Mår sk*t

2011-01-31 @ 18:55:49 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Hejsan.
Tänkte bara berätta kort och gott att jag inte alls kunnat spela The Sims 3 idag (det var något fel på datorn, vi måste bränna spelet.. Hoppas det funkar då!) och jag har känt mig sämre och sämre as the day walked by, if you know what I mean. (Ibland är det lättare att uttrycka sig på engelska..) Jag tror att jag stannar hemma från skolan imorgon. Dock ska jag på öppet hus på kvällen på Spyken, vilket ska bli mycket trevligt eftersom det antagligen kommer bli mitt tredjeval nu när vi ska söka till gymnasiet!

Hoppas ni har det mycket bättre än mig, så hörs vi imorgon!♥
Bjuder på en bussig bild jag nyss tog.


Pain in my throat

2011-01-31 @ 14:12:09 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan, kära vänner!
Jag sitter och har just kommit hem från Helsingborg, har varit där med pappa, Jessica och Teddy. Egentligen har jag inte slutat skolan än, men jag tog mig hem klockan elva för att jag har haft ont i halsen hela dagen, och lite huvudvärk med jämna mellanrum. Pappa sa åt mig att följa med till Helsingborg, för då kunde vi hämta ut mina biljetter till The Ark konserten jag och Evlina ska på. Dock fick vi bara ut den ena, då den ena koden var fel. Så vi får sticka upp där senare och hämta ut den andra.

Just nu sitter jag och väntar på att The Sims 3 ska ladda klart, fixade hem en massa gratis saker till det igår, så senare idag ska jag nörda lite.


Amazing!

2011-01-30 @ 22:32:34 Filed in:
Kommentarer: 2


Sungha Jung-He's A Pirate (Pirates of the Caribbean) Cover.
Vad ska man säga.. HE IS AMAZING!

Sorry!

2011-01-30 @ 18:28:12 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Förlåt för att jag inte skrivit något idag.
Jag har varit upptagen, jag och mamma stack till Center Syd i princip direkt efter jag gått upp. Där hittade jag en jättecool sjal som jag ska visa er senare! Sedan kom vi hem rätt sent och då skulle jag duscha och sedan åt vi. Nu sitter jag hemma hos pappa och ska.. inte göra någonting. Pappa ska hjälpa mig fixa ett par spel.. Hoppas de blir klara ikväll så jag hinner spela! Har velat spela hela helgen..

Vad har ni hittat på idag?


Old songs.

2011-01-29 @ 17:32:23 Filed in: Mode
Kommentarer: 1
Tjena!
Sitter just nu på mitt rum hemma hos mamma och kollar på Srubs/lyssnar på gamla Tokio Hotel låtar! Massa mysiga låtar från Zimmer 483 (för er läsare som inte gillar Tokio Hotel eller kan tyska så betyder ''zimmer'' rum.. Har läst att skivan fick det namnet just för att de satt i ett rum 483 på ett hotell när de skrev någon av låtarna!)
Jag tänkte visa er vad jag köpte på Ullared! Pappa väckte mig typ, halv sju i morse! Klockan sju begav vi oss, och var framme vid nio. Strax över tolv var vi ute igen och alla var nöjda och glada.


Vad har ni hittat på idag?

Destination; Gekås Ullared!

2011-01-29 @ 07:09:51 Filed in: History
Kommentarer: 0
Nu sticker jag dit för andra gången i mitt liv!
Hoppas ni får en bra dag!(:


Ullared imorgon!

2011-01-28 @ 16:03:57 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Hejsan!
Nu är jag hemkommen & har tittat på Top Model och har gjort några magövningar. 
Jag kan börja med att berätta vad jag ska utföra imorgon!; Jag ska till Ullared! Jag vet inte varför jag inte sagt det tidigare när jag vetat det en hel vecka, haha.. Ska dit med pappa, Jessica, lilla syster och lillebror. Får väl se om jag hittar något intressant! Har ställt in mig på att köpa en Aerosmith tröja och en Rolling Stones tröja.. Men det har dom väl knappast där.. I allafall, mamma kör mig in till pappa i stan senare ikväll.
Jag gjorde terminens första matteprov idag! Jag kunde egentligen inte så mycket på kapitlet, eftersom jag legat back, men det klarade jag fint ändå! Lärde mig typ allt igår så det var inget jag glömde..

Vad ska ni göra ikväll? (hehe, jag har iallafall fått två kommentarer på ''vs'' tävlingen! Varje band har fått vars en, haha XD)

No votes?!?!?!?!?!

2011-01-27 @ 17:13:07 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
När jag klickade mig in på min blogg, så trodde jag att jag skulle ha iallafall två kommentarer angående förra inlägget. Varför röstar ni inte? Jag trodde ni skulle uppskatta att jag gjorde något kul, i detta fallet ''vs'' tävling.. Tyckte ni inte det var kul? Jag trodde ni skulle tycka det.. men denna gången kan ni väl rösta?(:
Jag fick precis skriva om hela detta inlägget, eftersom jag nyss börjat använda Google Chrome, men det hade jag glömt så jag öppnade det vanliga Internet.. Hehe. Oops. Men iallafall, eftersom jag inte har mycket vettigt att säga just nu kan jag berätta om vilken bok jag läser!
Jag har denna veckan påbörjat en biografi om Steven Tyler! Sångaren i Aerosmith. Det är en bok av Laura Jackson, som även skrivit andra böcker om t.ex Jon Bob Jovi, Freddie Mercury och en annan bok om hans band Queen. Böckerna (eller iallafall den här boken jag läser nu..) är på engelska, med många svåra ord som man aldrig hört förut. Men det spelar ingen roll eftersom jag tror hon har skrivit med dom för att kunna förklara bättre, så man förstår ändå vad det står. Jag ska försöka få tag på de böckerna jag nämnde ovan också.

Hoppas jag fått in några kommentarer om tävlingen nästa gång jag loggar in här!;)

Aerosmith Vs The Rolling Stones!

2011-01-26 @ 15:55:01 Filed in: Music
Kommentarer: 2
My tipsade mig om Google Chrome (som jag förut vetat om finns såklart, har dock bara inte av någon anledning laddat ner det..)
Nu när jag kan slänga upp bilder igen, ska jag lägga ut den här lilla roliga tävlingen jag pratade om!
Jag lägger ut en bild, en låt och ett live klipp från varje band, sedan får ni rösta på vilka ni tycke är bäst! 
Jag förstår er om att det kommer bli sjukt svårt, för de är två riktigt duktiga band.. Och det spelar ingen roll vem som vinner egentligen, för jag älskar dom båda lika mycket! Jag vill bara veta vad ni tycker.

Aerosmith;
Aerosmith – Walk This Way


Aerosmith-Cryin' Live 2004.
The Rolling Stones;

The Rolling Stones – Start Me Up - 2009 Re-Mastered Digital Version


The Rolling Stones-Satisfaction Live 1997

Krångligt..

2011-01-25 @ 20:22:14 Filed in: My life
Kommentarer: 1

Antingen krånglar blogg.se eller så krånglar min dator. I vilket fall som helst så kan jag inte ladda upp bilder här på bloggen längre, för när jag ska göra det så kommer det bara upp en ''Internet Explorer har slutat fungera''. Hela tiden. Så, den här ''vs'' tävlingen får komma sen, på fredag.

Jag är väl lite irriterad pga det för tillfället.. Men vi får se om det börjar funka senare.. Hoppas det. Jag menar, hur kul skulle det vara med en veckas inlägg utan bilder? Nah, not that funny..

Men nu ska jag snart påbörja att bädda ner mig i sängen, ha det så bra!(:


Bambambambaam!

2011-01-25 @ 16:45:28 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Hejsan, kära vänner!
Jag lovade er igår att göra ett inlägg senare framåt kvällen, när jag kommit till mamma. Men det ville visst inte funka. Men en sak jag fick gjort igår var att ta nya bilder! Fick några enstaka bra, kan se om jag har någon som jag kan använda till den nya headern i bloggen, för då hinner jag fixa till designen senare idag! För nu har jag just druckit upp min varma oboy (som jag drack igår också, därav bilden längre ner..) och så ska jag hoppa in i duschen! Sen ska mamma hjälpa mig med en tråkig matteläxa.. Eller, jag har ingen läxa, men jag har prov på fredag och har knappt jobbat något i kapitlet för jag förstår inte.. Jag tycker matte är svårt, och ändå har jag en lättare bok än alla andra..

I vilket fall som helst, så tänkte jag göra en liten ''vs'' idag! Ni vet, som man brukar ha på Rock klassiker. Där två band ''tävlar'' mot varandra. Ni röstar på det ni tycker bäst om, och sedan ser vi vilket band som fick fler röster! En kul grej, bara..

Sugar rush.

2011-01-24 @ 14:48:29 Filed in: Photography
Kommentarer: 3

Fick några bilder på några fina svanar när jag var ute här om dagen och fotade. Tänkte direkt på den gången jag satt med ryggen mot havet och ritade i sanden, och så reser jag mig upp så står det en svan en och en halv meter bakom mig! Blev jätterädd! Hoppade upp på stenarna som en studsboll, kan man säga.

Iallafall, en skoldag avklarad! Riktigt tufft att ta sig upp imorse, trots en timmes sovmorgon (wow, once in a life time!!). Nu gick jag in om pappa för att slänga över lite Aerosmith musik i mobilen. Ska försöka ge mig på inställningarna i min kamera sedan hos mamma när jag kommer hem där så jag kan fota bilder till headern! Vi hörs snart!(:

Förresten, ett svar till ''1337'' kommentar; Jag uppfattade tyvärr inte vad du skrev.

Soon on my way to my other home!

2011-01-23 @ 17:21:22 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Haha, passande rubrik va? Skrev ju ''Soon on my way home!'' på förra inlägget, och nu ska jag snart till mamma!
Jag ska bara se om jag kan få tag på lite låtar till min iPhone, och så ska jag packa. Jag hör av mig i morgon!


Natalie igår!

Soon on my way home!

2011-01-23 @ 13:52:22 Filed in: Music
Kommentarer: 0
God eftermiddag, people!
Jag sitter just nu hemma hos Simon med Natalie och Mattias, och ska snart bege mig hemåt. Igår, innan jag åkte hit, beställde pappa en biljett till mig till The Ark's konsert de ska ha i Malmö den 20 mars! Jag tycker det ska bli jättekul! De var mitt stora favoritband innan jag upptäckte Tokio Hotel, så de har ju varit med ett tag. Dock så minskade min ''kärlek'' för dom. Det var typ som att ta en paus i ett förhållande. Varför? De kom aldrig med något nytt, och det blev tråkigt att lyssna på samma låtar om och om igen! Men sedan släppte dom ju sin skiva In Full Regalia förra året, och jag älskar den skivan! Så, nu när jag kommer hem ska vi beställa en biljett till Evlina för hon ska följa med.
Hoppas att ni hade en fin Lördags-kväll igår! Jag hade det jättekul här igår kväll, det kommer nog några/någon bild sen!(:

The Ark – Breaking up with God
^Deras senaste (och sista? Eller så ska de släppa en till..) singel Breaking Up With God! Passande titel när de ska splittras!

Meningslöst inlägg.

2011-01-22 @ 17:16:52 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Får dela med mig av en bild jag tog här om dagen, bara för att skriva något innan jag åker till Natalie. Det blir att jag ska sova hos henne, eller ja, hos Simon.. Kan säga er en kul sak; jag hade nästan 100 unika besökare här om dagen! Det glädjer mig väldigt mycket! Och så fick jag en fin kommentar på bilddagboken av en fin tjej! Jag påverkas så himla mycket av snälla kommentarer folk ger mig! Det får mig att kännas uppskattad av folk.

Ha en fin helg! Ska ta med kameran till Natalie, så det kanske kommer lite bilder.

Without a friend what good is life?

2011-01-22 @ 14:16:40 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Hejsan!
Vet ni vad som är rätt härligt? Att det är Lördag idag! Inget speciellt ska ske, dock ska jag kanske sova hos Simon för att Natalie ville det. Alltså, jag ska inte sova hos Simon liksom så, utan jag ska sova där för att Natalie ska sova där, hon ville att jag också skulle göra det och så, haha! Om jag nu ska sova där, alltså. Hehe.

Annars har inget speciellt skett. Jag fortsätter att drömma, för det är nog det jag gör bäst. Har hittat ytterligare en låt jag vill göra en cover på, ska se om jag kan fixa det i veckan. Det beror såklart på om jag har en kamera jag kan filma med, osv.. Jag sitter och stirrar på vårt keyboard som står här bredvid datorn.. Det är så vackert.

Vad ska ni hitta på i helgen?

Får en häftig bild på min mun, haha! Lekte lite med bilden i ps igår, utan några snygga resultat. Munnen blev dock snygg i sån ''blod'' färg typ. Dock lyckades jag inte få det snyggt med ''blod'' som skulle ''rinna'' ut från munnen.. Får kolla på några tutorials!

Marie Picasso har fått hjärntumör.

2011-01-21 @ 17:33:25 Filed in: History
Kommentarer: 3
Nu kommer det jag sa att jag skulle skriva om!

Tidigare idag, efter skolan, gick jag och Evlina till affären för att handla choklad. Jag brukar alltid läsa på löpsedlarna, och idag stod det med stor text ''Idol-vinnaren har drabbats av Hjärntumör.'' Självklart tänkte jag direkt på Jay Smith, eftersom han var den siste som vann Idol, men sedan fanns det en liten bild på Marie, så jag förstod ju att de menade henne. Jag tyckte det var hemskt att läsa det. Jag tycker hon verkar så rar och så snäll, och sen tycker jag att ingen i hela världen ska behöva drammas av en hjärntumör. Men de ska redan ha planerat operationen, och de tror att det kommer gå bra, så det hoppas jag med och önskar henne lycka till!

Vem hejade ni på när det stod mellan Marie Picasso & Amanda Jensen i Idol finalen 2007?
Själv hejade jag på Amanda, men jag tyckte att Marie sjöng vinnar låten bäst och det är väl så man ska döma.


Marie Picasso-This Moment.


Bild från Aftonbladet.se


All I Want Is Your Attention.

2011-01-21 @ 14:59:20 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Alltså.. jag förstår inte det här med barré ackord! Jag tycker det är hur svårt som helst att ta ett sådant. Jag har alltid, på något sätt ''flytt'' från dom ackorden, alltså har jag inte lärt mig dom. Fanns där en låt jag skulle vilja kunna spela som hade ett barré ackord i sig så antingen brydde jag mig inte om att spela låten, eller så försökte jag hitta en lättare version av ackordet. Men nu ska vi spela I Want To Break Free med bandet jag har i klassen, så jag tycker det inte är någon idé nu att fly. Jag vill ju få MVG. Så, jag och Evlina stannade kvar några minuter bara för att vår lärare skulle visa mig hur man gjorde och så skrev han ner dom till mig, så det är vad jag ska göra idag, kanske imorgon, och på söndag. Lära mig spela barré ackord.

Kommer snart med ett nytt inlägg, har en sak jag tänkte berätta om- det har med en artist att göra!



En av bilderna jag tog igår.

Ny bild på mig.

2011-01-20 @ 16:03:37 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Hejsan!
Har nyss redigerat bilderna från foto-rundan jag nyss gjorde. Blev väl inte så där väldigt många bra, men några blev det! Det gick dessutom fortfare än vad det brukar göra!

Jag ska inte göra något speciellt idag, bara sitta hemma och ta det lugnt. Jo, jag ska beställa biljett till The Ark konserten i mars! Hehe! Pappa kommer eventuellt hem med en amerikansk flagga till mig sen när han och Jessica har varit och handlat mat, som dom ska göra nu.. Iih, I'm so exited!

Iallafall, jag bjuder på en av bilderna jag tog idag. Anledningen till att jag ger en bild på mig själv är att ''man sparar det bästa till sist''!;)


Sitter i Skolan..

2011-01-20 @ 09:44:25 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Jag sitter just nu i skolan och har rast. Jag ska snart ha No. Avslutar dagen med idrott, och efter det ska jag nog gå ut på en kort fotorunda. Det var längsedan, och jag behöver nya bilder. Så jag vet inte om det blir något inlägg innan jag går ut, det beror på om kameran behöver laddas!(:

Ha en bra dag!

Aerosmith-Walk This Way Live.

2011-01-19 @ 17:45:09 Filed in: Music
Kommentarer: 0

Aerosmith-Walk This Way Live.
Älskar den låten, älskar det bandet, älskar Steven Tyler! Himla vacker människa!

Tandläkaren!

2011-01-19 @ 12:55:18 Filed in: Tokio Hotel
Kommentarer: 1
Hejsan mina vänner!
Kom nyss hem från tandläkaren! Dock gick det fort idag, men det betyder inte att det blir någon smärta i munnen, så idag stannar jag hemma från skolan bara för att vila upp mig. Köpte med mig thaimat hem, men det gjorde satans ont när jag skulle tugga.

Idag ska jag försöka hinna med att fixa till mitt hår lite med saxen, träna på mitt uppträdande som snart skall utföras, och kanske ta lite bilder! Kanske går ut en runda senare? Vem vet..

Jag hör av mig senare under dagen, tills dess får ni ha det bra!


Hehe, tyckte den var lite rolig!

I just got tierd.

2011-01-18 @ 17:41:21 Filed in: Michael Jackson
Kommentarer: 0
Usch vad hemskt trött jag blev när jag kom hem efter skolan!
Jag kom hem strax efter tre och då deckade jag i soffan med min lillebror! Vacknade dock för ett tag sedan då jag skulle äta. Tänkte bara berätta det för er, hihi. Jag vill mest ta det lugnt idag. Gå och lägga mig tidigt. I sånahär tillfällen är det nog skönt att inte var en super stor kändis. Då får man inte gå och lägga sig tidigt. Men ändå måste man upp tidigt. Äe, det är nog tufft..

Iallafall, jag har INGA nya bilder att dela med mig av!):
Förhoppningsvis tar jag nya bilder i morgon. Måste ju verkligen börja fixa designen och sånt. Alltså.. egentligen blir detta inlägget en massa babbel.. Jag har inget vettigt att säga. Jo! Jag fick MVG på ett tyska test vi gjorde igår inför nationella proven! Jag blev jätteglad!

Annars träffade jag Tobbe idag på skolan, vilket var jättelängesedan! Han var där för Evlinas skull (vem annars?) och fick vara ute och gömma sig för att ingen lärare skulle se honom och be han lämna skolan. Och så gick brandalarmet halv ett ungefär. Ingen blir förvånad längre, det är så vanligt det går. Antagligen elever som ska hålla på och dumma sig varenda gång. Tråkigt..

Men nu ska jag inte snacka mer, kommer säkert gå in på alldeles för konstiga saker om jag fortsätter, så jag stoppar här. Ha det bra ikväll, så hörs vi! (Vet inte om jag stannar hemma från skolan i morgon, ska till tandläkaren. Det beror på vad han gör!)

Förresten, den här bilden har jag som inspiration när jag ritar min slutuppgifts bild på bilden i skolan! Tror den blir rätt bra!

Off to school!

2011-01-18 @ 07:48:15 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Schoolbag in hand, she leaves home in the early morning.
Fick bli en liten rad från en av ABBA's låtar. Körde på Mamma Mia versionen. Den är bra, men ABBA är ändå bättre.

Hörs senare!

Bjuder på en gammal bild! Från vänster; Linna (låtsassyrran), jag, Mattias (storebror) och Teddy (lillebror)!

Lite bilder från finest.se!

2011-01-17 @ 21:09:31 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Var inne på finest.se för ett tag sedan för att kolla lite sköna bilder osv. Jag sparade ner dessa från datorn, och tänkte dela med mig av dom!







Har typ två till, men de vill inte komma upp.. får dela med mig av dom imorgon!
Och varför bara Erik Grönwall och Andreas Carlsson då? Jo, de är ju mina favorit svenska kändisar!

Är jag seriös?

2011-01-17 @ 16:27:43 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Alltså, vad är det med mig? Jag sitter här och fan-girlar mig över Erik Grönwall. Såg han nyss på röda mattan på Grammis, och det kändes som om jag skulle börja skrika när som helst. Mitt hjärta dunkade jättefort. Jag brukar inte vara sån, haha. Jag känner mig helt knäpp.. som en stalker. För varje gång jag loggar in på facebook hoppas jag att han eller H.E.A.T har uppdaterat deras facebook. Har sparat ner alla bilderna H.E.A.T har på yfrog där Erik syns, osv. Jag tänker inte på annat än Erik heller. Helt sjukt. Kanske för att jag inte har någon aning om när jag kommer få se han på riktigt igen. Innan jag såg Erik på Landskrona Karnevalen var jag inte alls så stort fan till honom. Jag tyckte om honom, det gjorde jag. Jag tyckte hans skiva var rätt mysig, och jag älskade Higher. Men ändå längtade jag till den dagen han skulle uppträda här i Landskrona, och när han väl gör det så pussar han mig på kinden under en av sina låtar. (Jag har frågat några tjejer på youtube om dom kom ihåg vilken låt det var under, och de påstår ''stay'') Jag kan nog nästan lova er att om han inte hade pussat mig på kinden då, så hade jag inte alls varit ett så stort fan som jag är idag. Låter som värsta ''han-räddade-mitt-liv'' historia nu, haha. Ville bara få det av mig, för det skulle inte hjälpa nu med att jag gick ut en runda. Då skulle jag bara tänka på det ännu mer..

Iallafall, skoldagen har varit bra. Hade hjärt och lung räddning på idrotten, och där tänkte jag mest bara på en sak; när man gör mun-mot-mun metoden så ska man täcka hela munnen på den man ska rädda, men tänk om man ska rädda Steven Tyler då?! Tyckte det var lite komiskt.. Men sedan fortsatte dagen som vanligt och jag funderade på att gå hem hela dagen. Men jag bestämde mig för att stanna till lunch för jag var hungrig, och då kunde jag lika bra stanna de två sista lektionerna också, så det gjorde jag. Och just nu försöker jag få tag på några tjejer som kontaktade mig förra veckan och frågade om jag kunde fixa deras bloggar.

Ha det gött!


All I Need Is You.

2011-01-17 @ 07:16:42 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Hejsan, vänner!
Jag är uppe ovanligt tidigt för att vara hos pappa. Hihi. Men jag var tvungen att fixa håret, det såg förfärligt ut. Det gör det dock fortfarande, men det är för att jag måste gå till frisören, hehe.. Måste klippa min lugg och lite sånt.

Men nu ska jag snart gå iväg till skolan, tänker inte vara med på idrotten idag. Har för ont i magen för det. Men sålänge kan jag dela med mig av en video som ger folk en underbar känsla, tycker jag.

Idol Allstars 2010-All I Need Is You. (fin stillbild, haha!)

Sedan har vi ju också Andreas Carlssons version på hela, vilken jag tycker är bättre för den hörde jag först. Det blir oftast så, men jag har inget emot den andra!

Andreas Carlsson-All I Need Is You.

Musik, musik, musik..

2011-01-16 @ 20:50:24 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Kan inleda det sista inlägget för idag med att igår hade jag besöksrekord på 84 unika läsare! Jag blev, ursäkta mitt uttryck, skit glad när jag såg det! Tack, tack, tack, tack! Jag är jätteglad över att så många läser det jag skriver, kanske till och med tar det till sig och blir inspirerade!

Jag känner att nu jäklar får jag snart komma igång med en massa covers, har ett riktigt sug just nu! Jag har letat efter Bryan Adam's 'I Will Always Return' i instrumental version utan succé, men jag har några andra låtar också jag vill göra! Synd bara att skolan tar så mycket plats och tid nu, att jag inte har någon film kamera eller har tillfälle att vara hemma själv.. Jag får hitta på något sätt att lösa det!

Haha, aw, min katt upptäckte nyss att jag kommit hem till pappa, så hon rusade ner för trappan (vi har datorn under trappan) och ställde sig bredvid mig och ville bli klappad. Jag älskar vår katt.♥
Iallafall, vi får se hur det blir med skolan imorgon.. Jag mådde riktigt dåligt i morse, att jag knappt kunde röra mig, och kände bara att jag ville lägga mig på golvet och gråta. Nu känns det dock bättre, men har jag lika ont i morgon bitti blir jag hemma.


Bryan Adams-I Will Always Return

Broken Door-Angel

Är stjärntecknen ändrade?

2011-01-16 @ 17:04:05 Filed in: History
Kommentarer: 6
Läste på min väns facebook att dom tydligen har ändrat alla stjärntecknen. Det har även tillkommit ett nytt stjärntecken som kallas ''Ormbäraren''. Tycker detta är sjukt, om det är sant. Står på aftonbladet. Du kan se vad du är här;


Tydligen är jag numera 'Tvillingarna'. Det är jag negativ till, haha. Ingen aning om varför, men jag gillade ju att vara kräftan. Vilket stjärntecken var du förut och vilket ''är du nu''?

Jag har ingen aning om detta är sant över huvudtaget, jag kollade nyss på text tv efter horoskopen, och där står de gamla datumen kvar. Jag har ingen aning om vad jag ska tro på. Jag kommer iallafall fortsätta säga att jag är kräftan tills jag vet säkert. Tycker det är sjukt om dom ändrar på det.

Harry Potter och dödsrelikerna del 1.

2011-01-16 @ 15:41:45 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Det blev ingen Little Fockers för mig och Moa igår, där fanns inte tillräckligt många platser kvar så att vi kunde sitta bredvid varandra, vilket var väldigt synd. Men vi deppade inte ihop för det, vi såg Harry Potter och dödsrelikerna del 1 istället med mamma och Mattias! Vi satt på första raden, och filmen var oslagbart bra! Den var verkligen otroligt bra! Måste bara få säga att Emma Watson är så himla söt!

Senare på kvällen var jag så trött att jag inte orkade plocka upp datorn. Filmen var ändå två timmar lång och vi var hemma efter elva på kvällen. Men jag fotade, och de bilderna har jag redigerat idag! Dock så har jag mått väldigt dåligt idag, och jag har varit väldigt seg. Men det blev bättre efter att jag hade duschat. Och nu har jag nyss fixat klart bilderna, därför bloggar jag inte förrens nu!

Senare idag ska jag hem till pappa, och denna veckan har jag tänkt påbörja en cover jag ska göra. Fast jag behöver pappas hjälp att lära mig lite grunder i programmet och hur man kopplar in pedalen osv.

Här kommer en bild, ha en bra söndag!

Bio ikväll.

2011-01-15 @ 17:13:57 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Detta är tredje gången jag skriver om inlägget. Orkar tyvärr inte skriva om allt.

Efter långa diskutioner så ska jag, moa, mamma och mattias till helsingborg och gå på bio. Jag och Moa chansar på att det finns biljetter kvar till Little Fockers, då vi kommer vara där ungefär en timme innan den startar. Finns det inte kvar, så ser vi på Harry Potter med mamma och Mattias.
Ni får ha en trevlig kväll!(:


En dagens-det var längesedan!

2011-01-15 @ 14:06:28 Filed in: Mode
Kommentarer: 2
Jag fick ett fotosug när jag såg My's bild på hennes blogg igår! Bilden var otroligt fin, älskar hennes käkben och hennes ögonbryn! Glasögonen kände jag igen, men det var ju inte så konstigt. Hon och jag köpte likadana på Landskrona Karnevalen förra året!;) Det är vår ''minnes sak'' kan man väl säga. Men i vilket fall som helst så tog jag tummen ur och började fixa lite med inställningarna i min kamera, så jag fick väl en hyffsat bra outfit bild. Ni ser inte så mycket av byxorna, jag har för smalt rum.

Iallafall, jag och Moa ska eventuellt på bio senare ikväll. Det beror på om mamma orkar köra eller om jag får åka tåg, om vi hinner reservera platser och när tågen går osv. Hoppas jag får! Isåfall ska vi nog se Little Fockers! Som jag sagt förut så älskar jag Ben Stiller.


Svart linne-Ingen aning, fick utav min kusin!
Stickad kofta-Gina Tricot, 149:- (tror dock den finns på rean nu!)
Byxor-Gina Tricot, 199:- (har för mig att dom också finns på rea avdelningen!)

Det här visste du inte om mig.

2011-01-14 @ 22:29:50 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
  • Jag påverkas inte av grupptryck. Det är sant, jag har aldrig gjort det heller. Jag försöker vara mig själv hela tiden och gör inte saker jag inte vill göra. (Alltså, röka, dricka mig stupfull varje helg osv.. klart jag tömmer diskmaskinen när mina föräldrar ber mig osv här hemma!)
  • Min självkänsla kan gå från att vara på topp den ena minuten till att vara på havs botten den andra minuten. Det är nog för att jag filosoferar och tänker mycket inuti mitt huvud hela tiden. Tänker på om hur jag skulle kunna göra för att uppnå mina mål om livet var så och så, osv. Jag försöker dock tro på mig själv hela tiden.
  • Jag är nog en typ av ensam varg. Ibland är jag det. Ibland går jag hellre i stan själv och kollar på kläder, sitter hemma själv och kollar på film, sover själv i min säng. Det känns som om att jag klarar mig själv på egen hand, då jag alltid varit lite självständig. Men jag längtar ibland riktigt mycket efter att ha en kille som älskar mig och som jag kan prata om allt med. Men jag kan lova er, det finns inte någon som vet allt om mig. Jag är öppen, men jag är inte jätte öppen, inte ens till mina föräldrar.
  • Mina föräldrar är även mina bästa vänner. Jag kan verkligen prata med dem om allt. Jag vet att de gör allt för att göra mig glad, hjälpa mig att uppfylla mina drömmar, och de har sagt att de är ledsna över att de inte kan göra mer, som tex kunna köra mig till eventuella städer om jag skulle ställa upp i tävlingar.
  • Jag tror att folk ser mig som elak och bitchig. Jag känner mig mycket elakare än vad jag kanske egentligen är. Jag tror jag gör fel miner när jag säger vissa saker, och att jag säger sakerna fel, så att de uppfattas på ett annat sätt. Jag vill helt enkelt se hur jag ser ut som person i andras ögon. Jag försöker tänka såhär ''If you would meet you, would you like you?'' Jag gillar heller inte att vara elak och ge kritik, så om jag inte tycker om något, så försöker jag säga det på ett snällt sätt.

Photoshop CS2.

2011-01-14 @ 21:34:23 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Hejsan!
Sitter just nu och kollar på Let's Dance, och det är dags för den fine Alexander Rybak! Jag tycker han är otroligt söt! Skulle lätt vilja han som pojkvän om jag hade förstått norska lite bättre, ehe.. Jag förstår rätt mycket, men jag inbillar mig ofta att jag inte förstå så blir det fel ibland.
Annars har jag fixat Photoshop CS2. Det är ett annat än det jag har hos pappa, men jag tänkte att jag kunde prova något nytt. Eftersom jag inte har någon kul bakgrundsbild på min dator nu så fixade jag till en snabbt;

Klickade bara dit de rosa prickarna och texten.

Nu;

2011-01-14 @ 20:01:50 Filed in: Photography
Kommentarer: 0

Chips, tsatsiki, Cola och förut ett glas vatten+Let's Dance= Mysig fredagskväll!

Första musik lektionen!

2011-01-14 @ 15:53:49 Filed in:
Kommentarer: 3
Tjenare!
Satt precis och skrev om vår musik lektion vi hade idag, men sedan råkade jag komma åt någon knapp som tog bort allting. Så jag får köra det kortfattat. Vi ska ''starta band'' i klassen, och jag hamnde med fyra killar. Vi ska ha två gitarrister (därbland jag), jag ska eventuellt sjunga, en pianist, en trummis och en basist. Jag försöker komma på en bra låt vi kan köra så vi kan få MVG. MVG är verkligen det betyget jag måste ha i musik, annars blir jag besviken på mig själv. En låt jag är ganska pigg på att köra är Bohemian Rhapsody med Queen, men den är nog för svår. Har ni tips får ni gärna komma med låtförslag, det skulle vara till en stor fördel!(:

Men guuuuud i himlen vad skönt att det är fredag! Jag ska bara sitta här hemma, kolla på Let's Dance, äta lite gott och bara ta det lugnt. Ibland är det det bästa som finns. Nästan, iallafall.

Annars vill jag be om ursäkt för att jag inte har några nya bilder att dela med mig av, jag har ju alla mina bilder på min egen dator, men skärmen funkar inte så jag kan inte använda den. Jag ska snart ta nya bilder, jag måste fixa min header och sånt. Men jag tror att jag får finare bild resultat när vi fixat på mitt rum här hos mamma. Vita väggar, ny lampa osv. (:

Ni får ha det så himla mysigt ikväll! Vad ska ni hitta på, ska ni se Let's Dance?

Christina Grimmie-Beat It (Michael Jackson)
Jag tycker den tjejen är otroligt duktig! Det här är bara en av mina favoriter som hon gjort. Jag har hört att hon tar ut allt på gehör. Wow.. Jag är riktigt avundsjuk på hennes spelande i denna låten, och jag hade tänkt försöka lära mig det själv! Det kommer dock ta lång tid, men övning ger färdighet!(:


Förresten, jag kommer snart lägga in egna covers i denna kategorin! Det var inte meningen att den var till för att lägga in andras covers, men jag får ju fylla ut den med något. (:

Jaha du..

2011-01-13 @ 16:42:37 Filed in: Photography
Kommentarer: 4
Här på mammas dator har jag bara gamla bilder! När jag hade svart hår med en ''tigerrand'' på ena sidan, när jag hade rosa slingor i hela håret osv. Tänkte visa er två bilder. Den ena är när jag precis lärde mig hur man kunde göra att det såg ut som det fanns två utav en och samma person i en bild, utan att använda photoshop. I den andra var samma dag eller dagen efter jag såg Johan Palm live i Malmö.. 2009 tror jag det var. Jo det var det. På den svenska nationaldagen. Den bilden valde jag dock bara för att visa hur sjukt långt hår jag hade då!


(ignorera datumet.. Jag tog inte den här bilden på min födelsedag 2007. Inte vad jag kan komma på iallafall.)

Kolla så långt det var! Okej, nu satt jag ändå och böjde på mig typ, men håret var ändå nästan ända ner till midjan.

Åkte hem från skolan.

2011-01-13 @ 11:35:26 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Hejsan mina vänner!
Jag har nästan precis åkt hem från skolan. Kom hem för ungefär en halvtimme-45 minuter sedan. Anledning till detta var att jag hade ont i magen, och andra personliga anledningar. Dock har jag med mig några skolböcker hem så jag ska inte bara vila! Ska faktiskt in i duschen nu efter att jag publicerat detta inlägget. Måste även kika på vilka låtar jag ska köra på Välgörenhetskonserten (vet ju vilka, men ska bara känna efter om det verkligen känns rätt att köra dom).

Jag har hört att Britney Spears har släppt en ny singel! Det är jättekul tycker jag, för hon är himla duktig enligt mig! Dock har jag inte hört den för jag lyckades inte ladda ner Spotify på mammas dator.. man behövde någon kod, så det är ju synd. Och youtube kan man inte lita på när det gäller nya singlar. Man får ju ofta bara sneak peaks, fejkade eller av någon annan artist eller en låt av samma artist som redan finns.

Men nu måste jag sätta fart! Hoppas ni mår bra!(:

Nytagen bild! Tog den alldeles nyss.

Svar!

2011-01-12 @ 17:58:20 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0

Moa:
1. Hur många har du varit tillsammans med :3 ?
2. Vem e din bästa vän/vänner?
3. VILKEN ÄR DIN FAVORITFÄRG
Svar: 1. Jag tror jag har varit ''tillsammans'' med.. 4 stycken! Men vi var ju alla små då, så det var ju inget hånglande om man säger så. Inget seriöst.
2. Mina bästa vänner är du, Evlina, My och Natalie.
3. Min favoritfärg är nog orange. Det är himla fint!

Johanna:
Har du bestämt vilket program/vilken gymnasieskola du ska gå på? Om inte, vilka program/gymnasieskolor har du funderat på att börja på?(:
Svar: Jag har bestämt mig för både program och skola. Jag ska gå musiklinje (alltså estetiska programmet) på Mega Musik i Helsingborg. Det är iallafall där jag vill gå, sedan är det inte alltid säkert att man kommer in. Men som back-up-plan tänkte jag även söka till Nicolai (samma program) i Helsingborg, Spyken (samma program) i Lund och till sist Gullstrand (samma program) i Landskrona.

Babian Neliiizh:
Vad är ditt favorit djur? :)
Om du fick välja att vara en person för en dag vem skulle du då vara?
Svar: Mina favoritdjur är hund, varg och tiger. (:
Om jag fick välja en person att vara för en dag.. skulle det nog bli Bill Kaulitz, Andreas Carlsson, Erik Grönwall eller Steven Tyler. Tror jag. Hehe.

Ja, som ni ser blev det inte så många frågor till frågestunden, men det är helt okej. Tyckte att jag fick roliga frågor. Det var just därför jag inte vill ha frågestunder egentligen, jag vill att ni ska känna att ni kan fråga mig allt när ni vill! Men ni vet tydligen rätt mycket.. ;)

Fick använda mammas dator!

2011-01-12 @ 16:14:55 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Nu har jag verkligen försökt fixa min egen dator, skärmen funkar fortfarande inte. Nu återgår jag till det traditionella-använder mammas dator. Hon använder den aldrig själv ändå. Och det är ju bättre än att mobilblogga där man måste betala för att lägga in bilder.

Jag kan berätta lite kort om dagen; jag var tyvärr inte en av dom som hade sovmorgon idag, så jag var i skolan klockan åtta som vanligt och gjorde prov. Det var liksom två prov i ett, ett om mellankrigstiden och ett om andra världskriget. Gick väl hyffsat bra förutom att jag inte pluggat så mycket på mellankrigstiden då vi arbetade med det före jullovet, och att jag inte kunde svara på tre av frågorna. Sedan skulle vi skriva en framtidsplan. Sedan fick vi lyssna på två olika företag som kommit till skolan för att ge oss tips om gymnasiet, berätta lite om olika linjer osv. Lyssnade på en egenföretagare och sedan blev det några som gått omvårdnadsprogrammet.
När jag kom hem för ungefär en timme sedan ringde jag till mamma som jag alltid gör när jag kommer hem, gav min bloggadress till hennes arbetskompis som ville kolla in mina bilder och sedan skar jag upp lite gurka och åt det med tsatsiki med dippa! Mycket godare med morötter, haha.. Sedan försökte jag ge mig på min egen dator igen, men gav upp och tog mammas istället.. ;)

Jag tog in den på mitt rum istället för att sitta i vardagsrummet, här inne funkar internet bättre. Snart ska jag plugga lite engelska, för vi har några uppgifter och lite glosor tills imorgon så det är lika bra att få det gjort så man inte får dubbelt så många uppgifter när vi börjar på nästa kapitel (vi brukar inte få ta hem våra studieplaner med uppgifter i. Bara för att många  klassen inte har skåp och istället slarvar bort sina saker..)

Sålänge kan ni få se en bild på mig från Augusti! Tyckte den var rätt söt.. (:

Förresten, fick reda på H.E.A.T's och Erik Grönwall's officiella facebook att de i februari ska åka till USA för att skriva mer musik! Är otroligt glad för deras skull, men samtidigt så hemskt avundsjuk, haha..

Hej! Min dator klabbar fortfarande och sjä...

2011-01-11 @ 21:43:12 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Hej! Min dator klabbar fortfarande och självklart fungerade inte internet på mammas dator. Så typiskt.. Annars har jag ägnat dagen åt pluggandet. Två prov imorgon!! Men tills vi hörs av nästa gång kan ju ni ställa någon kul fråga i frågestunden!(: ha det bra, natti!


172505 Hejsan! Just nu krånglar min dator,...

2011-01-10 @ 16:35:12 Filed in: My life
Kommentarer: 1

172505 Hejsan! Just nu krånglar min dator, skärmen blir helt svart, det ända som syns är muspekaren. Jag som tänkte visa er mina nya skor! Jaja, återkommer när datorn fungerar, så länge ska jag vila lite och göra läxa. Ni får ha det så bra!


Typiskt.

2011-01-09 @ 12:28:22 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Jag har nyss frågat 118 100 två frågor om Idol. Jag frågade först om man fick söka till Idol 2011 om man fyllde 16 år i juli, men de svarade att man får lov att söka till Idol 2011 om man fyller 16 senast den 1 juni. Typiskt. Om jag hade fötts en månad och tio dagar tidigare hade jag kanske sökt! Så för er som vill söka till Idol och fyller år senast den 1 juni-ta chansen! Varför får ni veta i nästa fråga.
Jag frågade även om Idol 2011 skulle bli den sista säsongen av Idol.. De sa att de planerade att lägga ner Idol 2012 och starta något som heter The X Factor istället som de också har i andra länder, och det är i princip samma sak med samma koncept, bara det att man kan söka i grupp.

Jaha, detta var ju typiskt för mig. Men grejen är ju den att man får fler chanser. Man måste alltid ha fler planer när man vill bli hörd, tror jag. Det jag mest blir besviken på är det att jag har velat stå på den förbannade Idol-scenen ända sedan det startade 2004. Lite synd att det ska läggas ner, det är ju så kul. Men det är nog så att folk har tröttnat på att få nya stjärnor varje år, de vill har svårt för att släppa in nya tror jag. Och sedan har jag en teori som lyder att man måste öppna sin personlighet rätt mycket i programmet om man ska lyckas. Eller så skapar man en personlighet som man drar på sig varje gång kameran är på.

Men nu ska jag borsta tänderna, packa och åka till mamma. Vi ska till mormor och morfar, där även Baxy, moster och Elli väntar. Känner att det ska bli svårt att möta dom efter vad som hänt. Men de säger själva att de måste komma bort hemifrån, och det förstår ju där de blir påminda hela tiden.

Ha en bra söndag!

Jag är fortfarande helt tagen.

2011-01-08 @ 15:51:53 Filed in: History
Kommentarer: 1
Hejsan, mina vänner!
Jag är fortfarande helt tagen efter vad jag fick höra igår. Det ledde till många minutrar sittandes inne på toaletten med kranen på, medans jag grät. Det tog väl sin lilla tid att inse vad som faktiskt hade hänt, och när jag väl insåg det, så flödade det. Jag kände ingen lust att göra någonting. Runt två tiden på natten försökte jag proppa i mig två mackor, men knappt en och en halv gick ner. Kände heller inte att jag ville sova i min säng, så det fick bli soffan. Men om jag vill kalla det sömn vet jag inte. Jag kunde inte sova, helt enkelt. Jag kanske somnade vid fem på morgonen, och strax efter sex kom min låtsas mamma hem från jobbet och då satt hon och pappa i storarummet där jag låg och 'sov' och åt baguetter. De trodde väl att jag sov, men jag hörde allt dom sa. Jag orkade bara inte öppna ögonen och säga att jag var vaken.
Vid frokusten imorse kom tankarna tillbaka igen och det slutade med att jag grät i pappas armar. Nu är det väl lite bättre.

Det är nämligen så att min mosters familjs hund (det var nog min kusins hund men ändå..) har avlidit i cancer. Vi var alla glada för den hunden, han betydde mycket för oss alla. En glad liten hund på 6 år kanske. Nu kommer det ingen liten glad hund och försöker öppna våra julklappar på julafton, ingen glad liten hund som möter en med en viftande svans när man åker till min moster, eller när dom kommer till oss. Det är så sorligt. Jag undrar hur min kusin tar det, hon måste ju vara helt fördärvad. Visst, vi alla visste att han skulle dö inom några år, men att det var så snart kunde nog ingen ana. När min bror berättade den hemska nyheten för mig igår vid halv tolv, trodde jag att han skämtade. Han sa ''Du, jag måste berätta något hemskt för dig..'' medans jag satt skrivandes här på datorn. ''Jaha.'' sa jag och fortsatte. ''Micky har dött.'' sade han. Allt stannade.


Men trots detta, fortsätter jag med frågestunden. Ni kanske uppfattade fel när jag skrev updaten där under, men jag ska fortsätta med den. Så det är bara att fråga på.

Frågestund!

2011-01-07 @ 23:33:52 Filed in: History
Kommentarer: 3

Ja, då kör vi på en frågestund! Som ni kan läsa i bilden så står det att ni kan fråga mig vad ni vill! Musik, kärlek, personliga saker, skolan, smink, kläder, skor, photoshop, kameror och allt annat ni vill veta! Tänkte att det passade nu när jag fått fler läsare. Alla frågor uppskattas, jag tycker detta är sjukt kul!

Hoppas jag får många frågor!(:

Edit: Fick just reda på en hemsk sak, som just gjorde min värld ännu mer grå än vad den varit.. Är ganska ledsen nu, så jag vet inte hur det blir med bloggningen..

That's what you get for waking up in Vegas.

2011-01-07 @ 16:05:38 Filed in:
Kommentarer: 1
Idag hade jag tänkt pyssla med min kamera, men det ångrade jag redan när jag insåg att jag inte ens hade svart papper hemma. Tänkte göra en bokeh, och jag testade självklart med vitt papper, men det blev inte alls bra. Så jag ska vänta till Måndag och se om det funkar bättre med svart! Men en annan sak jag bestämde mig för i natt att jag skulle göra; en video med alla bilder från Landskrona Karnevalen förra året! Har ju rätt många bilder där ifrån, och många är bra. Andra inte, men det spelar ingen roll för det är ändå minnen. Sedan lägger jag ut den på youtube, och det är ju faktiskt ett sätt att få sina bilder uppvisade.

Annars har inte mina skor kommit än. Man kan ju tycka att det är lite konstigt eftersom de hade hela dagen på sig igår att skicka ner den här, men det var ju 'söndag' så jag skulle inte få dom ändå. Men då skulle dom ha kommit idag. Pappa gick in på någon tracker han har i sin telefon, där vi kan ta reda på var dom befinner sig, och igår befann dom sig i Göteborg! Dom kanske var ute på en promenad och glömde tiden? Hehe. Vi får hoppas att jag får dom senare under dagen, eller imorgon, och att den trackern uppdaterar för vi vet inte nu vart dom är! Kanske på ett tåg eller i en lastbil påväg hit? Only God knows.

Jag tänkte dela med mig av en låt idag! Det är Katy Perry's 'Waking Up In Vegas', som bl.a Andreas Carlsson har hjälpt till och skrivit! Innan var jag inte så glad för Katy, för det sades att hennes låt ''Ur so gay'' från hennes album One Of The Boys var tillägnad Tokio Hotel för att de hade vunnit ett pris i en kategori där hon också var nominerad i. Jag trodde först inte på det, men jag lyssnade på den sen, och blev lite anti, men sedan fick vi Tokio Hotel fans bekräftat av Tom själv att de hade pratat med Katy och att låten inte alls var ämnad åt dom.


Katy Perry-Waking Up In Vegas.
Idol 2009 använde också denna låten som öppningsnummer när det var Vegas tema!

Snart har jag mina skor!

2011-01-07 @ 02:23:50 Filed in: Tokio Hotel
Kommentarer: 1
Herregud, har aldrig varit såhär hispig förut över ett par skor..
Men iallafall, dom kommer om 9-10 timmar! Och vad gör jag uppe nu förresten? Jag lovade ju mig själv att vända tillbaka på dygnen nu.. Ska gå och lägga mig så fort jag skrivit detta!

Annars tänkte jag summera min dag. Det har varit en jättemysig och trevlig dag! Det enda som varit tråkigt är att jag vaknade upp med värk i nacken (får faktiskt skylla mig själv om jag sover i soffan..) och att jag skulle gå ensam ner till Citadellet från Ica Krysset. Det hade säkert tagit mig 40 minuter. Tur att jag har en så bra och underbar pappa som jag har. Sedan gymmade jag ungefär en timme med en massa trevligt folk, därbland Moa. H.E.A.T har lagt ut massa fina bilder på sin yfrog genom facebook idag, och Erik var med på två av dom! Man blir så otroligt glad av att se honom! Även om dom är lite knasiga.. Det är nog det som är det bästa med dom, förutom musiken.
Och en annan rolig sak är att jag har haft rekord-många besökare idag på bloggen! Hela 65 unika läsare! Ni anar inte hur glad jag är! Och hur intressanta är mina inlägg från en skala 1-10?

I vilket fall som helst, så ska jag försöka fixa en frågestund imorgon. Vet inte riktigt om det är rätt tillfälle.. Vi får iallafall ge det en chans! Kan ju alltid ha fler senare. Men, det jag egentligen tänkte berätta var det att jag ska försöka hitta en mus som fungerar till min dator på mitt rum, och försöka koppla in gitarren och spela in lite i morgon! Har en idé till en cover som jag tror skulle bli rätt bra, men saken är den att jag kan inte sjunga och spela denna låt samtidigt, haha. Blir att jag bytar sången till samma melodi som gitarren.. Haha. Kul att höra.

Hoppas ni har haft en minst lika mysig dag som mig, om inte ännu mysigare!

Tycker det är en jättehärlig bild!

Svar på fråga!

2011-01-06 @ 19:53:24 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Fråga från Anonym: Var gymmar du?

Svar: Jag gymmar inte regelbundet, idag var första gången jag gjorde det. Men vi var på något gym vid någon klubb mitt emot Citadellbadet i Landskrona. Det fanns mest grejor så att man kunde träna armar och ben, som tyngdlyfter, cyklar osv. Även pingisbord! Vad jag vet så är det ett års gratis medlemskap, men jag är inte medlem där, utan följde med för att Moa hade nyckel dit!(: (Ska jag vara helt ärlig så vill jag börja gymma på sats! Deras reklamavsnitt på tv ser så roliga ut!)

Sedan vill jag tipsa om min barndomsvän's blogg! Den heter rockabies (Klicka här för att komma till den) och hon har nyss skapat den. Därför har hon inte så många inlägg, men hon skriver bra och hon skriver om rätt intressanta saker. Särskilt hennes inlägg om vår miljö. Jag tycker att ni ska gå in och kika, läsa vad hon skriver och tänka igenom på hur det verkligen är.

1752505 Hejsan! Jag befinner mig på gymmet...

2011-01-06 @ 17:29:42 Filed in: My life
Kommentarer: 1

img_0814 (MMS)

1752505 Hejsan! Jag befinner mig på gymmet med Moa, Emelie, Lukas och Marcus. Kevin var här också innan. Nu har jag varit här i en timme och fått lite muskler på både ben och armar och ska bege mig hem. Hur har ni haft det?


Tidsinställt inlägg!

2011-01-06 @ 12:00:00 Filed in: History
Kommentarer: 1
Hejsan! Jag tänkte prova med ett tidsinställt inlägg!

Läsare på min blogg har stigit och ligger runt 30-60 per dag nu! Jag är jätteglad över detta! Blir lika glad varje gång jag kollar statistiken på kvällarna! Otroligt att jag har så många när jag ändå kanske bara har gjort ett eller två tråkiga inlägg där jag bara förklarar dagen! Ska köra på en dagens outfit imorgon och så ska jag nog starta en frågestund i bloggen! Jag älskar att svara på frågor, och nu när det är fler som läser så kanske det blir fler och roliga frågor!(:

Ska även försöka ge mig på en cover! Har precis kollat på accorden, och jag gillar låten. Accorden är rätt lätta, nu ska jag bara se om jag kan sjunga den relativt bra också, hihi! Skulle ni vilja ha en cover? Jag tjatar ju så mycket om att jag älskar att sjunga och spela gitarr, så varför inte bevisa vad jag kan? Ger er snart mer info om låtval, vill först veta om ni vill ha en cover .. ;)

Vi vet redan att Michaels barn såg när han dog.

2011-01-05 @ 17:02:20 Filed in: Michael Jackson
Kommentarer: 0
Jag tycker att de har börjat skriva mer om Michaels död nu när de håller rättegång och domstol och allt sånt där i Usa nu. Jag har läst en ny artikel om Conrad Murray (Michaels doktor) men nu börjar där komma mer och mer om hans barn. De säger att ''barnen är vittnen'', ''barnen såg på när han dog och när Murray försökte återuppliva Michael''. Varför tog dom inte upp detta tidigare?

Ända sedan det började skrivas om Michaels död 2009 (dock inte när de bara visste att han hade avlevt, det kanske var några dagar senare), har de skrivit att barnen såg när Michael dog. De såg när Murray försökte återuppliva honom. Men tog dom inte tag i det. Det enda som hade med barnen och göra var ju vem som skulle få vårdnaden, vem som var mamma till hans yngsta son, att Michael inte var deras biologiska pappa osv. Och att han hade en hemlig son i Norge.
Jag personligen tycker det är jättehemskt att barnen fick genomgå detta. Jag menar, de visste knappt att Michael var en stor stjärna över hela världen, har jag hört. De fick endast titta på barnkanaler på tv. Deras ansikten täcktes alltid med filtar och olika tyger när de var ute. Det sägs att Paris har rummet fullt med posters på Michael. Och de två andra ville inte prata om det. Nej, jag tycker det är så hemskt. Jag tycker inte att de ska behöva vara med i domstolen, jag skulle isåfall tycka att de skulle säga vad de visste till någon i familjen, kanske till och med filma det hemma, och sedan skicka det vidare. Dom är ju bara små, den yngsta är väl 13 år eller något. Michael skulle inte heller vilja att de var med i domstolen.

Vad tycker ni? Har ni läst artiklarna?


I've had some sweet dreams.

2011-01-05 @ 15:43:24 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Hejsan!
Satt uppe rätt länge igår innan jag kände att jag blev trött och gick och lade mig. Klockan.. fyra gick jag nog upp. Det är jättesvårt att vända tillbaka på dygnen nu, men man får börja så smått eftersom skolan börjar på måndag.. Jag vill egentligen inte, vi har prov två dagar efter vi börjat, så det blir att plugga, plugga och plugga. Men samtidigt vill jag för denna terminen ska vi ha musik!:D

Iallafall, så skulle jag gått upp klockan tolv idag. One word: Omöjligt. Testade igen klockan kvart över ett, one word: omöjligt. Klockan kvar i två hoppade jag istället in i duschen och nu är jag väl piggare. Drömde två fantastiska drömmar! En att jag var på någon.. mingelfest och så var Erik Grönwall där och gav mig många leenden! Sedan vaknade jag, somnade om och då kom Andreas Carlsson upp! Han skulle ha någon konsert med Dandy boken på ett mindre Ullevi, och jag, Evlina och någon tjej stod längst fram, på soundchecken. Sedan var den klar och vi väntade typ en timme, då sprang vi över till andra sidan planen och drog ner någon svart vägg som var där, och vips så började konserten och vi stod längst fram. Publiken stod intill scenen, så vakterna fick flytta bak dom, och då hamnade jag längst bak, men då var Andreas nummer redan klart, och han var typ intresserad av mig så jag fick följa med backstage och äta bullar. Sedan kom Natalie och Moa och dom fick också äta bullar. Sedan blev dom utskickade för dom pratade både för mycket och för högt. Och sen skulle Andreas läsa saga för mig, haha! I'm wierd..

Annars ska jag bara sitta hemma och ta det lugnt. Bestämde mig igår för att egentligen träna lite smått här hemma och gå en lång runda, men jag kan knappast gå ut med blött hår. Kanske gör det senare. Nu ska jag iallafall ta ett päron och smaska på det, ha en bra dag!

SÅ FREAKIN' HAPPY!

2011-01-04 @ 22:52:21 Filed in: Mode
Kommentarer: 2
Ååh, beställde nyss dessa!
Har provat dom i affär förut, och har velat ha dom väldigt länge! På Scorett finns dom i svart, men då kostar dom 800 kronor. De vita fanns nu på rea på nelly.com, (129 kronor plus 30 kronor i frakt!!) och förvånadsvärt i min storlek! Jag beställde dom direkt. Man vet aldrig om man får dom så billigt. Visserligen kunde man få dom billigare förra året på sommaren, men det spelar ingen roll, jag behövde inte betala fullt pris! Jag är så glad!! Hoppas de kommer innan jag åker till mamma!(:

Är det någon av er som har såna? Hur är dom?:D


Bloggdesign!

2011-01-04 @ 19:36:01 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag har nyss fixat en väns blogg! Ja.. som ni ser så ser den ut ungefär som min. Hon tyckte om min design, och ville låna den så jag lät henne göra det, men självklart så finns där några små förändringar. Ja, ni kan ju själv se. Jag ska ändå få tummen ur och fixa min egen! Ni kan gå in och kika på bloggen om ni vill, hon är en av de två tjejerna som håller i Välgörenhetskonserten i februari som jag ska medverka i!


ahlgrenfelicia.blogg.se
Annars är jag rätt dålig på bloggdesigner egentligen. Oftast lånar jag gratis designer (den jag har nu lånade jag från My, då hon ändå skulle byta design..) och ändrar headers, färger och så vidare!(: Det är jättelätt bara man vet hur man sätter in en header, kan kolla upp koderna på de färgerna man vill ha osv!

Shopping!

2011-01-04 @ 17:53:02 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Idag fick jag shoppat som jag skulle! Köpte en jacka som jag länge tittat på som kostat 500, men idag fick jag den för 149! Ibland är jag bra. Hehe. Sedan köpte jag lite smink och sånt, mest läppstift och något läppbalsam. Men innan jag kan använda det måste jag verkligen fixa till mina läppar, det går verkligen inte att ha något på dom, dom är så.. fula. Jag biter hål på skinnet typ, eller hur man ska förklara..
Fast senare kom Moa och Emelie till stan, så vi gick runt lite och snackade och hade allmänt trevligt!(:

Här kommer lite bilder!



Hur har ni haft det idag? (:

Bio ikväll!

2011-01-03 @ 18:09:10 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Hej igen mina vänner!
Tycker jag har gett er två bra inlägg idag, hehe. Får klappa mig själv på axeln senare.
Iallafall, tänkte bara berätta snabbt att jag ska iväg till stan ikväll för att se Änglagård med lillsyrran. Jag har aldrig sett de två andra filmerna, men det ska bli spännande ändå för när jag läst om filmerna så har de bara stått bra saker.

Jag vill komma loss och göra en cover på en låt.. Men jag vet inte vilken. Och jag har ingen aning när jag kan göra det.. Jag tror jag har bestämt mig för vilka låtar jag ska köra på välgörenhetskonserten jag ska medverka i den 26e Februari. Ni får gärna komma och kolla (även ni utanför landskrona)! Det kostar 15-20 kronor inträde då pengarna går till Hjärt och Lung fonden. Ska bara köra igenom låtarna och se om det låter okej, haha.


Ni får ha en mysig kväll, så hörs vi!

Bild från nyår, tyckte den blev rätt cool. Vad tycker ni?

Justin Bieber kan sjunga.

2011-01-03 @ 15:31:41 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 7
Hejsan!
Dagens planer blev förstörda tack vare min älskade iPhone, haha.. Ni kanske har läst att iPhone's ibland inte ringer när man ställt klockan, pga någon konstig bugg? Happens to me all the time.. Har kommit försent några gånger till skolan pga det, och idag ringde den inte heller. Skulle egentligen gå upp klockan elva för att ta mig till centrum och kolla om där fanns något trevligt som kanske skulle kunna följa med mig hem. Men nej. Telefonen tillät inte det. Får ta det imorgon helt enkelt!

Med brist på några fiffiga idéer till bloggen, så tänker jag diskutera Justin Bieber. Jag tycker folk är knasiga som påstår att han inte kan sjunga. Jag vet inte hur många av er som tycker om honom, men jag tycker han är helt okej. Alla hör nog mycket klart och tydligt att han kan sjunga, sedan om man gillar hans musik eller inte, det är en annan femma- en smak sak. Och varför skulle han bli så stor som han är om han inte kunde sjunga? Visst, en del kanske är för att han har så många anti-fans, men då ska dom inte klaga på att han är så stor då det är deras fel. Jag menar, man kommer inte in i musikbranchen som sångare om man inte kan sjunga. Sen handlar det ju klart om hur bra man sjunger, men nu för tiden kan man ju mixa allt så man låter bättre. Och alla kan ju lära sig sjunga.
Det är nog därför det är så svårt att ta sig in i musikbranchen tror jag.. Alla kan lära sig sjunga. Dock så kan man inte lära sig att få till den där känslan som vissa föds naturligt med. Jag vet inte hur man ska förklara det, men jag tror ni förstår.

Så, vad tycker ni om Justin Bieber? Jag tycker själv att han är duktig som attans, och jag gillar även några utav hans låtar!


Jag köpte mig en tidning!

2011-01-02 @ 15:51:32 Filed in: My life
Kommentarer: 0

img_2670 (MMS)

Tjena! Har precis handlat på City Gross med pappa och Jessica. Åkte dit direkt efter frokusten, fast jag sov rätt länge idag. Var uppe till ungefär fem i morse, fastnade i photoshop med väldigt dåliga resultat, haha! Senare idag ska jag nog vara med Evlina, men jag hör av mig senare!


Efterlyses!!

2011-01-01 @ 18:45:19 Filed in: My life
Kommentarer: 4
Hejsan, mina vänner!
Jag har suttit här framför datorn hela dagen och letat efter en fejk pälsmössa, som jag tidigare snackat om. Hittade någon på bubbleroom, men jag vet inte vad jag tycker om den.. Min kompis har en sån, får se på hennes bilder igen och se om jag verkligen tycker om den. Annars hittade jag en jättefin, men den kostade nästan 300 kronor.. Jag är inte så pigg på det priset. Sedan hittade jag någon billigare på tradera, men jag är inte säker. Så först vill jag fråga er.

Har ni någon fejk pälsmössa liggandes, och behöver pengar? Eller ska ni sälja den till ett bra pris, eller kanske känner ni någon som ska göra det? Hör gärna av er till mig! Skicka gärna bilder också. Ni kan ju börja med att kommentera detta inlägget om ni har någon och ska sälja den, så kan jag kontakta er.


Best of 2010.

2011-01-01 @ 15:53:08 Filed in: History
Kommentarer: 1
Tänkte ge er lite bilder som jag lovat. Har inte bilder från varje bilder (har spridda bilder, vissa är hos mamma och vissa här hos pappa, därför berättar jag om vissa grejer som jag inte har bilder på just nu.) Och så ger jag bara er en 'best of 2010'.

I April konfirmerade jag och Moa oss tillsammans. Jag tyckte det var kul. Det som jag tyckte var minst roligt med konfirmationen var att åka på läger.

My kom till mig i somras, och jag har alla bilderna hemma hos mamma. Det var sjukt kul.

Jag såg Tokio Hotel Live i Göteborg med Moa och Natalie. Träffade även My där, och vi grät ut hos varandra efteråt.

Såg Green Day Live för andra gången med My i Göteborg, Ullevi.


Sommaren 2010 är en sommar som kommer vara med mig i hela mitt liv. Framförallt Landskrona Karnevalen, Rix Fm festivalerna i Kalmar och Malmö. Pussen Erik Grönwall gav mig i Landskrona under 'Stay', ögonkontakten jag fick med Andreas Johnson i Landskrona, alla fantastiska bilder (och pussen och autograferna Erik Grönwall gav mig) i Kalmar, plektrumet som jag fick utav Erik Grönwall's turnémanager, brevet jag gav Erik Grönwall.

Jag besökte Idol 2010 när de gästade Malmö. Det är också oförglömligt. Träffade Andreas Carlsson. Pratade med honom. Fick hans autografer, och jag snodde en kram. Sedan råkade jag tappa mina böcker framför honom. Sjukt pinsamt, men det tycker jag bara nu i efterhand. Han plockade upp dom åt mig iallafall.



Alla resor mamma, jag och min bror gjorde till Oskarshamn.

Photoshoot:en jag och My hade den 4 augusti.

Haha, alla roliga bilder jag tog med Evlina!

Andreas Johnson på Landskrona Karnevalen.

Anna Anka och Eric Saade på Landskrona Karnevalen!

Erik Grönwall på Landskrona Karnevalen.

Joan Jett & The Blackhearts var förband åt Green Day på Ullevi.

Green Day på Ullevi. Ignorera datumet på bilden, haha. Jag stod längst fram av 25 tusen åskådare.

Tokio Hotel Live i Göteborg.

Där köade Jag, Natalie, Moa och min mamma i 14 timmar i 12 minus grader.

Ägnade nog mer tid än någonsin åt musiken, och jag utvecklade mitt gitarrspelande och började hos sångcoach.

Gott nytt år!

2011-01-01 @ 00:00:00 Filed in: History
Kommentarer: 0
Ha ett fett nytt år!♥

RSS 2.0