Mina biljetter!

Mina biljetter till Sweden Rock Festivalen har kommit! Men jag dom inte förrens jag hade städat på mitt rum.. Men det blev snabbt gjort. Snabbare än vanligt iallafall.. Har också försökt plugga med Evlina idag, direkt efter skolan, och det gick väl sådär.. Är fortfarande inte klar med det som ska vara gjort i so:n tills imorgon.. Har en del kvar att göra, vi jobbar med i- och u-länder. Ska skriva om Indien också. Kanske lite dumt att ta just USA som i-land eftersom det är ett så stort område att skriva om. Men ger man sig in i leken, får man leken tåla. There was just no way I could make it through today.

Iallafall, ska till stan med Evlina imorgon direkt efter skolan. Ni kanske förstår varför vi har varit så mycket i veckan nu, vi har inte träffats på hela lovet, vi träffades senast lördagen innan lovet (vecka 7), och vi är ju vana vid att träffas varje måndag-fredag.

Ha det fint! (Förlåt för tråkiga inlägg nu, men jag har inte hittat min kamerslad.. Ska se om jag kan fixa några bra bilder med min mobil..)

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback