Kaos i vårt hem.

Hej! Blir en tråkigt uppdatering nu, då.. Men det får ni faktiskt leva med. Det är ju inte så att jorden går under, precis.
Det är kaos i vårt hus just nu. Vi ska få nya fönster på onsdag, men arbetarna kommer hit redan imorgon för att de ska täcka för golven. Tomma ytor från 1 1/2 meter fram till fönstret. Great, delar ju rum med brorsan här hemma hos pappa, och jag har min säng precis bredvid fönstret. Det blir att sova på soffan denna veckan, eller iallafall fram till torsdag. Men det går nog bra.

Men jag var väldigt glad över att få komma tillbaka till skolan nu efter helgen. Har ju i princip varit inlåst i mitt rum hela lördagen, så det var skönt att få träffa allt folk och skratta.. Jag var flummig hela dagen! Det är inte bra att stänga in mig i ett rum (som inte är en studio!) en hel dag med alla dessa tankar i mitt huvud..

Hur är det själv då?

Comments
M.

Jo, tackar tackar, det är bra här med! Och tänk positivt, sedan har du ett nytt fint fönster att titta ut igenom!



Sv: ÅH MEN SÖTA RARA DU, har du inte fastnat i Twilight-träsket än? Jesus, haha. Du borde verkligen läsa dem en gång, och sedan en gång till om du uppskattar magiskt språk. Man märker inte riktigt av det första gången man läser, men läs om böckerna sedan så ska du se vad du kommer bli blåst ur kläderna (om du har ett öga för språk, vilket du borde ha med din passion för musik). Men ta tiden du behöver för att läsa, så du inte missar något.

Det är Twilight/Om jag kunde drömma, New Moon/När jag hör din röst, Eclipse/Ljudet av ditt hjärta och Breaking Dawn/Så länge vi båda andas, förövrigt ;) PUSS

2011-11-21 @ 21:05:36
URL: http://obviousimaginations.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback