Nytt musikrogram @ TV4.

Läste igår lite smått om ett nytt musikprogram som snart ska anlända på TV4. Det heter ''The Voice'' och finns redan i några andra länder. I USA, t.ex är Christina Aguilera en utav jurymedlemarna.

Som de förklarade på TV4.se så börjar det med att man får gå på en blindaudition. Juryn får alltså bara höra dig, inte se dig. Sedan plockar de självklart ut de personerna som de tyckte hade bäst röst till sitt eget team (tydligen får varje jurymedlem ett eget ''team'' med sångare) och så ska fler röstas ut. Sedan blir det precis som i Idol då man ska uppträda, och det är inte förrens då man får se personen och hur bra de är i sitt scenspråk.

Jag tycker personligen att det ska bli väldigt kul! Men det kommer också bli otroligt tuffare och hårdare än Idol och The X Factor. Här, till en början, dömmer de absolut bara på rösten. Det gör dom ju inte i Idol, t.ex. Där dömmer de till en början rösten och utstrålningen. På slutaudition's veckan så börjar de ju också dömma scenspråket osv. Men The Voice är ju mer rättvist också, eftersom man bara dömmer på rösten och inget annat. Men som sagt, det kommer bli väldigt tufft.

Vad tror ni? Tror ni programmet kommer bli succé?



Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback