The Ark 20/3-2011

Hejsan! Har nyss redigerat klart alla bilder från igår, och tänkte fixa med de två videosarna jag spelade in. Ska lägga ut dom på youtube, så fort jag löst problemet jag har.. När jag spelar upp dom i Windows Media Player och Move Maker så startar de bara som ljudfiler..? Jag får fixa det hos pappa nästa vecka, det kommer vara värt att vänta på dom!
Men nu tänkte jag berätta om igår! Jag och Evlina kom till KB strax efter tre, och fick könummer 13 & 14. Där satt vi hela dagen och väntade på insläppet. Vi såg när vissa bandmedlemmar kom till KB, och jag fick en kram av trummisen! Evlina var så snäll, hon bara ''Kan du krama henne, hon vågar inte krama dig själv!'' typ. Så fick jag en go' nallekram. Hihi. Sedan fortsatte väntadet. När vi väl kom in, kom vi längst fram. Det var sjukt kul där inne, och vilken show säger jag bara! Jag gör er en tjänst när jag säger det här; gå och titta på minst en av deras avslutningskonserter nu i vår eller sommar! Ni kommer inte ångra er! Vilket drag, och vilken energi! Full rulle heeela tiden! Jag måste verkligen se dom en gång till nu innan dom lägger ner!
Iallafall, jag och Evlina fick vars ett plektrum av Martin, gitarristen som stod på vår sida! Vi blev jätteglada! Sedan snackade Ola med oss genom scenen och frågade först mig ''Vilken låt vill du höra?''. Jag tänkte säga ''Calleth you, Cometh I'' eller ''Gimme Love To Give'', men det enda jag fick fram var ett ''jag vet inte''. Haha! Och Ola hade förresten världens finaste tal innan ''It Takes A Fool To Remain Sain''. Det var nästan så att man ville gråta. Ola for president! Sedan i slutet fångade Evlina trummisens trumpinne också, och jag fick den av henne idag, för att hon tyckte att ''jag förtjänade den för att hon inte var ett the ark fan som jag var.'' Haha. Hon är så söt!
Tänkte visa er några bilder också, fick några bra!(:






























Anledningen till att alla bilder är lite brusiga och dåliga är för att jag använde min digitalkamera, för man fick inte ha systemkamera.(:

Comments
My ^_

KOMSI HERSI DEN 26 JULI DÅRÅÅÅÅÅÅ!!!!!! Open air-konsert till och med, med en släng av Håkan Hellström på sidan av med!

2011-03-21 @ 22:23:47
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/
My

Okidoki, fantasyfeathers.webblogg.se är den nya saaaajjten. Allt är dock på engelska (förutom vissa småsaker som ett förbannat mailformulär och oneshots/fanfictions som kommer dyka upp senare på svenska), lite skillnad där. Men annars är det samma gamla jag med ett uns av lite nystänk och nytänk. Kram!

2011-03-21 @ 22:28:50
URL: http://fantasyfeathers.webblogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback