Var dig själv, och uppskatta det.

Blir ingen photoshoot idag.. Är lite nere för tillfället. Gör den antagligen imorgon istället. Eller nästa vecka. Sorry.

Men jag skulle vilja uppmärksamma Linneas blogginlägg. Hon skrev om att man får se ut som man vill, bara man mår bra i det. För ingen brry sig egentligen inte om hur folk ser ut. Du är bra precis som du är, sen spelar det ingen roll om dina lår går ihop, har fettvalkar, har en trubbig näsa eller kanske en potatisnäsa, eller en sån som jag med en bula i mitten utav näsryggen. Lång, kort, tjock smal. Spelar ingen roll. Förr eller senare så kommer du bli nöjd med dig själv, men det är bara du som kan övertala dig själv till det. Visst, folk i omgivningen kan hjälpa till och uppmuntra, men det är inte förrens du ändrar ditt beteende som du kommer börja gilla dig själv. För er som vill ha mer inspiration och tips på hur man kan ''älska sig själv'' så spring iväg och köp FRIDA-tidningen. Den med Lady Gaga på framsidan där man får en concealer till. Läste igenom den för någon dag sedan, och hittade en lite guide om det där. 
Linneas blogginlägg. <-Väldigt läsvärt. Kanske lite långt, men det spelar ingen roll. Det har en poäng, och ett budskap som är viktigt. Ta er lite tid och läs det, och tänk igenom det.

Och är det någon som du inte gillar med dig själv, vad det nu kan vara, så försök göra någonting åt det! Om du tycker du är för tjock-träna! Om du tycker du är för smal-bygg upp muskler! Jag har själv haft problem med min kropp. Jag har alltid tyckt att jag är för smal, och jag vill försöka bygga upp lite muskler. Jag har i hela mitt liv hatat min näsa, men insett att jag är vacker som jag är och nu har jag inga problem med min näsa.

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback