vårt första Nationella Prov. Jag tyckte det var väldigt enkelt. Jag var inte ens nervös. Eller, jo, kanske lite precis innan vår lärare skulle dela ut proven, men det är jag ju nästan alltid när jag ska göra prov. Jag tror att vi skräms av namnet, och av att alla i hela Sverige, som går i nian, ska göra det samtidigt, och samma prov. Men nationella proven är ju egentligen lättare än de vanliga proven vi gör. Det är iallafall den informationen vår lärare givit oss.
Nu sitter jag bara här och tar det lugnt, som vanligt. Jag är jättetorr runt nästan hela munnen, och det är ytterst irriterande. Och jag är inte bara torr, jag är nog exem också. Det sitter mest utanför läpparna, men det har spridit sig lite in på överläppen. Så, jag går och smörjer in mig i Aloevera hela tiden och när jag gör det så blir jag helt stel. Det är faktiskt lite roligt.

Jag är i chocktillstånd.

2011-02-07 @ 19:27:19 Filed in:
Kommentarer: 0
Jag fick ett meddelande av en vän på facebook tidigare idag. Han hade skickat ett klipp, som jag trodde handlade om Michael Jackson eftersom hans namn stod med i namnet. Jag tittade alldeles nyss på klippet, och jag är i chocktillstånd..

Jag vet inte om ni redan har sett det, men det spelar ingen roll, för han är ju.. otrolig. Jag finner inga ord.

Jean Walker-Billie Jean.
Sedan hittade jag ett annat klipp där han fick sjunga framför Joseph Jackson (Michael Jacksons pappa, om det stod still i huvudet på någon..)

Home from school!

2011-02-07 @ 17:23:04 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
.. And my desk is out of the building!

Jag kan bara säga er en sak; mitt rum känns (såklart) otroligt mycket större nu! Jag har precis fått upp datorn och kollar på lite Family Guy på sexan. Annars sitter jag bara här.. Ska sätta igång Spotify och bara njuta av lite musik. Förutom det så ska jag inte göra något. Satt och sjöng lite förut, vilket inte var så smart.. Är fortfarande rätt så förkyld..
Men.. hur mår ni? Fick rätt många kommentarer igår kväll, det tackar jag för! Blev riktigt glad när jag såg det idag.


R.I.P Gary Moore.

2011-02-06 @ 20:39:58 Filed in: History
Kommentarer: 6

Ännu en sorglig dag i musikhistorien. His music will live forever.
Källa: Aftonbladet.

Ready to start that makeover!

2011-02-06 @ 19:32:15 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Nu ska vi äntligen starta makeovern på mitt och min brors rum! 
Eller, vi startar antagligen i veckan. Ska se om mammas pojkvän kan komma ner i veckan, kommer inte han så lånar vi mammas jobbkompis så får han hjälpa oss. Vi har planerat detta ''projekt'' långt innan nyår, och bestämde oss för att börja i januari, men så blev det inte av olika anledningar..
Nu har jag och mamma iallafall tömt mitt skrivbord så vi kan slänga det i morgon! Jag har annars nästan precis kommit hem från ett kalas och ätit lite. Kalaset var kalaskul (haha!) och det var kul att träffa Evelina igen! Hon är så snäll och härlig, önskar faktiskt att vi umgicks lite mer..

Kalas!

2011-02-06 @ 12:32:48 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
Hejsan, jag har precis stigit upp!
Jag är så otroligt trött, somnade rätt sent igår. Men en bra sak är att jag har drömt mycket. Fast, jag kommer bara ihåg en dröm. Och att jag vaknade efter den första drömmen, eftersom det var påväg att bli en mardröm. Och sånt gillar vi inte. Iallafall, jag drömde att Ozzy Osbourne och hans familj bodde bredvid min mormor och morfar, så var vi hos honom och även Danny Saucedo och min lillebror Teddy var där. Danny och Teddy gillade att leka med varandra, så jag grävde ner Danny och Teddy i sanden. Sedan blev det mörkt ute och då kom alla hemska myror fram, och Ozzy hatade dom, så han blev rasande för hans ytterdörr var fortfarande öppen. Då rusade jag in hos mormor och morfar och fick lite mat.

Haha! Nu ska jag äta lite mackor, sedan ska jag börja packa och göra vid mig för jag ska till mamma redan halv två idag för att vi ska på kalas hos min fina barndomsvän Evelina! Hennes blogg (som är riktigt bra!) hittar du här!

Och för att berätta något kul så har pappa och Jessica målat om på vår toalett här nere. Den är nu brun. Jag tycker inte om det så himla mycket, eftersom man fick så bra ljus på bilderna man tog där inne. Meenmen, in some way, I still like it!


Ja, bilden gick inte och vända.. Men sådär såg det ut igår kväll runt nio kanske!

Danny & Swingfly i final.

2011-02-05 @ 22:05:06 Filed in: Music
Kommentarer: 2
Danny & Swingfly gick vidare i final, för er som nu missade det.
Jag tyckte faktiskt att de flesta bidragen skulle passat bra in i Eurovision, dock så skulle många utav dom bara vara ''en i mängden'' och inte sticka ut från det som vi fått höra de senaste gångerna. Danny Saucedo och Jenny Silver var faktiskt mina favoriter ikväll, och jag förväntade mig inte att jag skulle tycka om Jenny, för att jag inte visste vem hon var. Men när hennes låt slogs på, så gillade jag det. Det var som min styvmamma sade; Det påminner om ABBA. Och det gjorde det, tycker jag. Det skulle kunna vara en ABBA låt. En lite.. modernare? Jag kan verkligen se ABBA framför mig med denna låten, med lite mer piano i låten.

Swingfly var dock ingen favorit. Visst, låten var helt okej och det är säkert en låt som sätter sig lätt på folks huvud, men det var ändå något jag inte gillade. Le Kid var lite roliga också.

Nästa lördag får vi höra bl.a Brolle, Babsan och Sanna Nielsen!
Vilket/vilka bidrag tyckte du bäst om ikväll?


Melodifestivalen 2011.

2011-02-05 @ 14:43:01 Filed in: Music
Kommentarer: 2
Åååh, jag är så himla pepp!
Melodifestivalen, Idol och Let's Dance är faktiskt de ända programmen jag riktigt följer. Idol är väl den största favoriten, men Melodifestivalen ligger inte långt efter! Allt är så himla mysigt, alla nya låtar, eventuella nya artister, artister som varit med förut, flickidoler, mysiga Lördags-kvällar med familjen och all spänning. Det finns inget dåligt med Melodifestivalen, tycker jag. Jag har följt Danny Saucedo's bilddagbok nu i veckan, och fått se hur scenen ser ut. Eller, på en av hans bilder fick man se en bit av scenen från repetitionen, men på Melodifestivalens hemsida har man fått se hela. Den är så himla grym! Idag är det inte så många som jag känner till, men just Danny är med och ska framföra en låt som heter ''In The Club'', och den har jag faktiskt smyglyssnat på. Andra artister som är med ikväll är; Dilba, Swingfly, Jenny Silver, Jonas Matsson, Le Kid, Rasmus Viberg och Pernilla Andersson.

Sedan kan jag nämna andra artister som är med senare som jag känner till; Babsan, Brolle, Sanna Nielsen, Sebastian (han kom tvåa i idols 2 säsong när Agnes vann), Eric Saade, Melody Club, Lasse Stefanz, Linda Bengtzing, Nicke Borg (sångaren i Backyard Babies, som förövrigt har skrivit Erik Grönwall's Somewhere Between A Rock And A Hard Place!) och Love Generation (plus många fler, dock som jag inte känner till!)

Jag känner att det kan bli många bra låtar och uppträdanden. Hoppas att vi får bra platser i Eurovision Song Contest också!


Vad tycker ni om den nya loggan?


Burlesque.

2011-02-05 @ 12:26:19 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Det är verkligen en film jag vill se.
Jag hittade just Soundtracken Spotify, och jag lyssnar fortfarande på första låten, och jag måste få säga; I really like it! Det kanske inte är just den musiken jag lyssnar mest på, men jag gillar den ändå! Och Christina Auguileria är ju bara så otroligt grym. Jag vet inte när jag ska gå och se filmen, jag fick en så go' lust att se den redan ikväll. Ska se om jag får tag i någon kompis, fråga mamma om jag kan få en bio biljett (vi har typ.. 20 stycken...). Vi får ju se!

Här är iallafall låten jag nyss hörde;
Christina Aguilera – Something's Got A Hold On Me - Burlesque Original Motion Picture Soundtrack

Cher är förresten också otroligt bra!


Update: Haha, jag vill inte alls se den ikväll! Vet ni varför?


Svar på kommentar.

2011-02-05 @ 02:18:05 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 3
Anonym om Sungha Jung.:
AHAHAHHA ofta man är så trög och tror att MJ har gjort den låten! den är historisk ju, snacka om att du inte har någon aning om något med musik, går rundor och tror du är så skillad och har inte äns koll på beatles ;D

Svar: Sen när har man mindre aning om musik för att man inte vet som gjort en låt som en annan stor artist har gjort? Huvudsaken är väl den att jag vet nu att det faktiskt är The Beatles? Ska jag klargöra ännu mer om varför jag inte visste detta är för att jag lyssnar faktiskt inte så himla mycket på The Beatles, även om jag tycker dom är jättebra. Jag lyssnar mest på ''Ticket To Ride'', ''Twist And Shout'', ''Hey Jude'', ''Let It Be'' och ''Yellow Submarine''. Med detta sagt har du nog förstått att jag inte är ett megafan, och därför kan jag ju inte veta allt om dessa. Är det så himla fel? Jag har koll på andra saker istället, som intresserar mig mer än The Beatles. Och sedan går jag inte runder och tror att jag är skillad. Jag går bara runt och intresserar mig i det jag tycker om. Jag är rätt säker på att jag kan en massa andra saker inom musikens område som inte du har någon koll på. Och juste; fint att du kommenterar Anonymt också!

Sungha Jung.

2011-02-04 @ 13:28:15 Filed in:
Kommentarer: 3
Jag la ju ut en video med Sungha Jung för inte så länge sedan, så jag tänkte att jag lägger ut två favoriter till! Lyssna och njut..

Sungha Jung-Dancing Queen (ABBA cover)

Sungha Jung-Come Together (The Beatles Cover)
^Jag trodde Michael Jackson hade gjort den låten eftersom den finns med på hans History-album, men nu fick jag reda på att det bara var en cover, hehe..

Replay, replay, replay..

2011-02-03 @ 23:23:35 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Martin Stenmarck – Om du rör mig dör jag
Det är den låten jag lyssnar mest på just nu. Repeat, repeat och återigen; repeat. Jag älskar den! Hörde den för första gången för kanske ett halv år sedan? Jag var fast redan då, men jag letade inte efter den på spotify så jag ''tappade bort den''. Jag letade efter den igår, och jag är fast! Man får en så underbar känsla av denna låten!

Den här känslan ger den mig; Jag ser mig själv springa över en oändlig äng med ett vackert leende, jag är lycklig, bär perfekt upp en vit, söt sommarklänning som fladdrar med vinden i takt med mitt hår, och även den vita sjalen jag fladdrar med. I slutet av låten får jag den här känslan att jag springer rakt emot den personen jag älskar mest (alltså, ingen familjmedlem, jag menar en partner) och han tar emot mig med ett underbart leende och är lika lycklig som mig, fångar mig när jag hoppar upp i hans famn med benen runt hans kropp.

Låten ger väldigt fina känslor, man blir så otroligt glad. Jag är ju trots allt inte den som helst lyssnar på svenska låtar. Men Martin Stenmark får mig att skämmas över att jag inte gör det. Martin Stenmark är underbar, han är underbar live. Såg han live.. Kanske var 2006,Landskrona Karnevalen. Träffade en ny vän, som fotade allt. Hon fick till och med bild på när han satte sig på huk på scenen där jag stod och gav mig en släng-puss. Hehe. Sedan efteråt, fick jag en bild med honom, och den hänger på väggen hemma hos mamma!

Okej, it doesn't matter if you like him or not- du kommer inte ångra dig om du lyssnar på låten! I'm in love!


Jag är officiellt en nörd.

2011-02-03 @ 21:01:21 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Yup, it's true! Synd att jag inte har med mig mina nörd glasögon här hos pappa..
Vaknade klockan nio för att vara vaken tills Evlina skulle komma hem och hämta mina nyklar så hon kunde hämta hem lite läxa till mig, så det inte blir för tufft när jag återvänder till skolan. Efter att hon hämtat böcker till mig, bestämde hon sig för att stanna kvar hemma hos mig, vilket var ett mycket klokt val då jag saknat henne. Klockan tio startade jag Sims 3, fortsatte spela på familjen jag gjorde igår, och nu har jag precis stängt av det. Linnea's dator har fått stå på hela dagen med Sims. Hehe. Nu har de fått ett till barn, Elvira har vuxit och blivit ungdom, mamman har blivit åldring och snart ska Emil bli ungdom. Då ska jag göra en stor, fet renovering. Elvira och Emil ska snart få flytta ut, Elvira har inlett en musik karriär och ska få följa med ett band på turné, mamman, pappan och den lilla bebisen ska få bo ensam i ett mindre hus. Ska nog fixa det imorgon.

Så, därför blir det ett tråkigt inlägg idag. Imorgon ska jag inte börja dagen med Sims, utan jag ska plugga lite. Fortsätta i So:n då jag inte kommit igång riktigt ordentligt. Kanske lite matte, och engelska.. Sedan ska jag spela sims! Då ska ni få fler av mina favoriter med Sungha Jung!

Hoppas alla ni är friska och glada!

God natt.

2011-02-03 @ 01:02:48 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Varför är jag uppe såhär sent på en vardag? Jag borde sova nu!
Jag fick låna en väns Sims 3 idag, och jag får låna syrrans dator eftersom det inte fungerar på den vanliga. Har för gammal dator, tror jag. Iallafall, jag har byggt en typisk Svensson familj. Eller en American Dream familj? Haha. En mamma, och hon verkar vara väldigt intresserad av att läsa böcker och laga mat. Hon skaffade sig nyss ett jobb, tror hon är kock. Hon jobbar alla dagar i veckan förutom fredag och söndag. Pappan gillar sport och jobbar som något proffs. Han vill träffa en superkändis och bli vän med den kändisen. Tonåringen är musikalisk och börjar bli duktig på gitarr, och hon vill bli rockstjärna och det ska jag se till att hon blir. Lillkillen är en duktig sådan, han gör sina läxor, sköter sig själv och tycker om att leka. Huset är faktist det första huset i mitt livs historia som blivit näst intill perfekt. Det är perfekt. Inte för stort, inte för litet. Underbart. Där nere finns ett öppet kök, stor toalett, öppet vardagsrum och föräldrarnas sovrum. På ovanvåningen finns en balkong, tonåringens och lillkillens rum. Sedan har jag byggt ett extra ''hus'', där pappans gym är. Alla har vars en cykel, och sedan har familjen en gemensam bil. Hehe.

Kul det där, med Sims. Förut spelade jag det bara för att få göra simmar, men nu tycker jag det är roligare att bygga huset, inreda huset och att spela är roligare.

Jag pratade med My idag! Hon sa att hon skulle kolla upp tågpriser hit, så kanske hon kan komma vecka 8! Det ska bli jättekul om hon kommer, då får hon se mig uppträda på den välgörenhets konserten också!

God natt!

Sjuuukling.

2011-02-02 @ 12:07:29 Filed in: Mode
Kommentarer: 1
Det är inte kul att vara sjuk.
Igår, innan jag gick och la mig, tänkte jag att jag skulle åka hem till mamma ett tag och vila upp mig där en stund, men jag orkar verkligen inte. Blöö. Och Sims har jag inte fått rätt på heller. Dock har jag frågat några stycken om jag kan få låna deras.

Jag hittade iallafall ett par skor igår på internet som jag letat efter länge! De får man till ett bra pris också, så det är det första jag ska lägga mina pengar på när jag får pengar nästa gång!  De finns på nelly.com för 699 kronor!


Spyken vs Megamusik.

2011-02-01 @ 21:08:06 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Tjena!
Jag har varit på öppet hus hos Spyken ikväll. Det var väldigt trevligt, prata med någon som gick första året där och han förklarade lite om skolan. Det verkade jättemysigt där, rätt stort men inte för stort ändå. Estetelever spelade musik & sjöng och folk hade trevligt. Min uppfattning om skolan är mycket bra, och jag tror att jag ska ha det som första eller andra val. Dessutom får man åka till England någon gång och gå på kurser där, eftersom de sammarbetar med England!! Jag har beslutsångest över det jättemycket nu! Megamusik är också en mysig skola, och inte alls lika stor! Så, jag vet inte vilken skola som kommer bli mitt första val. Ska se om jag kan besöka båda skolorna en vanlig skola, så kanske jag blir övertygad då.

Annars har jag kämat med ts3, halsont och huvudvärk hela dagen. Blir nog hemma från skolan imorgon också. Jag har inte fått ts3 att funka, pappa ska se om han kan lösa det (frågan är bara när..)och jag har till och med frågat på både facebook och sms om någon som har det kan låna det till mig, men ingen har svarat. Hoppas det löser sig (haha, nu låter det som om att detta är världens problem..), för jag orkar verkligen inte vänta till den 20:e och beställa det.


Me right now..

Sick.

2011-02-01 @ 11:01:18 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tjena.
Jag mår mycket särme idag, och där har ni anledningen till varför jag inte är i skolan. Jag sitter här och försöker få igång Sims 3 men det verkar inte funka. Det är supertråkigt, men jag ska få igång det! Envis som man är. Eller så får jag sno hit mammas dator och försöka fixa det på den istället.. Äh. Det ska funka.

Ja.. det var det jag hade att säga. Jag hör nog av mig senare, men jag är inte säker. Finns ju inte så mycket att skriva om när man är sjuk.. Kanske hittar någonting på Aftonbladet att skriva om.

RSS 2.0