Det här visste du inte om mig.

  • Jag påverkas inte av grupptryck. Det är sant, jag har aldrig gjort det heller. Jag försöker vara mig själv hela tiden och gör inte saker jag inte vill göra. (Alltså, röka, dricka mig stupfull varje helg osv.. klart jag tömmer diskmaskinen när mina föräldrar ber mig osv här hemma!)
  • Min självkänsla kan gå från att vara på topp den ena minuten till att vara på havs botten den andra minuten. Det är nog för att jag filosoferar och tänker mycket inuti mitt huvud hela tiden. Tänker på om hur jag skulle kunna göra för att uppnå mina mål om livet var så och så, osv. Jag försöker dock tro på mig själv hela tiden.
  • Jag är nog en typ av ensam varg. Ibland är jag det. Ibland går jag hellre i stan själv och kollar på kläder, sitter hemma själv och kollar på film, sover själv i min säng. Det känns som om att jag klarar mig själv på egen hand, då jag alltid varit lite självständig. Men jag längtar ibland riktigt mycket efter att ha en kille som älskar mig och som jag kan prata om allt med. Men jag kan lova er, det finns inte någon som vet allt om mig. Jag är öppen, men jag är inte jätte öppen, inte ens till mina föräldrar.
  • Mina föräldrar är även mina bästa vänner. Jag kan verkligen prata med dem om allt. Jag vet att de gör allt för att göra mig glad, hjälpa mig att uppfylla mina drömmar, och de har sagt att de är ledsna över att de inte kan göra mer, som tex kunna köra mig till eventuella städer om jag skulle ställa upp i tävlingar.
  • Jag tror att folk ser mig som elak och bitchig. Jag känner mig mycket elakare än vad jag kanske egentligen är. Jag tror jag gör fel miner när jag säger vissa saker, och att jag säger sakerna fel, så att de uppfattas på ett annat sätt. Jag vill helt enkelt se hur jag ser ut som person i andras ögon. Jag försöker tänka såhär ''If you would meet you, would you like you?'' Jag gillar heller inte att vara elak och ge kritik, så om jag inte tycker om något, så försöker jag säga det på ett snällt sätt.

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback