Efterlyses!!

Hejsan, mina vänner!
Jag har suttit här framför datorn hela dagen och letat efter en fejk pälsmössa, som jag tidigare snackat om. Hittade någon på bubbleroom, men jag vet inte vad jag tycker om den.. Min kompis har en sån, får se på hennes bilder igen och se om jag verkligen tycker om den. Annars hittade jag en jättefin, men den kostade nästan 300 kronor.. Jag är inte så pigg på det priset. Sedan hittade jag någon billigare på tradera, men jag är inte säker. Så först vill jag fråga er.

Har ni någon fejk pälsmössa liggandes, och behöver pengar? Eller ska ni sälja den till ett bra pris, eller kanske känner ni någon som ska göra det? Hör gärna av er till mig! Skicka gärna bilder också. Ni kan ju börja med att kommentera detta inlägget om ni har någon och ska sälja den, så kan jag kontakta er.


Comments
Linafoto

Svar: Fick det av Broken Door. Jag fotade RixFm festivalen i Karlstad och stog ute i publiken. La sedan upp bilder på Broken Door på bloggen. Några dagar senare kommenterade Tobias i Broken Door mitt inlägg och jag svarade på hans kommentar via mejl. Skrev att jag skulle till RixFm festivalen i göteborg och då svarade han att han kunde fixa presspass till mig. Sedan fick Michaela ett också :)

2011-01-01 @ 20:15:57
URL: http://linafoto.blogg.se/
Alexandra - Uppsalas största blogg



sv: så kul att du är med och tävlar :D

2011-01-02 @ 02:09:40
URL: http://vadfanskajagheta.se
Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: åh tack :) gillar skorna jättemkt :D

2011-01-02 @ 02:28:36
URL: http://vadfanskajagheta.se
linnea

kolla på carlings dom ska ha pälsmössor som är rätt snygga :)

2011-01-02 @ 14:10:12
URL: http://ilivemylifeblack.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback