All I Want Is Your Attention.

Alltså.. jag förstår inte det här med barré ackord! Jag tycker det är hur svårt som helst att ta ett sådant. Jag har alltid, på något sätt ''flytt'' från dom ackorden, alltså har jag inte lärt mig dom. Fanns där en låt jag skulle vilja kunna spela som hade ett barré ackord i sig så antingen brydde jag mig inte om att spela låten, eller så försökte jag hitta en lättare version av ackordet. Men nu ska vi spela I Want To Break Free med bandet jag har i klassen, så jag tycker det inte är någon idé nu att fly. Jag vill ju få MVG. Så, jag och Evlina stannade kvar några minuter bara för att vår lärare skulle visa mig hur man gjorde och så skrev han ner dom till mig, så det är vad jag ska göra idag, kanske imorgon, och på söndag. Lära mig spela barré ackord.

Kommer snart med ett nytt inlägg, har en sak jag tänkte berätta om- det har med en artist att göra!



En av bilderna jag tog igår.

Comments
My ^

Sv: meneh, ni vet ju hur jag ser ut. Det finns bilder på mig redan. Oftare kommer det inte dyka upp några, lol. Jag skriver sällan inlägg om jag inte har bilder att fylla ut med (upprepar ju inte heller gärna samma bild flera gånger), det är ju tråkigt med bilder på mig utan mening! Kanske när något är centrerat omkring just mig (som i Who am I-inlägget) men annars är det ju hur tråkigt som helst! Det är ett ansikte. Wow. Lika thrilling som en dagens outfit, haha.

Nä, jag förstår det inte. Jag ser hellre en snyggt tagen bild på snö än ytterligare en bild på bloggaren him-/herself.

2011-01-21 @ 16:55:23
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/
Neliiizh

Ja, det har du rätt i :o men jag vet inte riktigt om jag vågar för nästan ALLA skriver att man inte får ändra färgen och sånt för då anmäler dom en! o.o så jag vet faktiskt inte om jag vågar :o

2011-01-21 @ 20:48:22
URL: http://neliiizh.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback