Din chans att påverka bloggen!

2011-05-31 @ 21:00:00 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 2
Bara dela med dig utav dina åsikter-vad vill du se mer utav?


Lord won't you buy me a Mercedes Bence?

2011-05-31 @ 19:00:24 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Tjenixen alla glada!
Mitt humör har nog gått lite upp och ner ibland.. Har varit rätt trött idag, det är nog därför jag inte orkat vara pigg och glad hela dagen. Drömde nämligen inatt att min vän Natalie skulle åka till Stockholm och flytta dit.:c Menmen, som tur är var det bara en dröm! Igår drömde jag om Martin i Big Brother, hehehe... *drool*.

Iallafall.. det har varit skola idag. Det känns så otroligt onödigt med skola nu de sista skoldagarna! Har bara två arbeten kvar att lämna in, och det ena ska in imorgon, och det andra är jag klar med. Muntlig redovisning dock, så det kan jag inte lämna in förrens nästa tisdag. SÅ TRÅKIGT DET ÄR I SKOLAN NU! Men sen är det ju lov på torsdag, fredag och måndag. På onsdag nästa vecka ska alla nior till Tosselilla Sommarland, sedan på tisdagen efter det är det avslutning! Lärarmiddag, bal (?) och lite sånt kul. Ska bli spännande, de ska tydligen visa en film när det är mingel.

Meeeeeeen efter skolan har jag bara tagit det lugnt på balkongen. Har ju varit så fint väder idag! Men en humla kom och jagade in mig igen.. Men jag hann ta lite bilder. Nu ska jag kolla upp och reservera biobiljetter till Pirates Of The Caribbean på Torsdag!


MVG i musik.

2011-05-30 @ 16:55:26 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Fick äntligen mitt MVG i musik! Jag och Evlina gick ner till musiksalen efter skolan för att fråga vilka betyg vi fått. Vår lärare var lite osäker på mig, så jag fick spela samma låt igen som jag gjort hela terminen. Han frågade om jag hade något annat att visa, eftersom han bara kunge ge VG på det. Jag visade den nyutlagda videon på youtube, som han tyckte om väldigt mycket! Sedan bad han mig sjunga och kompa med gitarr. Körde Higher med Erik Grönwall eftersom inget annat ploppade upp i huvudet, så jag fick MVG till slut. Jag är jätteglad, för det har varit mitt mål i nian!
Sen är jag faktiskt lite besviken för att jag inte fått så mycket respons på videon här. Många har sagt sina åsikter, men det är mest på facebook, och jag saknar åsikter från några nära vänner. Snälla, ta dig ledig från omvärlden i ca 3-4 minuter och lyssna på videon och tyck till! Jag blir jätteglad då!
Annars ska jag inte göra något idag. Ska sticka eftersom det är inlämning på syslöjden på onsdag. Sedan är vi lediga torsdag och fredag. Så himla skönt. Ska ta lite foton senare. Testa min nya fjärrutlösare! Har inte fått tummarna loss att göra det ännu...

Jag har ingen bild att bjuda på idag faktiskt. Men det gör inget, la ju ut en cover igår som ni kan lyssna på!;)

Min första cover.

2011-05-29 @ 20:40:18 Filed in:
Kommentarer: 4
Hej!!!
Det här är då min första cover. Eller, nej, faktiskt inte! Jag har ju lagt upp en cover på World Behind My Wall förut. Men jag tog bort den, jag hade inga erfarenheter då. Men nu gör jag comeback!

I will always return, vill jag tillägna min mamma. Varje gång jag hör den tänker jag på henne. Den är så fin att jag ofta brukar börja gråta. Den är ifrån en utav mina favoritfilmer; Spirit-Hästen Från Vildmarken.
Jag vet att jag gör några fel här och där, att jag inte låter så perfekt osv. But I'm not a pro. Men jag har utvecklats. Mycket. Och det ska bli spännande att utvecklas ännu mer på gymnasiet.

Dela gärna med er utav era åsikter! Ge lite konstruktiv också, det är alltid kul. Då vet jag ju vad jag kan bättra på och vad jag redan är bra på.

Josefin Borgman-I Will Always Return (Cover).

(sorry för dålig bild. Bättre kvalité på youtube.)

Mammas dag idag ♥

2011-05-29 @ 12:54:05 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Hejsan mina vänner!
Lägger in något snabbt här idag. Tror vi snart ska iväg till min låtsasmammas mor för att käka middag. Ska bli kul, det var ett tag sen jag träffade dom. Men innan dess hoppas jag att jag hinner redigera ihop min lilla present till min mamma. Om inte så får jag göra det när jag kommer hem.. För det ska göras! Det var liksom en spontan idé jag kom på i fredags.

Var nu extra snälla mot er mor idag! Och har ni inte köpt något så spring iväg ut och plocka lite blommor!

Framtidsplaner.

2011-05-28 @ 23:15:13 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Oj oj oj, jag har så mycket jag vill göra. Egentligen mest komma iväg själv till en egen lägenhet. Det är något jag längtar efter.
Jag har ju tidigare sagt att jag vill flytta till USA. Det vill jag fortfarande, men inte direkt. Jag vill först bo något år här i Sverige. Antingen i Malmö eller Stockholm. Har inte bestämt mig än, men jag tror det kommer bli Malmö i såfall.. Jag älskar Malmö. Jag älskar Malmö som om det vore min hemstad. Det känns ibland som att mitt hjärta bor i Malmö. Kanske för att jag spenderade typ varannan helg där hos min moster och kusin. Händer faktiskt inte så ofta längre, men det är kul när det väl händer! Nu när jag är lite äldre (min kusin är 6 år äldre än mig) så har jag fått följa med ut och så.. T.ex på Malmöfestivalen var det ju bara meningen att jag skulle gå på Rix Fm festivalen, men jag fick följa med henne och hennes kompisar ut kvällen innan också. Jag gick ju såklart hem mycket tidigare osv men det var ändå skitkul!

Fast.. Jag är ändå rädd för framtiden. Jag vet inte vad jag ska jobba med. Jag menar.. att bli musiker är inget garanterat jobb. Men jag ska absolut aldrig sluta med musik, och jag ska ju göra så gott jag kan för att kämpa för min dröm. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att vara fotograf om musiken inte skulle funka. Men det är kanske inte är så lätt det heller eftersom foto kostar rätt mycket..
Jobbet är inte det ända jag är rädd för. Jag är rädd för att jag inte ska hitta en man som jag kan gifta mig med och få barn med. Och om jag nu lyckas med en karriär, hur blir det då?

Jag känner att jag oroar mig för min framtid varje dag. Det är som att jag måste få veta hur mitt liv kommer se ut. Jag har länge sagt till mamma att jag vill gå till en spåtant, men det vill ju inte hon, haha! Jag är väldigt nyfiken. Egentligen borde jag väl sluta tänka sååå mycket på framtiden. Borde försöka uppfylla de drömmar jag är rädd jag inte kommer få jobba med, så att jag kan få jobba med det. Men jag är en som gillar att planera.

Hur ser ni på er framtiden? Vart vill ni bo och vad vill ni jobba med?

Tekniska problem.

2011-05-28 @ 13:40:13 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Jag blir så sur!!
Stod och spela in videosar där jag sjöng i natt, så lägger jag över videosarna så kan jag inte ens spela upp dom!! Blir så jäkla förbannad. Det funkade ju perfekt förra gången jag gjorde det. Första problemet jag stöter på är att ''jag tydligen inte har någon USB sladd som jag kan föra över med''. Hallå, hur ska jag annars kunna koppla in kameran till datorn? Sedan går det tydligen inte att hantera videosarna. Jag som ansträngde mig igår för att få ett bra klipp!!!

Får väl fixa det senare eller spela in nya videosar. Fan, jag som skulle ge det till mamma som morsdag present.

Nytt musikrogram @ TV4.

2011-05-27 @ 14:57:48 Filed in: History
Kommentarer: 0
Läste igår lite smått om ett nytt musikprogram som snart ska anlända på TV4. Det heter ''The Voice'' och finns redan i några andra länder. I USA, t.ex är Christina Aguilera en utav jurymedlemarna.

Som de förklarade på TV4.se så börjar det med att man får gå på en blindaudition. Juryn får alltså bara höra dig, inte se dig. Sedan plockar de självklart ut de personerna som de tyckte hade bäst röst till sitt eget team (tydligen får varje jurymedlem ett eget ''team'' med sångare) och så ska fler röstas ut. Sedan blir det precis som i Idol då man ska uppträda, och det är inte förrens då man får se personen och hur bra de är i sitt scenspråk.

Jag tycker personligen att det ska bli väldigt kul! Men det kommer också bli otroligt tuffare och hårdare än Idol och The X Factor. Här, till en början, dömmer de absolut bara på rösten. Det gör dom ju inte i Idol, t.ex. Där dömmer de till en början rösten och utstrålningen. På slutaudition's veckan så börjar de ju också dömma scenspråket osv. Men The Voice är ju mer rättvist också, eftersom man bara dömmer på rösten och inget annat. Men som sagt, det kommer bli väldigt tufft.

Vad tror ni? Tror ni programmet kommer bli succé?När det känns hopplöst.

2011-05-26 @ 17:17:41 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Hejsan.
Har varit hemma idag igen. Jag känner mig väldigt tom i magen (vadå, ät då?). Men jag har inte varit hungrig. Känner mig mätt när jag ska äta. Fast detta är inte första gången detta händer. Det kommer liksom i perioder.

Annars sitter jag bara och sörjer över att jag inte vann aktionen på Tradera idag. Hittade skorna som jag skrev om i förra inlägget i min storlek, budade 430 och just när jag skulle bjuda 510 så vad det någon som budade över det. Skorna såldes för 680 kronor. Det är rätt sjukt, egentligen. Skorna kostade ju 399:- när de såldes på Nelly. Men men, vill man ha dom så vill man, och kan man lägga så mycket pengar på det, så kan man.
Har blivit helt skogalen de senaste dagarna. Mest för att jag letar efter de perfekta sandaletterna, haha. I won't give up, I can tell you!

Hoppas ni mår fint!


Någon som säljer dessa?

2011-05-25 @ 22:12:18 Filed in: Mode
Kommentarer: 1
Måste bara börja inlägget med att tacka tusen gånger för Izabellas superfina kommentar! F*n vad glad jag blir! Tack, tack, tack, tack!

Sedan; är det någon som säljer/vet någon som kan tänka sig sälja dessa skorna i storlek 36? Kan betala max 500 med frakt inräknat. Har letat efter dessa sen förra sommaren, och har hittat ett par på tradera nu, men jag kanske inte vinner den aktionen.. Men jag har faktiskt en idé. Men det är bra med en plan B. Så, snälla, hör av er om ni vet någon som säljer dessa i storlek 36! Det skulle jag bli jätteglad för!


Sjukling.

2011-05-25 @ 18:01:52 Filed in: Mode
Kommentarer: 1
Vad var det jag sa? Haha. Nejdå. Mådde lite sådär imorse, så jag bestämde mig för att stanna hemma istället så att jag skulle må bättre tills nu. Hur bra gick det egentligen? Plus energidricka ovanpå detta! (Jag blir trött utav energidrickor...)
Har suttit och stickat och letat efter ett par snygga sandaletter. Har inte hittat några för snygga ännu. Eller, jo, ett par för 700 kronor... Synd att man bara kan slösa 300 kronor nu!
Älskar det märket. Tiamo. Har redan ett par skor från det märket. De flesta utav deras skor är to die for. Som dessa.

Mer foto.

2011-05-24 @ 20:31:45 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Tog en runda på gården precis. Har redigerat bilderna också.

Som jag sagt, så blir det mycket foto nu. Ska be någon hjälpa mig med bloggen, så jag fixar den finare. Har väldigt tomt på kommentarer nu. Det är faktistk jättetråkigt att blogga då. Fast jag förstår er, kan inte vara så kul när jag hela tiden lovar en massa covers men bara ger er bilder... Sorry.

Får se om jag ska stanna hemma från skolan imorgon. Dels för att jag inte vill höra min inspelning jag snabbt fick spela in (det var det västa jag någonsin presterat inom musikens område, så jag vill inte se allas miner när de hör det... Var förkyld och hes..) och dels för att jag känner mig lite konstig. Har haft ont i huvudet och magen idag. Känns inte som om det kommer bli bättre. Men om jag stannar hemma imorgon ska jag försöka mitt bästa med att spela in en cover.


Canon EOS 500D, 75-300mm.

Bob Dylan, 70 år.

2011-05-24 @ 13:23:37 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Måste få säga Grattis till Bob Dylan som fyller 70 år idag!


Bob Dylan-Knockin' On Heavens Door.


I put your picture away.

2011-05-23 @ 19:39:20 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
De kommer bli riktigt mycket foto nu. Mitt intresse för det har ökat. Men det betyder inte att mitt musikintresse inte finns kvar. Ska försöka spela in en cover så snart som möjligt, faktiskt!

Har varit väldigt.. konstig idag. Trött och pigg på samma gång typ. Åkte till Net On Net förut idag och köpte mig en fjärrutlösare till min Canon. Den skall användas väl.

Vad tyckte ni om videon, förresten?

Första videon.

2011-05-22 @ 19:27:16 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Klippte ihop en video jag spelade in idag! Jag filmade när mamma stod och lagade mat eftersom jag inte hade något annat att filma. Sorry är det är skakigt, men jag är bara nybörjare. Hope you like it!

Ge mig lite kommentarer! Var det snyggt klippt? Videoklipp kommer ni få se mycket utav nu ;)

nya bilder

2011-05-22 @ 15:51:20 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Hehe, ni får någon bild jag tagit med min nya kamera!
Ska ta fler bättre bilder i veckan. Om det blir fint väder ska jag försöka ta en ny bild till min header. Vi får se hur det blir! Strax ska jag till pappa.

Lady Gaga – Speechless


Min älskling!

2011-05-21 @ 16:54:30 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Just nu håller batteriet på att ladda. Sedan ska jag ta många bilder! Inte något speciellt tema sådär, eftersom jag vill lära känna kameran. Har gått igenom instruktionsboken så jag känner till en del nu. Fick även ett 75-300mm objektiv nu, det skulle jag spara till sen så jag är jätteglad! Det ända som fattas till den nu är ett lite snabbare och större minneskort och en fjärrutlösare. Det skall jag önska mig i födelsedagspresent! 

Och förresten, rätt många har frågat angående min Olympus. Nej, jag kommer inte sälja den. Den har varit med mig så länge, och jag har massa fina minnen med den. Jag kommer fortfarande att använda den. Jag älskar den.
MediaMarkt, here I come!

2011-05-21 @ 12:27:40 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Kontaktinfo.

2011-05-20 @ 21:43:04 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Har länge tänkt lägga ut lite hemsidor som jag är medlem på. Känn er fria att lägga till mig var som helst om ni vill!

Sidor jag är medlem på (mina konton);
Josefin Borgman @ facebook.
JosefinBorgman1 @ twitter.
josefin.borgman @ skype.
Clownskill @ emocore.
Clownskill @ bilddagboken aká dayviews.20 maj.

2011-05-20 @ 16:39:33 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Hejsan hejsan!
Det blev ingen bloggnig igår, och det ursäktar jag mig för.. Men det spelar nog ingen roll ändå, eller? Tycker det har varit lite tomt på kommentarer de senaste dagarna. Jag gillar ju när folk tycker till och sånt, så vad ni än känner för att säga-säg det! Var dock upptagen igår.. Duschade direkt när jag kom hem efter skolan, och sedan åkte jag, min bror och min mamma iväg och skulle köpa fler grejor till vårt rum. Dock kunde man inte hänga upp helkroppsspeglen vi sett ut åt mig, så det blev inget.. Sedan åkte vi hem till mormor och morfar och efter det var klockan nio och då hade jag rätt mycket plugg att göra.. Har haft muntliga i matte, sista so provet och uppspelning på musiken idag. Kommer eventuellt få bättre betyg i musik (MVG nästa?) eftersom jag lärt mig spela barréackord (har aldrig trott jag kunde spela det någonsin).

Idag har Evlina följt med mig hem. Vi sitter bara och chillar och det kommer vi väl antagligen göra hela tiden. Imorgon ska jag köpa en ny systemkamera, som jag tjatat på ett tag! En Canon EOS 500D skall snart befinna sig i mina händer. POWER!!! Hahahaha.

Ha en mysig kväll! Btw, fråga som jag uppskattar ni kunde svara på; tror ni att jorden går under imorgon? Varför/varför inte?


En lista om mig.

2011-05-18 @ 15:00:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Såg att Michaela D hade lagt ut denhär listan på sin blogg, och jag tänkte att det var en bra att lägga ut en sån jag med! Så här kommer den! 

Hur gammal är du? 15, fyller 16 den 10 juli!(:
Hur lång är du? ca 163 cm.
Stjärntecken? Kräftan.
Hur bor du? Både i en lägenhet och radhus. Hos mamma är det lägenheten med mamma och min bror, och sedan hos pappa är det radhus med pappa, låtsasmamma, storebror, lillasyster och lillebror och en katt.
Är det din bästa bostadssituation någonsin? Njäe. Fattar inte varför mamma fortfarande bor kvar i Asmundtorp egentligen. Och hos pappa är det bara trångt.
Arbetar du? Nej, men jag önskar jag gjorde det.
Ville du jobba med det när du var liten? Jag ville jobba som popstjärna, rockstjärna, veterinär och prinsessa, haha.
Är du nöjd med ditt liv? Ja, självklart!
Har du bott utomlands? Nej, men jag ska göra det någon gång.
Vad är det knasigaste jobb du haft? Har inte haft något jobb, sådär.. Eller, jo. Skulle lämna ut reklam till halva asmundtorp. Det regnade också.
Gillar du att resa? Att resa är otroligt kul! Ändå har jag bara rest till Småland, Kalmar och Göteborg, Tyskland, Danmark och Norge! Vill åka på någon ordentlig semester någongång.
Nästa resa? Danmark den 28e maj.
Intressen? Sjunga, dansa, drömma, fota, redigera, och umgås med vännerna.
Vad gör dig glad? När andra är glada och roliga.
Vem är du mest lik i din familj? Hm.. jag vet inte. Jag är liksom en blandning av mamma och pappa.
Vad köper du oftast till dig själv? Kläder och smycken. Och onödiga saker...
Vad är ditt nästa mål i livet? Att utföra det jag vill få utfört. Att följa min dröm. Och att aldrig bli stucken av en humla eller geting! Hehe.
Vad är du mest stolt över om dig själv? Att jag inte är beroende av andra och att jag är mig själv, även om mitt humör är för jävligt ibland.
Vad arbetar du på? Jadu.. Att försöka dölja mitt humör om jag är arg/ledsen osv om jag är runt andra människor.
Vad brukar folk tro om dig vid första ögonblicket? Jag har faktiskt ingen aning. Kanske att jag oftast är seriös?
Har du många bästa vänner? Jag har många bekanta, och några som står mig riktigt nära.
Nämn ett problem du har? Jag kan inte hantera mitt humör.
Finaste komplimangen du fått? En kompis sade en gång ''Varje gång jag ser MJ tänker jag på dig. Du är väldigt lik honom i din personlighet.'' och ''Jag är säker på att MJ sitter på ett moln och vakar över dig''.
Ger du ofta komplimanger? Kunde gett komplimanger oftare än vad jag gör, tycker jag.. Kanske får börja med det!
Vad skulle du vilja kunna som du inte kan? Oj.. Jag har ingen aning... Få alla att sluta vara elaka mot varandra?
Nästa inköp? Spegel. Fast den betalar mamma.. Så en kamera, förhoppningsvis!
Varför har du en blogg? För att sprida min livshistoria, mina tankar och åsikter. Möta andra som tycker som jag och upplevt samma sak som jag har upplevt. Och såklart för att kunna sprida min musik sen.
Vad ska du göra idag? Ta det lungt, plugga, sticka, vara med Evelina.
Vad ska du göra i morgon? Först är det skola och sedan ska vi eventuellt ut och köpa en spegel till mitt rum.
Hur ser ditt liv ut om fem år? Jag vill inte tänka på det. Men om Gud är med mig så har jag förhoppningsvis uppfyllt min dröm.
Vad vill du säga till de som är yngre än du? Var inte rädd för att vara dig själv. ''Om du möter dig själv, skulle du gillat dig då?''. Följ ditt hjärta och dina drömmar.
Hur gammal är du? 15, fyller 16 den 10 juli!(:
Hur lång är du? ca 163 cm.
Stjärntecken? Kräftan.
Hur bor du? Både i en lägenhet och radhus. Hos mamma är det lägenheten med mamma och min bror, och sedan hos pappa är det radhus med pappa, låtsasmamma, storebror, lillasyster och lillebror och en katt.
Är det din bästa bostadssituation någonsin? Njäe. Fattar inte varför mamma fortfarande bor kvar i Asmundtorp egentligen. Och hos pappa är det bara trångt.
Arbetar du? Nej, men jag önskar jag gjorde det.
Ville du jobba med det när du var liten? Jag ville jobba som popstjärna, rockstjärna, veterinär och prinsessa, haha.
Är du nöjd med ditt liv? Ja, självklart!
Har du bott utomlands? Nej, men jag ska göra det någon gång.
Vad är det knasigaste jobb du haft? Har inte haft något jobb, sådär.. Eller, jo. Skulle lämna ut reklam till halva asmundtorp. Det regnade också.
Gillar du att resa? Att resa är otroligt kul! Ändå har jag bara rest till Småland, Kalmar och Göteborg, Tyskland, Danmark och Norge! Vill åka på någon ordentlig semester någongång.
Nästa resa? Danmark den 28e maj.
Intressen? Sjunga, dansa, drömma, fota, redigera, och umgås med vännerna.
Vad gör dig glad? När andra är glada och roliga.
Vem är du mest lik i din familj? Hm.. jag vet inte. Jag är liksom en blandning av mamma och pappa.
Vad köper du oftast till dig själv? Kläder och smycken. Och onödiga saker...
Vad är ditt nästa mål i livet? Att utföra det jag vill få utfört. Att följa min dröm. Och att aldrig bli stucken av en humla eller geting! Hehe.
Vad är du mest stolt över om dig själv? Att jag inte är beroende av andra och att jag är mig själv, även om mitt humör är för jävligt ibland.
Vad arbetar du på? Jadu.. Att försöka dölja mitt humör om jag är arg/ledsen osv om jag är runt andra människor.
Vad brukar folk tro om dig vid första ögonblicket? Jag har faktiskt ingen aning. Kanske att jag oftast är seriös?
Har du många bästa vänner? Jag har många bekanta, och några som står mig riktigt nära.
Nämn ett problem du har? Jag kan inte hantera mitt humör.
Finaste komplimangen du fått? En kompis sade en gång ''Varje gång jag ser MJ tänker jag på dig. Du är väldigt lik honom i din personlighet.'' och ''Jag är säker på att MJ sitter på ett moln och vakar över dig''.
Ger du ofta komplimanger? Kunde gett komplimanger oftare än vad jag gör, tycker jag.. Kanske får börja med det!
Vad skulle du vilja kunna som du inte kan? Oj.. Jag har ingen aning... Få alla att sluta vara elaka mot varandra?
Nästa inköp? Spegel. Fast den betalar mamma.. Så en kamera, förhoppningsvis!
Varför har du en blogg? För att sprida min livshistoria, mina tankar och åsikter. Möta andra som tycker som jag och upplevt samma sak som jag har upplevt. Och såklart för att kunna sprida min musik sen.
Vad ska du göra idag? Ta det lungt, plugga, sticka, vara med Evelina.
Vad ska du göra i morgon? Först är det skola och sedan ska vi eventuellt ut och köpa en spegel till mitt rum.
Hur ser ditt liv ut om fem år? Jag vill inte tänka på det. Men om Gud är med mig så har jag förhoppningsvis uppfyllt min dröm.
Vad vill du säga till de som är yngre än du? Var inte rädd för att vara dig själv. ''Om du möter dig själv, skulle du gillat dig då?''. Följ ditt hjärta och dina drömmar.

Studiedag.

2011-05-18 @ 13:04:26 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Åh, så skönt med studiedag!
Det mesta känns rätt bra ut nu. Ska strax sätta mig och plugga eftersom vi har det sista provet i SO på fredag. Lika bra att kämpa på. Ska också sticka lite på min halsduk som jag gör på syslöjden. Är snart klar med den. Och så lästa jag ut I Am Ozzy igår, eftersom jag hade lite mindre än halva boken kvar för några veckor sedan trodde jag aldrig att jag skulle hinna läsa ut den i tid (pausade mitt i boken för att läsa bl.a. Live To Win och Dandy, remember?). Men det hann jag, hehe! Förresten, om ni får chansen så läs den, hans livshistoria är fantastisk. 40 år som drog- och alkoholmissbrukare och har överlevt utan större hälsoproblem och sjukdomar, sån tur har man inte varje dag.

Har också mejlat Media Markt eftersom de hade en annons om att de hade rea på Canon EOS 500D, och det är ju en sån jag ska köpa. Har nästan skramlat ihop pengar till den nu! Så det blir kanske att köpa den till helgen! Är så himla glad! 

Annars händer inget mer idag.. vet inte om jag ska utföra den photoshooten jag snackade om idag eller imorgon. Blir nog imorgon, jag orkar inte idag. Senare kommer min barndomsvän Evelina hit (vi ska se Ozzy tillsammans med en annan tjej också!) och så ska vi umgås lite. Ska bli himla trevligt.

Förresten, ni får hjälpa mig vilken bok jag ska läsa nu! Om Keith Richards, Rolling Stones eller KISS eller Marilyn Manson? Har ju Guns N' Roses boken också, men är inte så sugen på den just nu... HJÄLP!


Lady Gaga-Hair (NY LÅT!)

2011-05-17 @ 19:35:06 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Lady Gaga-Hair.
Senaste låten! Släpptes idag, vad tycker ni om den? Jag tror jag diggar den, alltså! Har inte hunnit bli så övertalad av texten än, men jag gillar melodin!

I'm free.

2011-05-17 @ 16:46:24 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Skoldagen idag var väldigt.. Spännande. Eller. Ja. Vi kollade på en film, Pianisten. Sedan fick vi en påminnelse om att vi är lediga imorgon. Så jäkla härligt! Ska inte göra något.. Eller jo, det ska jag. Ska plugga lite inför provet vi har på fredag, och så ska jag hinna med en photoshoot. Genomförde en igår, faktiskt. (Se bild nedan)
Har ni hör vad som ska hända på Lördag? Jorden ''ska gå under''. Någon profet i USA påstår att på lördag är det 7000 år sedan Noa byggde sin Ark, och Gud gav oss 7000 år att leva. Fick lite panik när jag fick reda på det igår, men jag tror nog inte på det. Vad tror ni? Har ni sett videon på expressen?

Sen släppte Gaga en ny låt idag! Den heter tydligen Hair. Hon har twittrat rätt mycket om den. Ska checka den senare. Vilken av Lady Gaga's låtar är er favorit?


Spexfoto!

2011-05-16 @ 18:58:58 Filed in: History
Kommentarer: 3
Har lovat foton på hur jag såg ut, och såhär såg jag faktiskt ut!
Haha, var jag lik?

She got her lipstick on.

2011-05-15 @ 21:16:07 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Åh, har fått Jedward's låt Lipstick i huvudet nu.. De uppträdde ju för Irland igår. Kom inte ihåg vilken plats de fick.. Häftig låt och nummer men jag är inget stort fan om man säger så.

Jag kollade på Justin Bieber: Never Say Never förut idag. Man blir så sjukt inspirerad. Jag har aldrig varit den som hatar Justin Bieber, men jag har inte heller varit den som älskar honom. Det fanns en tid, när han precis blivit känd, då jag tyckte han lät så konstig eftersom han hade så ljus röst. Men det bryr jag mig inte om, jag kom på att det kallas talang. Han är en otrolig mäktig kille. Han kan gå hur långt som helst. Dock borde han inte bara göra låtar om kärlek, men vad vet jag. Det är väl sådant som gäller för killar i den åldern. Det får iallafall tjejerna på fall.

I fredags gick Lady Gaga's Monster Ball konsert på Madinson Square Garden på tv. Den var också otroligt mäktig. Blir också väldigt inspirerad av henne. Jag har alltid tyckt att hon är lite konstig och smått galen, men sedan fick jag se ett klipp på henne där hon sitter backstage innan en konsert, och gråter. Hon talar om hur tacksam hon är för sin framgång, och vad som hänt henne under hennes liv. Det var nästan så att jag själv brast i gråt. Det var precis som i en film. Detta får mig att forsätta drömma och detta håller mitt hopp tänt om att jag själv ska få mina drömmar uppfyllda en vacker dag. Jag vet att jag bara är en i mängden, men jag kommer aldrig sluta drömma. Jag kommer jobba arslet av mig för att komma dit. Bokstavligen. Tror till och med att jag håller på att utveckla mina förmågor att visa känslor i musik och dans.Grattis Saade!

2011-05-15 @ 11:31:50 Filed in: History
Kommentarer: 0
Ååh, vad jag är glad! Vi kom trea i Eurovision Song Contest! Fattar ni? TREA! Det är det bästa resultatet sedan vinsten 1999! Jag är så sjukt glad över Eric nu! Han gjorde ett strålande jobb. Vi la ju etta ett bra tag, men sedan gick det nedför. Men sedan krälade vi oss upp på en tredje plats, och det är jag så sjukt glad för!
Sedan, för er som är lite bittra för att vi inte vann, så vann vi ju Semifinalen i torsdags med flest röster!(:

Annars har bloggen varit dåligt uppdaterad i veckan. Det får jag be om ursäkt för tusen gånger. Har varit rätt mycket med Evlina, och jag har inte velat vara osocial och sitta vid datorn för att komma på vad jag ska skriva i bloggen. Men som en ursäkt för det, så kanske kanske kanske jag kan ge er en överraskning.. Men bara kanske!


Bild från Google.

What have I done?

2011-05-13 @ 08:47:14 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
Tänkte berätta lite om vad jag gjorde igår och förrigår.
I onsdags ''klädde'' jag och Evlina ut oss till de personerna vi ska vara på Spexfotot på måndag. Hon tyckte att jag blev otroligt lik Jack Sparrow, så jag blev glad! Sedan tramsade vi runder som dom.

Igår så var det möte med UNF. Vi träffades på stan, där det stod en massa HIF:are och skrek och hade sig. HIF-BoIS, så.. Hehe. Men vi samlade ihop alla som skulle med, och vi blev totalt 7 stycken. Inte så många, men ändå trevligt. Vi gick till en pizzeria och åt och snackade och hade jättekul. Det var typ det som hände. Vi hade iallafall jättekul!

Idag är det inga lektioner i skolan. Alla niorna ska ha Vollybollsturnéring. Känner att det är dags att börja gå nu, vill ju inte komma för sent. Hoppas ni har en bra dag! När jag kommer hem ska jag bara.. relaxa.


Upptagen.

2011-05-12 @ 16:17:07 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Bjuder snabbt på en bild! Kanske hinner berätta imorgon bitti vad jag är upptagen med.

En månad kvar!

2011-05-11 @ 20:47:57 Filed in: History
Kommentarer: 0

Repeat;

2011-05-11 @ 07:41:57 Filed in: Music
Kommentarer: 1

Lady Gaga-Judas.

Det är låten som går på repeat just nu. Den och On The Edge Of Glory som hon släppte i förrigår. Hon är grym, Lady Gaga. Vad tycker ni om Lady Gaga? Vad ser ni henne som?

A photo of me.

2011-05-10 @ 20:44:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 0

Snart är det dags för Eurovision Song Contest Semifinal 1! Missa inte det, på SVT1, klockan 21.00.

It's summertime!

2011-05-10 @ 16:17:18 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Känner att vädret är riktigt härligt just nu. Ca 21 grader kanske. Känns som mycket mer ibland.. Det sägs att värmen ska hålla i sig i några veckor, så det är jättehärligt! Vill nästan gå ut där ute och sola, men det kan jag inte för jag smörjde in mitt ben förra veckan med Voltaren T Gel, och då får man inte vistas i direkt solljus på ca 2 veckor.. Otur i turen, där.

Annars är jag väldigt trött. Ska gå upp på rummet och plocka undan, komma ner tillbaka till datorn för att kolla fler roliga klipp på youtube osv. Måste också plugga till idrotten.. har förhör imorgon. Men sen är det inte många dagar kvar i skolan! Slutar vid tolv på Torsdag och på Fredag är det Vollyboll hela dagen! Ska bli kul, faktiskt.

Har ni haft det bra?

Även om den kanske inte är så jätteseriös, så tycker jag att den är rätt häftig! Coolt gjord. Och rolig!

No blogging.

2011-05-09 @ 15:50:01 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tjenixen!
Bloggade aldrig igår, var upptagen hela dagen. Först gick jag och Evlina ut och fotade, så jag har många fina bilder att bjuda på. Sedan kollade vi klart på sista filmen eftersom vi aldrig hann det på Lördagen. Sedan åkte vi till min pappa och tramsade runder här. Och idag har jag ju självklart varit i skolan så det har varit lite svårt att hitta ett bra tillfälle..

Men nu är jag här igen, hehe. Har redigerat bilderna och sånt. Jag och Evlina har även bestämt oss för vad vi ska vara på spexfotot! Först tänkte jag vara en rockstjärna, men sedan ändrade jag mig. Nu ska jag vara Jack Sparrow och hon ska vara Will Turner! Hahahaha, kommer bli fett kul!

De är så snygga. Jag älskar Pirates Of The Caribbean. Så j*kla synd att sista filmen släpps nu i maj.

Detta är dock inte sista filmen.. Men det var en snygg bild!

Pirates of the Caribbean-maraton.

2011-05-07 @ 14:51:17 Filed in: Mode
Kommentarer: 2
Hejsan, kära vänner! 
Måste bara berätta lite om bion igår. Det var en utav de bästa filmerna jag någonsin sett! Det var otroligt bra, jag råder er alla att gå och se den! Ni kommer inte ångra er! Jättehäftiga 3D effekter, bra handling och ja.. Hela filmen var bara superbra. Så se den!

Annars har jag bara tagit tid på mig idag att duscha och fixa mig. Ikväll sover Evlina över hos mig och vi ska ha ett litet Pirates Of The Caribbean-maraton. Det är så sorligt att både den sista filmen av den ''serien'' och Harry Potter kommer nu i sommar. Det är ju liksom filmer som följt med en under tiden man utvecklats till tonåring. But nothing's ever built to last, som man brukar säga.

Här bjuder jag på en dagens outfit, och facelook!

Tröja-H&M. Shorts-Lindex. Örhände-Gina Tricot.


Bio; Thor 3D.

2011-05-06 @ 15:41:13 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Ikväll är det dags för bio. Vill helst se Red Riding Hood, Water For Elephants och Never Say Never (som tyvärr inte går längre..?) men till slut bestämde jag, mamma och min bror oss för att se Thor. Ville inte alls se den i början, men jag ändrade mig. Det handlar typ om guden Tor. Mer än så vet jag inte. Eller, typ att han skickas ner på jorden eller något. Mamma förklarade lite innan, och det verkar lite spännande. Vi får ju se!

Annars var musiken inställd idag.. Lite tråkigt, but I didn't mind.. 

Fotograf Evlina.

2011-05-05 @ 18:02:38 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
Hehe, bilden här nedan har duktiga Evlina taigt, med min kamera! Visst är den superfin? Det är självklart copyright på den. Jag har redigerat den. Hehe.

Annars har skolan varit bra. Första gången på evigheter jag haft en anledning till varför jag inte behöver vara med på idrotten, hehe. Imorgon är det fredag, och det är så skööööööööööööönt. Musik och syslöjd... Och matteprov. Men det ska bli kul. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva.

Förresten, priset på kameran jag ska köpa har sänkts! Innan kostade den ungefär 5200, nu kostar den bara 4444! Hihi. Josse glaaaaad.


Living Life In Peace.

2011-05-04 @ 17:44:39 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Har fastnat för Sam Tsui's version av ''Imagine''. Den är så fin. Han har gjort om den, till sin egen kan man säga. Den är så fin.

Annars har skolan varit bra. Kollade upp mitt ben. Hade en stark sträckning eller vad det var.. Men det går över, som tur är! Simmade också. Det gick bra. Jag kom på varför jag inte gillar att simma. Jag kan inte andas när jag simmar, så det tar på alla mina krafter. Var väldigt yr när jag gick upp från bassängen, trodde jag skulle svimma. Kunde inte gå rakt!

Jaja, nu ska vi snart sticka iväg till mormor och morfar. Sedan, om jag hinner, kan jag ge er receptet på de där moussen jag gjorde för någon dag sen!

Sam Tsui – Imagine (originally performed by John Lennon)

Godnatt!

2011-05-03 @ 21:29:42 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
Nu ska jag strax gå och lägga mig. Ska simma imorgon. Yaaaay. Naah. Not so fun. Sa till mamma idag ''jag kom på att jag inte tror att jag tycker om att bada..'' och mamma bara ''det har jag vetat länge...''
Ska även till skolsystern imorgon. Mamma vill att jag ska kolla upp en leverfläck som jag har på ryggen (som både hon och min bror har haft likadana som de opererat bort) och mitt knä. 

God natt, anyway. Nu ska jag drömma mig bort i min egen värld...


Sträckt en muskel.

2011-05-03 @ 17:47:57 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
Jag har så himlans ont i mitt ben. Högerbenet, smalbenets muskel på baksidan. Jag tror inte det är träningsvärk, det känns verkligen inte sådär. Muskeln är typ spänd, och det gör jätteont att böja på benen, och när man precis har suttit ner ett tag och ska resa sig och gå någonstans känns det precis som om djävulen själv kör runt inne i musklen och sticker in sin stav lite överallt. Haha, okej, kanske inte, men nästan.

Annars har det varit en rätt snabbt men lång dag idag med. Lämnade för en gångsskull in mitt arbete i tid. Blev jättenöjd med det arbetet, hoppas också att min lärare blir det och sätter ett bra betyg på det. Just det, blev klar med bilden idag också. Rätt sjukt att vår lärare har fortsatt att skjuta upp det för att ingen är klar i tid med deadlinen. Haha. Snälla lärare vi har! 

Just nu tittar jag på How I Met Your Mother. Ted är sååååååååååååååååå söt. Hihi. Men Grönis är såklart alltid sötast! Min man... No kidding!


Lång dag.

2011-05-02 @ 18:36:05 Filed in: Photography
Kommentarer: 4
Det har varit en lång, men snabb, dag idag. 
Evlina var hemma från skolan idag, så jag har inte haft sådär jättekul som jag alltid brukar ha. Men, jag hade kul ändå. Jobbade på bra i skolan, och har hunnit med att göra chokladmousse här hemma, hjälpt mamma med maten, och spelat lite på en låt. Tänkte att jag kunde skicka in ett bidrag till Landskrona Karnevalens talangtävling, och tänkte sjunga Pray med Justin Bieber men den låter jättekonstig på gitarr. Får se om jag hittar bättre ackord eller om jag kan köra en annan låt istället.

Förresten, jag vet inte varit ni som läser min blogg bor riktigt.. Så, om någon av er bor i Helsingborg, Lund eller Malmö, vet ni om man måste ha tillstånd för att få sitta på torgen och spela? Tänkte dra in lite pengar och skänka dom till UNICEF. Har tänkt göra det ett bra tag, men har aldrig riktigt fått tummen ur och börja kolla upp det här med tillstånd. Jag såg Humorgalan igår så det fick mig att vakna lite.

Mycket gammal bild...

Sunday.

2011-05-01 @ 17:39:01 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Hej.
Jag kan börja med att berätta att jag har haft en väldigt trevlig helg. Var ute vid stranden där de skulle ha ''brasan'' igår med familjen och grannarna, och mötte upp Evlina där. Dock så gick vi hem till mig direkt för att det var så himla kallt. Väl hemma så snackade vi om allt möjligt, och gick och handlade chips. Sedan kom alla andra hem och grannarna satt hos oss till typ klockan två på natten. Då gick vi och lade oss och Evlina sov över här.

Idag har bara varit en riktigt slappedag. Har skaffat Spotify Premium nu efter en tids tjat på pappa. De nya ''reglerna'' för Spotify Free/Open börjar ju gälla idag, och jag kommer inte kunna klara mig med att lyssna på en låt 5 gånger, och kunna ha tillgång till Spotify 10 timmar i veckan. Men man förstår ju varför dom gör så. Spotify Premium är inte så dyrt ändå.

Nu ska jag snart hem till mamma. Have a nice evening!

RSS 2.0