Lång dag.

Det har varit en lång, men snabb, dag idag. 
Evlina var hemma från skolan idag, så jag har inte haft sådär jättekul som jag alltid brukar ha. Men, jag hade kul ändå. Jobbade på bra i skolan, och har hunnit med att göra chokladmousse här hemma, hjälpt mamma med maten, och spelat lite på en låt. Tänkte att jag kunde skicka in ett bidrag till Landskrona Karnevalens talangtävling, och tänkte sjunga Pray med Justin Bieber men den låter jättekonstig på gitarr. Får se om jag hittar bättre ackord eller om jag kan köra en annan låt istället.

Förresten, jag vet inte varit ni som läser min blogg bor riktigt.. Så, om någon av er bor i Helsingborg, Lund eller Malmö, vet ni om man måste ha tillstånd för att få sitta på torgen och spela? Tänkte dra in lite pengar och skänka dom till UNICEF. Har tänkt göra det ett bra tag, men har aldrig riktigt fått tummen ur och börja kolla upp det här med tillstånd. Jag såg Humorgalan igår så det fick mig att vakna lite.

Mycket gammal bild...

Comments
Felicia

Du är fruktansvärt söt!

2011-05-02 @ 19:31:42
URL: http://faliciabanan.blogg.se/
My

Sv: haha, thx ♥

2011-05-02 @ 21:06:29
URL: http://lettersinvain.blogg.se/
My

Sv: haha, thx ♥

2011-05-02 @ 21:06:29
URL: http://lettersinvain.blogg.se/
Felicia

Sv: Jag har faktiskt ingen aning, haha.. Jacob ville att jag skulle göra det, helst en dedikerad till honom. Har du några förslag haha? :(

2011-05-02 @ 21:07:32
URL: http://faliciabanan.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback