The Ark-ett vackert lik.

Som Ola Salo själv säger kommer The Ark att bli ett väldigt vackert lik. Enligt mig ett lik som är för vackert för att vara ett lik. Lik kan inte vara så vackra. Men när The Ark dör kommer dom ta så många hjärtan med sig.

Först igår när jag tittade på The Ark livesändningen från Växsjö insåg jag att The Ark faktiskt ska lägga ner. Det var under Olas vackra tal innan It Takes A Fool To Remain Sane. The Ark har varit med mig lika länge som Tokio Hotel har varit med mig, någon månad längre bara. Det var tack vare dom som jag har blivit den jag är idag. Dom är grunden till mig. Utan dom hade jag varit någon helt annat. Redan som liten visste jag att musiken skulle bli viktig för mig, och jag ville hitta mig själv i den. Jag ville hitta mig själv som person också. Men jag visste att jag inte var som dom andra barnen i skolan. Jag gillade denhär, lite mer rockiga stilen. Och när The Ark kom in i mitt liv och jag lyssnade på deras budskap visste jag att det är okej att vara sig själv, no matter what. För det är ju faktiskt det som är deras budskap. The Ark fans är som dom själv säger; glada idioter. Stolta idioter. If you fight love you're always a loser. Och vem vill vara en loser, egentligen? 

Jag tycker att The Ark är Sveriges top 3 bästa band. Just nu, för mig, ligger dom på första plats. Och de ''sitter säkert'', som man brukar säga i Idol. De kommer inte ge oss fler låtar. De kommer inte ge oss fler spelningar när hösten är här. De kommer få näst intill normala liv. Kanske kommer dom till och med jobba på ''normala'' jobb? 

Jag hoppas att hela denna turnén bara är ett PR-trick, för att locka dit folk som ska börjar gilla dom ännu mer och att The Ark sedan ''ändrar'' sig och fortsätter med musiken istället. Fast, jag vet att det inte är så. Eller att dom inom något år saknar kändis livet och återförenas. Typ som Aerosmith. Fast en häftig sak hade varit om alla fansen som på något sätt varit delaktiga i hela denhär avskedsturnén hade kommit på den sista konserten, och gjort någon fin fanaction som på något sätt hade övertalat dom liiite att inte sluta. Att dom betyder för mycket för så många för att bara försvinna.

Hoppas iallafall att framtiden kommer med det bästa. Och om The Ark nu verkligen vill slippa musiken och all pressen ett tag, så respekterar jag det. Men jag hoppas att dom inte försvinner föralltid.

Comments
My

Sv: Ih, lycka!! Tack!



Jaaaaaaaadå, mejla på!!

2011-03-26 @ 15:34:22
URL: http://fantasyfeathers.webblogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback