Marie Picasso har fått hjärntumör.

Nu kommer det jag sa att jag skulle skriva om!

Tidigare idag, efter skolan, gick jag och Evlina till affären för att handla choklad. Jag brukar alltid läsa på löpsedlarna, och idag stod det med stor text ''Idol-vinnaren har drabbats av Hjärntumör.'' Självklart tänkte jag direkt på Jay Smith, eftersom han var den siste som vann Idol, men sedan fanns det en liten bild på Marie, så jag förstod ju att de menade henne. Jag tyckte det var hemskt att läsa det. Jag tycker hon verkar så rar och så snäll, och sen tycker jag att ingen i hela världen ska behöva drammas av en hjärntumör. Men de ska redan ha planerat operationen, och de tror att det kommer gå bra, så det hoppas jag med och önskar henne lycka till!

Vem hejade ni på när det stod mellan Marie Picasso & Amanda Jensen i Idol finalen 2007?
Själv hejade jag på Amanda, men jag tyckte att Marie sjöng vinnar låten bäst och det är väl så man ska döma.


Marie Picasso-This Moment.


Bild från Aftonbladet.se


Comments
Neliiizh

visst hade jag tur! :D

2011-01-21 @ 20:47:01
URL: http://neliiizh.blogg.se/
My ^

Sv: Det är inte riktigt samma sak med mig som med Erik och TH, men haha. Förslag var det, även om det inte kommer uppmärksammas så mycket (förutom att jag kanske ska förbättra mig på den kreativa fronten, det behövs ändå), och förslag var det jag bad om! :)

Tycker bara det är så tråkigt att det enda folk verkar vilja ha är egobilder och mer uppdatering, men det är på något sätt inte jag liksom. Likaså att skriva som du gör om artister och så - det kan inte jag göra. Det är inte jag att göra sånt. Jag är en djup, filosofisk människa. Hahahaha, vad fult det låter. x)

2011-01-21 @ 22:05:18
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/
Nabil

Det där är ju bara bullshit! Hon har inte hjärntumör :)

2011-02-28 @ 13:44:30
URL: http://xn--hjrntumr-1za9p.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback