Harry Potter och dödsrelikerna del 1.

Det blev ingen Little Fockers för mig och Moa igår, där fanns inte tillräckligt många platser kvar så att vi kunde sitta bredvid varandra, vilket var väldigt synd. Men vi deppade inte ihop för det, vi såg Harry Potter och dödsrelikerna del 1 istället med mamma och Mattias! Vi satt på första raden, och filmen var oslagbart bra! Den var verkligen otroligt bra! Måste bara få säga att Emma Watson är så himla söt!

Senare på kvällen var jag så trött att jag inte orkade plocka upp datorn. Filmen var ändå två timmar lång och vi var hemma efter elva på kvällen. Men jag fotade, och de bilderna har jag redigerat idag! Dock så har jag mått väldigt dåligt idag, och jag har varit väldigt seg. Men det blev bättre efter att jag hade duschat. Och nu har jag nyss fixat klart bilderna, därför bloggar jag inte förrens nu!

Senare idag ska jag hem till pappa, och denna veckan har jag tänkt påbörja en cover jag ska göra. Fast jag behöver pappas hjälp att lära mig lite grunder i programmet och hur man kopplar in pedalen osv.

Här kommer en bild, ha en bra söndag!

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback