Fiasko i Malmö.

2011-10-31 @ 20:48:40 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Okej, jag tänker inte skriva om Rihannas inställda konsert. Är bara rätt glad över att jag såg Britney istället för henne. Hade bara råd med en utav dom. Rihanna är en superbra artist, men Britney har jag följt sedan barnsben, så det var därför jag inte köpte biljetter till Rihannas konsert ikväll. Hon ligger just nu på sjukhuset, och jag hoppas att mår bättre snart.
Tänkte bara berätta att jag och Evlina sticker till Väla imorgon! Har nog redan nämnt det.. Jo, jo det har jag. Men så att ni vet, eeeeeeh. Sticker redan vid tolv. Så, bloggen kommer ''ligga nere'' imorgon. Hoppas jag kan köpa hem mycket kläder och smycken nu när jag äntligen har mycket pengar. 

Vad ska ni göra imorgon?


Redigering.

2011-10-31 @ 16:08:03 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Tjenixen!
Jag har suttit och redigerat lite bilder som jag tog igår. Lite egopics, som vanligt. Tänkte köra någon av dom som tillfällig header. Ska strax fortsätta redigera bilder som jag tog idag. Mycket egopics! Men det behövs. Gjorde en liten sminkning. Den blev inte alls som jag tänkte mig. Och håret var bara improvisation. Men det blev nog bra! 

Egentligen skulle Evlina komma hit och vi skulle gå ut och fota och filma lite, men det blev inte av.. Imorgon ska vi iallafall till Väla Shoppingcenter och shoppa! Har 1350 att bränna på kläder, yesyes!

Här är en av bilderna!


Justin Bieber-Under The Mistletoe.

2011-10-31 @ 12:05:06 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Justin Bieber's nya album ''Under The Mistletoe'' ligger ute på Spotify! Lyssnar fortfarande på första låten, och den är rätt mysig! Men.. den kanske släpps lite tidigt. Borde ju släppas först om en månad. Men det spelar inte så stor roll för mig!

Whataya think?
Justin Bieber – Under The Mistletoe

Jag är en glömsk människa.

2011-10-30 @ 19:27:20 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Detta känns inte så bra.. Väntade mig en veckas lov fylld med foto, men nej.. Jag glömnde nog kamerasladden hemma hos pappa. Jag som trodde att jag inte ens hade med mig sladden till pappa, eftersom jag alltid redigerar alla bilder här hos mamma, eftersom jag har photoshop här. Så fel man hade. Känner mig ganska irriterad på det. Men som tur är så har jag ett busskort så jag kan åka in och hämta den lite snabbt imorgon.

Nu ska jag skriva läxa som skulle in idag. Vi ska skriva lite om vad vi tyckte om vårt uppspel. Det blir nog mycket konstruktiv kritik för min del. Rörde mig inte lika mycket som jag trodde.

Och förresten, fotade nyss en ny, tillfällig, header. Men den kan jag ju inte lägga in. Iallafall, ha en fin kväll!
Förresten, var det många som hann läsa texten jag la ut igår?

Repeat;

2011-10-29 @ 21:00:54 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Ikväll står denna låten på repeat..

And I'm gonna try anything to just feel better.

Santana featuring Steven Tyler – Just Feel Better


Stantana ft. Steven Tyler-Just Feel Better.


Idol läggs ner.

2011-10-29 @ 14:17:25 Filed in: History
Kommentarer: 0
Som jag skrev för ca ett år sedan, så är det bekräftat att denna säsongen av Idol är den sista. Det tycker jag är rätt sorligt, men det är, om man tänker efter, nog bäst så. Det har blivit för mycket, liksom.
Jag.. har inte så mycket att säga faktiskt. Kommer kännas tomt. Det startades upp i Sverige 2004, och har varit ett utav de största programmen vi haft sedan dess. Redan från dag 1 har det varit ett mål i mitt liv att söka dit. Och det fick jag göra. Sista säsongen. Trots att jag hade halsfluss och var väldigt förkyld så sökte jag. Jag vet inte om jag sökte för att komma vidare. Men jag sökte, och fick fina ord. Det är det som räknas. Jag uppfyllde ett mål. Och mitt Idol-nummer kommer förevigt sitta upphängt på väggen. Jag är stolt över att jag sökte.

Istället för Idol kommer The X Factor komma hit. Det blir säkert bra!

Skoooor.

2011-10-28 @ 11:50:21 Filed in: Mode
Kommentarer: 2
Hej!
Idag är det en stressig dag.. Eller ja, jag börjar känna stressen komma krypande upp längs ryggmärgen. Men det löser sig. Ska städa rummet innan Eve och Elinor kommer. Jessica och Emelie kommer vid tre, och resten.. Ja, det får vi se. Men runt halv sju är det beräknat. Har iallafall hunnit springa iväg till affären för att ladda på min mobil med pengar och gratissms. Behövligt.

Men jag har lovat en bild på mina skor, och jag har faktiskt ingen lust att fixa en ordentlig bild.. Men här kommer en sålänge. Om vi har tur så kommer dom med på bild ikväll. Men bara om vi har tur.


Steven Tylet matförgiftad.

2011-10-26 @ 19:53:33 Filed in: Aerosmith
Kommentarer: 0
Imorse när jag steg på bussen påväg till tågstationen berättade Evlina för mig att de hade sagt på Rix Fm att Steven Tyler hade trillat i badkaret, skadat sig, först till sjukhuset och varit tvungen att ställa in gårdagens show. Alldeles nyss postade Aerosmiths officiella facebook att Steven hade blivit matförgiftad i Paraguay, först till sjukhus och att showen hade flyttats till ikväll. Hur tusan tänkte Rix Fm där?

Förresten så orkar jag inte lägga in bilder på skorna idag. Förlåt. Kunde inte vara med på idrotten idag. Har fixat med min dator sedan jag kom hem. Har inte använt denhär datorn på ca två år, och den ska användas på festen på fredag. Ska till morfar på sjukhuset imorgon, men under dagen kan jag nog mobilblogga in en hyffsad bild!

Update: Han har tydligen både blivit matförgiftad OCH trillat i duschen! Finns bilder på hur hemsk hans blåtira är, och han slog ut några tänder också. När jag först såg denna bilden trodde jag att det var smink och lite snus för tänderna (erkänn att det ser rätt fejk ut?) men såg idag på Aftonbladet att han faktiskt har trillat i duschen, och att det är äkta. Han hade ringt in till någon Today Show, och skickat in en bild. Fy fan. Vill bara krama om honom. ♥


Något fint och något man glömmer.

2011-10-25 @ 19:55:45 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Fråga inte om rubriken. Jag har bara ingen inspiration till att skriva.
Det händer så mycket. Halloweenfest hos mig på fredag, och jag har en del att göra.. Eller.. ja, inte så mycket. Ska få tag på en bra laptop och ett par feta högtalare.

Jag hade egentligen tänkt publicera en fin text. En kanske lite rörande text. Om mig. Om min blogg. Om mitt liv. Om min värld. Men.. jag kan inte göra det nu. Har varit på The Tivoli efter skolan eftersom det var inspirationskväll där med skolan, och det var obligatoriskt. Skulle egentligen sluta om först 2 timmar, men då hade jag inte kunnat komma hem. Men banden jag hann se var helt fantastiska. Otroligt.

Jag har dessutom fått mina skor. Jeffrey Campbell-kopior. Har inte tagit någon bild på dom nu, men jag ska försöka göra det imorgon. Och ja.. ska försöka blogga som vanligt på torsdag också, om jag inte ska hälsa på morfar på sjukhuset. Och på fredag blir det inget, Jessica och Emelie ska nämligen komma till mig redan vid tre tiden för att börja dekorera lokalen. Ska bli så sjukt kul!

Ha en fin kväll!

Aerosmith-Nine Lives.

2011-10-23 @ 23:30:08 Filed in: Aerosmith
Kommentarer: 0
Har funderat ett tag på vilket mitt favoritalbum från Aerosmith är. Nine Lives har alltid funnits där som ett svar i mitt huvud, men inget jag har bestämt mig för.. Men igår läste jag rätt mycket i Steven Tylers bok, och jag läste ett kapitel där han skrev mycket om den skivan. Då stod det klart för mig att den skiven är den bästa enligt mig. Den kom 1997, och ja.. Jag har ju bara hoppas på att vi får en Aerosmith-låt nu när vi ska köra 80-90-tal i skolan.

Aerosmith – Nine Lives


Hole In My Soul.

2011-10-22 @ 21:51:07 Filed in: Aerosmith
Kommentarer: 0
I'm down a one way street, with a one night stand, out in no man's land.
The punishment sometimes don't seem to fit the crime.
And yeah, there's a hole in my soul, but one thing I've learned.
For every love letter written, there's another one burned.
So you tell me how it's gonna be this time.
Is it over? 'Cause I'm blowin' out the flame.
Take a walk outside your mind.
Tell me how it feels to be the one who turns the knife inside of me.
Take a look and you will find, there's nothing there, girl
Yeah I swear, I'm telling you 'cause there's a hole in my soul that's been killing me forever.
Aerosmith – Hole In My Soul
I'm down a one way street, with a one night stand, out in no man's land.
The punishment sometimes don't seem to fit the crime.
And yeah, there's a hole in my soul, but one thing I've learned.
For every love letter written, there's another one burned.
So you tell me how it's gonna be this time.
Is it over? 'Cause I'm blowin' out the flame.
Take a walk outside your mind.
Tell me how it feels to be the one who turns the knife inside of me.
Take a look and you will find, there's nothing there, girl
Yeah I swear, I'm telling you 'cause there's a hole in my soul that's been killing me forever.

Ute i skogen vandrar jag omkring..

2011-10-22 @ 19:04:10 Filed in: My life
Kommentarer: 0
.. Jag vandrar omkring och jag hittar ingenting. Lever på kottar, stenar och bär. Jag hittar inte hem, för jag vet inte vart jag är!!

Haha, ja, det blev lite Markoolio där, ja! Kommer ihåg när jag såg han i live i somras. Haha, det var häftigt.
Har iallafall varit ute hos mormor hela dagen. Mamma, Mattias och moster och Baxi skulle hjälpa morfar med trädgården nu när han ligger på sjukhuset. Men jag behövde inte hjälpa till, så jag läste väldigt mycket i Steven Tyler boken, har snart läst ut den. Fotade en del också, och just nu håller jag på att ladda över alla bilderna till datorn och ska redigera dom.

Imorgon ska jag till farsan. Hoppas innerligt att mina skor kommer på måndag. Beställde skorna jag har visat er.. Skulle ta mellan 7-14 dagar.. Men sen beställde jag dom en.. söndag tror jag, så de kommer nog på onsdagen eller på torsdagen. Men vi får ju se. Bara jag får dom innan nästa år, haha! 

Annars har jag klinkat lite på gitarren. My precious. Men ni får ha en fin kväll, gott folk!

Sjukhuset & Idol.

2011-10-21 @ 21:25:50 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hejsan!
Idag är det fredag, vilket är väldigt skönt.. Dock har jag nog haft en utav de roligaste veckorna i mitt liv. 2orna hade uppspel i måndags, vi i tisdags, massa roliga lekar osv i onsdags, igår hade vi sångdag, och idag var hela klassen och fick vara med när Helsingborgs symfoniorkester repade. Det var sjuuuukt vackert.

Efter skolan åkte jag, mamma, mormor och min bror och hälsade på morfar som ligger på sjukhuset. Han har bliviti opererad för cancer i matstrupen. Han kan inte äta själv. Han är på bättringsvägen nu, men kommer få bli matad genom slang i tre månader, och är inte helt frisk förrens nästa år. Så.. det känns lite sådär. Men det var fint att få träffa honom, även om han slumrade till ibland och bara precis mumlar. Väldigt rörande. Det har varit en väldigt känslosam dag idag. Massa känslor. Jobbigt värre, men det är sånt som får en att inse att vi bara är mänskliga. 

Annars kollar jag på Idol. Missade dock alla innan Amanda P. Hon var duktig, Robin var duktigare, och Olle var lite mindre duktig. Alla vet ju att det är svårt att sjunga en Michael Jackson låt, men.. Jag tycker väl inte att det var sången som var det största problemet. Han lät väl helt okej, kunde låta bättre, men scenspråket var ett större problem. Han var stel. Men det hade nog jag också varit. Nervositet.

Nu ska jag fortsätta gotta mig med chips och cola, ha det fint!

Torsdagslista.

2011-10-20 @ 19:09:16 Filed in:
Kommentarer: 0
Var tror du att du är/gör om 1 år?
Jag tror att jag befinner mig i LA. Jag har börjat bolla med idén om att åka ner till USA och aupaira ett år. Eller så vill jag börja studera fashion merchandising på Santa Monica College. Det skulle vara häftigt och så roligt.
Vad ångrar du, om något, i livet?
Ni borde bara veta hur många misstag och  mycket dumt jag gjort i mitt liv... Men man lär sig nya saker via misstag. Dessutom har jag lärt mig att man inte skall ångra någonting man inte längre kan ändra på. Det är det vi gör (både gott och ont) som tillslut bygger upp våra liv.
Hur kommer du gå klädd i vinter?
Jag kommer gå runt och se ut som en uppstoppad hund. Lager på lager, mössa, pojkvännens hoodies, dr martens, pälsjackor och kilometer långa halsdukar. Jag hatar att frysa.
Vilka 3 saker är du beroende av?
1. Coca cola zero. 2. Min iphone. 3. Att gotta mig varje fredag-lördag-söndag. (går inte att sluta)
Har du någon dold talang?
Jag är sjukt bra på att stirra utan att blinka. Jag har till och med vunnit Jessica Alba på youtube. Det ni.
Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
Förra helgen: Jag drack drinkar. Minglade med mina tjejer. Blev full. Dansade på soffan. Var bakfull. Barnvaktade. Softade och
Åt god mat.
Nu i helgen: Skall gå på fest med temat army. Förfesta med drinkar och bira. Hjälpa mormor i köket. Kanske gå på bio eller hyra hem en hög med bra filmer. Ta det lungt. Och förhoppningsvis inte vara allt för bakis.
Vad har du på dig just nu?
Nya Victoria Secret undies (tack mamma) och ett linne.
Bästa skönhetsknep?
Tvätta ansiktet, morgon som kväll med kallt vatten. Ät inte mycket choklad. Undvik för feta krämer och för mycket smink. Stressa inte och skratta mycket.
Vilka är dina dagens planer?
Ligga i sängen. Käka frukost. Ta en lång dusch. Dra ut och äta middag med Sofia. Sova över hos Oliver.
Vad äter du helst inte?
Soppor.
Nämn 3  bloggar du besöker dagligen?
1. Michaela Forni.
2. Elin Kling
3. FashionFlash Karoline.
Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
Jag är för tillfället i ett förhållande som varat över ett år.
Bästa staden/landet du besökt
London är min favorit stad.
USA- Miami är mitt favorit land.
Vilken kändis får du höra att du liknar?
Jag har hört allt från Scarlett Johansson till Kate Bosworth och Margaux Lönnberg. Alltid kul att höra, men jag ser precis inte några likheter.. Tyvärr.
Tror du på gud?
Nej. Jag vet faktiskt inte vad jag tror på.
Vad är din största rädsla?
Åska, Clowner, Mörker, Döden, Sjukdomar och Blod.
Nämn en sak du aldrig provat på:
Jag har aldrig testat snus.
Vilka är dina favorit namn?
Pojke: Kevin. Flicka: Daria, Naomi, Leoni, Chloë och Adele.
Hur/Var vill du bo i framtiden?
Jag vill bo i en storstad där det helst är varmt året om och finns allt från härliga människor till stränder och bra shopping. Låter ju ganska Los Angeles va? Jag vill helst inte bo ensam utan från första början dela en bostad med någon annan..Efte
Eftersom jag är sjukligt trött, och ni inte vill höra om skoldagen (har haft sång-dag. Så.. bara sång!) så tänkte jag göra denna sköna torsdagslista som faktiskt ligger uppe på blogg.se's förstasida.

Var tror du att du är/gör om 1 år?
Om allt rullar på som vanligt, så går jag mitt andra år på Mega Musik gymnasieskola. Det ser jag fram emot!
Vad ångrar du, om något, i livet?
Om något.. Hmm.. Jag vet inte. Jag ångrar inte mycket. Jag är inte en sådan som är rädd och feg för att inse och erkänna att jag gjort fel, gjort misstag, osv. Men om jag måste ångra något, så är det väl att jag började färga håret, haha..
Hur kommer du gå klädd i vinter?
Jag funderar på att köpa mig en fejkpälsmössa. Faktiskt. De ser så sjukt mysiga ut, och mamma tycker att jag ska ha en. Sedan kommer jag ha min egenstickade halsduk. Och.. mysiga kläder! Älskar vintern!
Vilka 3 saker är du beroende av?
1. Kärleken. (inte kärleken i sig, utan i min kärlek) 2. Musiken, såklart. 3. Hm.. Godsaker. Får godis&kak-sug rätt lätt nu, såhär i höst-tider.
Har du någon dold talang?
Oj.. Nej, det har jag väl inte.. Inte vad jag kan komma på och vill kalla talang!
Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
Förra helgen så.. var jag ute i Skryllegården med familjen och grannarna. Gick en 5km lång runda. Mysigt! Sedan grillade vi. Och på söndagen gjorde jag inte så mycket.
Nu i helgen ska jag besöka morfar på sjukhuset, handla skor och kanske andra grejor jag kan piffa till min garderob och smyckelåda med. Ska äta hos mormor och morfar med kusinen, mostern och hennes man och min familj då.
Nästa helg: Feeeest hos miiiig! Om lokalen är ledig, dvs.. Men det kommer bli fett, om det blir av!
Vad har du på dig just nu?
Joggingbyxor, ACDC-tröja och min Idolkofta.
Bästa skönhetsknep?
Det bästa är väl att tvätta ansiktet varje morgon och kväll. Sminka dig inte om du inte behöver. Och om du känner att du vill; gör det inte för mycket.
Vilka är dina dagens planer?
Sitta en liten stund till vid datorn, titta tv, snacka med Evlina i telefon, och sedan sova. Sovmorgon i morgon, gött!!
Vad äter du helst inte?
Soppa. Spenat.
Nämn 3  bloggar du besöker dagligen?
1. Angelica Blick.
2. Andreas Carlsson.
3. Mina vänners.
Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
Nej, jag har inte haft något ''riktigt'' förhållande ännu.
Bästa staden/landet du besökt
Jag har inte besökt så många ställen.. Men bästa staden är isåfall Lübeck, och land är Tyskland. 
Men mitt favoritland är ju annars USA, men det visste ni nog redan.. Hehe.
Vilken kändis får du höra att du liknar?
Någon Kierra eller Sierra, eller vad hon heter.. Sen Lindsay Lohan, Bill Kaulitz, har fått höra att min stil påminner om Steven Tyler. Det är det jag kommer ihåg.
Tror du på gud?
Till viss del.
Vad är din största rädsla?
Ensamhet, död, hat. Och mänskligheten.
Nämn en sak du aldrig provat på:
Jag har aldrig smakat Jack Daniel's. Jag vet att jag är nykterist, men det är faktiskt den enda alkoholdrycken jag vill smaka.
Vilka är dina favorit namn?
Jag har inga.. Alla namn är väl fina på sitt sätt.
Hur/Var vill du bo i framtiden?
Hur jag vill bo? Med en familj bestående av 1-2 barn, med en fin och ordentlig man. Vi ska vara en lycklig familj, förhoppningsvis, och jag hoppas att jag kan få iallafall något utav mina drömjobb, och att min man ska ha ett ordentligt jobb också.
Vart jag vill bo, det vet ni nog alla. Hollywood, LA eller i Malmö. I Malmö hade jag velat bo i lägenhet, och i LA hade jag velat ha ett hus. Ett mindre hus. Eller, om vi har pengar till ett stort, så hade det ju fått bli ett stort. ;)

Uppspel & Frivårds-dag.

2011-10-19 @ 20:45:49 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Idag har jag faktiskt haft tid att blogga! Vi åkte inte och hälsade på morfar idag eftersom han knappt är vaken. Han är vaken i kanske 10-15 minuter och sedan somnar han igen. Så, vi ska åka och hälsa på honom på fredag istället.
Anledning till varför jag inte bloggat tidigare idag är för att jag har varit lite depp. Men nu mår jag väl helt ok. Lite nedstämd fortfarande, men det är dags att gå vidare. 

I vilket fall som helst, så hade vi uppspel igår. Det var så otroligt kul! Vi hade först för tvåorna på skolan, och den gick sådär.. Jag fick dock bra feedback av lärarna, men jag kände att jag kunde röra mig mer. Lärarna sa att vi var tvugna att le mer så att vi iallafall kunde nå ut med budskapet, och det hade jag gjort bra och att det uppskattades utav publiken.
På kvällen gick det dock bättre. Var inte alls nervös då, och ja..  Var så himla taggad! Och min mamma och min bror satt på första raden, så jag kunde se dom. Jag hade någon att sprida budskapen till. Och det gjorde så att jag vågade vända mig åt de andra i publiken också. Fast man bara såg typ första raden, lamporna är så himla skarpa. 
Vi rörde oss iallafall mer och det var en sjukt underbar känsla. Den känslan är inte kärlek, it's the magic of love. Helt jäkla otroligt. Och under Life In Technicolor grät min mamma! Och det såg jag ju, och jag är ganska lättpåverkad när jag sjunger, kan börja skratta mitt i låten osv, så.. Det höll på att gå åt skogen där ett tag, men jag klarade mig! Sedan när vi kom ut från scenen så var det typ det första jag fick höra av alla andra. Det var jättegulligt, tyckte jag.

Idag så hade vi friskvårds-dag. Shit, kommer någon verkligen orka läsa denna texten? Haha, whatever! Vi gick runt på olika ''stationer'' och gjorde olika lekar osv. Det var rätt kul. Imorgon är det instrument-dag, och vi sångare ska vara på Stadsteatern och hitta på en massa grejor där. Ska bli spännande! För jag hittar inte ens dit...

Uppspel

2011-10-19 @ 06:52:53 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Hade uppspel igår!!! Det var så jäkla fett, känslan som uppstod är magisk! Men nu ska jag till skolan, berättar mer sen! PUSS!


Fullspäckad vecka.

2011-10-16 @ 21:25:51 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hej, mina fina vänner!
Jag tänkte bara komma med lite info inför den kommande veckan. Bloggen kommer nämligen bli lidande, och det är inget jag kommer be om ursäkt för. Ni förstår nog när ni får reda på varför.

Måndag: Morfar opereras för cancer i matstrupen, därför tänker vi åka hem till mormor och stötta henne.
Tisdag: Uppspel på skolan, håller på till 21:00 så jag går och lägger mig direkt när jag kommer hem.
Onsdag: Åker till sjukhuset för att hälsa på morfar.
Torsdag: Hjälper mormor att handla hem det viktigaste, och lite annat kan jag tänka mig.
Fredag: Åker och hälsar på morfar på sjukhuset.
Lördag: Blir antagligen att åka till Center Syd och handla skor till mig och mor min.
Söndag: Ingen aning.

Och emellan allt detta måste jag säkerligen plugga lite, fixa lite med headern och bloggdesignen, få pappa att fixa en lokal till en kommande fest och sedan redigera bilder från fredags. Så.. ja, hoppas ni förstår. Ska dock försöka klämma in något så fort jag får tid. Annars kanske det blir mobilbloggning om det funkar. Vi får se.

Ny design!

2011-10-16 @ 15:25:47 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Jag tog mig tummen ur, blev tillfälligt blogg-smart, och fixade en ny design. Ni känner säkert igen den från min andra blogg, dreamingworld. Den kommer där ifrån. Har bara ändrat rubrikerna, och ska lägga in en header senare. Vet redan vilken jag ska ha sålänge, men det är fel storlek på den, så jag får ändra det i photoshop. Det kommer ta mig hela kvällen. Haha.

Vad tycker ni? (:

Dag 9/ Bild på mig och min bästa vän.

2011-10-16 @ 13:48:23 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Okej.. Jag räknar faktiskt My som min bästa vän också, men bilderna på mig och henne har jag på en annan dator.. Bara så att ni vet!!!!!!



Dag 8/ En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

2011-10-15 @ 17:44:14 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Inte för att verka dum, egoistisk och allt såntdär nu, men alltså.. Eftersom jag inte brukar ställa in mig på vad som är dåligt hos mig, då jag vet att man inte kan vara helt felfri, så har jag nog inga dåliga vanor direkt sådär, som  jag vill sluta med.. Alltså.. jag har säkert dåliga vanor och så, men.. Inget jag tänker på, eftersom jag är en positiv person! Men om jag nu tvunget måste välja så skulle det nog bli att jag äter mer godis och annat gott än vad jag tränar, haha. Men av någon anledning behöver jag inte träna. Inte för att hålla mig smal, iallafall.

I vilket fall som helst så har jag, familjen och våra grannar varit ute i skogen hela dagen. Skryllegården, har jag för mig att det hette. Först gick vi en promenad ute i skogen på 5km och sedan satte vi oss ned och grillade korvar och marshmallows. Mums! Men.. jag var ju hos tandläkaren i tisdags och fick en väldigt mycket grövre båge så jag har faktiskt forfarande ont i nästan alla tänderna, förutom de som sitter längst in i munnen på vänster sida. Så.. det blev bara en korv för mig. Och såklart är jag hungrig nu med.

Hoppas ni får en mysig lördagskväll!

Dag 7/ Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

2011-10-14 @ 15:19:59 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hejsaaaaan mina fina vänner!
Idag är det fredag, och jag är rätt glad. Har inte haft någon skola idag, som vanligt..
Ikväll är det kulturnatten i stan, och jag känner en massa trevliga prickar som ska uppträda. Har lovat 3 Minutes To Bedtime igen att jag ska fota åt dom. Får se hur det går, har bara två pluppar kvar på batteriet på kameran, och jag tror att min laddare är hemma hos mamma.. Bra, där!

Meeeeen, nu ska jag svara på rubriken, dårå. Jag har faktiskt ingen som helst aning vad jag skulle göra om jag hade fått en miljon kronor. Eller, jo, det kanske jag vet. Köpa massa kläder och skor, grejor till kameran, och såklart en hemmastudio. Om pengarna hade nått så långt.. Och om det hade blivit pengar över till en USA-resa så hade jag åkt dit. Och sedan lagt undan resten av pengarna till framtida konserter osv.

Fint, va? Vad skulle ni gjort?

Bjuder för övrigt på en bild på mig och Anders Tengner från Rockmässan!

Nästa inköp;

2011-10-13 @ 22:05:59 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Jag tror att mitt nästa inköp faktiskt kommer bli dessa skorna. Jag vill ha dom. Helst av allt så skulle jag självklart vilja ha äkta Jeffrey Campbell, men jag tycker att det är för dyrt. Det är iallafall för dyrt för mig. Jag hade fått spara i två månader för ett par sådana skor, och det orkar jag inte. Dessutom är dessa minst lika snygga, för ett billigare pris. Det är ju dessutom lite spets-motiv på dessa. Sjukt snyggt! Men valet står faktiskt mellan dessa och ett par i Amerikas flagga. Hm.. Tror faktiskt att jag ska unna mig själv båda paren. Men jag börjar med dessa, de är billigast osv! Eller..? Äh, vi får se!

Skorna finns iallafall att köpa på Baglys.com för 414 kronor! Fraktfritt är det, och det finns många olika!

Dag 6/ Typ av killar jag faller för.

2011-10-13 @ 15:45:07 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Eh.. Hehe. Ja, ni! Jag har lite svårt för det här med att bli kär.. Jag blir oftast kär i kändisar. Jag antar att jag dras till musikaliska killar. Jag blir mest imponerad av de som sjunger eller spelar gitarr. Och ja.. Personligheten är mycket viktigt. Väldigt mycket viktig. Jag vill ha en.. mogen kille, liksom. En seriös kille som ändå kan släppa loss och ha kul. Utseende spelar ingen roll sålänge jag tycker han är snygg, ehe.


Dag 4&5!

2011-10-13 @ 09:50:13 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Jag har inte bloggat de senaste två dagarna, för att i tisdags såg jag Britney i Malmö och igår hade vi inget internet. Bilder och en kort sammanfattning av vad som hände på konserten kommer antagligen på söndag eller måndag. Håll utkik efter det, för det var fett awesooooome!!!!

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Mina drömmar är ju att få en riktigt fin man, fina barn, och ett fint familjeliv. Som jobb vill jag ju då hålla på med musik. Ni vet ju redan detta, så vi behöver inte gå in mer på det.


Dag 5 – En låt som får mig att gråta.
En låt som oftast får mig att börja gråta är Bryan Adams-I Will Always Return. Versionen som är med i Spirit-filmen. Den får mig att börja gråta för den påminner mig om min mamma. Som ni kanske minns så har jag en cover på youtube där jag sjunger den till henne. Men den är rätt kass.. Men hellre det än inget alls.

Nu ska jag ha lektion om ca fem-tio minuter, så vi hörs senare!

Dag 3/ Innehållet i min väska.

2011-10-10 @ 21:06:48 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hejsan, gör ett snabbt inlägg för att jag är fett irriterad och stressad.

I min väska så har jag mina skolböcker, såklart, (dock inte om jag använder väskan på helgerna och inte behöver böckerna) munspel, pennor, pappor, almenacka, en dödskallering, och plånboken. Nycklar, busskort och sånt annat viktigt. Och självklart om det behövs; kameran!

Dag 2/ En person jag vill träffa just nu.

2011-10-09 @ 14:08:25 Filed in: Aerosmith
Kommentarer: 0

Dag 1/ En bild på mig + 10 fakta.

2011-10-08 @ 22:10:04 Filed in:
Kommentarer: 0
Musiken är den enda vännen som alltid har varit där för mig.
Jag har dansat under hela min uppväxt.
Jag är en väldigt självständig person.
Jag är ibland för vuxen av mig, trots att jag får ångest över min ålder.
Jag kommer aldrig kunna slänga bort mina gosedjur.Jag är väldigt, väldigt kär.
Om jag inte får jobba med musiken eller som fotograf, vill jag jobba med film.
The Sims 3 är det bästa spelet som någonsin gjorts.
Min drömresa är att få åka till L.A, New York, Disneyland i Paris och Sea World i Florida.
När jag var väldigt liten så var After Dark, Britney Spears och Martin Stenmark mina största idoler.
Musiken är den enda vännen som alltid har varit där för mig.
Jag har dansat under hela min uppväxt.
Jag är en väldigt självständig person.
Jag är ibland för vuxen av mig, trots att jag får ångest över min ålder.
Jag kommer aldrig kunna slänga bort mina gosedjur.Jag är väldigt, väldigt kär.
Om jag inte får jobba med musiken eller som fotograf, vill jag jobba med film.
The Sims 3 är det bästa spelet som någonsin gjorts.
Min drömresa är att få åka till L.A, New York, Disneyland i Paris och Sea World i Florida.
När jag var väldigt liten så var After Dark, Britney Spears och Martin Stenmark mina största idoler.

24 dagar.

2011-10-08 @ 20:27:27 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tänkte köra på en sånhär. Kan vara rätt kul, och det skulle nog fylla upp bloggen lite nu när jag knappt ''hinner'' blogga. Brukar ha rätt mycket i skolan (går ju rätt länge) och inte orkar fota. Så, vi kör på en sånhär! Jag ska försöka ladda upp den första ikväll!
Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Innehållet i min väska.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – En låt som får mig att gråta.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 14 – Någonting jag ångrar.
Dag 15 – Min favorit årstid och varför.
Dag 16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 17 – Vad jag åt idag.
Dag 18 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 19 – Min favorit film.
Dag 20 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
Dag 21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 22 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 23 – Mitt favoritprogram och varför.
Dag 24 – Min favorithögtid.

Nytt i rummet!

2011-10-08 @ 20:20:08 Filed in: Mode
Kommentarer: 1
Tjena!
Har inte blivit så mycket dator idag, jag har varit iväg på en massa ärenden. Delvis på IKEA och köpt nya grejor till mitt rum. Köpte en helkroppsspegel på ÖB, en lampa på Jysk, en taklampa på IKEA som ni dock får se senare, och sedan kuddar. Blev riktigt nöjd! Har fotat kuddarna, den ena lampan och speglen, resten får ni se senare! Ska nog fixa ihop en lite video på mitt rum senare också. 

Nu ska jag ha en fin kväll framför tvn.
Just det, köpte grejor till mina fjädrar också, så nu är de omgjorda till ett helt eget, unikt örhänge! Så ser den ut;

De andra grejorna vi köpte;




Fick bli enkelt redigerade bilder. Jag orkade varken ta ordentliga bilder eller redigera dom särskilt mycket. Men ni ser ju hur det ser ut.

Release your feathers.

2011-10-07 @ 15:04:45 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Hejsan!
Idag är det fredag, och det har inte varit någon skola idag, som vanligt. Skönt! Även om det är skitkul i skolan så är det skönt att vara ledig.

Iallafall, jag hämtade ut ett paket från posten idag. Förra veckan beställde jag fjädeslöshår och de kom idag! Jag vet att jag inte berättat jag beställt det, men det har jag. Jag trodde faktiskt de skulle vara bredare, men nej.. Och längre. Men det gör inget, ska göra om dom till ett örhänge istället.

Fjäderlöshår kan du hitta på hariffic.se! 259:- för sju fjädrar. Det är rätt billigt med tanke på att du får köpa en fjäder för 55:- på kosmitikan.
Microringar medföljer!



En fin torsdag.

2011-10-06 @ 18:44:09 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Här ligger jag, i min säng och är allmänt glad och trött.
Min kära mor kommer hem idag från Oskarshamn. Det var sista skiftet för denna gången där, så jäkla skönt! Dessutom hade hon träffat Hult, och han hade tydligen köpt vars en present åt mig och min bror. Och mamma sa att jag skulle bli jätteglad över min, så jag är jätteivrig! Sedan är jag bara allmänt glad. Kärleksfull. Så som man ska vara när man har den känslan jag andas varje dag. Nu är det helg för min del, och jag är så jäkla glad att den börjar såhär, men den bra känslan jag har inom mig. Sedan kan den ju ändras nästa vecka, men det problemet kommer då. Man ska vara glad över det man har, och när man väl har det, det är då man ska njuta. Inte sant?
Hoppas ni haft en bra skoldag, och för er som ska till skolan imorgon, ha det fint!

Inget internet.

2011-10-05 @ 22:02:36 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Hejsan! Detta är första inlägget jag gör med hjälp utav blogg.se appen. Anledning till detta är att vårt internet, av någon anledning, inte funkar! Det har inte funkat sedan jag kom hem idag, och jag har haft datorn igång datorn hela dagen. Moa's internet har tydligen inte heller funkat. Knasigt. Imorgon är det iallafall sista skoldagen för denna veckan. Skönt!

Ha det fint!


Nu ska jag plugga till prov.

2011-10-04 @ 19:33:53 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tja!
Har spenderat tid med Evlina nu efter skolan, och nu han hon åkt hem och jag ska plugga. Har mental träningsprov imorgon. Ryggmassage/lära osv.



Rockmässan 2/10-2011.

2011-10-03 @ 18:06:26 Filed in: History
Kommentarer: 1
Hejsan!
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att bilderna inte kom upp som jag lovat. Internet började krångla och funkade knappt på hela kvällen, och sedan fick jag lite besök av Moa och Emma. Trevligt värre! Vi satt och spelade lite gitarr och sjöng, och snackade..

Igår var jag ju som sagt på Rockmässan. Väl där så gick vi runt lite och kollade på alla grejor som fanns. Där var jättemycket häftiga KISS-grejor. Löpsedlar, dockor, spel, flipperspel, och till och med kläder som dom själv hade använt! Så himla häftigt! Jag gillar ju KISS ganska mycket, och jag har aldrig sett dom, så det var enormt för mig..

Vi väntade på att klockan skulle bli 13:00 så att vi kunde få min autograf från Sebastian Bach, och under tiden så gick vi runder lite till. Träffade bl.a Anders Tengner (rockjournalist på tidningen OKEJ) och tog bild med honom. Den tog vi dock inte med min kamera, så min farbror ska skicka bilden till mig senare. Just det, Anders sa ''Självklart ställer jag upp på bilder med söta tjejer, alltid!''. Och sedan såg han att jag hade en Michael Jackson tröja på mig, och då berättade han att han hade träffat Michael. Fett!

Sebastian var också hur trevlig som helst. Han var på bra humör och satt och spelade lufttrummor och skrattade åt allt han hörde. Gjorde high-five och sånt med folk. Riktigt chill. Han märkte också min Michael-tröja och jag gav honom tummen upp. ;) 

Här kommer då lite bilder.






''Hi Jose Fine!'' Haha, bästa på länge!

Trött tjej.

2011-10-02 @ 16:24:17 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hello!!
Jag är en trött tjej idag.. Jag gick upp vid åtta tiden i morse, eftersom jag skulle till Rockmässan. Stack dit vid halv elva tiden, gick runder och träffade Anders Tengner och, sedan vid klockan ett, så träffade jag Sebastian Bach!
Kom hem runt två, och har bara suttit här och degat. Är jättetrött. Men jag ska snart hem till mamma, och då ska jag redigera bilder från dagen och kanske ladda ner någon bra film att titta på. Jag berättar om dagen när bilderna kommer, vilket blir ikväll!

Ha det fint!

Take me to you, take me to myself.

2011-10-01 @ 19:43:00 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1


Dreaming world.

2011-10-01 @ 16:11:00 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag har rätt nyligen startat en blogg, på adressen dreamingworld.blogg.se.
Den går ut på att folk ska kunna lägga upp texter om sig själv och sina drömmar, texter om sina talanger, och sedan få en plats att visa upp sina talanger på.

Med talanger, så menar jag verkligen alla talanger. Det kan vara en musikalisk talang, eller om du fotar, eller målar. Eller om du kan göra många fotbollstrix, eller vad som helst! Du kanske kan lösa kuber på rekordtid? Vad vet jag!
Och till det kan du skriva en fin liten text om dig själv, hur du hittade ditt intresse osv, och vad du drömmer om.

All information står på sidan redan, så det är bara att gå in där och läsa! Hoppas verkligen att ni vågar/vill bidra med något där, det skulle betyda mycket, inte bara för er, utan för mig också. Jag vill ju hjälpa folk, och jag tänkte att detta skulle vara ett bra sätt. Det skulle liksom kunna bli en sida där folk kan gå in och kolla, och se vad folk drömmer om, och se folks talanger. Ett ställe där man kan få inspiration. Och så kan man ge fina kommentarer, eller konstruktiv kritik till varandra. För det står klart på sidan att jag inte godkänner rent utav elaka kommentarer. Tycker ni inte om något får ni ge konstruktiv kritik, eller hålla tyst om det.

Det verkar vara problem med headern just nu.. Men bild kommer!

Min nästa cover!

2011-10-01 @ 15:03:34 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Jag har fått höra rätt många gånger nu att jag är lik Moa i Idol på många olika sätt. Lite på utseendet, vi har båda tandställning, och sen faktiskt på rösten också. Och.. jag förstår dom. Men jag tror vi är rätt olika ändå. Men i vilket fall som helst så sjöng hon Make You Feel My Love igår på Idol av Bob Dylan, så jag tänkte att jag också kan göra en cover på den!

Jag tror att väldigt många tror att det är Adele som har gjort den, men så är det inte. Det är Bob Dylan. Och själv föredrar jag nog Bob Dylans version, men Adele är riktigt grym.

Så, jag har börjat pilla på gitarren redan, och ska nog fortsätta med det idag!


Bob Dylan-Make You Feel My Love (Original).

Adele-Make You Feel My Love.

När känslorna tar över.

2011-10-01 @ 12:56:58 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag vill köra på en förändring. Inte med mig själv, utan med bloggen. Jag är trött på designen. Jag har haft den för länge. Och jag kan inte heller fixa något själv. Men jag får lösa det på något sätt.

Jag sitter just nu och överväger om jag ska gå på ''klassfesten'' ikväll eller inte. Den skulle ju ha varit hos Alice, men hennes mamma blev sjuk. Så, istället bestämde sig alla för att ha den i Jordbodalen i Helsingborg. Får se om jag orkar åka dit, det kan ju bli rätt kul.

Nu ska jag skriva ihop ett inlägg om det där projektet jag snackade om en gång. Det har liksom.. inte kommit igång. Allt är klart och så, och det ända jag väntar på är att folk ska få upp ögonen för det. Så.. jag får göra lite reklam för det.


Gammal bild...

RSS 2.0