She got her lipstick on.

Åh, har fått Jedward's låt Lipstick i huvudet nu.. De uppträdde ju för Irland igår. Kom inte ihåg vilken plats de fick.. Häftig låt och nummer men jag är inget stort fan om man säger så.

Jag kollade på Justin Bieber: Never Say Never förut idag. Man blir så sjukt inspirerad. Jag har aldrig varit den som hatar Justin Bieber, men jag har inte heller varit den som älskar honom. Det fanns en tid, när han precis blivit känd, då jag tyckte han lät så konstig eftersom han hade så ljus röst. Men det bryr jag mig inte om, jag kom på att det kallas talang. Han är en otrolig mäktig kille. Han kan gå hur långt som helst. Dock borde han inte bara göra låtar om kärlek, men vad vet jag. Det är väl sådant som gäller för killar i den åldern. Det får iallafall tjejerna på fall.

I fredags gick Lady Gaga's Monster Ball konsert på Madinson Square Garden på tv. Den var också otroligt mäktig. Blir också väldigt inspirerad av henne. Jag har alltid tyckt att hon är lite konstig och smått galen, men sedan fick jag se ett klipp på henne där hon sitter backstage innan en konsert, och gråter. Hon talar om hur tacksam hon är för sin framgång, och vad som hänt henne under hennes liv. Det var nästan så att jag själv brast i gråt. Det var precis som i en film. Detta får mig att forsätta drömma och detta håller mitt hopp tänt om att jag själv ska få mina drömmar uppfyllda en vacker dag. Jag vet att jag bara är en i mängden, men jag kommer aldrig sluta drömma. Jag kommer jobba arslet av mig för att komma dit. Bokstavligen. Tror till och med att jag håller på att utveckla mina förmågor att visa känslor i musik och dans.



Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback