Beting.

Hejsan!
Är det bara jag som är så otroligt trött? Tänkte väl det.. Jag har aldrig hört Evlina säga till mig att jag ser trött ut. She did today! Jag var jättetrött innan jag gick och la' mig igår, men ja.. Som ni kanske också har fått uppleva så blir man så pigg utav att borsta tänderna, framför allt på kvällen. Så.. jag la vaken i någon timme och kunde inte somna. Har dessutom känt mig febrig hela dagen. Febrig utan feber, eh.
Iallafall så har vi haft beting idag. Eller, typ halva klassen. Me included. Jag sjöng This Love av Maroon 5 klockan 14.00 för alla instrumentlärare, dock så spelade min sånglärare keyboard med mig. Det gick.. sämre än på Idol, men ändå bättre, haha! Jag var så sjuuuuuukt nervös! Har ingen aning om varför! Jag minns att jag inte var ett dugg nervös inför Idol! Men.. Jag gick ju inte dit och hoppades på att de skulle tycka att jag var bra. Iallafall, det som var bättre här än på Idol var att, jag brukar alltid tappa text när jag är nervös eller när jag tänker när jag ska sjunga, så jag tappade bort mig i refrängen, men jag nynnade ändå och sjöng några av orden som jag kom ihåg. På Idol så var jag typ ''And I found that you was no friend of mine, sorry jag sjöng fel, I should have known time after time''. Haha, fattar ni? Jag typ.. Jag nästan sjöng ''Sorry, jag sjöng fel''. Jag lät dem inte hinna reagera på att jag sa förlåt. (riktiga texten går såhär; And I found that love was no friend of mine). Men, lärarna tyckte jag var duktig osv så jag är ändå glad!
Satt just precis, när jag skrev detta, och tittade ut över himlen genom fönstret. Himlen var typ.. blå/orange på ett härligt sätt. Försökte få det på bild, men jag är kanske inte den bästa att fånga färger.. Men så att ni vet, så tog jag bilden precis!
Haft en fin dag? Om inte, så ha en fin kväll! 


Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback