That's what you get for waking up in Vegas.

Idag hade jag tänkt pyssla med min kamera, men det ångrade jag redan när jag insåg att jag inte ens hade svart papper hemma. Tänkte göra en bokeh, och jag testade självklart med vitt papper, men det blev inte alls bra. Så jag ska vänta till Måndag och se om det funkar bättre med svart! Men en annan sak jag bestämde mig för i natt att jag skulle göra; en video med alla bilder från Landskrona Karnevalen förra året! Har ju rätt många bilder där ifrån, och många är bra. Andra inte, men det spelar ingen roll för det är ändå minnen. Sedan lägger jag ut den på youtube, och det är ju faktiskt ett sätt att få sina bilder uppvisade.

Annars har inte mina skor kommit än. Man kan ju tycka att det är lite konstigt eftersom de hade hela dagen på sig igår att skicka ner den här, men det var ju 'söndag' så jag skulle inte få dom ändå. Men då skulle dom ha kommit idag. Pappa gick in på någon tracker han har i sin telefon, där vi kan ta reda på var dom befinner sig, och igår befann dom sig i Göteborg! Dom kanske var ute på en promenad och glömde tiden? Hehe. Vi får hoppas att jag får dom senare under dagen, eller imorgon, och att den trackern uppdaterar för vi vet inte nu vart dom är! Kanske på ett tåg eller i en lastbil påväg hit? Only God knows.

Jag tänkte dela med mig av en låt idag! Det är Katy Perry's 'Waking Up In Vegas', som bl.a Andreas Carlsson har hjälpt till och skrivit! Innan var jag inte så glad för Katy, för det sades att hennes låt ''Ur so gay'' från hennes album One Of The Boys var tillägnad Tokio Hotel för att de hade vunnit ett pris i en kategori där hon också var nominerad i. Jag trodde först inte på det, men jag lyssnade på den sen, och blev lite anti, men sedan fick vi Tokio Hotel fans bekräftat av Tom själv att de hade pratat med Katy och att låten inte alls var ämnad åt dom.


Katy Perry-Waking Up In Vegas.
Idol 2009 använde också denna låten som öppningsnummer när det var Vegas tema!

Comments
My

Men Katy nämnde TH på Worldstage i somras, och då tillägnade hon den till dem, hoho. Garvade ihjäl mig.



Katys låt E.T är underbar! Har du hört den? ^^

2011-01-07 @ 16:34:10
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback