Min första cover.

Hej!!!
Det här är då min första cover. Eller, nej, faktiskt inte! Jag har ju lagt upp en cover på World Behind My Wall förut. Men jag tog bort den, jag hade inga erfarenheter då. Men nu gör jag comeback!

I will always return, vill jag tillägna min mamma. Varje gång jag hör den tänker jag på henne. Den är så fin att jag ofta brukar börja gråta. Den är ifrån en utav mina favoritfilmer; Spirit-Hästen Från Vildmarken.
Jag vet att jag gör några fel här och där, att jag inte låter så perfekt osv. But I'm not a pro. Men jag har utvecklats. Mycket. Och det ska bli spännande att utvecklas ännu mer på gymnasiet.

Dela gärna med er utav era åsikter! Ge lite konstruktiv också, det är alltid kul. Då vet jag ju vad jag kan bättra på och vad jag redan är bra på.

Josefin Borgman-I Will Always Return (Cover).

(sorry för dålig bild. Bättre kvalité på youtube.)

Comments
moa

Sv : Det får du se! haha :D

Nu till din video.. du sjunger jätte fint & du borde helt klart fortsätta att sjunga men kanske öva lite på höga toner och kolla in i kameran o så :) ?

puss

2011-05-29 @ 21:36:23
URL: http://typmoah.devote.se
Evelina Sjöstrand

Du är skitduktig. Måste bara säga det igen. ^^ Min mamma sa att hon inte kan fatta att du är så bra på att sjunga. Fint att du relaterar låten till Mia. You go girl!

2011-05-31 @ 17:03:31
URL: http://wings.devote.se
Anonym

men du är ju as grym!!

2011-05-31 @ 18:22:45
URL: http://lizziesaucedo.blogg.se/
Sara

jätte fin röst.. iih! :)

2011-07-15 @ 00:37:31
URL: http://automatiic.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback