Sugar rush.


Fick några bilder på några fina svanar när jag var ute här om dagen och fotade. Tänkte direkt på den gången jag satt med ryggen mot havet och ritade i sanden, och så reser jag mig upp så står det en svan en och en halv meter bakom mig! Blev jätterädd! Hoppade upp på stenarna som en studsboll, kan man säga.

Iallafall, en skoldag avklarad! Riktigt tufft att ta sig upp imorse, trots en timmes sovmorgon (wow, once in a life time!!). Nu gick jag in om pappa för att slänga över lite Aerosmith musik i mobilen. Ska försöka ge mig på inställningarna i min kamera sedan hos mamma när jag kommer hem där så jag kan fota bilder till headern! Vi hörs snart!(:

Förresten, ett svar till ''1337'' kommentar; Jag uppfattade tyvärr inte vad du skrev.

Comments
moa

sv : tack så mycket! Men har fortfarande mycket kvar och göra på designen. :)

2011-01-24 @ 16:14:28
URL: http://moamusic.blogg.se/
My ^

Sv: hahaha x) Men det är ju ganska dött ute liksom.. Vad ska man hitta på annars?! Haha.



Hon var författare. Hade långt, brunt hår och vackert klargröna ögon. Hennes böcker sålde som smör - hon hann nästan skriva klart den nionde boken, den fjärde storsäljaren. Det skulle blivit ett mästerverk. Hon skulle bli gammal den dagen, precis efter att hon pratat klart med sin dotter. Dottern. Hon var så fin, Eleonora hette hon. Också brunt hår. Kaitlin var förlovad, med barnets far. Allt var så bra. Hon var mästerlig i köket, tränade på och skrev som en gudinna. Jag trodde jag skulle dö när jag upptäckte att det inte gick att kryssa rutan, när jag såg hur deras perfekta humör och behov gick ned på noll. Och de kunde inte dö, de kunde inte resa sig. De kunde bara sitta där och prata. Sorgligt.



Så jag gjorde en ny människa idag. Hennes hus är nästan identiskt (... jag har flyttat lite på hennes "lustgård" med träningsapparaten, gitarren och tagit bort hennes skissbord. Lamporna sitter annorlundai taket. Annars är allt identiskt, exakt identiskt. Hon ser lite annorlunda ut, men det är samma viljor, drömmar och egenskaper. Ojdå haha).



Vilket sims spelar du? 2? 3? Och vad har du för "paket" till? (:

2011-01-24 @ 18:45:36
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/
My ^

Sv: Naw, Josefin! Komiskt nog... Så lite, hahaha. Men tack, tack tack tack :heart:



Åh! Fy så surt :/

http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/ts2/ - en underbar sida med massor av gratisprylar som egentligen kostar! ^^ Build it up again!!! :D

2011-01-24 @ 21:05:03
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback